Hvordan se Star Trek online


Laget av Bryan Fuller og Alex Kurtzman for CBS All Access, Star Trek Discovery har raskt fortjent sin plass i 50+ år gamle serien gjennom en kombinasjon av kjente arketyper og samtidsspørsmål. Bare to sesonger i, Oppdagelse har vunnet Saturn Award for beste skuespiller på TV og for beste nye medier TV-serier, samt Empire Award for beste skuespiller i en TV-serie. Andre nominasjoner har inkludert Primetime Emmy for sminke og lydredigering og IGN Award for beste nye TV-serie.

Tilhengere av den mangeårige serien først laget av Gene Roddenberry og både nykommere har svart positivt på Star Trek Discovery’s invitasjon til “dristig gå”, men siden sistnevnte streames gjennom CBS All Access, har visning vært vanskelig for publikum utenfor USA. Faktisk er CBS All Access bare tilgjengelig for seere lokalisert i USA, og selv om serien også kan streames fra Netflix, gjør geo-blokkering av praksis den utilgjengelig i noen deler av verden.

Men du kan være trygg. Hvis du’om du ikke er i USA, kan du fremdeles finne ut av første hånd hva som skjer med Michael Burnham og mannskapet på Discovery så snart en ny episode treffer streamingplattformen. Les videre for å lære mer om hvordan du ser på Star Trek online fra hvor som helst i verden.

Kan du se på Star Trek Discovery på nett?

Star Trek Discovery er en CBS All Access-serie, som betyr at for å se den live, må du være abonnent for akkurat denne underholdningsplattformen. For å bli en abonnent, kan du få tilgang til to forskjellige planer - begrenset reklamefilm og kommersiell gratis - for en månedlig $ 5,99 eller $ 9,99. Du kan også se på Oppdagelse live av streaming fra Netflix, mens et Netflix-abonnement vil sette deg tilbake alt fra $ 7,99 til $ 13,99 i USA.

Det er imidlertid et par problemer med disse to underholdningsplattformene, spesielt for seere som ikke har tilgang Star Trek Discovery fra USA. For eksempel er CBS All Access en tjeneste som kun tilbys for amerikanske seere, noe som betyr at du ikke kan streame showene deres fra andre steder i verden, selv om du er abonnent. I mellomtiden er Netflix tilgjengelig på de fleste steder over hele verden, men noe av innholdet på plattformen er ikke tilgjengelig i visse regioner.

Hvordan se på Star Trek online fra hvor som helst i verden

Det er hovedsakelig to måter å omgå geo-blokkering av praksis og se på Star Trek Discovery online, uansett hvor du befinner deg. Den første er å bruke sekundære kanaler som gir tilgang til forskjellige serier fra torrenter. Du kan for eksempel se på Star Trek Discovery bruker Kodi, en åpen kildekode medieplattform som lar deg følge favorittprogrammene dine uten abonnement. En lignende tjeneste tilbys av Popcorn Time, en plattform som også er gratis tilgjengelig og som kan brukes til å streame serier og show fra hvor som helst i verden.

Hvis du heller vil støtte innsatsen bak det nye Star Trek serien og unngå potensielle fallgruver ved å få tilgang til hver episode gjennom torrenter, så kan du omgå geo-blokkeringspraksisene til både CBS All Access og Netflix ved hjelp av en god VPN. For å gjøre det, du’Jeg må bli abonnent på en av de to plattformene og skaffe seg en VPN. Sistnevnte vil omdirigere all elektronisk trafikk som utføres fra enheten din via en amerikansk server, og dermed få det til å virke som om du faktisk kobler til CBS eller Netflix fra USA.

Uansett om du velger å streame Star Trek Discovery gjennom en sekundær kanal eller ved å koble deg direkte til CBS All Access eller Netflix, deg’Jeg trenger en VPN for å holde torrenting-aktivitetene dine private eller for å omgå geo-blokkering. Nedenfor er tre av de beste VPN-tjenestene du bør vurdere når du vil se Star Trek online fra CBS:

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN er en tjeneste som scorer høyt over hele linjen, fra store sikkerhetstiltak til gode hastigheter, optimaliserte servere og muligheten til å omgå Kina’s Stor brannmur. I henhold til testene våre, det’er også pålitelig når det gjelder å fjerne blokkering av Netflix og CBS All Access, og den har god kompatibilitet med Kodi for å starte opp.

