Hvordan få en amerikansk IP-adresse


USA er i spissen for internettutvikling. Mange av de nettbaserte selskapene finnes i USA. Selv de som ikke finnes der gir nesten sine tjenester i USA. Tjenester som HBO GO, Crackle, etc. er alle bare i USA, noe som betyr at de bare kan nås hvis du har en amerikansk IP-adresse.

Selv nettsteder og tjenester som er tilgjengelige utenfor USA, for eksempel Netflix, vil kanskje ikke gi et fullstendig bibliotek med innhold til eksterne brukere på grunn av visse opphavsrettslover. Så du trenger en amerikansk IP-adresse for å ha full tilgang til nettsteder som Netflix.

Noen ganger er innhold geo-blokkert, noe som betyr at de gjør det’er begrenset basert på en bruker’geografisk beliggenhet. Ved å endre din IP-adresse skjuler du effektivt din posisjon og dirigerer trafikken gjennom et sted du ønsker. Dette kan gi deg tilgang til innhold som ellers ikke er tilgjengelig for deg.

Hvordan få en amerikansk IP-adresse

Her er trinnene du kan ta for å få en amerikansk IP-adresse på en Windows-datamaskin.

  1. Last ned en VPN og installer den ved å følge instruksjonssettet gitt i oppsettet.
  2. Når den er installert, åpner du applikasjonen. Den vil be om legitimasjon for å logge inn.
  3. Når du er logget inn, ser du en liste over servere og et kart som viser deres plassering på den. Du kan enten klikke på pinnen som er plassert på USA på kartet, eller velge den amerikanske serveren fra listen.
  4. Når den er valgt, vil tappen på USA bli grønn.
  5. Lukk applikasjonsvinduet. IP-adressen din er endret til en amerikansk IP-adresse.

Beste VPN-er for å få en amerikansk IP-adresse

De fleste VPN-er har samme prosess med noen få varianter. Selv om mange VPN-tjenester er tilgjengelige, er det noen som er bedre enn andre. Vi vil nå ta deg gjennom noen av de beste VPN-ene som du kan bruke hvis du vil forspeile plasseringen din og ser ut som om du er tilkoblet fra USA.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

ExpressVPN er en av de beste VPN-tjenestene siden det gir solid ytelse i alle oppgavene en VPN skal utføre, for eksempel sikkerhet, ytelse, support og funksjoner. Det berømmes for sin sikkerhet i hele VPN-samfunnet.

Express VPN er også tilgjengelig på alle de viktigste operativsystemene, inkludert macOS, Windows, Android, iOS og Linux. De har også 24-timers live chat support og god støtte for Netflix i tillegg til torrenter. Imidlertid har alle disse fordelene en ulempe: det’er kostbart, starter på $ 8,32 / måned og går helt opp til $ 12,95 / måned.

2. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN har kanskje den beste sikkerheten i bransjen, selv om den kommer litt til i fart sammenlignet med ExpressVPN. Den har servere i 58 land, inkludert USA, og den støtter alle store plattformer og enheter.

NordVPN tilbyr også 24/7 live chat support. I likhet med ExpressVPN gir den også tilgang til Netflix-biblioteket som er tilgjengelig for amerikanske IP-adresser. Den lar deg også få tilgang til andre USA-baserte tjenester, for eksempel Hulu. NordVPN har også gode priser, som starter på $ 3,49 / måned.

3. IPVanish

IPVanish servicelogo Besøk IPVanish

IPVanish er en blandet veske. Den har noen veldig gode funksjoner, men den har også noen få problemer som kan være ganske problematiske gitt prisingen av VPN. Hovedproblemet som IPVanish takler er det faktum at selv om det har gode alternativer for sikkerhet, hastighet og tilpasning, overgås det av NordVPN eller ExpressVPN i hver av disse avdelingene.

Vi sier ikke at det er en dårlig VPN-tjeneste; den’s, faktisk en flott en. Men vi vil anbefale å holde deg til ExpressVPN eller NordVPN. Det er også viktig å huske at IPVanish ikke har god støtte for Kina, så hold deg unna hvis du planlegger å bruke den for å unngå kinesisk internettsensur.

4. TorGuard

TorGuard servicelogo Besøk TorGuard

TorGuard er også en flott VPN-tjeneste. Den har noen av de beste sikkerhetsfunksjonene, inkludert veldig robust krypteringsteknologi, en kill switch og alt annet du forventer av en VPN av topp kvalitet.

Det er også en flott VPN å gjøre for folk i Kina, da den kan omgå Great Firewall of China. Prisplanene deres er imidlertid veldig forvirrende. Så langt vi kan si, varierer planene deres fra $ 4,17 / måned til $ 9,99 / måned, noe som gjør dem ganske konkurransedyktige.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-tjenestelogo Besøk PrivateVPN

PrivateVPN er mindre enn andre VPN-er på listen, men mangler også noen av funksjonene som er tilgjengelige i ExpressVPN eller NordVPN. Den har riktige sikkerhetsprotokoller og anstendig kryptering. Det er kanskje ikke den raskeste VPN-en der ute, men den er ganske brukbar.

Imidlertid er det basert i Sverige, som ikke er et ideelt sted for en VPN-tjeneste, da de har en sterk holdning til brudd på opphavsretten, og det er det disse tjenestene brukes til ofte. Den kan imidlertid brukes til å få tilgang til Netflix US og gjøre alt innholdet tilgjengelig der.

Den viktigste grunnen til at PrivateVPN skiller seg ut er prisene. Det er veldig billig, starter på $ 3,82 / måned og går til $ 7,67 / måned. Det er en god avtale for folk som ikke gjør det’t trenger toppnivå-sikkerhet, men krever en VPN for oppgaver som tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket og andre geografiske tjenester.

Og det’det er det! Med din amerikanske IP-adresse ved å bruke en av disse fantastiske VPN-ene som er listet over, kan du glede deg over alt som folk i USA kan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1