Hur man tittar på Ziggo GO utanför Nederländerna


Du har rest ut från Nederländerna, och efter att ha försökt titta på din favoritkanal Ziggo får du ett av dessa felmeddelanden: “Tyvärr kan videon inte spelas för tillfället” eller “Tyvärr har Ziggo Go blockerats av upphovsrättsskäl.” Du’Jag vill verkligen veta hur man tittar på Ziggo GO i utlandet.

Intressant innehåll att se på Ziggo Go

Ziggo GO är en TV-applikation skapad av Ziggo, ett väletablerat företag från Nederländerna. Ziggo erbjuder telefontjänster, kabel-tv och bredbandsinternet. Det finns över 300 kanaler från TV-appen. Mer än 100 kanaler strömmar live med holländska titlar och i HD-kvalitet.

Med en internetanslutning kan du komma åt följande innehåll på Ziggo Go:

 • Live TV
 • TV-uppspelning
 • Filmer och serier XL
 • FOX Sports Premier League
 • Videoland
 • Ziggo Sport Total
 • FOX Sports International
 • Hindi och turkiska kanaler
 • Fotbollsdagspass

Det finns över 55 HD-TV-kanaler, inklusive Discovery HD, History HD och National Geographic HD. Med Replay kan du komma ikapp med ett TV-program som du missat. Du kan se repetitioner gratis upp till sju dagar efter sändningen.

Hur det fungerar

Vanligtvis tillåter Ziggo prenumeranter att streama TV-innehåll på mobila enheter när som helst. Genom Ziggo Go-appen kan du ladda ner vad du vill ha på två enheter som mest. De nedladdade titlarna kommer att finnas tillgängliga de kommande 30 dagarna efter den första visningen.

Ziggo har lagt till fler TV-kanaler sedan 2017 och använt innovativa testtekniker för att förbättra användarupplevelsen. Följaktligen har det blivit en av de bästa live-streaming-apparna i hela Europa. Tyvärr är Ziggo-programmering inte tillgänglig utanför Nederländerna. Varför? För att det’s geo-blockerad.

Du borde inte’t oroa dig för mycket eftersom det finns ett sätt att ta sig runt sådana begränsningar och njuta av dina favorit Ziggo-kanaler. Allt du behöver är en bra VPN. Vi kommer att ge dig en guide för hur du kan titta på Ziggo GO utanför Nederländerna.

Vad’är skälen bakom geo-blockering?

Ziggo Go är inte den enda webbplatsen som förbjuder utländska IP: er från att komma åt innehåll. Andra streamingplattformar utför samma åtgärd för att skydda sina tjänsteleverantörer. Förbudet är baserat på censurslagar.

Anta att du redan har ett giltigt prenumeration hos Ziggo. Kommer du att gå emot lagen om du använder Ziggo Go på din resa till ett främmande land? wouldn’Vill du titta på Disney, Nickelodeon eller MTV på ditt modersmål? Det är alltid bra att kontrollera vad’händer hemma.

Hur man tittar på Ziggo Go med VPN

En VPN ändrar hela situationen för geografiskt begränsad onlineinformation. Om du inte gjorde det’Vet inte, det virtuella privata nätverket (VPN) döljer din faktiska Internet-protokolladress och döljer därmed din plats. Ziggo Go-appen måste verifiera att din IP verkligen finns i Nederländerna, så att den inte nekar dig åtkomst.

Med ett VPN kan du ansluta till en nederländsk server och se ut som du tittar på från det här landet. Du kommer att lura tjänsten och strömma innehåll som om du inte har det’t flyttade från Nederländerna.

Här är en enkel process för att komma åt Ziggo var som helst i världen:

 • Prenumerera på ett ansedd VPN som ExpressVPN
 • Ladda ner programvaran och installera den på din PC, router eller smartphone. Var noga med att välja motsvarande app för din enhet’s operativsystem
 • Starta VPN
 • Registrera ett Ziggo-konto om du inte gör det’t har en
 • Anslut alltid till en server i Nederländerna innan du öppnar Ziggo Go-appen
 • Anslut till någon holländsk server på ditt VPN
 • Avblockera din Ziggo Go-app och börja titta anonymt

En bra VPN har utmärkta hastigheter och starka krypteringsmekanismer som 256-bitars AES. Hastighet är avgörande för en felfri upplevelse. Du vill också ha en försäkring av cybersäkerhet, noll loggning och behörig integritetspolicy. Vi fraråder gratis VPN eftersom de inte alltid kan lita på. Att investera i en värdig VPN ger dig den trygghet du bara behöver.

Vad VPN gör

När du har anslutit till en holländsk server är din trafik krypterad ände till ände. Ingen hacker eller nyfikna ögon kan fånga den när den reser från ditt nätverk till servern. Även om din internetleverantör vet att du använder deras tjänst, kommer de inte att veta vad du gör.

Från vår erfarenhet gillar internetleverantörer att snoka på sina kunders aktiviteter. Och det är så de vet när de ska spjälka anslutningar, till exempel att begränsa anslutningshastigheten och blockera vissa webbplatser. De gör detta i ett försök att skapa lika bandbredd i hela nätverket. Lyckligtvis kan en VPN hjälpa dig att undvika ISP-strypning.

Vad VPN ger anständig säkerhet och integritet för Ziggo Go?

En väldesignad VPN med ett gott rykte är en bra utgångspunkt. Ta en titt på våra bästa val som vi har testat själv och kan bekräfta deras utmärkta prestanda.

1. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost

Detta är en rumänsk VPN med mer än 3 000 servrar över hela linjen. Över 100 servrar är baserade i Nederländerna, så du gör inte’t behöver oroa dig för att komma åt Ziggo. Så långt som hastigheten går, gör CyberGhost inte’t shirk på det minsta. Du kan säga adjö till buffring och fördröjningar. Vad mer kan du fråga från en VPN med militär online säkerhetsprotokoll och krypteringar? Jämfört med industristandarder har CyberGhost ett större antal samtidiga anslutningar (7).

2. VyprVPN

VyprVPN servicelogotyp Besök VyprVPN

VyprVPN är branschledande för att kringgå geo-block och använder sitt eget säkerhetsprotokoll (Chameleon) som gör det möjligt för användarna att kringgå begränsningar, så att de drivs och övervakas effektivt för att ge användarna optimal prestanda. Utan tvekan har VyprVPN olika holländska servrar som gör att du kan komma åt landet’s webbplatser inklusive Ziggo Go.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

där’s så mycket ExpressVPN har i lager för dig. För det första är det förmodligen den mest betrodda VPN över hela världen som täcker cirka 90 länder. Det är ett av de bästa alternativen för snabba hastigheter och åtkomst till Nederländska webbplatser.

Oavsett var du är kommer ExpressVPN: s starka säkerhetsfunktioner att hålla dig säker. VPN-klienten är idealisk för även första gången användare tack vare en enkel app som kan laddas ner på Windows, iOS, Linux och Android. Förutom strömning tillåter ExpressVPN också torrent och bulknedladdningar.

En serie obuskerade servrar är tillgängliga för att underlätta service till VPN-fientliga regioner.

4. IPVanish

IPVanish servicelogotyp Besök IPVanish

IPVanish-klienten ger upp till 40 000 IP-adresser som alla ägs av det USA-baserade företaget. Detta innebär att ingen tredje part kan fånga upp din information när du utför dina online-aktiviteter. En noll-loggningspolicy och 256-bitars kryptering ger den bästa balansen mellan online-säkerhet och integritet. Du kan förvänta dig låg buffertid och fördröjningar. Det finns inga gränser för att byta server eller bandbredd medan dina P2P-dataöverföringar förblir anonyma. Bekvämt kan du göra upp till tio samtidiga anslutningar med en enda prenumeration.

Sammanfattningsvis

Anledningen till att vi valde ovanstående VPN-klienter är att de har tilltalande egenskaper som du behöver när du strömmar Ziggo-innehåll.

 • De är snabba och pålitliga
 • De underlättar samtidiga anslutningar mellan olika operativsystem
 • Deras sekretessskyddsmekanismer är bland de starkaste

Men vårt toppval är ExpressVPN eftersom det lovar ultrahöga hastigheter. Våra utredningar bekräftar att leverantören håller sina löften.

Om du trodde att du är borta från Nederländerna innebär att du inte kan följa den nederländska kulturen, nu vet du att det inte är sant. Förhoppningsvis dig’Vi har svar på din fråga om hur du ser Ziggo Go utanför Nederländerna.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 74