Hotspot Ασπίδα για το Chrome


Τελευταία ενημέρωση: 10.15.2019

Το Hotspot Shield είναι ίσως το πιο επιτυχημένο VPN στην αγορά σήμερα - αν λάβουμε υπόψη μόνο τον αριθμό των χρηστών. Αυτός ο πάροχος VPN διαθέτει ένα απίστευτο 650 εκατομμύρια χρήστες.

Οι εφαρμογές επιφάνειας εργασίας για το Hotspot είναι σχετικά ασφαλείς για βασικό ξεκλείδωμα γεωγραφικών στοιχείων και πλαστογράφηση IP. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε stream με Netflix με μια premium συνδρομή. Ωστόσο, η επέκταση του Hotspot Shield for Chrome ενδέχεται να μην είναι η ασφαλέστερη επιλογή σας ως αυτόνομο VPN. Αφήνω’s μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την εφαρμογή και τι θα μπορούσε να είναι καλό για.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Chrome

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί κύριοι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Chrome. Για αρχάριους, αυτό είναι ένα από τα λιγότερο ασφαλή προγράμματα περιήγησης όταν πρόκειται για ιδιωτικό απόρρητο. Εάν ζείτε σε μια χώρα φιλική προς τη λογοκρισία όπως η Κίνα, το Ιράν ή τα ΗΑΕ, σίγουρα θέλετε να μείνετε κάτω από το ραντάρ. Αλλά το ίδιο ισχύει και αν εσύ’ένας ταξιδιώτης ή ένας δημοσιογράφος που πηγαίνει στο εξωτερικό. Μπορεί να χρειαστεί να έχετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους που απλώς απαγορεύονται ή αποκλείονται στην τοποθεσία σας.

Αυτό είναι όταν μπορείτε’t Ασφαλίστε τις επικοινωνίες σας στο διαδίκτυο και προστατέψτε το απόρρητο χωρίς VPN για Chrome. Και γι 'αυτό εμείς’εδώ για να σας παρουσιάσουμε την εφαρμογή διακομιστή μεσολάβησης VPN του Hotspot Shield Chrome.

Γενικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Chrome Hotspot Shield για:

 • Περιήγηση χωρίς διαφήμιση
 • Ασφάλεια: κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων σας κατά την περιήγηση
 • Μυστικότητα: η διεύθυνση IP σας είναι πλαστά
 • Σώος και ασφαλής δημόσιο wifi σύνδεση
 • Παράκαμψη της λογοκρισίας

Πώς να εγκαταστήσετε το Hotspot Shield για το Chrome

Έχετε δύο επιλογές. Είτε επισκέπτεστε το Chrome Web Store απευθείας και αναζητήστε το διακομιστή μεσολάβησης VPN Hotspot Shield Elite. Ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, επίλεξε το Μενού προϊόντων, και κάντε κλικ στο κουμπί Chrome για ανακατεύθυνση στη σελίδα λήψης. Στη συνέχεια, πατήστε το Αποκτήστε Ασπίδα Hotspot κουμπί. Αυτό θα σας ανακατευθύνει στην ίδια σελίδα του Chrome Web Store.

Εάν κάνετε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome κουμπί, εσύ’θα δείτε το συνηθισμένο αναδυόμενο παράθυρο με τα δικαιώματά σας’που πρόκειται να χορηγήσετε.

Hostpot Shield για εγκατάσταση Chrome

Σας συμβουλεύουμε να το διαβάσετε προσεκτικά και να κάνετε κλικ μόνο Προσθήκη επέκτασης αν εσύ’εντελώς εντάξει με αυτό που η επέκταση μπορεί να διαβάσει και να αλλάξει.

Το’είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι εκτός από τη συνδρομή premium, έχετε δύο άλλες επιλογές. Πρώτον, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε το ασφάλιστρο Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών εκδοχή. Δεύτερον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για Ελεύθερος. Φυσικά, θα υπάρξουν περιορισμοί, όπως μόνο λίγοι ξένοι διακομιστές που θα χρησιμοποιήσουν (βλ. Παρακάτω).

Hotspot Shield για τη λίστα διακομιστών Chrome

Το’s σαφές από το μενού διαμόρφωσης ότι μόνο τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, τον Καναδά και τη Ρωσία οι διακομιστές είναι διαθέσιμοι με τον δωρεάν λογαριασμό.

Φυσικά, αν επιλέξετε την δωρεάν έκδοση, εσείς’θα ειδοποιούνται αρκετά συχνά από αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις του προγράμματος περιήγησης για να αγοράσουν το premium VPN ή την έκδοση desktop.

Το Hotspot Shield προσφέρει desktop client

Hotspot Ασπίδα για τις λειτουργίες του Chrome

Παραδόξως, η εφαρμογή Ασπίδα Hotspot για Chrome είναι γεμάτο με φαινομενικά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Εάν κάνετε κλικ στο Διαμόρφωση εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία, αυτό είναι εσείς’θα βρείτε:

Διαμόρφωση Hotspot

Ας εξηγήσουμε κάθε στοιχείο για λόγους σαφήνειας:

 • Σπαθί: Παρακολουθήστε τους ιστότοπους παρακολούθησης ιστού για ψεύτικες δραστηριότητες ιστού για να διατηρήσετε ιδιωτική την πραγματική δραστηριότητα ιστού
 • Αναστολέας παρακολούθησης: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση αναλυτικών ιχνηλατών
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση αποκλεισμού διαφημίσεων
 • Πρόγραμμα αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση αποκλεισμού κακόβουλων προγραμμάτων διαφήμισης
 • Μπλοκάρισμα cookie: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies ιστού
 • Παράκαμψη τοπικού δικτύου: να παρακάμψετε τους τοπικούς πόρους, όπως το εσωτερικό δίκτυο, το localhost, κλπ.
 • Αποκλεισμός WebRTC: για την αποφυγή διαρροών IP

Αυτά, φυσικά, λειτουργούν μόνο κατά τη διάρκεια των συνεδριών VPN του Hotspot Shield, δηλαδή, ενώ εσείς’συνδεθείτε σε μια τοποθεσία VPN.

