Hotspot Ασπίδα για το Android


Το Hotspot Shield είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αν όχι η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN στη Γη. Αλλά συνιστάται για χρήστες Android; Παραμείνετε γύρω μας καθώς καταστρέφουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του Hotspot Shield για Android.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για Android

Πριν βυθίσουμε στο Ασπίδα Hotspot’s Android app app, θέλουμε να σας δώσουμε κάποιους καλούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Android, είτε πρόκειται για Hotspot Shield είτε για οποιοδήποτε άλλο.

Ένα VPN σας βοηθά να:

  • ψεύτικα την τοποθεσία σας αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας
  • πρόσβαση σε περιεχόμενο ιστού που έχει αποκλειστεί με γεωφυσικά στοιχεία
  • ξεμπλοκάρετε το Netflix και άλλες πλατφόρμες ροής
  • ασφαλές δωρεάν hotspot wifi σε δημόσιους χώρους
  • προστατεύστε το απόρρητο και την ανωνυμία σας

Το τελευταίο πρέπει να είναι αρκετό για να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Τώρα αυτό’για να δείτε αν πρέπει να επιλέξετε το Hotspot Shield.

Τα βασικά στοιχεία του Hotspot Shield

Το Hotspot Shield προσφέρει 3.200+ διακομιστές σε 70+ χώρες. Το’s γνωστός ως ένα από τα ταχύτερα VPN, εξαιτίας κυρίως του πρωτόκολλου σήραγγας Catapult Ύδρα, που αντικαθιστά το OpenVPN.

Οι χρήστες πρώτης ιδιωτικότητας ενδέχεται να βρουν λίγο απογοητευτικό το Hotspot Shield λόγω της δικαιοδοσίας του (ΗΠΑ) και του έλλειψη χαρακτηριστικών ασφαλείας. Αλλά από τώρα, φαίνεται αρκετά καλό για 650+ εκατομμύρια χρήστες.

Το υποστηρίζει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και έχει επίσης επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Chrome. Το Hotspot Shield μπορεί να σας βοηθήσει να διασκεδάσετε απεμπλοκή του Netflix βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Το Hotspot Shield έχει ένα δωρεάν σχέδιο (500 MB ημερησίως), α Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, και μια έκδοση Premium με τέσσερα σχέδια τιμολόγησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας λογαριασμός έως 5 συσκευές.

Πώς να κατεβάσετε το Ασπίδα Hotspot για το Android

Για να κάνετε λήψη του Hotspot Shield, απλώς πηγαίνετε στον ιστότοπό του και πατήστε Λήψη.

hotspot ασπίδα ιστοσελίδα αρχική σελίδα στο android

Εκεί’μικρό κανένας τρόπος να το αποκτήσετε χωρίς έναν λογαριασμό Google Play, Άρα εσύ’Θα χρειαστείτε ένα εάν δεν έχετε’Δεν το έχετε ήδη.

Εγκατάσταση και χρήση του Hotspot Shield για Android

Η εγκατάσταση του Hotspot Shield δεν είναι πολύ πιο δύσκολο από το κατέβασμα. Με το άνοιγμα της εφαρμογής, θα πάρετε μια οθόνη όπου μπορείτε είτε να πάτε για δοκιμή 7 ημερών (πληροφορίες πληρωμής που απαιτούνται) είτε να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό.

hotspot ασπίδα σελίδα εγγραφής

Οταν εσύ’όλα αυτά, θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Hotspot Shield αμέσως, γιατί και πάλι’είναι εξαιρετικά εύκολο.

Εφαρμογή σύνδεσης hotspot και Android

Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή κάνει τα πάντα για εσάς συνδέοντας αυτόματα τη βέλτιστη τοποθεσία, η οποία μπορεί να γίνει γνωστή μόνο με τον έλεγχο της νέας διεύθυνσης IP.

Το κύριο μενού Hotspot Shield στο Android

Η λίστα διακομιστών μπορεί να προσπελαστεί πιέζοντας ΑΡΙΣΤΟΣ στα δεξιά.

