Slik installerer du Kodi på Mac – trinn-for-trinn-guiden


Der’er mye å like når det kommer til Kodi, verden’s mest elskede programvare for hjemmekinoanlegg. En av de beste tingene med denne applikasjonen er imidlertid den brede plattformstøtten. Som du kan forestille deg, støttes Kodi også fullt ut på macOS, og du kan enkelt installere den.

Vi tror at Mac-maskiner, spesielt de som er beskyttet av en høy kvalitet VPN for Mac, er de beste maskinene når det gjelder bruk av Kodi. At’fordi de har enormt dyktige skjermer som lager Kodi’UI ser fantastisk ut. Dette betyr at der’det er ingen grunn til ikke å lagre hele mediebiblioteket ditt i Kodi og holde alle filene dine pent organisert.

I denne artikkelen, vi’Jeg forteller deg hvordan du installerer Kodi, på den enkleste måten. Imidlertid, vi’Jeg vil også utvide om dette emnet og gjøre deg om til en avansert Kodi-bruker.

Hvordan installere & avinstallere Kodi på Mac

Det viktigste du trenger å vite er dette - Kodi kommer som et opprinnelig macOS-program. Selv om det’er til stede på et bredt spekter av plattformer, vi’snakker ikke om en portert versjon. I stedet er Kodi designet for å dra full nytte av systemet ditt, inkludert forskjellige kontroller og bevegelser som bare er tilgjengelige på macOS.

Hvordan installere Kodi på Mac

Først, vi’Jeg har å gjøre med å installere en Mac-versjon av Kodi. For denne prosedyren er alt du trenger en aktiv nettforbindelse og en nettleser, som vi’er du sikker på at du allerede har det.

 • Start nettleseren og besøk Kodi’offisielle nettsted;
 • Nå, Klikk på “nedlasting” knapp i øverste høyre hjørne. Hvis du kan’t se denne knappen, du’bruker du sannsynligvis en Mac med skjerm med lavere oppløsning. I så fall klikker du på hamburgerknappen i øverste venstre hjørne, og det er her du’Jeg finner den fremtredende blåfargede “nedlasting” knapp;
 • På denne siden, du’Jeg ser et rutenett med ikoner som representerer de støttede plattformene. Klikk på “Mac os”;
 • Nå du’Jeg ser tre faner som heter “anbefalt”, “Pre-Release”, og “Utvikling bygger”. Naturligvis kan du finne den siste stabile versjonen i den første fanen. Så gå videre og velg denne fanen;
 • klikk på “Installer (64 bit),” og Kodi’s DMG-fil blir lastet ned til din Mac;
 • Hvis du’Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du også prøve en av Kodi’s pre-release bygger. For øyeblikket er det her du’Jeg finner den siste versjonsversjonen av Kodi 18 Leia.
 • Avhengig av hastigheten på nettforbindelsen din, kan det ta noen minutter før Kodi’s installasjonsfil er lastet ned (den’s rundt 80 MB i størrelse);
 • neste, åpne “Nedlastinger” mappe (hvis det er her nettleseren din laster ned filer som standard) og launch Kodi’s DMG-fil;
 • Et nytt vindu skulle vises, der du kan se Kodi’s ikon. Alt der’er igjen til dra Kodi’s ikon inn i det “applikasjoner” mappe.
 • Macen din vil nå gjøre resten av jobben. Etter noen få øyeblikk vil Kodi være ferdig installert.
 • At’det er det! Du kan finn Kodi i din “applikasjoner” mappe nå. Nyt!

Hvordan avinstallere Kodi på Mac

Du tror kanskje det der’du trenger ikke å fortelle deg hvordan du avinstallerer Kodi. Men hvis du tror dette gjøres ved å dra Kodi’s-ikonet i papirkurven - deg’tar feil. Dette vil riktignok fjerne Kodi fra datamaskinen din, men noen spøkelsesfiler vil forbli og ta dyrebar plass på Mac-en’s harddisk.
For denne prosedyren, vi’kommer til å bruke et hendig program som heter AppCleaner. Den kommer helt gratis, og du kan bruke den til å fjerne omtrent ethvert program fra Mac-en, inkludert noen dypt skjulte filer. Så her’Slik avinstallerer du Kodi på Mac.
Last først ned AppCleaner og installer den på Mac-en. Start deretter applikasjonen;
Du’Jeg ser et vindu som sier “Slipp appene dine her.” Så dra og slipp Kodi’s ikon til dette vinduet;

Etter noen øyeblikk vil AppCleaner søke etter alle Kodi-tilknyttede filer, og du’Jeg får se en liste over resultater.

Forsikre deg om at alle filene er valgt, og klikk deretter på “Fjerne” i nedre høyre hjørne;
AppCleaner vil nå fullføre å fjerne Kodi fra maskinen din.
At’det er det! Hvor enkelt var det, ikke sant?

Hva skal du gjøre etter installering av Kodi?

Nå som du har Kodi installert på Mac-en, lurer vi kanskje på hva vi skal gjøre videre. Vel, du kan begynne å importere din samling av filmer, TV-serier, musikk, bilder og stort sett alt imellom. Du kan imidlertid også utforske alternativer for tredjeparter for å tilpasse Kodi.

 • Offisielt & uoffisielle tillegg: Kodi er kjent for å ha et enormt bibliotek med tilleggsprogrammer. Du kan tenke på dette er strømmetjenester, ettersom vi har tillegg for filmer, TV-serier, musikk, direktesendt TV-streaming og mye mer. Klikk på for å komme i gang “Add-Ons” på venstre side av skjermen, og klikk deretter “Nedlastinger.”
 • Tilpassede Kodi-skinn: visste du at du fullstendig kan endre Kodi’utseende? Du kan gjøre dette ved å gå til applikasjonen’s innstillinger. Plukke ut “Grensesnittinnstillinger,” og du’Jeg får se hvordan du kan laste ned og bruke nye skins.
 • Tilpasset Kodi bygger: Til slutt har vi tredjepartsbygg som er pakker som inneholder dusinvis av tillegg. Når du installerer en build, vil du få en tilpasset hud, og du’Du får mange tilleggsprogrammer kategorisert etter deres primære type innhold.

Bruk aldri Kodi uten en pålitelig VPN

Før vi slipper deg, vil vi benytte anledningen til å advare deg mot å bruke Kodi uten digital beskyttelse. Du forstår, mange Kodi-tilleggsprogrammer bruker forskjellige innholdskilder, og noen av dem fører til brudd på opphavsretten. Som du kan forestille deg, fører dette til mange juridiske problemer, hvorav noen kan være ganske alvorlige.

For å være fullstendig beskyttet når du bruker Kodi, må du abonnere på en topp-VPN for Kodi som pålitelig vil kryptere dine online data og gjøre deg helt anonym online. Med andre ord, det vil skjule alt du gjør online for Internett-leverandøren din og andre tredjeparter.

La’glemmer heller ikke å nevne andre fordeler med VPN-er. Disse kan brukes hver gang du’når du fjerner blokkeringen av nettsteder, kan du bruke offentlige wifi-hotspots på en sikker måte, og de gjør nettforbindelsen din mer stabil. Og til tross for at de er så hjelpsomme og ultra-kraftige, er de også rimelig.

Sørg for å gjøre undersøkelser og velg en VPN som vil holde deg trygg og forsvarlig. Pluss at du’Du kan låse opp Kodi helt og glede deg over å bruke tilleggene uten begrensninger.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 39 =