NordVPN bruker en imponerende flåte av 5500 servere over hele verden, og dette viser både nedlastings- / opplastningshastigheter og evnen til å følge med Netflix-forbud. Mens du bruker NordVPN, kan du kjøre opptil 6 forskjellige enheter og en rekke forskjellige operativsystemer.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

Hvis du’lurer på hvordan du skal se på Star Trek online fra utenfor USA og opprettholde ditt privatliv på samme tid, ExpressVPN er sannsynligvis det beste valget ditt. Med 3000 servere i mer enn 90 land over hele verden har denne VPN-tjenesten hastigheten og påliteligheten du trenger for å streame favorittserien din uavhengig av din nåværende beliggenhet.

Viktige funksjoner som følger med Express inkluderer en hendig kill switch, tilpassede apper for forskjellige operativsystemer, og muligheten til å betale anonymt ved hjelp av Bitcoin. Vi’har testet de amerikanske serverne med Netflix og CBS All Access og kan stå påliteligheten til denne VPN-leverandøren når det gjelder tilgang til geo-blokkert innhold.

3. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

CyberGhost har hatt noen sikkerhetsproblemer i det siste, og det er tvil om påliteligheten til sine nåværende partnere, men når det gjelder å låse opp innhold på Netflix eller CBS All Access, får denne VPN-tjenesten jobben til en rimelig pris.

Nedlastings- / opplastningshastigheter er avgjørende når du vil streame Star Trek eller andre serier gjennom en VPN, og CyberGhost har mer enn nok til å tilby en tilfredsstillende opplevelse. Den kommer også med tilpassede apper for forskjellige operativsystemer, så vel som med router, Fire Stick og Amazon Fire TV-apper, som betyr det’er superenkelt å kjøre på TV-en din.

Noe nytt, noe gammelt: Star Trek Discovery

Ifølge utøvende produsent Alex Kurtzman, ligger kjernen i Star Trek i Gene Roddenberry’s “optimistisk syn på fremtiden”, uten som hele prosjektet mister identiteten. Samtidig har serien imidlertid alltid kritisk reflektert over sammenhengen med sin egen lage, spesielt ved å etablere kontraster mellom måten ting var og slik de burde vært.

Utfordringen for Star Trek Discovery var å holde liv i denne visjonen mens vi taklet samtidige spørsmål som væpnede konflikter, homofiles rettigheter, feminisme, diskriminering og mer. Som det første nye tilskuddet til serien etter den for tidlige avslutningen av Star Trek: Enterprise i 2005 var byrden for å lykkes enorm. Oppdagelse måtte appellere til de harde fans av den originale serien, men også danne en bro mellom deres generasjoner og yngre publikum, som kanskje eller ikke har hatt noen tidligere kontakt med Starfleet.

Gitt omstendighetene, den første sesongen av Star Trek Discovery overgikk forventningene. Gjengitt gjennom perspektivet til en kvinnelig karakter med nestkommanderende for første gang i seriens historie, fokuserte den på rollen som vitenskapsfartøyet Discovery og dens mannskap i Federation vs Klingon-krigen som fant sted omtrent en tiår før plottet til den originale serien. Historien inneholdt flere lokkende plottvridninger som var godt fordelt gjennom sesongen’s 15 episoder. Hvis noen mangler eksisterte på et narrativt nivå, var de mer enn kompensert for den strålende forestillingen til hovedrolleinnehaveren Sonequa Martin-Green, som spilte den målbevisste, men likevel dypt menneskelige Michael Burnham.

Selv om menn fremdeles dukket opp i kommandoposisjoner (se for eksempel kaptein Lorca), var den generelle følelsen at kvinner flyttet handlingen fremover i denne nye Star Trek-forhånd, som var en kjærkommen endring. Like høyt elsket av publikum var show-stopperscenene mellom Anthony Rapp og Wilson Cruz, hvis karakterer, Paul Stamets og Dr. Hugh Culber, dannet et overbevisende og rørende par.

Etter suksessen med sin første sesong, Star Trek Discovery er nå mer enn halvveis gjennom sesong to, som finner sted etter avslutningen av Klingon-krigen. Kommandoen til Discovery tilhører foreløpig kaptein Pike, som jobber med Burnham og resten av mannskapet for først å finne den mystisk savnede Spock og deretter svare på en helt ny type trussel. Den siste episoden av sesongen ble sendt i april 2019, mens den tredje sesongen av serien allerede var bestilt tilbake i februar.

Bunnlinjen

Star Trek Discovery har lovet mange fans og neophytter fra serien at den vil fortsette å presse grensene til Starfleet-universet for å koble til gamle og nye sosiale spørsmål på spennende måter. Så langt har de gitt sitt løfte.

Hvis du’Selv om du er en fan av serien, fortjener du å se den live, med alle andre, så snart den treffer streamingplattformen. Ved å bruke en VPN av høy kvalitet, kan du gjøre akkurat det, og for et godt kjøp.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1