Slik installerer du Mobdro på Kodi


Det sier seg selv at Kodi er en av de mest populære medieprogramvarene i verden. Dette gjør det ikke’Det kommer som en overraskelse med tanke på hvor enkel det er å bruke det. Det at du kan installere det på et bredt spekter av enheter, forbedrer appellen til Kodi ytterligere.

Så hvis du’er du på jakt etter den perfekte medieprogramvaren for å spille av hele mediesamlingen din’Jeg trenger ikke se lenger enn Kodi.

For både nybegynnere og avanserte brukere er det mange måter å forbedre din Kodi-opplevelse. Men en av de beste måtene å ta din Kodi-opplevelse til neste nivå er ved å installere en eller flere av overflodene av tilleggsprogrammer der ute - både offisielle og uoffisielle.

Når det gjelder uoffisielle tillegg fra tredjeparter, er Mobdro akkurat der oppe når det gjelder de som er mest brukt. Folk over hele verden velger å installere Mobdro på Kodi, og det er lett å se hvorfor.

Mobdro er ofte den første anløpshavnen for mange mennesker når det kommer til å streame direktesendt TV via Kodi-plattformen - med en hel rekke lenker i plugin-modulen. Dette inkluderer lenker til forskjellige underholdnings-, film- og sportskanaler - som alle er av høy kvalitet og skrapes fra hele internett.

Med alt dette i tankene, lurer du kanskje bare på hvordan du installerer Mobdro på Kodi. Hvis det’s you, så kan du være trygg på at følgende artikkel vil se nærmere på alt du trenger å vite - komplett med trinnvise instruksjoner som vil gjøre installasjonsprosessen til en lek. Fortsett å lese for å finne ut mer.

Slik installerer du Mobdro-tillegget på Kodi

Før du ser på hvordan du laster ned Mobdro på Kodi, det’Det er viktig at vi først sørger for at Kodi er innstilt på å godta tillegg fra ukjente kilder.

For å gjøre det, vi’kommer til å trenge å klikke på innstillinger fra hjemmesiden:

Kodi-oppsett 1

Etter det, klikk på Systeminnstillinger:

Hvordan slå på andre kilder i Kodi

Nå må du ganske enkelt gå til Add-ons og aktivere Ukjente kilder alternativ.

slå på andre kilder 2

Nå som vi’Vi har gjort det, vi’er forberedt på å installere Mobdro på Kodi. Så gå tilbake og klikk på Filbehandler.

Kodi-oppsett 2

Klikk deretter på Legg til kilde:

Kodi-oppsett 3

Så her kommer vi til den viktige delen. Dette er faktisk poenget der du kobler deg til depotet som holder Mobdro på Kodi-tillegget. Gå til stedet der det står [Ingen] og skriv inn http://lvtvv.com/repo/

Etterpå, deg’Jeg må navngi denne filkilden på din Kodi. Vi bestemte oss for å navngi vår “Mobdro” slik at vi kunne finne det enkelt, men du kan navngi det du måtte’d liker. Trykk deretter OK.

hvordan du installerer mobdro på kodi

Gå tilbake til hjemmesiden og gå til Add-ons.

Kodi-oppsett 5

Neste trinn er å klikke på boksikonet i øverste venstre hjørne.

Kodi-oppsett 6

Endelig kan vi pakke ut arkivfilene. Så i dette trinnet vi’Klikk på Installer fra zip-fil:

Kodi-oppsett 7

..og så må vi finne depotet som vi nettopp lenket til og navngav. Vi ringte vår “Mobdro,” så vi’Jeg klikker på det.

hvordan du installerer mobdro på kodi 2

Derfra vi’Klikk på mappen som heter gammel:

hvordan du installerer mobdro på kodi 2b

…og finn deretter zip-filen som heter “repository.ah”:

hvordan du installerer mobdro på kodi 2c

En gang det’er ferdig, du’Jeg må vente på suksessmeldingen som sier at AH-depotet er installert. Klikk deretter på Installer fra depot.

Kodi-oppsett 11

Finn og klikk på den ene mappen som heter AH-tilleggslager

hvordan du installerer mobdro på kodi 3

…og til slutt på Video-tillegg mappe:

Kodi-oppsett 13

På dette tidspunktet’Jeg ser en liste over alle tilleggene du kan finne i depotet (prøv å ikke gå deg vill). Men siden vi’du leter etter hvordan du installerer Mobdro på Kodi, bare se etter Mobdro, Klikk på den, og klikk deretter på Installere for å få Mobdro på Kodi:

hvordan du installerer mobdro på kodi 4

Og det’det er ganske mye! Du’Nå får du se den nye appen Mobdro på hjemmesiden din i listen over tilleggsprogrammer. Det er n’Det er spesielt vanskelig å installere Mobdro på Kodi, og du kan enkelt gjenta de samme trinnene med andre tilleggsprogrammer og depoter.

Hva er Mobdro-tillegget?

Mange velger å installere Mobdro på Kodi takket være sin brukervennlighet, muligheten til å tilby koblinger av høy kvalitet og det faktum at det gir tilgang til et vell av levende TV-kanaler fra mange land over hele verden. Det fungerer på samme måte som andre tilleggsprogrammer som inkluderer Ultra TV, Chronos og mer.

Når det gjelder å holde tilleggsprogrammet oppdatert, du’Jeg vil gjerne vite at dette er en prosess som gjøres automatisk som standard. Imidlertid kan du også velge å oppdatere det for deg selv hvis du’d liker.

Hva’s mer, du’Jeg vil også finne at uansett hvor du er basert, er du sikker på å finne nøyaktig innholdet du leter etter. Du har så mange alternativer å velge mellom, med kategorier som sport, filmer, TV-serier, familievennlig innhold og mye mer.

Det er imidlertid verdt å nevne at Mobdro er et uoffisielt tredjeparts tillegg som gir tilgang til opphavsrettsbeskyttet materiale. Dette betyr at den ikke er godkjent av Kodi, og anses å være ulovlig i mange land rundt om i verden. Dette inkluderer slike som Australia, Storbritannia og USA.

Så for å sikre din beskyttelse når du bruker tilleggsprogrammer som Mobdro, må du ta de nødvendige forholdsregler. Du kan gjøre akkurat det ved å registrere deg på en VPN-tjeneste, som vi vil gi mer informasjon om senere i artikkelen.

Hvorfor du bør bruke en VPN

Nå som du’har lært hvordan du installerer Mobdro på Kodi, det’det er på tide at du finner ut årsakene til at det har blitt viktigere enn noen gang å holde deg beskyttet på nettet. Den perfekte måten å gjøre nettopp det på er med et virtuelt privat nettverk (VPN). I den følgende delen, du’Jeg finner ut alt du trenger å vite om en VPN og oppdage nøyaktig hvorfor du trenger en.

I moderne tid har kryptering av dataene blitt mer kritisk enn noen gang - enten du er’du bare surfer på internett, legger inn betalingsdetaljer eller sender e-post. Når du bruker tillegg som Mobdro på Kodi, er innholdet du har tilgang til ofte copyright-materiale. Så hvis du tilfeldigvis blir fanget av å strømme slikt innhold, kan du ende opp med å komme deg i trøbbel.

Dette innebærer vanligvis å motta et brev fra et regjeringsorgan eller din internettleverandør (ISP) som sier at hvis du fortsetter å se opphavsrettsbeskyttet materiale, kan du ende med å få tjenesten din kuttet. I noen tilfeller har folk til og med mottatt en enorm bot.

Imidlertid er det en måte du kan holde dine data beskyttet og IP-adressen din skjult, og det er med en VPN-tjeneste. Avhengig av budsjett og bruk, er det mange alternativer til disposisjon - med både betalte og gratis tjenester du kan velge mellom.

Windscribe er en enormt populær VPN-tjeneste som tilbyr både gratis og premium planer. Med hver plan får du tilgang til en hel rekke steder rundt om i verden. Så, du definitivt er det’Det er ikke mange alternativer når det gjelder denne spesielle tjenesten.

Når det er sagt, holdes gratisversjonen av Windscribe tilbake på grunn av det faktum at det er en månedlig datagrense på 10 GB. Dette er kanskje ikke nok for vanlige streamere, og så du’Jeg må vurdere å oppgradere hvis du føler at dette ikke er’t nok for deg. Det er her premiumplanene dine kommer inn - de tilbyr tilgang til enda flere steder, og du kan glede deg over fordelen med ubegrenset databruk også!

IPVanish, NordVPN og ExpressVPN er andre premium VPN-tjenester du kan velge mellom. Hver av disse tjenestene er høyt ansett for sin pålitelige og raske tjeneste, og alle av dem gir forskjellige prisplaner å velge mellom. Så hva budsjettet ditt måtte være, der’er sikker på å være noe som passer dine behov.

Uansett VPN-tjeneste, bestemmer du deg for å velge, det viktigste er at du absolutt trenger å bruke en VPN-tjeneste når du streamer på nettet. Skjul din IP-adresse og hold deg beskyttet - den’Det er absolutt ikke verdt risikoen når du bruker uoffisielle tillegg som Mobdro på Kodi.

Du’Vi har nå lært alt om hvordan du installerer Mobdro på Kodi, og hvordan du kan beskytte deg når du streamer online med en VPN. Alt det’Det som er igjen nå er å lene deg tilbake, slappe av og glede deg over alt innholdet som er til din disposisjon!

Anbefalt lest:

Beste VPN for Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 18