Hvordan fikse Kodi-parfeil


Siste oppdatering: 08.19.2019

En av de mest populære funksjonene på Kodi er muligheten til å koble sammen tjenesten med forskjellige streaming-nettsteder for å få tilgang til et bredt spekter av innhold.

Dessverre får noen brukere ofte sammenkoblingsfeil når de prøver å få tilgang til visse strømmetjenester med Kodi. Denne typen feil skjer av mange årsaker, oftest fordi en strøm som en bruker prøver å spille av, krever en form for autorisasjon. De vanligste sammenkoblingsfeil som brukerne opplever er med olpair, tvad.me/pair, thevideo.me/pair, vidup.me/pair, vshare, flashx.tv og andre Openload-parringsfeil.

Kodi Olpair sammenkoblingsfeil

Heldigvis der’s en rekke måter du kan fikse Kodi-parringsfeil på, og vi’Vi har samlet en liste over de vanligste. Forhåpentligvis, det’Jeg hjelper deg med å finne ut hvordan du fikser Kodi-parfeil for din eksakte situasjon. Å utdanne deg til de forskjellige måtene å fikse Kodi-parfeil på er en av de beste måtene å gjøre deg kjent med plattformen og koble til nye typer medier.

Det er noen få forskjellige metoder for å fikse de vanligste parfeilene med Kodi, og vi’kommer til å gå gjennom noen få av dem trinnvis for å gi deg en ide om hvordan du løser disse feilene og komme deg til innholdet du ønsker å streame.

Hvorfor skjer Olpair og andre Openload Kodi sammenkoblingsfeil?

Feilmeldingene som brukerne ser når de prøver å få tilgang til disse tjenestene med Kodi indikerer behovet for autentisering mellom Kodi og tjenesten. Openload og andre tjenester som Olpair tilbyr en stor mengde innhold av høy kvalitet, inkludert filmer, TV-serier, dokumentarer og andre medier. De tilbyr også dette innholdet i en høyere oppløsning og færre bufferingsproblemer enn andre tjenester.

Det beste med disse tjenestene er at de’er gratis. Men dette betyr også å få forespørsler fra et stort antall brukere, og serverne deres kan bli overbelastet når de prøver å takle det. For å bekjempe dette krever tjenestene at brukerne parer enhetens IP med dem for å sikre pålitelig avspilling. Dette hjelper til med å tjene innhold av høy kvalitet til alle brukere, men dessverre er sammenkoblingsfeil ganske vanlig.

Det er noen få forskjellige metoder for å løse dette problemet. Noen av disse vil kreve visse forholdsregler for å forbli sikre. Den’anbefales å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) mens du utfører noen av disse oppgavene for å beskytte dine data og enheter mot nysgjerrige øyne og ondsinnede aktører.

Metode nr. 1: manuell sammenkobling av enheten din med tjenesten

Dette er den mest enkle metoden for å adressere Kodi-parfeil. Standardmetoden for å fikse feil med olpair, tvad.me/pair, thevideo.me/pair, vidup.me/pair, vshare, flashx.tv og andre Openload-tjenester går slik:

1. Kjør inn en pop-up som ber deg om å godkjenne

Kodi Olpair autorisasjons popup

2. Åpne lenken i popup-vinduet, som er https://olpair.com i dette tilfellet. Du kan gjøre det fra hvilken som helst enhet’bruker samme wifi.

3. Klikk på reCAPTCHA-boksen for å bekrefte deg’er ikke en robot

Kodi-parringstillatelse

4. Etter bekreftelse, trykk på Par-knappen nederst på siden

5. Du bør se en melding om vellykket sammenkobling

Kodi olpair-paringen var vellykket

Nå skal du kunne få tilgang til det innholdet du ønsker uten å få feil.

Selv om denne metoden er enkel og rask, er det’Det er viktig å merke seg at sammenkobling på denne måten vil eksponere IP-adressen din for innholdsleverandøren

Den’Det er alltid lurt å bruk en VPN for beskyttelse når du kobler sammen. Og bruk alltid sikre nettlesevaner når du bruker denne typen tjenester.

NordVPN NordVPN VPNpro-vurdering: 9,6 / 10

En annen viktig ting å merke seg om denne metoden er at enheten din bare vil være sammenkoblet i opptil fire timer.

Metode nr. 2: deaktivere verter med captchas

Denne metoden innebærer å deaktivere innholdsverter som bruker captchas for autorisasjon helt. Den lar deg få tilgang til Kodi-innhold uten å oppleve noen feilmeldinger. Dessuten deaktiverer det mye innhold som bruker captchas for autorisasjon. Som et resultat er denne metoden ikke optimal for å fikse feilmeldinger.

Når det er sagt, kan denne metoden være nyttig for å få tilgang til vanlig Kodi-innhold uten å få feilmeldinger. Igjen, vi’Jeg bruker Exodus Redux som eksempel. Å gjøre dette:

1. Åpne Kodi-startskjermen og åpne addons-menyen ved å velge Add-ons > Video-tillegg

Kodi-tilleggsskjerm

2. Klikk på Exodus Redux

3. Bla ned og velg Verktøy

Kodi-tilleggsverktøy

3. Velg alternativet INNSTILLINGER: Avspilling

Avspilling av innstillinger for Kodi-tilleggsverktøy

4. Velg Avspillingsalternativ til venstre

5. Bla ned til Filvert filtre

Innstillinger for avspilling av Kodi-tilleggsverktøy

6. Deaktiver alternativet Hosters with captchas ved å bytte vekselen ved siden av.

Dette vil deaktivere alle Openload-tjenester, for eksempel Olpair, og lar deg få tilgang til de gjenværende strømleverandørene uten Kodi-parfeil.

Som alltid, Vi anbefaler at du bruker et VPN når du kobler enheten din for å omgå ISP-throttling, myndighetsovervåking og geo-blokkering.

NordVPN NordVPN VPNpro-vurdering: 9,6 / 10

Bunnlinjen

Dette er de to standardmetodene for å løse Kodi-parfeil med Olpair og andre Openload-innholdsleverandører. Å koble sammen enheten din med tjenesten på riktig måte, bør løse de fleste, om ikke alle problemene. Når det er sagt, husk å bruke en VPN for å beskytte IP-en din når du kobler deg sammen. Husk også det sammenkoblingen varer bare opptil 4 timer.

En ting å vurdere er at andre tredjepartsapper er i stand til å få tilgang til dette innholdet på Kodi, samtidig som de unngår noen av sammenkoblingsfeil som brukerne opplever med standardmetoder. Apper som Real-Debrid kan brukes til å laste ned streambart innhold fra en rekke apper fritt for å spille dem av på Kodi.

Når du bruker tredjepartsapper, må du huske å gjøre din egen undersøkelse før du tuller. Å holde deg trygg er navnet på spillet når du prøver å få tilgang til alt av strøminnhold av høy kvalitet som Kodi har å tilby.

Les mer:

Hvorfor trenger du en VPN for Kodi

Beste VPN for Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =