Hvordan se Brooklyn Nine-Nine online


Fans av Brooklyn Nine-Nine var svært skuffet da Fox kunngjorde at de kansellerte sitcom. Heldigvis har NBC reddet dagen med en sjette sesong som hadde premiere 10. januar 2019. For de utenfor USA vil de imidlertid måtte vente måneder før de kunne se showet. Hovedårsaken til dette er at det’er bare tilgjengelig på USA-baserte strømmetjenester inkludert NBC, som alle er utilgjengelige fra utenfor USA.

Imidlertid er det måter du kan gå forbi denne geobegrensningen og nyte favorittserien din uten å måtte være avhengig av spoilere, tekstutdrag og piratkopier.

Showet Brooklyn Nine-Nine er like populært som det er på grunn av dets fascinerende plot og enorme dose humor. Det ligger i den 99. distriktet i New York Police Department og følger et team av detektiver ledet av den nyutnevnte kaptein Raymond Holt.

Serien undersøker hvordan troppen tilpasser seg tilstedeværelsen av den nye kapteinen, kampen for å holde seg på topp og til slutt, livet til mennene bak merket.

Hvordan se Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine er en amerikansk sitcom med begrensninger i seertall fra andre deler av verden. Disse geo-begrensningene blir satt på plass av selskaper som NBC for å opprettholde bedre kontroll over distribusjonen av arbeidet sitt.

Showet er også tilgjengelig på Netflix, og på samme måte som på NBC, hindrer personer fra andre deler av verden å se det mens det sendes. Hvordan går du forbi disse geobegrensningene? Vi vil dekke hvordan du kan gjøre dette i denne artikkelen.

Bruk en VPN

Den første og sannsynligvis viktigste anbefalingen for å gi deg muligheten til å gå forbi geobegrensningen er å få et VPN. Et VPN (virtuelt privat nettverk) er det som lar deg gå forbi den feilmeldingen som dukker opp på skjermen din “Dessverre er dette innholdet ikke tilgjengelig i ditt land.” VPN skjuler din plassering og lar deg se Brooklyn Nine-Nine som om du var i USA.

I tillegg til å tillate deg å se Brooklyn Nine-Nine, gir VPN-ene vi foreslår også nettverkssikkerhet, og skjuler posisjonen din for hackere og myndigheter.

VPN-er varierer vanligvis i pris og funksjoner, men de fleste er ikke sterke nok til å omgå blokkering av plattformer som NBC og Netflix. De som er sterke nok er enten for trege eller har for mange irriterende annonser som ødelegger brukeropplevelsen.

Nedenfor er noen av VPN-ene vi anbefaler hvis du leter etter hvordan du kan se Brooklyn Nine-Nine online hvor som helst.

ExpressVPN

ExpressVPN-logoExpressVPN er en av de raskeste VPN-ene som er tilgjengelige i dag, og har noen unike funksjoner å starte opp.

Express VPN har servere i 94 land med mange av dem i USA. VPN har store sikkerhets- og personvernfunksjoner for å sikre at brukere kan få tilgang til innhold sikkert uavhengig av hvor de befinner seg. I tilfelle du’ExpressVPN er skeptisk til å abonnere, og har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og tillater betaling med Bitcoin.

Det er verdt å nevne at ExpressVPN også har en kill switch som er en viktig sikkerhetsfunksjon for VPN-er.

CyberGhost

Cyberghost-logoDenne VPN-en har flere funksjoner som gjør den også ideell for å fjerne blokkeringen av Brooklyn Nine-Nine. Det er tilgjengeligheten til en rekke servere og kompatibiliteten med en rekke enheter. Det er også noen bemerkelsesverdige sikkerhetsfunksjoner på denne VPN-en som kill switch. CyberGhost er også veldig rimelig.

CyberGhost tilbyr kundestøtte 24 timer i døgnet hele året. Brukere av CyberGhost har tilgang til rundt 3000 servere og IP-adresser. Sikkerhetsfunksjonene til CyberGhost inkluderer WebRTC lekkasjebeskyttelse. CyberGhost har også en ikke-logg-policy som sikrer brukere av total anonymitet.

Les vår CyberGhost-anmeldelse

NordVPN

NordVPN-logoNordVPN er en annen populær og effektiv VPN med de nødvendige funksjonene. Det er en av de mest sikre tjenestene og har over 900 servere i USA. Det totale antallet servere, så vel som IP-adresser som tilbys av NordVPN, er over 5 700 med tilstedeværelse i 60 land.

NordVPN tillater 6 samtidige tilkoblinger og er kompatibel med de fleste operativsystemer og enheter.

NordVPN er også ganske rimelig: du kan betale så lite som $ 3,49 per måned. Den har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les vår NordVPN-anmeldelse

PrivateVPN

PrivatVPN-logoPrivateVPN har store hastigheter med en ubegrenset båndbredde slik at brukere enkelt kan streame videoer online. Den har også tilstrekkelige amerikanske servere og sikre protokoller på plass for å beskytte brukernes personvern. Det er også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for deg å avgjøre om VPN er riktig for deg.

Hva annet skal seerne være klar over?
Siden Netflix US er den mest etablerte kilden for alle episodene av Brooklyn Nine-Nine, er det viktig å diskutere betaling for Netflix US som en del av denne guiden for hvordan du ser Brooklyn Nine-Nine.

Netflix aksepterer kredittkort så vel som PayPal som de viktigste betalingsalternativene.

Avslutningsvis, for å se Brooklyn Nine-Nine online uansett hvor du befinner deg, det’er best å få tilgang til Netflix med en amerikansk server med din foretrukne VPN-tjeneste. Så lenge du velger riktig verktøy, det’alt det er å gjøre!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 77