Hotspot Ασπίδα για Mac

Στα 650+ εκατομμύρια χρήστες, το Hotspot Shield είναι ίσως η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN στον κόσμο μεταξύ των χρηστών υπολογιστών. Όχι μόνο αυτό - αυτό’είναι επίσης μια από τις καλύτερες επιλογές VPN για Mac. Αφήνω’να δούμε τι’είναι σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με την εφαρμογή Hotspot Shield Mac VPN.


Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για Mac

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για Mac

Πριν συνεχίσουμε, είναι μάλλον λογικό να ανακαλύψουμε γρήγορα γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για Mac.

Το’είναι μεγάλη αν θέλετε:

 • Μιμηθείτε την τοποθεσία / διεύθυνση IP σας
 • Πρόσβαση σε περιεχόμενο ιστού που έχει αποκλειστεί με γεωφυσικά στοιχεία
 • Stream Netflix στις ΗΠΑ ή σε άλλες περιοχές από την τοποθεσία σας
 • Προστατέψτε το απόρρητό σας γενικά
 • Ασφαλίστε δωρεάν τα δημόσια hotspot wifi
 • Παίξτε παιχνίδια με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη

Τα βασικά στοιχεία του Hotspot Shield

Αυτό το VPN έχει περίπου τις μισές θέσεις διακομιστή των ηγετών της αγοράς. Το Hotspot Shield προσφέρει τοποθεσίες 70+ χωρών με περισσότερους από 3.200 διακομιστές (τουλάχιστον 500 από αυτές μπορεί να είναι εικονικές). Το Hotspot Shield είναι ένα από τα ταχύτερα VPN στην αγορά, το οποίο έχει πολλά να κάνει με το ιδιόκτητο και προεπιλεγμένο πρωτόκολλο τούνελ: Catapult Ύδρα.

Ενώ το Ασπίδα Hotspot δεν είναι’η καλύτερη επιλογή για ευαίσθητες δραστηριότητες (λόγω της δικαιοδοσίας και των δυνατοτήτων ασφαλείας), υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων macOS, iOS, Windows, Android και isn’μια κακή φωνή για λόγους ψυχαγωγίας, όπως η παρακολούθηση του Netflix.

Το Hotspot Shield διαθέτει ένα ελεύθερο σχέδιο, μια δοκιμή χωρίς ασφάλιστρα 7 ημερών και μια έκδοση Premium με τέσσερα σχέδια τιμολόγησης.

Πώς να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε

Για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Hotspot Shield Mac, επισκεφθείτε το App Store. Στο πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε Hotspot Shield και επιλέξτε τη μοναδική εφαρμογή που προσφέρεται με αυτό το όνομα. Τώρα, κάντε κλικ στο Παίρνω και μετά από αυτό’s, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Το Hotspot Shield VPN & WifiProxy είναι διαθέσιμο στο κατάστημα της Apple

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα εφαρμογή Hotspot Shield Mac, πατήστε Ανοιξε. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτή την εφαρμογή στο Πλαίσιο εκκίνησης. Αν θέλετε να ξεκινήσει αυτόματα με το σύστημά σας, αλλάξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hotspot Shield σε Mac

Η χρήση του Hotspot Shield στο Mac είναι αρκετά εύκολη. Μετά το άνοιγμα ή την εκκίνηση της εφαρμογής σας, θα πρέπει να συνδεθείτε.

Δημιουργία λογαριασμού Hotspot Shield

Μόλις εισέλθετε, εσείς’Θα δούμε την πιο καθαρή και απλούστερη οθόνη στο σπίτι. Αυτό μπορεί να μην είναι θετικό, όμως.

Το Hotspot Shield συνδέεται με το vpn

Αν έχετε καταφύγει’t ορίσετε την εφαρμογή Hotspot Shield Mac να συνδεθεί αυτόματα, τώρα είναι η ώρα να το χτυπήσετε αυτό Κουμπί τροφοδοσίας, ή επιλέξτε μια τοποθεσία.

Τώρα, κάντε κλικ στο Σφαίρα στην πάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε μια χώρα από τις θέσεις 70+.

Λίστα διακομιστών Hotspot Shield

Οταν εσύ’μην χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τον υπολογιστή σας Hotspot Mac, κάνοντας κλικ στο Εξουσία χωρίς να επιλέξετε μια τοποθεσία θα συνδεθεί στην τελευταία σας τοποθεσία από προεπιλογή.

Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να αποσυνδέσετε κάνοντας κλικ στο Να σταματήσει στο επάνω μέρος ή αλλάξτε την τοποθεσία σας κάνοντας κλικ στο όνομα θέσης τοποθεσίας.

Αν αποσυνδεθείτε ή αποσυνδεθείτε, ενδέχεται να δείτε αναδυόμενα παράθυρα που σας ζητούν να αξιολογήσετε το επίπεδο ικανοποίησης σας. Αυτό μπορεί να είναι κάπως ενοχλητικό. Επίσης, βιώσαμε διάφορα άλλα αναδυόμενα παράθυρα του συστήματος, τα οποία ήταν λίγο αποσπασματικά και το ένα μας έφερε και τα φρύδια μας:

Παρουσιάστηκε το pop-up του Hotspot Shield

Ρυθμίσεις Mac Hotspot Shield

Ο πελάτης του Hotspot Shield Mac δεν’t αφήνουν πολλά περιθώρια προσαρμογής. Για να βρείτε το Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Βίδα ή εικονίδιο μενού.

