Slik installerer du Kodi på Chromebook


Hvis du’ønsker å installere Kodi på Chromebook, vi’Vi har dekket deg! I denne guiden, vi’Du kan gå gjennom trinnene du må ta for å glede deg over Kodi på Chromebook på kort tid!

Populariteten til Chromebooks

Chromebooks har virkelig vokst i popularitet de siste årene. Først hadde de en tendens til å være populære for sin lave pris, men i dag’Produktsortimentet inkluderer noen ekstreme avanserte modeller.

Du’Jeg finner Chromebooks med den nyeste generasjonen grafikk og prosessorer, som alle har den forventede prislappen! Den gode nyheten er imidlertid at i dag’s Chromebook-enheter er svært i stand til å spille HD-filmer og kjøre Kodi.

Selvfølgelig varierer hver Chromebook-modell og -konfigurasjon, noe som også betyr at for å få Kodi på Chromebook krever det en litt annen installasjonsprosess hver gang. Imidlertid bør du kunne bruke trinnene i vår guide for hver modell, uansett om du kan bruke Google Play Store eller ikke.

Ting å vite om Kodi

I denne guiden hvor vi ser på Kodi Chromebook-alternativer, vi’diskuterer programvare som er laget med åpen kildekode for Kodi. Imidlertid kommer mange av disse programvarepakkene fra offentlig tilgjengelige, gratis og uoffisielle tredjepartskodere.

Dette betyr at du må vurdere hvordan du planlegger å bruke denne programvaren. Vi don’støtter deling av piratkopiert materiale eller brudd på lov om opphavsrett. Vi gir informasjon for brukerne våre for å gjøre det riktige valget for deres behov og for å sikre at når de installerer Kodi på Chromebook, bruker de det på riktig måte.

Hvorfor du trenger å bruke en VPN med Kodi

Husk at hvis du bruker et Kodi-tillegg, er det fornuftig å alltid ha en VPN installert. Dette fordi mange Kodi-brukere velger å spille systemtillegg for å få tilgang til det nyeste underholdningsinnholdet gratis. Juridiske Kodi-tillegg har en tendens til å ha mindre innhold på dem, så attraksjonen ved å se de nyeste filmene, showene, musikken og sporten er åpenbar!

Imidlertid, hvis du bruker et ulovlig tillegg til å se piratkopiert eller opphavsrettsbeskyttet innhold, kan du komme i problemer for brudd på opphavsretten. At’Derfor anbefaler vi å bruke et VPN. Hvis du ser på Kodi-innhold ved hjelp av en VPN, vil identiteten din bli holdt hemmelig og du vil være anonym. Dette er fordi VPN vil endre IP-adressen din, ved å maskere din beliggenhet og identitet. I tillegg vil en VPN-tjeneste også kryptere dataene som passerer mellom enheten din og serveren der innholdet du får tilgang til ligger.

Du vil også finne en VPN som er nyttig for å få tilgang til geografisk begrensede streamingplattformer gjennom Kodi. Det vil gi deg tilgang til Netflix, Hulu og mange andre ressurser.

Ta en titt på listen over beste VPN-er for Chromebook

En oversikt over hvordan du installerer Kodi på Chromebook

De fleste Chromebook-brukere pleier å bruke datamaskinene sine til dagligdagse aktiviteter som å surfe, handle på nettet, sjekke e-post og utføre enkle oppgaver. Imidlertid er enheten faktisk veldig kraftig og kan gjøres om til en kraftig multimediamaskin som er i stand til å streame og spille medier på nettet som er lagret lokalt.

Det er flere måter å installere Kodi på Chromebook-modeller, avhengig av om du har en nyere enhet eller ikke, og hva du foretrekker. Vi’Jeg går gjennom de vanligste tilnærmingene for å installere Kodi på Chromebooken din!

Slik installerer du Kodi på Chromebook via Google Play Store

Dette er den enkleste ruten ettersom Kodi har en Android-applikasjon. Det pleier å være tilgjengelig på de nyere versjonene av Chromebook fra 2015 og utover.

Bare hent Kodi-applikasjonen fra Google Play-butikken, og last den ned for å kjøre den på datamaskinen din. Du kan deretter oppdatere den når nye utgivelser oppstår og umiddelbart komme i gang med funksjonene og fordelene med programvaren.

Andre måter å installere Kodi på Chromebook-modeller

Som diskutert, hvis du har en nyere Chromebook-modell, bør du ganske enkelt kunne laste ned Kodi Android-applikasjonen din via Google Play-butikken. Noen lesere kan imidlertid ikke ha tilgang til dette fordi de bruker en eldre modell. I dette tilfellet er det nødvendig med en mer kreativ tilnærming!

  1. Oppdater Chromebook OS
    Kontroller først at du kjører den nyeste versjonen av Chrome OS. Enheten vil automatisk laste ned den siste oppdateringen, men gjør en manuell sjekk bare for å sikre deg. For å sjekke, gå til innstillinger og velg deretter Om Chrome OS. Velg alternativet for å sjekke og bruke oppdateringer og la enheten gjøre det den trenger! Hvis denne tilnærmingen av en eller annen grunn ikke er’Hvis du ikke fungerer, kan du gjøre det samme via Chrome-nettleseren. Åpne den og velg rullegardinmenyen øverst til høyre for å finne og velge innstillinger. Velg Om Chrome lenke og følg deretter instruksjonene for å oppdatere til det nyeste operativsystemet hvis du trenger.
  2. Bruk Arc Welder
    Dette verktøyet er designet spesielt for å installere Kodi på Chromebooks, og det’er designet med utviklere i tankene. Arc Welder tilbyr en utvidelse eller applikasjon for Chrome og det’er gratis. Den’det er også enkelt å finne og laste ned på nettet. Last ned Kodi APK for Android. Du’Jeg finner den på den offisielle nettsiden til Kodi. Bare besøk nettstedet og klikk på nedlasting for å se forskjellige versjoner og plattformer for programvaren. Velg den rette for deg, og last den deretter ned. Start Arc Welder, ved å bruke det enkle grensesnittet som har et stort + ikon. Klikk på denne og finn APK-filen du tidligere har lastet ned til Chromebooken din, ved å klikke på Åpen. Installer deretter Kodi ved bruk av Arc Welder, som vil trenge litt tid. Du’Jeg får se Kodi-oversikten når den er’er klar, og du kan velge Test for å sjekke at den er riktig installert. Nå at du har Kodi Chromebook klar, kan du begynne å bruke den. Det vil ta flere minutter å komme i gang og starte når du først åpner den, så ikke’t bekymre deg hvis ting virker tregt. Dette er ruten du skal ta hvis du velger å kjøre Kodi med Arc Welder. Du’Jeg må velge denne appen hver gang du planlegger å bruke Kodi.

Slik gjør du det på Chromebook ved å bruke Kodi-utvidelsen

Du kan også bruke Kodi-utvidelsen til å kjøre den nye hjemmekinoen. Forsikre deg om at du kjører Kodi gjennom Arc Welder-programvaren, og at du har lastet ned APK-filen og utført tester. Bytt deretter APK til en Chrome-utvidelse.

Gjør dette ved å gå til Google Chrome og velge Mer -knappen, før du blar for å finne Flere verktøy. Klikk utvidelser og se etter Utviklermodus - aktiver det. Du kan deretter velge å tillate å laste inn utpakkede utvidelser. Herfra, se etter den nedlastede / eksporterte Arc Welder APK-filen for Kodi. Det vil antagelig bli kalt noe sånt “apk eksport.”

Klikk på denne filen, så begynner Chrome automatisk å importere Kodi og se den som en utvidelse, slik at du kan bruke den på samme måte som andre Android-applikasjoner.

Herfra kan du velge å tilpasse Kodi-visningen og tilpasse innstillingene til dine behov - men vi vil snakke om dette i en annen blogg!

oppsummert

Det er forskjellige måter å få Kodi på Chromebook på, uavhengig av hvilket merke eller enhet du har. Litt tid og utholdenhet får deg til innholdet du vil se - bare husk å bruke en VPN når du gjør det for å beholde den dyrebare anonymiteten!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 70