Hvordan se Telecinco online utenfor Spania


Telecinco, en spansk TV-kanal, er et av de beste kommunikasjonsselskapene i Spania. Det er et topp kringkastingsnettverk for alle typer underholdning i den europeiske regionen. Mediaset España Comunicación driver den kommersielle TV-kanalen.

Tidligere kjent som Tele 5, skiftet Telecinco navn i 1997. Det gir innhold for et omfattende utvalg av spanske publikum fra reality show-fans til Euro Cup dyhards. Spanske utlendinger kan imidlertid ikke se Telecinco med mindre de har en spansk IP-adresse.

Den gode nyheten er at en VPN kan gi deg en spansk IP for å fjerne blokkeringen av de beste TV-kanalene i Spania. Slik ser du Telecinco fra hvor som helst på kloden.

Hva’er så spennende med Telecinco?

Som et av de mest elskede Spanias TV-nettverk, Telecinco’programoppstillingen er ganske spennende. Det er hjem til populære realityshows inkludert Got Talent Espana, The Voice, Salvame, Gran Hermano, Fragile Operación Triunfo, Supervivientes, Hotel Glam og Pasapalabra. Moderselskapet kunngjorde nylig at de hadde lagt til rette for at fansen deres skulle se det neste FIFA verdensmesterskapet i 2022, samt UEFA Euro Cup i 2020..

Du’Jeg finner filmer og originale serier for forskjellige smaker. Andre populære produksjoner er “Crónicas Marcianas”, “Synd ukentlig ikke hø paraíso”, “La que se avecina”, “Aída”, “Tierra de Lobos”, “Hay Una Cosa Que te Quiero avgjør”, “El Programa de Ana Rosa”, “El Rey”, og CSI, blant andre. Millioner av seere har lyst til å se på Telecinco via TV eller internett. Noen er tilgjengelige internasjonalt, men de fleste er ment for spanske seere.

Kjente show i det spanske samfunnet inkluderer “Salvame Deluxe,” et ukentlig program, Salvame og “El Programa de Ana Rosa” (et ettermiddags show). Fotballkamper sendes ukentlig, inkludert Copa del Rey og La Liga. Store lag som Valencia, Real Madrid, Atlético de Madrid, Barcelona, ​​Athletic Bilbao og Sevilla konkurrerer om tid til annen.

Ikke bare er disse programmene svært etterspurt i Spania, men også over hele Europa.

Kan du se Telecinco utenfor Spania?

Geoblocking

Siden begynnelsen har Telecinco vært en flott stasjon for nyhetsdekning. Publikum elsker programmene deres, men du blir geo-blokkert hvis du prøver å se dem utenfor Spania.

Du må gjøre deg klar for denne begrensningen. Det pålegges av selskapet å forhindre at folk ser på TV-kanalen på nettet utenfor Spania. Uten VPN vil du motta følgende melding: “Dette er geo-blokkert innhold. Videoen er bare tilgjengelig på spansk territorium.”

Husk at Telecinco ikke gjør det’t ha en Live-TV eller et on-demand nettsted. Den bruker en streamingplattform kjent som Mitele, som eies av Mediaset Network. Telecinco’Filmer og show på Mitele er begrenset utenfor Spania. Den eneste måten å komme seg rundt forbudet på er gjennom en VPN.

Så snart du kobler deg til en spansk server på VPN, oppretter du en kryptert tunnel. Mitele vil tro at du er lokalisert i Spania og gir deg tilgang.

Hvordan bruke Mitele fra utenfor Spania

For å glede deg over nevnte show, filmer og serier, du’Jeg må bruke Mitele.com. Nettstedet viser flere spanske kanaler gratis, men internasjonale brukere liker ikke de beste funksjonene. Hver side på Mitelr.com har sine vilkår og betingelser.

