Hvordan se Mr. Robot online


Mr. Robot er et av disse must-watch-showene, hvis ikke for Rami Malek’er enestående ytelse som viser Elliot Anderson, en cybersecurity-ingeniør som sliter med depresjon, dissosiativ identitetsforstyrrelse og angst, da i det minste for produksjonen’redegjørelse for samtidens samfunn.

Sami Esmail, skaper og utøvende produsent, tilsto å ha blitt påvirket av flere bemerkelsesverdige filmer, inkludert The Watchowskis’ Matrisen og David Fincher’s Kamp klubb. USA-nettverk’s meget anerkjente drama-thriller tar opp den antikapitalistiske, anti-etablerende, antikonsumistiske diskursen om sistnevnte film og løfter den til en mer kompleks diskusjon om vår nåværende livsstil.

Etter å ha vunnet 20 priser av hele 69 nominasjoner, har serien konsekvent hatt kritiske roser. Fra premiss til regi, skuespillerprestasjon og dens høye grad av teknisk nøyaktighet for hackingscenene, det er mange årsaker til at du bør lære å se på Mr. Robot på nett.

Midt i den fremragende ros den stadig får fra eksperter, har dessverre det totale antallet amerikanske kabel-seere for serien konsekvent sunket siden den første sesongen, som er den mest sannsynlige årsaken til at den kommende fjerde sesongen også vil være den siste.

Hei venn.

Den første sesongen er sentrert om Elliot Anderson’s innføring i en hackergruppe kalt fsociety, basert på den online aktivistgruppen Anonymous, av sin mystiske leder Mr. Robot. Sistnevnte, spilt av Christian Slater, har et sinn til å slette alle økonomiske gjeldsregistreringer som er oppbevart av det fiktive E Corp. I en kort tidsramme over et par episoder vakler Elliot mellom å bli med og forlate fsociety, mens hun også sliter med narkotikaavhengighet.

Men når vi finner ut at E Corp er ansvarlig for enda mer skade enn først antatt, gitt deres engasjement i et stort søksmål om giftig avfall, blir Elliot fast forankret med den hacktivistiske organisasjonen. Sesongfinalen bringer et klimaks til fsociety’s hackingforsøk.

I sesong 2 fortsetter fsociety deres anfall av digital aggresjon mot Bank of E Corp. Elliot har store vanskeligheter med sin dissosiative lidelse, så vel som med sine forsøk på å svekke Mr. Robots innflytelse på hans oppførsel. Senere episoder viser samvittighet som prøver å takle den kinesiske hackergruppen The Dark Army og karakterene’ forsøker å håndtere FBIs og politimyndighetens involvering.

Mot slutten av sesongen blir politisk engasjement tydeligere etter hvert som den kinesiske gruppen tillater spillerom av den amerikanske regjeringen etter et makrofinansielt lån fra Øst-Asia-landet.

Mange seere har hevdet at den tredje sesongen er showet’er den beste ennå. Når han beveger seg bort fra den lange, uttrukkede historien om Elliot som prøver å forsone seg med Mr. Robot, vil hovedpersonen dedikere hele sin energi til å hindre Dark Army’s terrorangrep. Enda viktigere er fsociety’s leder opplever at han ble spilt for en patsy av bedriftsmagnater som prøvde å dra nytte av den økonomiske opprøret. Slutten av sesongen bringer ikke bare politiske og sosiale, men også personlige og profesjonelle avsløringer til karakterene og historien som helhet.

Da den fjerde sesongen ble sendt i 2019, er showet i stand til å takle konsekvensene av at Elliot sendte e-posten som kan reversere Five / Nine-hacket som ødela økonomiske poster, destabiliserte finansmarkeder over hele verden og angivelig distribuerte formue i U.S.A..

Hva’s hindrer deg i å se på Mr.Robot på nett

For øyeblikket kan du streame Mr. Robot når showet sendes, vanligvis 10 P.M. Eastern Time (ET), hvis du har Sling eller YouTube TV. PÅ&T-kunder kan bruke DirectTV Now, som vanligvis er billigere enn de to foregående, mens PlayStation Vue kan oppnå samme resultat hvis du’re i en PS4 husholdning. Hvis du har Hulu med Live TV-oppgradering, du’Jeg vil også kunne spore fococity’s handlinger. Du kan kjøpe dem på Prime, iTunes, GooglePlay og mye mer, men kostnadene påløper ganske raskt.

