Hur man tittar på Blue Bloods online


Vill du veta hur du tittar Blåblodiga online - även om du inte gör det’bor jag inte i USA? Vår guide hjälper dig att göra detta med minsta krångel och tid. Är du redo att skämma bort din passion för denna oerhört populära och snabbt rörande cop-show? Läs sedan snabbt vidare till ljudet från Reagan’s Tema…

Om Blue Bloods

Försändes först 2010 och sattes i New York, Blåblodiga är en hit cop show som spelar Tom Selleck som New York polisekommissionär, Frank Reagan. Som chef för Reagan-familjen övervakar han två generationer poliser. Den äldsta sonen Danny (spelad av Donnie Wahlberg) är en erfaren detektiv och veteran från det irakiska kriget. han’är en fan av att använda oortodoxa metoder för att lösa brott och ofta två steg bort från att komma in i djupt vatten.

Erin (spelad av Bridget Moynahan) är den enda kvinnliga brottsbekämparen av syskon, en assistent distriktsadvokat och en lugnande styrning till sin heta chef. Jamie (Will Estes), den yngsta, har nyligen examen Harvard Law och är den tveksamma familjen ‘gyllene pojke’ - att ge upp en glänsande framtid i företagsrätten för att bli polis själv. Så lovande är den unga brottsfighter som han’s bad till och med att delta i en hemlig operation som till och med Frank inte är’t festa med.

En språng hit

Serien är en sådan hit att den redan har körts i 185 avsnitt, och CBS-nätverket äger rättigheterna. Det har varit nio säsonger hittills, med den nuvarande serien premiär i USA i september. Fans har grymt om showens grusiga realism’s platsuppsättningar och de spännande plotlinjerna som fortfarande lyckas vara lämpliga för yngre tittare.

Varje avsnitt tar upp ett nytt fall eller brott, och innehåller nästan alltid en matbordssamtal om komplexiteten i att upprätthålla lagen. Förutom att titta på brottslighet djuper avsnitt i var och en av de enskilda karaktärerna och deras relationer, vilket skapar ett pulserande nätverk av karaktärisering och plotlines som fans har anslutit till!

Hur man tittar på Blue Bloods online

Vill du veta hur du tittar Blåblodiga uppkopplad? Utan rätt teknik hjälper det att vara beläget i USA! Det finns flera sätt att titta på Blåblodiga i Storbritannien, men de betalas alla för optioner enligt följande:

 1. Amazon Prime och iTunes

I Storbritannien kan du köpa och titta på enskilda avsnitt eller serier via Amazon Prime för att titta på nätet. En enda serie kostar mellan 22,99 £ och 29,99 £ - och du’Jag hittar liknande priser på iTunes också. Enstaka avsnitt kostar £ 2,49 vardera.

 1. Himmel

Du kan också titta Blåblodiga med Sky genom sin Sky Atlantic-kanal. Sky erbjuder olika erbjudanden, men räknar med att betala cirka £ 30 per månad för en första kampanjperiod.

 1. Nu TV

Du kan också komma ikapp säsong 9 av Blåblodiga på nu TV, men det’det är för närvarande inte möjligt att se föregående serie. Nu kostar TV-paket cirka 6,99 £ per månad.

Frågan: geo-blockering

Nu, Blåblodiga visas i USA på CBS All Access. Kanalen - den mest populära i Amerika - har en Amazon Prime plug-in och app, men den’är för närvarande inte tillgänglig i Storbritannien, bara i USA och Kanada. Det finns planer för att rulla ut det globalt, men för närvarande är det enda sättet att komma åt det via Storbritannien via en geo-blockerande åsidosättande teknik som en VPN.

Detta beror på att CBS identifierar IP-adresserna för kunder som försöker titta på Blåblodiga för att säkerställa att de är baserade i USA. Om IP-adressen visas i Storbritannien eller ett annat land visas ett felmeddelande och kan inte njuta av innehållet via brandväggen.

Don’Men oroa dig - om du’är fortfarande angelägen om att ta reda på hur man ska titta på Blåblodiga online och utan att behöva prenumerera på en digital kanal eller betala för avsnitt kan du göra det genom att välja rätt VPN-leverantör.

Varför behövs en VPN?

En VPN gör två huvudsakliga saker för att upprätthålla säkerhet och anonymitet när du vill veta hur du ska titta på Blåblodiga uppkopplad.

 1. Det ger en privat digital ‘tunnel’ mellan din enhet och servern du ansluter till, så att du kan titta på begränsat innehåll.
 2. Det krypterar data som du skickar i ‘tunnel’ så att det är dubbelt säkert från alla hackare.

I samband med att övervinna problem med geo-blockering kan du också dölja din plats så att du kan ställa in din IP-adress så att den är i USA eller Kanada.

CBS kommer då att känna igen dig som en legitim amerikansk tittare och sedan låta dig titta Blåblodiga via din VPN-tjänst på samma sätt som alla tittare i USA skulle göra.

Andra fördelar med en VPN-tjänst

Förutom att övervinna geo-blocket med en platsmask kan du njuta av ytterligare fördelar när du använder ett VPN för dina onlineaktiviteter. Till exempel kan du:

 • Forbli anonym online
 • Håll ditt uppladdade internetinnehåll privat
 • Omgå någon form av block eller censur
 • Använd tillfälliga IP-adresser - något vi pratar mer om i en annan blogg
 • Använd säker wifi på ett säkert sätt
 • Dölj surfaktiviteten från lokala nätverk eller ISP
 • Dela filer på ett säkert sätt

Vilka VPN-leverantörer vi rekommenderar

Det finns ett stort antal VPN-leverantörer på marknaden, och alla erbjuder något annat. Våra rekommenderade val är:

ExpressVPN, som erbjuder hela paketet med omedelbar installation, högsta säkerhet och höga hastigheter. Det har en något högre prispunkt än andra leverantörer på marknaden, men enligt vår mening är erbjudandet - och tjänsten - värt det.

NordVPN erbjuder 1 800+ höghastighetsservrar i USA. Du kan också ha 6 samtidiga anslutningar per konto. Ännu bättre gör NordVPN inte’t behålla alla loggar så att din integritet upprätthålls helt.

Cyberghost är lite annorlunda än din vanliga VPN. Det låter dig välja servrar efter land och även efter funktion. Så du kan välja den bästa servern för att strömma begränsat CBS-innehåll och för att bibehålla din integritet medan du tittar Blåblodiga fritt. Det finns också utmärkt säkerhet och funktioner som blockering av annonser och skadlig programvara.

Så ställer du in ditt VPN

När du’har valt din VPN-tjänst, kommer din leverantör att berätta för dig hur du kommer att konfigurera och köra. Många använder nu en app som gör att du automatiskt kan välja en server i ditt valda land innan du ansluter din enhet till den för att börja visa. Den vanliga processen fungerar enligt dessa linjer:

 1. Du’Jag registrerar dig för din valda VPN-tjänst
 2. Du’Jag skapar ett privat VPN-användarkonto
 3. Ladda ner appen och använd den på enheten som du vill titta på Blue Bloods på via CBS
 4. Starta den och välj en amerikansk server för att din anslutning ska övervinna kanalens geo-block
 5. Använd denna tillfälliga IP-adress som en platsmask
 6. Besök CBS All Access och välj ditt Blue Bloods-avsnitt!

Och det’det är det! Du’Nu är jag fri att titta på Blåblodiga på din fritid.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 18