For eksempel kan de amerikanske programmene (f.eks. CSI Miami) bare vises med en spansk IP-adresse. Det samme gjelder fotballkamper og Gran Hermano. Hvordan se Telecinco utenfor Spania ikke’Det må være en komplisert prosess hvis du følger disse enkle trinnene:

 • Velg en høyhastighets VPN med sterk kryptering og ingen båndbreddestrømning, for eksempel CyberGhost
 • Besøk det offisielle VPN-nettstedet for å registrere en konto, laste ned appen og starte den
 • Logg på den nedlastede programvaren, velg et spansk serverklikk “Koble”
 • Gå til Mitele.com og søk etter Telecinco-show, filmer eller spill
 • Åpne en streaming-side (den geo-blokkerende meldingen forsvinner)

Som tidligere nevnt, “Se Live” alternativet på Telecinco nettsted er begrenset i funksjonalitet. De gode tingene er under geo-blokken. Det er her en VPN for Mitele kommer inn. Med krypterte surfeøkter kan ingen hacker spore aktivitetene dine.

Som du kan se, er det mye enklere å fjerne blokkering av Mitele.com enn du kanskje trodde. Det viktigste er å få en spansk IP. VPN-en din omdirigerer trafikken gjennom en sikker tunnel og de virkelige IP-endringene dine for å matche serveren du ønsker.

Beste Telecinco VPN-er

Å shoppe for den beste VPN-en er i beste fall en hektisk oppgave, med mange alternativer som blir annonsert overalt. Vi don’Jeg vil at du skal gå i feil retning, og vi gir deg de beste VPN-alternativene du kan tenke på når du vil fjerne blokkeringen av Telecinco utenfor Spania..

1. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

Den ledende VPN-klienten har alt du trenger for å skjule din online identitet. Fra kryptering, hastighet og antall servere er alt ‘Sjekk.’ Det gjør det ikke’uansett om du’i et av VPN-fiendtlige land som Russland, Kina eller UAE, vil ExpressVPN omgå alle grensene. Her er de beste funksjonene i ExpressVPN:

 • Retningslinjer for ikke-logger
 • Protokoller: OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP, L2TP / IPSec
 • Smart DNS-lekkasjebeskyttelse
 • 30-dagers returrett
 • AES-256-kryptering

2. BulletVPN

BulletVPN servicelogo Besøk BulletVPN

BulletVPN har nylig vakt stor oppmerksomhet selv om det ikke gjør det’t har et massivt nettverk av servere. Det tilbyr servere i mer enn 30 land. Den’er optimalisert for kvalitetsstrømming med følgende egenskaper:

 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Smart DNS
 • Kryptering: AES-256
 • Protokoller: OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP, L2TP / IPSec

3. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

Med hele 9.6+ servere i mer enn 58 land, overgår NordVPN nesten hver andre VPN. Hvis du’Hvis du er bevisst om online sikkerhet, bør du absolutt gi NordVPN en sjanse. Det garanterer pålitelige og sikre tilkoblinger med følgende sikkerhetsfunksjoner:

 • Optimalisert streaming og spill
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • CyberSec for blokkering av ordensannonser
 • Løk over VPN-støtte

4. CyberGhost

CyberGhost servicelogo VIsit CyberGhost

Du’Jeg vil være glad for å vite at CyberGhost oversetter apper og nettsteder til spansk. Det har fantastiske sikkerhetsfunksjoner og grensesnittet er optimalisert for videostreaming. Bortsett fra å unnvike geo-blokker, er VPN rask og pålitelig, takket være sine 5700+ servere i over 90 land.

 • Drepe bryteren
 • AES-256-kryptering
 • 6200+ servere med 90+ av dem ligger i Spania
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti

Konklusjon

Hvis du’er en spanjol, du’Jeg vil sannsynligvis føle meg hjemlengsel uten hele Mitele-katalogen når du kommer ut av Spania. Men det’Det er ingen grunn til ikke å se de beste spanske showene når du’re ut av landet. Bare slå på den nye VPN-en, koble til en server i Spania og nyt Telecinco-kanaler!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3