Hur man tittar på Popcorn Time på Kodi


Kodi är ett open source-mediecenter som kan användas på en mängd enheter och plattformar, till exempel datorer, telefoner, surfplattor, TV-apparater och till och med Raspberry PI. Det blir snabbt en av de mer populära programvarorna i den digitala eran.

Popcorn Time är en multiplatform mjukvara som ger användare en enorm katalog över filmer och TV-program gratis. När Popcorn används som ett tillägg till Kodi blir Popcorn en ostoppbar underhållningsplattform.

Här kommer vi att diskutera hur du laddar ner Popcorn Time på Kodi.

Om Popcorn Time Kodi addon

Kodi anses vara en mästerlig mjukvara för underhållning. Det kan användas för att strömma musik, organisera fotoalbum, strömma filmer och TV-program.

Popcorn Time-tillägget för Kodi är enkelt att installera och en glädje att använda! Allt som krävs är en minimal mängd installation innan du laddar ner den. Låta’s ta en titt.

Ladda ner Popcorn Time på Kodi

För att ladda ner Popcorn Time på Kodi måste du först justera ett par inställningar. Navigera till Kodi inställningar>Systeminställningar>Expertläge>addons och slå på okända källor.

Detta säkerställer att du kommer att kunna ladda ner Popcorn Time eftersom det är en tredjepartsapplikation.

Om en varningsruta dyker upp, klicka på Ja.

Gå tillbaka till Kodi-startskärmen och navigera till inställningar>Filhanterare>Lägg till källa

Välj “ingen.”

Gå nu in “https://dimitrology.com/repo/,” namnge det något du kan komma ihåg och klicka på OK.

Ladda ner Popcorn Time på Kodi

Hur man installerar Popcorn Time på Kodi

Gå tillbaka till Kodi-startskärmen och välj addons.

Klicka på Paketinstallationsikon (det ser ut som en öppen kartong) i det övre vänstra hörnet.

Välj Installera från zip-fil och klicka på filen nedan.

Hur man installerar Popcorn Time på Kodi

Vänta tills ett meddelande ruta dyker upp och säger Markop 159 Repo Enabled.

Välj Installera från Repo och välj filen som visas nedan.

installera från förvaret

Klick Installera.

Resten av installationsprocessen kommer att slutföras på egen hand. När du ser “Kodi Popcorn Time addon aktiverat” meddelande du vet att du är redo att använda Popcorn Time på Kodi!

Uppstart

Nu när du officiellt har installerat Popcorn Time på Kodi kan du tänka på applikationsinställningarna!

Inställningarna i Popcorn Time är fantastiska eftersom de låter dig justera programspråket, cache-inställningarna och göra riktiga komplicerade justeringar av undertextsinställningarna för att säkerställa en behaglig tittarupplevelse.

När du tittat på inställningarna och valt de bästa specifikationerna för dig är det dags att ta Popcorn Time för en snurr!

Hur man använder Popcorn Time på Kodi

Att använda Popcorn Time-appen på Kodi är en bris. När du har gått igenom installationsprocessen kan du hitta din Popcorn Time-app genom att navigera till Tillägg på Kodi. I själva verket är det här alla tillägg du laddar ner till Kodi kommer att finnas.

När du öppnar upp Popcorn-tid kommer du att träffas med video-målsidan.

Popcorn Time-mediebibliotek

Här kan du bläddra igenom listan över aktuella populära filmer eller välja att söka på en annan metod. Ett sätt att söka är att byta till tv-sidan, som liknar filmsidan. Du kan också söka efter genre eller helt enkelt använda den manuella sökfältet för att hitta exakt vad du letar efter.

För att få en bättre titt på några av titlarna, ge bilden ett klick. Detta tar dig till målsidan för den filmen eller TV-serien. Denna sida är full av bra information om ditt valda program. Här kan du se programmets längd, det datum då det släpptes första gången, betyg / recensioner och en lista över avsnitt. Det finns också en intressant synopsis för att ge dig en bättre uppfattning om showen eller filmen.

Popcorn Time-filmintro

När du’Vi har gjort ett val, kan du förbereda dig för att strömma. Först vill du kontrollera inställningarna i rullgardinsmenyerna nära knappen Titta på nu. Med dessa menyer kan du justera ditt språk såväl som din strömningskvalitet. Du kanske vill streama i 1080 HD, eller kanske du har en långsam anslutning och vill strömma i 480p. den’är ditt val!

När dina beslut har fattats och dina inställningar ser bra ut klickar du på Titta på det nu för att börja strömma med Popcorn Time!

Ytterligare information - Popcorn Time Kodi

Kodi och Popcorn Time är båda med öppen källkod. Detta betyder några saker som användarna behöver veta. Versioner av dessa program kommer att förändras ofta. Det betyder att du måste se till att din version av Popcorn Time matchar din version av Kodi.

Det kan vara lite mer arbete att använda Popcorn Time som tillägg med Kodi, men när du överväger allt annat som Kodi tar med sig till bordet kan du verkligen skapa en underhållningskraftapplikation perfekt för hemmabioer, fester eller bara underhållning från dag till dag.

Vikten av VPN för Popcorn Time

VPN: er eller virtuella privata nätverk är avgörande i den moderna digitala världen. Även i de bästa situationerna kommer det alltid att finnas människor där ute som försöker spåra dina uppgifter, stjäla din information eller att målinläggningar är olämpliga.

Det är viktigt att inse att genom att använda ett program som Popcorn Time, som fungerar genom delning av P2P, är du mycket mer sårbar för olika risker.

En bra VPN kan skydda dig från de olika farorna med P2P-delning - inklusive de lagliga som är relaterade till upphovsrättsfrågor.

En ansedd VPN kommer att ge dig kryptering på militär nivå och sann digital anonymitet. Ingen kommer att kunna se dig, din Internetleverantör, ditt digitala fotavtryck eller något annat du’d vill hålla privat online. Du kan uppleva verklig frihet genom att använda virtuella privata nätverk.

När du söker efter ett VPN ska du vara säker på att hitta en med ingen loggpolicy och bra recensioner.

Du kan börja med att kolla in vår lista över bästa VPN för Popcorn-tid för att hitta en pålitlig VPN-leverantör.

Slutsats

Streaming med Popcorn Time kan vara ett utmärkt sätt att navigera runt behovet av en handfull betalade video-on-demand-appar som har begränsade kataloger. Popcorn Time slår andra streamingappar!

Om du följer stegen för installation, använder din programvara på ett ansvarsfullt sätt och skyddar dig med ett virtuellt privat nätverk finns det verkligen ingen begränsning för den underhållning du kan uppleva med dessa program. Popcorn Time and Kodi - en match gjord i underhållningens himmel.

Rekommenderade läsningar:

Gratis VPN för Popcorn Time

Är Popcorn Time säker?

Behöver jag ett VPN för Popcorn Time

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7