Hur man tittar på DirecTV online var som helst i världen


Många älskar att titta på DirecTV och lita på det för sin unika kombination av barnkanaler (Disney, Nick och Cartoon Network) och sportkanaler som NBCSN, Fox Sports, ESPN och CBS Sports. Alla dessa finns i ett paket med bra hastigheter och ett mördarepris.

Tyvärr för de flesta av världen måste tittarna emellertid tekniskt vara i USA för att titta på DirecTV online.

Du kan spela in dina favoritprogram och strömma dem online från alla andra ställen (DVRing på det senaste sättet!) - så länge du är’åter i USA. Beroende på din plan kan du få massor av innehåll på begäran - från de senaste filmerna och blockbuster som M. Night Shyamalan’s Glas, till klassiker som Schindler’s lista och TV-program inklusive Game of Thrones, Döda Eve, och många fler.

Du kan också logga in på de flesta kanalappar och använda många fantastiska erbjudanden, till exempel Apple TV eller HBO, vilket är ett stort drag för tjänsten.

Kan jag titta på DirecTV online var jag än vill?

Ja, och nej - medan DirecTV är densamma överallt och ger dig tillgång till allt som beskrivs ovan, “överallt” betyder bara USA.

Detta leder uppenbarligen många till den titulära frågan som vi’här för att svara: hur man tittar på DirecTV var som helst i världen?

Problemet, som några av våra läsare redan vet, är geo-blockering. Geo-blockering är den tekniska termen för det irriterande meddelande du kanske har sett på YouTube säger “Den här videon är inte tillgänglig i ditt land.”

När det finns begränsningar för innehåll som begränsar det endast till vissa regioner kallar vi det för geo-blockering, även om “geo-begränsningar” är också ett allmänt använt begrepp.

Som du kanske redan har gissat (eller direkt mött), betyder detta att även om du’om du är bosatt i USA som reser utanför landet, vann du’inte kunna se DirecTV online som du vanligtvis skulle göra.

Titta på DirecTV online i USA

Vad du’du letar efter är DirecTV Överallt, den app som låter din DirecTV visas på din dator, surfplatta eller smartphone.

Online kan du helt enkelt logga in med ditt ID på DirecTV-webbplatsen (med det som tidigare var ditt AT&T Åtkomst-ID, om du’är förvirrad över vad jag ska använda).

Du kan betala via Auto Bill Pay eller online med ditt bankkort.

Titta på DirecTV var som helst med en VPN

I slutändan är det bästa sättet att kringgå regional geo-blockering genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN). En VPN maskerar huvudsakligen din onlineidentitet och presenterar dig som att vara “någon annan” från “någonannanstans” - bra VPN: n ger dig möjlighet att ansluta från en virtuell plats du väljer, men de flesta kommer att erbjuda dig den bästa platsen för dina behov antingen.

Vissa föreslår också smarta DNS-tjänster, men enligt vår erfarenhet är dessa arenor’t som förfinad och pålitlig. Därför är VPN-rutten den bästa för alla som vill få ut det mesta av sin upplevelse och titta på DirecTV online varhelst de vill, närhelst de vill.

den’Det är värt att betala för ditt VPN också, eftersom en VPN inte bara ändrar din IP-adress utan också krypterar dina data och skyddar din identitet. Utöver det hindrar det också din Internetleverantör (Internet Service Provider) från att artificiellt begränsa din bandbredd (speciellt för specifika tjänster som streaming) och utrota regeringens begränsningar.

Med det sagt är vad som följer vår rekommendation för tre av de bästa VPN-skivorna du kan använda för att titta på DirecTV.

1. IPVanish

IPVanish servicelogotyp Besök IPVanish

IPVanish ger dig integritet och sinnesfrid, snabba nedladdningshastigheter och ett brett utbud av platser att välja mellan.

En av de bästa funktionerna med IPVanish är att de också har anpassade appar för en hel massa enheter och plattformar, från Windows / Mac och iOS / Android till Linux, Fire TV och till och med VPN-aktiverade routrar.

De erbjuder också 10 samtidiga anslutningar. Kombinera detta med de tidigare funktionerna, och det innebär att du kan få DirecTV direkt att gå över nästan alla dina enheter.

Priset är också utmärkt, vilket betyder att du vann’t behöver oroa dig för att få för mycket extra kostnad ovanför vad du’betalar redan för DirecTV. Dessutom gör säkerhetsaspekten av IPVanish enbart det värt att köpa.

2. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN

NordVPN ger dig vad alla andra VPN-produkter lovar (även om andra kanske inte levererar, gör NordVPN alltid), och dess pris är nästan orättvist - för de andra VPN: erna,.

Från och med knappt $ 3,49 / månad tävlar NordVPN med de bästa av de bästa med över 5500 servrar och stealth-lägen för de VPN-restriktiva länder vi pratade om. där’s också den säkerhet som följer branschens högsta standarder och hastigheter som ser till att du aldrig behöver oroa dig för att din tid kommer att slösa med att vänta på att saker laddas.

Inte bara ger de så mycket bang för pengarna, utan de går utöver genom att erbjuda specialfunktioner som dubbel VPN, anti-DDOS attackfunktioner, dedikerade IP-adresser och mycket mer.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

ExpressVPN har några av de bästa hastigheterna i spelet, vilket gör det till topplistan med de bästa VPN: erna ofta och med goda skäl.

Med servrar i 90 länder kan hastigheterna bara beskrivas som överraskande underbara, särskilt med tanke på säkerheten den erbjuder. Saker som kryptering av militär kvalitet, de mest robusta säkerhetsprotokollen som OpenVPN och absolut inga DNS-, WebRTC- eller dataläckage.

ExpressVPN är också skicklig på att kringgå censur i länder där till och med själva användningen av ett VPN är förbjudet, liksom att ha en smart DNS-funktion inbyggd, vilket gör det till en fantastisk ‘allsidig’ av sortering.

Slutsats

För att titta på DirecTV online utan att oroa dig för att vara låst från ditt eget konto är ett VPN det bästa alternativet. Vi’Vi har gjort mycket av forskningen för dig, men oberoende behov kan variera - meddela oss i kommentarerna om du’Vi har hittat ett sätt som fungerar bättre enligt din åsikt!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 66