Hvordan se Adult Swim på nettet


Adult Swim er Cartoon Network’s nattlig programmeringsblokk. I motsetning til den vanlige etiske kodeksen og måldemografien til det overordnede nettverket, utnytter Adult Swim full nytte av sitt programmeringsspor etter vannskillet, og spesialiserer seg i grenser-pressende show som har fått kultoppfølging.

Lansert i 2001 for å konkurrere med “voksen tegneserier” som for eksempel Simpsons, Adult Swim har blitt kjent for sin opprinnelige programmering, så vel som for syndikerte show som Familiemann og amerikansk far! fra Fox Network.

Selv om Cartoon Network først og fremst er tilgjengelig via kabel, har det, som mange andre TV-nettverk, begynt å strømme mye av innholdet online - inkludert Adult Swim. Her’er en guide for snorer som ønsker å kose seg med voksen svømming’s zany, transgressive comedy shows online.

Hvilke show er på Adult Swim?

Nedenfor er en liste over voksen svømming’s mest populære originale programmering.

 • Rick og Morty (2013 – nåtid): den mye elskede science-themed animerte serien om en svært intelligent forsker og hans veldig uvitenskapelige barnebarn.
 • Eric Andre Show (2012 – nåtid): et dypt bisarr chatshow arrangert av den tilsynelatende forsvunne Eric Andre, hvis intervjuteknikk innebærer emosjonell tortur.
 • Tim og Eric Awesome Show, god jobb! (2007–2017): foruroligende antikomedieskisse som viser satirisering for allmennhetens TV.
 • Aqua Teen Hunger Force (2000–2015): animert sitcom som følger eventyrene til en gruppe antropomorfe fastfood-bestillinger

Hvordan se Adult Swim online live

Adult Swim er tilgjengelig for live stream på sin offisielle hjemmeside. Programmeringen er på lufta fra klokka 20 til 6, østlig tid og stillehavstid. I tillegg til dette har Adult Swim også mange av sine eldre show tilgjengelig for å streame i USA.

Blokken er også tilgjengelig på internettbaserte kabelpakker som Sling TV. Abonnement på slike tjenester er vanligvis dyre og varierer mellom 40 og 50 dollar (selv om Sling starter på USD 25), men de inkluderer et stort antall andre kanaler i abonnementet ditt.

Nylig fikk Alle 4 rettighetene til Voksen svømming, noe som gjorde undernettverkene originale show tilgjengelig for visning i Storbritannia for første gang. Streaming er gratis på både nettstedene All 4 og Adult Swim.

Dessverre er noen episoder og show ikke tilgjengelige for VOD-streaming på enten Adult Swim-nettstedet eller All 4, noe som skyldes at noen andre tjenester, som Hulu og Netflix, har kjøpt rettighetene til showene..

Opphavsrettsbestemmelser forbyr også seere utenfor USA og Storbritannia å se Adult Swim. Dette kan være smertefullt for mange seere, spesielt beboere i USA eller Storbritannia som reiser til utlandet og ønsker å følge med på favorittopplevelsene sine for voksne.

Toonami

Toonami ble opprinnelig lansert som en del av Cartoon Network’s kveldsprogrammering, og ble designet for å appellere til tenåringer. Selv om det har vært noen forsøk på original programmering på denne blokken, har Toonami historisk sett vist mest amerikanske og japanske animerte actionserier.

Blant programmene som sendes gjennom hele blokka’historie er:

 • Dragon Ball Z
 • Ben 10
 • Fullmetal Alchemist: Brotherhood
 • Gundam Wing
 • Naruto
 • Pokémon
 • Samurai Jack
 • Teen Titans

Cartoon Network har lekt med Toonami siden lanseringen i 1997, før de til slutt droppet den i 2008. I 2012 brakte Adult Swim Toonami tilbake som en April Fool’prank før han innrømmet de overveldende positive svarene den fikk, og gjeninnfør den som en del av det nattlige sporet.

Nå er Toonami tilgjengelig på lørdagskvelder fra 21.00 til 04.00 - syv solide timer med din favoritt action-anime. På samme måte som Adult Swim, er det tilgjengelig for direktesendt strøm hvor som helst i verden i sendetidene og er tilgjengelig på denne måten via nettstedet Adult Swim.

Som med sin foreldreblokk, er Toonami-show ikke tilgjengelige på VOD utenfor USA. I motsetning til Adult Swim er Toonami imidlertid ikke tilgjengelig for visning i Storbritannia på noen måte, med mindre du har Sky TV. (Snorer i USA kan se Toonami på samme måte som Cartoon Network og Adult Swim: via over-the-top (OTT) internett-TV-pakker som Sling TV.)

Selvfølgelig er det visse måter å streame Toonami og Adult Swim gjennom, skal vi si, ikke-offisielle midler, og gratis. Vi’d anbefaler forsiktighet mot å ta til bruk for disse metodene, da de ikke bare er ulovlige, men de er også portene til skadelig programvare.

Videre, hvis du’når du er i et territorium der brudd på copyright er rutinemessig straffet, kan du komme inn i alvorlige problemer med å kjøpe disse ikke-offisielle metodene.

VPN for voksen svømming

Som vi nevnte er seksjonen Voksen svømmer geo-begrenset til USA. Videre, hvis du’prøver du å se Adult Swim live-strømmen fra et mindre permissivt territorium, kan det hende du synes du kan’t til og med tilgang til det.

Den beste løsningen på begge disse problemene er å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). Dette kamuflerer den virkelige plasseringen din ved å sende dine dataforespørsler via en ekstern server, som deretter lurer webverten til å tenke deg’er helt på et annet sted.

Denne datatransaksjonen skjer før dataene dine når IP-en, så hvis du’på et territorium som forbyr strømming av amerikanske medier, er det en stor sjanse for at du vil kunne omgå brannmurene helt.

Vår viktigste anbefaling er ExpressVPN, som uten tvil gir den beste VPN-tjenesten på markedet i dag. Likevel anbefaler vi også å lese noen få anmeldelser før du velger et VPN for voksen svømming.

(Som en side-merknad, det’Det er verdt å merke seg at du aldri skal la deg friste av en gratis VPN-leverandør. VPN-tjenester er dyre å kjøre, og derfor vil en gratis leverandør sannsynligvis bruke subpar-servere eller gi uønsket kryptering eller tilkoblingshastighet.)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =