Hvordan falske geolokaliseringen din?


Når du surfer på nettet, gjør du det’blir hele tiden overvåket og kategorisert. Hvert skritt du tar blir registrert, helt ned til din nøyaktige beliggenhet. Hvorfor? Den’er ganske enkel. Bedrifter som selger produkter på nettet eller gir streaminginnhold, elsker å segmentere publikummet sitt til markedsføringsformål. Når de gjør det, kan du ofte finne deg blokkert fra film- eller TV-strømmer som deg’d ønsker å få tilgang til (i tilfelle av nettsteder som Hulu eller Netflix). Eller du kan ikke være i stand til å finne de beste tilbudene (som på mange flybookingsider). Ingenting av dette ville være mulig uten en teknologi som heter geolocation.

Som navnet antyder, gir geolokering nettbrukere å bli identifisert og lokalisert.

Så hvis du’når du fikk tilgang til en tysk Netflix-server fra Brasil, vant den ganske enkelt’t være mulig. Heldigvis er det måter rundt geolokalisering, så la’s undersøke nærmere og tilby noen løsninger for å hjelpe deg med å få tilgang til innholdet du trenger.

Hva er geolokalisering og hvordan fungerer det?

Geolocation er avhengig av IP-adresser for å finne nettbrukere. Hver datamaskin som er koblet til internett har en IP-adresse, og den inneholder mye relevant informasjon som gir bort identiteten din uten for mye mas.

Å gjøre slik, nettsteder vil ta adressen din og sammenligne den med regionale IP-adresseregistre (eller regionale internettregistre). Dette er imidlertid det første trinnet i deres søken etter IP-geolocation. Etter RIR-er vil verktøyene se nærmere, analysere ting som værnettstedets poster, data fra Internett-leverandører og en rekke andre lett tilgjengelige databaser med online aktivitet.

Alt dette kan krysses av med din IP-adresse, og gir en øyeblikkelig avlesning av data som postnummer, stat, land, breddegrad, lengdegrad og tidssone.

Så fra en enkel IP-adresse kan geolokeringstjenester veldig raskt etablere hvor du er. Den’Det er ikke alltid 100% nøyaktig, men når det gjelder streamingfirmaer og forhandlere, gjør det jobben, og det vil vanligvis fange brukere i nettet hvis de ikke’t ta forholdsregler.

Hvorfor vil du falske geolokaliseringen din?

Den’Det er relativt enkelt å utføre en manuell endring av geolokalisering, slik at du kan forfalske stedet du ser på nettstedene du besøker. Hvorfor vil du gjøre det? Vel, det er en rekke årsaker.

Som vi tidligere har sagt, filtrerer mange nettsteder innholdet etter region eller land.

Hvis du later som du kommer fra bestemte regioner, kan du ha et bredere utvalg av innhold å konsumere.

Dette gjelder like mye for sportskringkastere som filmstreamingsider, og etter hvert som digital kringkasting blir mer populær’blir stadig viktigere.

Mange reservasjonssider for ting som bilutleie, hotell og flyreiser bruker også geolokalisering for å levere priser og tilbud. Så for eksempel kan du bruke et nettsted til å bestille flyreiser fra San Francisco til Jakarta, og finne helt andre priser hvis du søker fra California eller Indonesia. Ved å falske geolokaliseringen din, kan du bestille billigere flyreiser på samme rute - en fin løsning for å slå bedriftens manipulasjon.

Da er det privatliv. Det er ett skritt å oppnå å falske plasseringen din anonymitet på nettet, som kan være et spørsmål om liv og død i undertrykkende jurisdiksjoner. Men selv i demokratier kan overvåkningsorganer interessere seg for hvor du er, og hva du gjør. Hvorfor slippe dem så lett inn i livet ditt?

Alle disse grunnene gjør det ønskelig å vite hvordan du falsker IP geolocation. Det er mange måter å gjøre det på, inkludert separate teknikker for forskjellige nettlesere, så la’takle dem nå for å hjelpe deg med å finne anonymitet på nettet.

Faking geolocation din i Google Chrome

Hvis du’er en fan av Google’nettleseren, det burde ikke’Det kan være problemer med å falske geolokaliseringen.

For det første kan stasjonære brukere ganske enkelt slå av posisjonssporing via Chrome-nettleseren. Du klarer dette på en side for side-basis ved å velge å ikke gi opp plasseringen din via sporing av informasjonskapsler når du besøker hvert nettsted. Dette kan godt gi deg tilgang til mange blokkerte nettsteder, selv om det veldig sjelden fungerer med abonnementsbaserte streaming-nettsteder som Netflix.

Hvis du fortsatt støter på problemer med nettsteder som sporer din beliggenhet, har du noen andre alternativer. For det første kan du utføre en manuell geolocationendring hver gang du fyrer opp nettleseren. Her’s hvordan det’er gjort:

 1. Ta turen til “Utviklerverktøy” delen av Google Chrome ved å trykke på Ctrl + Shift + I.
 2. Velg menyknappen nederst til venstre i ruten til høyre.
 3. Velge “sensorer” og så “Tilpasset beliggenhet” alternativ.
 4. Nå, finn boksen under “geolocation” og skriv inn ethvert sett av breddegrad- og lengdegradsmålinger (bortsett fra din nåværende beliggenhet!).
 5. trykk “Reload” -knappen på websiden du ville ha tilgang til. Plasseringen din skal registreres som de falske koordinatene som er lagt inn tidligere.