Νωρίτερα το 2019, βρήκαμε σοβαρές διαρροές WebRTC όταν δοκιμάζετε την επέκταση του Hotspot Chrome με ενεργοποιημένο τον αποκλεισμό WebRTC. Ωστόσο, από τον Οκτώβριο του 2019, φαίνεται να έχει σταματήσει να διαρρέει. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να θέλετε να είστε προσεκτικοί με αυτή την εναλλαγή.

Υπάρχουν δύο άλλες λειτουργίες που μπορείτε να βρείτε στην αρχική οθόνη κάτω από τις πληροφορίες τοποθεσίας:

Hotspot για ασπρόμαυρη λίστα Chrome

 • Αυτόματη προστασία: προσθέστε ιστότοπους που θέλετε να ασφαλίσετε όταν είναι απενεργοποιημένο το Hotspot Shield
 • Παράκαμψη ιστοσελίδων: προσθέστε ιστοσελίδες που θέλετε να παρακάμψετε την ασφάλεια του Hotspot Shield όταν αυτό’s

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hotspot Shield για το Chrome

Αφού κάνετε κλικ στο εικονίδιο Hotspot Shield στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης, εμφανίζεται ένα πολύ απλό μπλε πλαίσιο.

Hotspot για την κύρια οθόνη του Chrome

Εάν κάνετε κλικ στο Εξουσία κουμπί, εσύ’θα συνδεθείτε με τον προεπιλεγμένο διακομιστή, ο οποίος μπορεί να είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς ή όποιο από τα δύο είναι το πιο βέλτιστο. Αλλά, αν θέλετε να επιλέξετε μια τοποθεσία μόνοι σας, πρέπει να κάνετε κλικ στο Μενού διαμόρφωσης εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της εφαρμογής. Πρώτα εσύ’θα δούμε το Λειτουργία σύνδεσης επιλογές, αλλά πιο κάτω, εσείς’Θα βρείτε τις τοποθεσίες του διακομιστή.

Hotspot διακομιστές Chrome

Μετά την επιλογή ενός κουμπιού επιλογής για την τοποθεσία που επιλέξατε, θα πρέπει να κλείσετε το Διαμόρφωση και κάντε κλικ στο κουμπί τροφοδοσίας για σύνδεση. Αυτό είναι λίγο δύσκολο και ενοχλητικό.

Εκτός από αυτό, αυτό’είναι αρκετά απλή επέκταση του Chrome.

Δυστυχώς, ακόμα και αν αγοράσετε την έκδοση premium, εσείς’Θα το έχω μόνο εννέα χώρες για να συνδεθείτε.

ο Μενού ρυθμίσεων είναι μάλλον απογοητευτικό. Μπορείτε να την αποκτήσετε κάνοντας κλικ στο Μενού εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Hotspot μενού Chrome

Τώρα, επιλέξτε Ρυθμίσεις, και εδώ’τι είναι εσύ’θα δούμε:

Το Hotspot Chrome έχει πολλές ρυθμίσεις

Λοιπόν, δεν είναι το είδος παραλλαγής προσαρμογής που μπορεί να ονειρευτείτε.

Κατά τη χρήση αυτού του Hotspot Shield για το διακομιστή μεσολάβησης VPN Chrome, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο ειδοποίησης σύνδεσης για να σας ωθήσει να κάνετε λήψη της έκδοσης της επιφάνειας εργασίας. Για να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι πιο ασφαλής η χρήση των δύο μαζί.

Hotspot Shield Chrome έναντι πελάτη των Windows

Υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές μεταξύ των πελατών Hotspot Shield Chrome και Windows: ο αριθμός των διαθέσιμων τοποθεσιών διακομιστών και οι επιλογές διαμόρφωσης. Το Hotspot διαθέτει 3.200 διακομιστές σε 70+ χώρες, το οποίο θεωρείται καλή παγκόσμια κάλυψη. Ωστόσο, μπορείτε να συνδεθείτε σε όλες αυτές τις χώρες μόνο με εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές - η επέκταση Chrome σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο εννέα χώρες με το premium account.

συμπέρασμα

Το Hotspot Shield χρησιμοποιεί το ιδιόκτητο πρωτόκολλό του που ονομάζεται Catapult Hydra, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ασφαλέστερο και ταχύτερο από το ίδιο το OpenVPN.

Η εφαρμογή Chrome Hotspot Shield Chrome χρησιμοποιεί τα ίδια χαρακτηριστικά ασφαλείας με τις εκδόσεις υπολογιστών. Αν εσύ’να είστε προσεκτικοί με την εναλλαγή του αποκλεισμού WebRTC, ενδέχεται να μπορείτε να αποκρύψετε την IP σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων του Netflix.

Το Hotspot Shield είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN για το Chrome, αλλά όσοι σκέφτονται για την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία τους πρέπει πρώτα να αναζητήσουν αλλού, ειδικά επειδή μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης από μόνο του δεν μπορεί να προστατεύσει μια ολόκληρη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Συνιστώμενη:

Επανεξέταση του Hotspot Shield

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 73