Mr. Robot strømmer ikke på Netflix U.S.A. på grunn av det faktum at det sendes på USA Network og produsentene åpenbart ønsker å opprettholde sitt monopol over hvem som har rettigheter til å distribuere showet. Fordi Amazon har distribusjonsrettighetene, har verken Netflix eller noen annen plattform rundt om i verden klart å få tak i kringkasterrettighetene. Dette er en veldig uheldig situasjon der produsentene av serien holdt fast ved å henge på copyright-lisenser.

Situasjonen forverres ytterligere av det faktum at utenom USA tillot ingen av disse alternativene folk å holde seg oppdatert med showet før sesongen var over. Spesielt i dette tilfellet har geo-blokkering hindret millioner av mennesker i å kunne streame og se på showet på fritiden. Uten så strenge geografiske rettigheter og opphavsrettslisenser vil det sannsynligvis ha vist mange flere seere enn det gjorde.

Hvordan se på Mr.Robot online utenfor USA.

Selv om det er vanskelig å omgå geo-blokker, er en slik oppgave ikke umulig. Hvis du’er noen som har noen av video-on-demand-abonnementene vi’Som nevnt, kan du enkelt få tilgang til plattformene ved hjelp av en VPN-tjeneste. Fra og med tredje sesong’konklusjonen, hele showet’Episodene er nå tilgjengelige på Amazon Prime. Hvis du ikke gjør det’Hvis du ikke har en konto, kan du sette opp en gratis og ha oversikt over den før rettsaken er slutt. Dette vil imidlertid ikke garantere deg’Jeg kan streame serien når den fjerde sesongen starter.

Den eneste måten å gjøre dette på er å bruke en VPN for å få tilgang til et direkte TV-abonnement online, eller ved hjelp av en Kodi VPN-kombinasjon. Det rimeligste alternativet er det siste, der du bare betaler for VPN-tjenesten som sikrer personvernet og sikkerheten til internetttrafikken din mens du bruker P2P-streaming for å holde deg oppdatert fra Mr. Robot.

Her’er en liste over noen av de beste VPN-ene som kan hjelpe deg med å gjøre dette:

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN er et av produktene som eksperter har vanskelig for å kritisere. Årsaken til dette er at den’er en eksepsjonell VPN-leverandør på alle nivåer. NordVPN gir sine brukere tilgang til premium sikkerhets- og personvernfunksjoner som opprettholder deres anonymitet selv i begrensede land.

Deres kryptering lar kunder enkelt omgå geo-blokkert innhold på hvilken som helst plattform, mens deres imponerende flåte av internasjonale servere garanterer førsteklasses streaming og torrenting opplevelser. Den rimelig lave prisen har gjort det til en av de mest populære og kjente tjenestene på markedet.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

Det enestående ryet til ExpressVPN taler for seg selv. Selv om det’er dyrere enn andre VPN-er, og Express leverer god service. Fra deres raske og pålitelige tilkoblingshastigheter til deres profesjonelle kundesupport og brukervennlige applikasjoner, er dette et sterkt valg.

La’s bare si at personvernet og sikkerhetsoppsettet ditt er nok til å ta en vekt av brystet når du går på nettet, da ingen vil kunne snuse seg inn på aktiviteten din.

3. Ivacy VPN

Ivacy VPN-tjenestelogo Besøk Ivacy VPN

Hvis du’Når du leter etter en startpakke som gir stor verdi for godt personvern, kan Ivacy VPN være det beste valget for deg.

Selv om tjenesten er basert i Singapore, som samarbeidet med den transnasjonale intelligensalliansen 5/9/14, var det ikke rapportert om brudd hittil. Enda viktigere er sikkerhetsfunksjonene sammenlignbare med premium VPN-tjenester.

Society.exe er korrupt

Foreløpig ser det ut til at fjerde sesong av Mr. Robot vil også være den siste som blir produsert. Med en stor klippehenger som avslutter sesong 3, der’Det er ikke noe som forteller hva som vil skje i de neste episodene, og det er grunnen til det’er viktig at du vet hvordan du ser på Mr. Robot på nett. Det beste med de fleste av disse VPN-ene er at de også har en gratis prøveperiode, som du enkelt kan bruke til å prøve å streame serien uansett hvor du er.

Hvis du finner det der’er noe som mangler eller deg’Hvis du ikke er fornøyd med opplevelsen, kan du når som helst bytte til en annen tjeneste uten å tape penger i prosessen. Vi vet at både Elliot og Mr. Robot ville være glad for å se deg’Vi har tatt det riktige valget.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =