Hvordan fjerne blokkering av Grindr

Vil du finne den beste måten å fjerne blokkering av Grindr slik at du kan komme tilbake på datingscenen? Don’t bekymre deg - vi’har du dekket deg.


Grindr har gått fra en veldig nisje-smarttelefon-app til et globalt fenomen med over 4 millioner brukere. Den’s frigjort de i LHBTQ-samfunnet for å møte likesinnede, og for å gjøre deres kjærlighetsliv rikere og mer spennende enn noen gang.

Men det’er også kontroversiell i mange land, med forskjellige regjeringer rundt om i verden som blokkerer innbyggerne sine fra å bruke den. Men heldigvis der’er en måte å komme seg rundt haterne på.

Du kan fjerne blokkering av Grindr ved å bruke et VPN (eller virtuelt privat nettverk). Vi anbefaler NordVPN som det beste valget.

Få alt med en av de beste VPN-ene i bransjen Dra fordel av NordVPN’s enorme serverliste, feilfri personvernpost og vanntette sikkerhetsfunksjoner - alt fra $ 3,49 per måned. Få NordVPN

I dag skal vi’Jeg viser deg nøyaktig hvilke trinn du må ta for å bruke en VPN og fjerne blokkering av Grindr, slik at du kan komme tilbake til kjærlighetslivet ditt på kort tid.

Hvorfor en VPN skal være en del av hver Grindr-bruker’s verktøysett

Virtuelle private nettverk virker kanskje ikke så sexy, men de kan hjelpe deg med å møte partneren til drømmene dine. For de som ikke’Jeg vet, disse appene lager krypterte “tunneler” mellom smarttelefoner eller bærbare datamaskiner og private servere. Data fra brukere passerer gjennom disse serverne, som tildeler brukeren en anonym IP-adresse, noe som gjør deres identitet og beliggenhet nesten usynlig for utenforstående.

Disse egenskapene er gode i situasjoner der statlige myndigheter gjerne vil vite hvem som besøker bestemte nettsteder. Og de er helt viktige for alle Grindr-brukere.

Nøytral regjeringssensur og frigjør sexlivet ditt

Det viktigste er at VPN-er kan hjelpe deg med å jobbe rundt regjeringsblokker som prøver å tørke Grindr av det lokale datingskartet. Her’er et raskt utvalg av land som for øyeblikket implementerer disse blokkene delvis eller i sin helhet:

 • Saudi-Arabia - overraskende nok har Gulf-monarkiet en veldig intolerant tilnærming når det gjelder dating av homofile, og har innført et totalforbud for datingsplattformen siden den først dukket opp. Selv VPN-brukere dokumenterer jevnlig møter med “religiøst politi” på nettstedet, som søker å fange inn uforsiktige mennesker, så det’er et veldig fiendtlig sted å koble seg til.
 • Tyrkia - Ankara forbød først appen i 2013, ansporet av en gjenopplivning av religiøs fromhet under AKP-regjeringen. Ingenting har endret seg siden den gang, men en livlig aktivistkampanje kjemper fortsatt for å løsne sjaklene.
 • Iran - Den islamske revolusjonen har ikke’Jeg har vært snill mot Iran’s homofil dating scene, og brukere der har aldri hatt tilgang til smarttelefonapper. Det gjør det ikke’Det ser ut til å endre seg når som helst snart.
 • Russland - Russland lider av en vokal, homofob nasjonalistbevegelse, hvis deler har tykt til å hacking for homofile datingsider. Og staten har også revnet ut med jevne mellomrom, noe som gjør Grindr til en no-go-sone for mange homofile singler.
 • Ukraina - Dating-nettsteder for homofile er blitt undertrykt siden en regjeringsedikt i 2017, som slo ned på alle sosiale medieplattformer. I likhet med Russland har Ukraina en høyreekstrem nasjonalistisk bevegelse, som aktivt er fiendtlig mot LHBTQ-rettigheter, og nettdating har blitt fanget i kryssild.
 • Indonesia - Jakarta har periodisk blokkert og deretter tillatt homofile dating-apper, men den generelle politikken er en av fiendtlighet mot LHBTQ-rettigheter. Å få tilgang til Grindr er langt fra sikret både for besøkende og lokalbefolkningen.
 • UAE - etter Saudi-ledelsen har UAE satt homofile datingsider godt og virkelig utenfor grensene for lokale brukere, selv om de fremdeles er mye brukt med de rette teknologiske rettelsene.
 • Egypt - Egypt er et av de landene der, mens homofil dating på nettet ikke er’ikke forbudt, gjør staten det ekstremt farlig. Brukere har jevnlig blitt fanget opp i broddoperasjoner til “å fange” homoseksuelle, og et direkte forbud er aldri langt unna.

I tillegg har datingsiden blitt brukt i Malaysia som et informasjonsinnsamlingsverktøy for å oppdage homofile menn, og Libanon har implementert et forbud mot forbud. I alle disse landene søker staten å få folk til å registrere seg, og mange av dem bruker falske profiler for å fange brukere når de prøver å få kontakter.

Ingen av disse landene har imidlertid vært i stand til å forhindre lokal tilgang til Grindr. At’s fordi VPN-er når de brukes riktig, er i stand til å omgå selv den mest vanntette sensuren. Men husk at hvis du logger deg på datingsappen i undertrykkende land, er det’er best å være årvåken. Les gjennom vår LGBTQ Online Safety Guide - det for å hjelpe deg med å være trygg’er en god ressurs for alle, men spesielt de som ønsker å slå sensur på nettet.

En historie med sjokkerende datainnbrudd

Dessverre er myndighetens overvåking og sensur ikke’t det eneste problemet konfrontere Grindr-brukere. Over hele verden må brukere kjempe med trusselen fra hackere. Personlig informasjon på datingsider er alltid en lukrativ ressurs, både for målrettede phishere og direkte utpressere (som Ashley Madison viste). Og kyndige hackere har lenge hatt Grindr i sine tvers.

Dette har ikke’Det har ikke blitt hjulpet av sikkerhetsfeil i selve appen. I 2018 viste for eksempel cybersecurity-eksperter hvordan appen lekker lokasjonsdata og meldinger sendt av brukere, selv om de hadde valgt bort lokasjonstjenester.

I en annen 2018-eksponering rapporterte Buzzfeed at datingsappen hadde delt informasjon om brukere’ HIV-status med tredjeparter.

Så der’s det sammenfiltrede spørsmålet om hvem som styrer Grindr. Appen er for tiden 60% eid av et kinesisk selskap, men den amerikanske staten prøver å endre dette, med henvisning til bekymringer for nasjonal sikkerhet. På den ene siden kan brukere være ukomfortable med å dele personopplysninger med en kinesisk organisasjon. På den annen side reiser utsiktene til å overlevere data til NSA store bekymringer for personvern. Uansett blir det å beskytte identiteten din bli en viktig del av daglig bruk av Grindr.

VPN-er kan levere minst en del av denne beskyttelsen. De kan begrense mengden stedsdata datingsplattformen har om brukere, og begrense identifiserbar informasjon til hva de mener det er nødvendig å levere. Det bør gjøre det mye vanskeligere å bygge profiler av brukere for utpressing og phishing, samtidig som du også begrenser risikoen for overvåking.

Slik bruker du en VPN for å fjerne blokkering av Grindr uansett hvor du er

Så la’antar at du vil ha tilgang til Grindr trygt i en undertrykkende jurisdiksjon, eller at du vil anonymisere bruken din i andre deler av verden. Vi vet at en VPN er en del av løsningen, men ikke alle VPN-er vil gjøre det. Å bekjempe sofistikert myndighetsovervåking stiller intense krav til VPN-er, og det kan de fleste leverandører’ikke er pålitelig. Med det i tankene, vi’har satt sammen en liste over land, sammen med VPN du ønsker å bruke innenfor sine grenser:

 • Saudi-Arabia - NordVPN
 • Russland - NordVPN
 • UAE - NordVPN
 • Indonesia - NordVPN
 • Iran - NordVPN
 • Tyrkia - ExpressVPN
 • Egypt - ExpressVPN
 • Ukraina - ExpressVPN

Du’Jeg vil sannsynligvis legge merke til et mønster som dukker opp her. Mens det er hundrevis av VPN-er rundt, er det bare en håndfull som er pålitelig nok til å gi pålitelig avblokkering og databeskyttelse. Både ExpressVPN og NordVPN er utmerkede produkter, og vant’t la deg ned.

Spill trygt på og offline med ved å bruke Grindr med en høy kvalitet VPN

Hvis du har tenkt å utvide dine romantiske horisonter via en app for smarttelefon-datering, bør ingenting komme i veien for deg. Hvis bare stater rundt om i verden tenkte på samme måte, men dessverre ikke’t. For mange regjeringer innfører begrensninger for hvordan innbyggerne kan møte, og mange kobler disse begrensningene med kriminalisering av homoseksuelle livsstiler. Så vi må slå tilbake.

VPN-er tilbyr en måte å gjøre det på. Disse ekstremt nyttige appene lar brukere i land som Saudi-Arabia eller Russland få tilgang til Grindr (eller et hvilket som helst annet dateringsverktøy), uavhengig av regjeringsblokker. Og de hjelper brukere overalt med å begrense risikoen ved brudd på data, og potensielt unngå forlegenhet eller utpressing.

Bare husk. Hvis du bruker en VPN, bruk en god en. Gratis VPN-er vant’t gi tilstrekkelig beskyttelse, så du’Jeg må sannsynligvis betale. Vi burde ikke’Jeg må betale for kjærlighet, men i en verden der mennesker kan bli drept for sin seksualitet, er det’er ofte en pris vi’d være tåpelig å ikke betale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1