Du kan gjøre denne prosessen litt mindre kompleks ved å bruke et Chrome-utvidelsessted for endring. Hvis du ikke gjør det’liker ideen om å gå gjennom alle trinnene hver gang du trenger å slå geoblokkere, er sannsynligvis den rette veien å bruke en falsk beliggenhet Chrome-utvidelse.

Du kan laste ned en enkel endring av Chrome-utvidelsen på denne Google nettbutikk-siden.

Imidlertid er det to alternativer til denne prosessen, og de kan være mer effektive.

 1. For det første kan du bruke en proxy som din falske Chrome-utvidelse. Verktøy som GeoProxy rute netttrafikken din gjennom servere over hele verden, slik at det blir berørt for å identifisere plasseringen din.
 2. Det andre alternativet er å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). Vi’Jeg snakker om det litt mer på slutten, og hvorfor det’er sannsynligvis det beste alternativet å velge.

Hvordan falske geolokalisering i Firefox

Hvis du ønsker å opprette en falsk beliggenhet, tilbyr Firefox en ganske enkel løsning også, så praktisk talt vandrer kloden ikke’t være utenfor rekkevidde.

Når det gjelder Firefox kan du bruke en utvidelse som heter Location Guard [/ url]. Dette praktiske tillegget gir en falsk IP-adresse til nettsteder og legger også til “hvit støy” inn i blandingen, noe som gjør det vanskelig for nettsteder å bruke standard geolokasjonsmetoder. Her’Slik sikrer du at Location Guard er implementert riktig:

 1. For å få utvidelsen, gå til nettstedet som er lenket til over, og følg installeringsinstruksjonene som følger med.
 2. På dette tidspunktet kan du oppleve at Firefox-installasjonen trenger oppdatering. Dette anbefales av flere årsaker, og er avgjørende hvis du ønsker å jobbe rundt geoblokkere.
 3. Når det’s tatt vare på, start Firefox på nytt og Location Guard burde blitt lagt til i utvidelsene dine. Du skal se et ikon som likner en bitteliten grå ballong med en stripe på tvers av den. Klikk på ikonet.
 4. Gå til menyen “alternativer” innstilling. Trykk på til venstre “Fast plassering” fane. Dra nå posisjonsnålen til det nye stedet ditt.
 5. Velg utvidelsesfanen “Brukt fast sted” alternativ. Dette bør nå logges som din IP-geolokalisering - i hvert fall for noen nettsteder.

Som med Chrome, er ikke en falsk beliggenhet Firefox-utvidelse den beste løsningen på egen hånd. For å få tilgang til nettsteder som Netflix og sikre total anonymitet, må de kombineres med VPN-er.

Geolocation og VPN-er: den perfekte kampen?

VPN-er ble designet for å tilby en enestående grad av privatliv, ikke for å jobbe rundt Netflix’geografiske filtre. I løpet av de siste årene har det imidlertid vist seg at disse sikkerhetsverktøyene representerer den ideelle løsningen på blokkeringssystemer.

Det viktige å vite her er at VPN-er på egen hånd ikke er helt effektive. De må kombineres med blokkeringsverktøyene vi’har allerede diskutert om de skal beseire sporing av informasjonskapsler og geoblokkering.

Hvorfor er det sånn? Det hele kommer til HTML5.

Alle nettsteder som bruker HTML5 vil kunne oppdage plasseringen din selv om en VPN kan være i gang.

Men de vant’t være i stand til å gjøre det hvis du ansette tilleggsprogrammer eller manuell geolokalisering på måtene vi’har forklart.

Det kan hende du må bruke disse tilleggene litt annerledes for å oppnå best mulig resultat. Hvis du for eksempel bruker ExpressVPN med Firefox og installerer Location Guard, vil du’Jeg vil dra lokasjonsnålen til et sted så nær VPN-serveren din som mulig.

Enda viktigere er det når du’har installert en VPN, må du laste den opp og logge på før du laster inn enten Firefox, Microsoft Edge eller Google Chrome. Hvis du ikke gjør det’t, din geolokalisasjonsbeskyttelse vil være nesten verdiløs.

Imidlertid, hvis du kombinerer VPN-er med manuell geolocation og tilleggsprogrammer, kan resultatene være spektakulære. Det viser seg at geoblokkere er’t så kraftige som de kan se ut til. Ja, de er sofistikerte (stadig mer), men de er sårbare for brukere som dyktig kan beskytte IP-adressen deres. Og det’er nøyaktig hva VPN-er lar deg gjøre.

Så hvorfor gå glipp av favorittfilmene dine eller de beste flytilbudene? Med de riktige verktøyene er det enkelt å oppnå falske geolokalisering, slik at du kan hoppe over alle digitale vegger selskaper setter deg i veien.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 42