Slik installerer du Kodi på Apple TV – trinn-for-trinn-guide


Kodi er uten tvil den mest populære programvaren for hjemmekinoanlegg. Den’er til stede på et utrolig bredt spekter av plattformer og kommer med en enkel installasjonsmetode. Imidlertid Apple’s tvOS App Store vant’t får deg tilgang til denne applikasjonen, og her’hvorfor.

Er det mulig å installere Kodi på Apple TV?

I tilfelle du ikke gjorde det’Apple vet ikke at Apple er ganske begrensende når det gjelder apper som dukker opp i selskapet’s mange app-butikker. De må oppfylle et strengt sett med retningslinjer som minimerer ytelsesproblemer og malware-relaterte problemer. Hva så’s problemet med Kodi?

Vel, Kodi er en veldig dyktig applikasjon. Det integreres dypt med kompatible plattformer, noe som er et problem for Apple. Med dette sagt, der’det er ikke mulig for Kodi’s utviklere for å fjerne mange funksjoner og fortsette å støtte Kodi i den tilstanden.

Fortsatt der’er ingenting å bekymre seg for. Du kan fremdeles kjøre Kodi på TV uten problemer - du må bare finne en løsning. Så la’snakker om hvordan du installerer Kodi på Apple TV.

Slik installerer du Kodi på Apple TV 4

Der’er et par måter å få Kodi til å kjøre på Apple TV 4. Du kan enten bruke Cydia Impactor eller Apple’s Xcode for dette formålet.

Vær oppmerksom på at begge disse metodene krever at du har en utviklerkonto. En gratis vil gi deg muligheten til å bruke Kodi opptil syv dager før du må installere programvaren på nytt, mens en betalt konto gjør det mulig å bruke Kodi opptil ett år.

Gå til Apple for å opprette kontoen din’s utviklernettsted.

Slik installerer du Kodi på Apple TV via Cydia Impactor

Den enkleste metoden for å få Kodi til å kjøre på Apple TV er via Cydia Impactor. Dette er en enkel applikasjon som ikke gjør det’t krever avansert kunnskap. Med andre ord, vi’er mer enn sikker på at du’Jeg går gjennom følgende prosedyre uten problemer.

 • Først må du laste ned Cydia Impactor og installere den på datamaskinen din. Denne applikasjonen kommer gratis, og den’er helt trygt å bruke.
 • Du trenger også en installasjonsfil av Kodi, som kommer i IPA-filformatet. Denne filen er ikke’t tilbudt på Kodi’s offisielle nettsted. I stedet kan du laste det ned fra KodiIPA.com - der du’Jeg finner den nyeste tilgjengelige versjonen.
 • Nå kobler du Apple TV til datamaskinen din ved å bruke en USB-kabel.
 • Start Cydia Impactor.
 • Dra og slipp den nylig nedlastede Kodi IPA-filen til Cydia.
 • Deretter må du velge Apple TV fra rullegardinmenyen.
 • Du’Du blir bedt om å logge på med Apple-ID-en din, så sørg for å gjøre det.
 • Endelig vil Cydia begynne å installere Kodi, og det kan ta flere minutter før prosessen er fullført.
 • At’det er det! Du kan nå koble Apple TV fra datamaskinen. Sett den opp igjen, slå på den, og Kodi vil vente blant de installerte appene.

Hvordan installere Kodi via Apple’s Xcod

Deretter skal vi vise deg en annen metode som inkluderer Apple’s programvareutviklingsverktøy kalt Xcode. Du vil fungere som en utvikler som har en applikasjon som må testes. La’s sjekk ut hvordan dette gjøres.

 • Først må du laste ned Xcode til Mac-en og installere den. Veldig snart, du’Jeg trenger også Kodi’s DEB-fil fra det offisielle nettstedet (velg “iOS” på den siden, og last ned DEB-filen). Og til slutt, last ned en applikasjon som heter iOS App Signer.
 • For nå, vi’Jeg bruker Xcode. Så start applikasjonen.
 • Først må du lage et nytt prosjekt. På venstre side av “Velkommen” , velg ‘tvOS > applikasjon.’
 • På høyre side velger du ‘Enkeltvisning-applikasjon.’
 • Klikk ‘neste,’ og du’Du blir bedt om å legge inn litt informasjon. Du kan skrive inn hva som helst i ‘Produktnavn’ og ‘Organisasjonsnavn’ Enger. Skriv deretter inn ‘com.codingexplorer’ for ‘Organisasjonsidentifikator’ og ‘com.arcade.kodiappletv’ for ‘Buntidentifikator’.
 • Før vi kan fortsette, må du velge ‘Fort’ og det foretrukne programmeringsspråket. Velg deretter ‘Universell’ når du blir spurt om enheten du vil bruke.
 • Etter at Xcode er fullstendig lastet inn, kan det hende du ser en melding der det’er en feil. Du kan klikke på en knapp som sier: ‘Løs problemet.’
 • Du’Du blir bedt om å oppgi Apple-ID-en din, så sørg for å gjøre det. Når Xcode løser feilene, gjør du det’Jeg kommer tilbake til hovedskjermen.
 • Nå lanserer du iOS App Signer på Mac-en. Legg Kodi DEB-filen inn i ‘Inndatafil’ , og du kan bruke standardverdier for andre felt. Skriv inn i bunnen ‘Kodi’ i ‘App-visningsnavn’ felt. Klikk på ‘Start.’
 • Når iOS App Signer har gjort jobben, går du tilbake til Xcode.
 • Forsikre deg om at Apple TV er koblet til Mac-en, og velg den fra sidepanelet til venstre. Klikk på Apple TV, og klikk deretter på ‘+’ -knappen på høyre side av skjermen.
 • Gi den nylig hentede Kodi-filen, og Xcode vil sende den til Apple TV.
 • At’det er det! Slå på Apple TV, så vil Kodi vente på deg.

Som du ser, krever denne metoden et visst kunnskapsnivå og kommer med mange trinn. Så vi anbefaler på det sterkeste at du prøver Cydia Impactor først. Imidlertid, det’Det er alltid bra å ha et alternativ.

Slik installerer du Kodi på Apple TV 3

Dessverre har vi dårlige nyheter for de som bruker Apple TV 3. Denne enheten er mye mer restriktiv enn andre Apple TV-generasjoner, og den gjør det ikke’t lar deg installere ‘uautorisert’ apps. Dette betyr at du kan’t installere Kodi på Apple TV 3, i alle fall ikke direkte.

Likevel kommer vi til å tilby en levedyktig løsning. I tilfelle du har en Mac, du’gleder deg fordi du kan installere Kodi på Mac-en og speile datamaskinen din’s skjerm til Apple TV 3. Dette kan gjøres via AirPlay (som kommer innebygd) - men det er enklere løsninger for skjermspeiling.

AirParrot er kanskje det mest dyktige skjermspeilingsprogrammet som kan speile en enkelt app. Med andre ord kan du speile Kodi til Apple TV 3 mens du bruker et annet program på din Mac. Du kan prøve AirParrot gratis, og deretter du’Jeg må betale $ 12,99 for å låse opp applikasjonen helt.

Vær vis & Beskytt alle dine Kodi-relaterte aktiviteter

Til slutt ønsker vi å gi deg et råd til. Vi anbefaler deg på det sterkeste å ikke bruke Kodi uten en dyktig VPN. At’fordi forskjellige Kodi-tilleggsprogrammer er avhengige av problematiske piratkopierte filkilder, noe som raskt kan få deg i problemer.

Sjekk ut vår liste over beste VPN-er for Apple TV

En VPN som’s optimalisert for Kodi vil sørge for at du’er beskyttet på nettet. Ingen (inkludert Internett-leverandøren din) vil se hva du gjør på nettet, eller hva slags mediefiler du streamer. Og viktigst av alt, vant Kodi’t lider av bufring eller ytelsesrelaterte problemer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 52