Λίστα διακομιστών θωράκισης Hotspot

Υπάρχουν επίσης τρεις ρυθμίσεις παρακάτω - Διάρκεια ζωής μπαταρίας έχει τη δύναμη να διακόψει ορισμένες από τις εφαρμογές σας για να παραταθεί, Βαθύς καθαρισμός λέγεται ότι αφαιρεί τα ανεπιθύμητα αρχεία και Η κατανάλωση δεδομένων δείχνει πόσα δεδομένα εσείς’χρησιμοποιούνται ήδη. Ενώ οι δύο πρώτες είναι αμφίβολης αξίας, οι τελευταίοι θα εκτιμηθούν από χρήστες δωρεάν έκδοσης που έχουν το όριο εύρους ζώνης 500 MB / ημέρα.

Ο πάτος Αυτόματη προστασία επιλογή σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θα προστατεύονται αυτόματα από το Hotspot Shield κατά την εκκίνηση. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται βολικό, όσοι έχουν τουλάχιστον κάποια ανησυχία για την ιδιωτική τους ζωή θα πρέπει να σημειώσουν ότι μετά την πίεση του μεγάλου “+” εσείς’μεταβείτε στην οθόνη πρόσβασης Χρήση όπου θα πρέπει πρώτα να επιτρέψετε την πρόσβαση στην υπηρεσία Hotspot Shield, η οποία περιλαμβάνει την εξουσιοδότησή της για την παρακολούθηση όλων των εφαρμογών σας, μαζί με τις ρυθμίσεις φορέα και γλώσσας και “άλλες πληροφορίες.”

Hotspot Shield Πρόσβαση σε χρήση

Hotspot Shield για ρυθμίσεις Android

Hotspot Shield μενού χάμπουργκερ

Κάνοντας κλικ στο μενού χάμπουργκερ στο επάνω αριστερό μέρος, θα εμφανιστεί το κύριο μενού. Λιγα οι ρυθμίσεις είναι αρκετά απλές και δεν διαθέτουν επιλογές που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συγχέουν τον χρήστη.

Μπορείς:

  • ξεκινήστε το Hotspot Shield στην εκκίνηση
  • απενεργοποιήστε τη, ενώ η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας
  • ενεργοποιήστε αυτόματα το VPN για ασύρματο WiFi, ασφαλές wifi ή κινητά δίκτυα

Ρυθμίσεις θωράκισης Hotspot

Εκεί’μικρό δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον διακόπτη θανάτου, αλλά αυτό μπορεί να γίνει με το Android’s native VPN που είναι πάντα συνδεδεμένο.

Υποστήριξη

Το Hotspot Shield έχει βελτιώσει την υποστήριξη πελατών του τον τελευταίο καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε περίπτωση που υπάρχει’s κάθε είδους θέμα. Αν όχι, εκεί’s μια εναλλακτική λύση διαθέσιμη στην εφαρμογή σας.

Hotspot Shield για τη σελίδα υποστήριξης Android

Κάθε μία από αυτές τις επιλογές οδηγεί σε μια συχνή ερώτηση με εκτεταμένες απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις, που κυμαίνονται από ένα βασικό “Τι είναι το VPN” σε κάτι πιο συγκεκριμένο “Μπορώ’να παρακολουθήσετε τον Hulu.” Δυστυχώς, αυτό το FAQ δεν διαθέτει λειτουργία αναζήτησης διαθέσιμη στο Hotspot’όπου μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα εισιτήριο. Επομένως, αν και αυτό’s που αναγράφεται βολικά, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό’Θα περιηγηθείτε στην απίθανη περίπτωση του ιστότοπου’η ζωντανή συνομιλία του χρήστη πέφτει.

συμπέρασμα

Το Hotspot Shield for Android είναι ένα εξαιρετικό VPN για όσους θέλουν την καλύτερη ταχύτητα και πρόσβαση στο περιορισμένο περιεχόμενο, όπως η βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται περισσότερο για την ιδιωτικότητά τους και επιθυμούν να προσαρμόσουν τη σύνδεση VPN θα πρέπει να ψάξουν αλλού.

Και εκεί’είναι πάντα Hotspot’s δωρεάν έκδοση, που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε περιόδους κατά τις οποίες οι υπηρεσίες VPN κλείνουν ήσυχα όχι μόνο δωρεάν δοκιμές αλλά και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων.

Ωστόσο, εάν η ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικής ζωής αποτελούν το κύριο μέλημά σας, συνιστούμε να ελέγξετε τις εναλλακτικές λύσεις για το Hotspot Shield στη λίστα με τα καλύτερα δίκτυα Android VPN το 2020.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 42