Hur man ser Adult Swim online


Adult Swim är Cartoon Network’s nattliga programmeringsblock. Till skillnad från den vanliga etiska kodkoden och måldemografin för sitt modernätverk, utnyttjar Adult Swim sin fulla fördel av sin programmeringsplats efter vattendraget, som specialiserat sig på gränspressande show som har fått kultuppföljningar.

Lanserades 2001 för att tävla med “vuxna tecknat” Till exempel Simpsons, Adult Swim har blivit känt för sin ursprungliga programmering, liksom för sina syndikerade shower som Familjekille och amerikansk pappa! från Fox Network.

Även om Cartoon Network främst är tillgängligt via kabel, har det, liksom många andra TV-nätverk, börjat strömma mycket av sitt innehåll online - inklusive Adult Swim. Här’är en guide för snörenar som vill hänga med vuxen simning’s zany, överträdande komedi visar online.

Vilka visar är på vuxen simma?

Nedan finns en lista över vuxna bad’s mest populära originalprogrammering.

 • Rick och Morty (2013 – nutid): den mycket älskade animerade serien om en mycket intelligent vetenskapsman och hans mycket vetenskapliga barnbarn.
 • Eric Andre Show (2012 – nu): en djupt bisarr chatshow som är värd av den uppenbarligen försämrade Eric Andre vars intervjuteknik involverar emotionell tortyr.
 • Tim och Eric Awesome Show, bra jobb! (2007–2017): oroande antikomediskiss som visar satirisera TV för allmänhetens åtkomst.
 • Aqua Teen Hunger Force (2000–2015): animerad sitcom som följer äventyren hos en grupp antropomorfa snabbmatbeställningar

Hur man ser Adult Swim online live

Adult Swim är tillgängligt för live stream på sin officiella hemsida. Programmeringen är på lufta från 20.00 till 06.00, Eastern Time och Pacific Time. Utöver detta har Adult Swim också många av sina äldre shower tillgängliga att strömma i USA.

Blocket är också tillgängligt på internetbaserade kabelpaket som Sling TV. Prenumerationer på sådana tjänster är vanligtvis dyra, mellan 40–50 US $ (även om Sling börjar på 25 USD), men de inkluderar ett stort antal andra kanaler i ditt prenumeration.

Nyligen erhöll alla 4 rättigheterna för vuxen simning, vilket gjorde undernätverks originalshower tillgängliga för visning i Storbritannien för första gången. Streaming är gratis på både webbplatserna All 4 och Adult Swim.

Men tyvärr är vissa avsnitt och program inte tillgängliga för VOD-strömning på antingen webbplatsen för vuxen simning eller på All 4, vilket beror på att vissa andra tjänster, som Hulu och Netflix, har köpt rättigheterna till showen..

Upphovsrättsbestämmelser förbjuder också tittare utanför USA och Storbritannien att se Adult Swim. Detta kan vara ont för många tittare, särskilt i USA eller Storbritannien som reser utomlands och vill hålla jämna steg med sina favoritupplevelser för vuxna bad.

Toonami

Toonami lanserades ursprungligen som en del av Cartoon Network’s kvällsprogrammering, och designades för att vädja tonåringar. Även om det har gjorts några försök till original programmering på detta block, har Toonami historiskt visat mestadels amerikanska och japanska animerade actionserier.

Bland de program som sänds i hela blocket’s historia är:

 • Dragon Ball Z
 • Ben 10
 • Fullmetal Alchemist: Brotherhood
 • Gundam Wing
 • Naruto
 • Pokémon
 • Samurai Jack
 • Teen Titans

Cartoon Network har spelat runt med Toonami sedan lanseringen 1997 innan de så småningom släppte det 2008. År 2012 tog Adult Swim tillbaka Toonami som en April Fool’s prank innan medgav sig de överväldigande positiva svar som den fick och återinför den som en del av den nattliga slotten.

Nu är Toonami tillgängligt på lördagskvällar från 21.00 till 16.00 - sju solida timmar med din favorit action-anime. På samma sätt som Adult Swim, är det tillgängligt för live stream var som helst i världen under sändningstider och är tillgängligt på detta sätt via Adult Swim-webbplatsen.

Som med sitt överordnade block är Toonami-utställningar inte tillgängliga på VOD utanför USA. Till skillnad från vuxen simma, är Toonami dock inte tillgängligt att se i Storbritannien på något sätt, såvida du inte har Sky TV. (Trådskärare i USA kan se Toonami på samma sätt som Cartoon Network och Adult Swim: via över-the-top (OTT) internet-tv-paket som Sling TV.)

Naturligtvis finns det vissa sätt att strömma Toonami och Adult Swim genom, ska vi säga, icke-officiella medel, och gratis. Vi’d rekommenderar att man använder sig av dessa metoder, eftersom de inte bara är olagliga, utan de är också portar till skadlig programvara.

Dessutom, om du’om du är i ett territorium där upphovsrättsbrott regelbundet straffas, kan du få några allvarliga problem för att köpa dessa icke-officiella metoder.

VPN för vuxen simning

Som vi nämnde är avsnittet Vuxen simma VOD geo-begränsat till USA. Dessutom, om du’försöker du se liveströmmen för Adult Swim från ett mindre tillåtet territorium, kanske du kan hitta det’t till och med åtkomst till det.

Den bästa lösningen på båda dessa problem är att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN). Detta döljer din verkliga plats genom att skicka dina dataförfrågningar via en fjärrserver, som sedan lurar webbhotellen att tänka dig’är helt på en annan plats.

Denna datatransaktion inträffar innan dina data till och med når din IP, så om du’i ett territorium som förbjuder strömning av amerikanska medier, det finns en stor chans att du kommer att kunna kringgå dessa brandväggar helt och hållet.

Vår huvudrekommendation är ExpressVPN, som utan tvekan ger den bästa VPN-tjänsten på marknaden idag. Vi rekommenderar dock att du läser några recensioner innan du väljer ett VPN för vuxen simning.

(Som sidoanteckning, det’Det är värt att notera att du aldrig ska frestas av en gratis VPN-leverantör. VPN-tjänster är dyra att köra, och därför kommer en gratis leverantör sannolikt att använda subpar-servrar eller tillhandahålla oönskad kryptering eller anslutningshastighet.)

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 79