Ρυθμίσεις Ασφαλείας Hotspot

Όταν επιλέγετε Ρυθμίσεις, αυτό είναι αυτό που εσείς’θα δούμε:

Ρυθμίσεις Ασφαλείας Hotspot

Για πιο σοβαρή ιδιωτικότητα “μαχητές,” αυτό μόλις κέρδισε’t κόψτε το.

Υποστήριξη

Η έκδοση Hotspot Shield Mac έχει ενσωματωμένη υποστήριξη ή βοήθεια, την οποία μπορείτε να ανοίξετε αν κάνετε κλικ στο Εικονίδιο βοήθειας στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη και ενημερωτική βάση γνώσεων, αν έχετε τυχόν δυσκολίες. Ωστόσο, μπορείτε πάντα επικοινωνήστε με την υποστήριξη 24/7 live chat εάν χρειάζεστε επείγουσα τεχνική βοήθεια.

Υποστήριξη θωράκισης Hotspot

Hotspot Shield Mac έναντι πελάτη των Windows

Μπορεί να πιστεύετε ότι οι πελάτες VPN για διαφορετικές πλατφόρμες πρέπει να είναι λίγο πολύ οι ίδιοι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι, οι πάροχοι VPN συνήθως εξοπλίζουν την έκδοση των Windows τους το καλύτερο’s το δεύτερο πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα μετά το Android. Επομένως, οι εκδόσεις Mac συχνά δεν είναι τόσο καλά εξοπλισμένες και εξοπλισμένες με λειτουργίες και ρυθμίσεις.

Η διεπαφή είναι παρόμοια. Ωστόσο, ο υπολογιστής-πελάτης macOS μοιάζει περισσότερο με τις εκδόσεις για κινητά. Εσείς’θα βρείτε τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο εφαρμογών για υπολογιστές στο Μενού ρυθμίσεων.

Σαφώς, το Hotspot Shield για Mac είναι ένας από τους πελάτες που επιτρέπει λιγότερη προσαρμογή από την έκδοση των Windows. Ρίξτε μια ματιά στην εφαρμογή VPN Hotspot Shield για Windows για να δείτε μόνοι σας:

Γενικές ρυθμίσεις του Hotspot Shield

Αυτό αναμφίβολα φαίνεται “πλουσιότερο” από ό, τι μπορεί να προσφέρει η εφαρμογή Hotspot Shield Mac:

 • Μη ασφαλείς ειδοποιήσεις wifi
 • Ενεργοποιήστε την αυτόματη εκκίνηση

Βασικά, η εφαρμογή macOS VPN σάς ειδοποιεί όποτε η συσκευή σας προσπαθεί να συνδεθεί σε μη ασφαλές wifi. Και, μόνο η λειτουργία αυτόματης εκκίνησης δεν συμβαίνει’t φέρνουν πολλά στο τραπέζι της ιδιωτικής ζωής είτε.

Η εφαρμογή Windows έχει τρεις ζωτικής σημασίας ρυθμίσεις που την καθιστούν ασφαλέστερη και ανώνυμη:

 • Αποτρέψτε τη διαρροή IP (μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτό δεν είναι’t απαραίτητο για Mac)
 • Kill Switch
 • Ενεργοποιήστε αυτόματα την ασπίδα Hotspot

Παρόλο που οι υπολογιστές Mac πιστεύεται γενικά ότι είναι πιο ασφαλείς από τα Windows, χωρίς διακόπτη kill και κατάλληλη μη ασφαλής προστασία από wifi, ενδέχεται να διαρρεύσετε ευαίσθητες πληροφορίες. Το’ώστε η σύνδεσή σας VPN να πέσει για ένα δευτερόλεπτο ή δύο και ο υπολογιστής σας Mac μπορεί να σας συνδέσει αυτόματα στο διαδίκτυο με την πραγματική IP που σας δίνει ISP.

Kill εναλλακτική εναλλαγή

Εκείνοι που ανησυχούν ότι δεν διαθέτουν διακόπτη kill μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Mac OpenVPN Tunnelblick, την οποία μπορούν να ρυθμίσουν ώστε να χρησιμοποιούν με πολλαπλά VPN.

Εάν το ρυθμίσετε αυτόματα για να ξεκινήσετε με το σύστημά σας και να ενεργοποιήσετε το διακόπτη σβήνει, εσείς’θα προστατεύονται από διαρροές λόγω έλλειψης σύνδεσης. Φυσικά, αυτό απαιτεί κάποια χειροκίνητη ρύθμιση και έτσι μπορεί να μην είναι βολικό για αρχάριους χρήστες.

Hotspot Shield Mac - ζεστό ή κρύο?

Αφήνω’λέμε απλά, κάπου στη μέση. Υπάρχουν αναμφισβήτητα ελκυστικά πράγματα σχετικά με το Hotspot Shield για Mac, όπως οι ταχύτητες με γρήγορους ρυθμούς και τις δυνατότητες ροής. Ωστόσο, εμείς’d συνιστούμε μόνο αυτό το VPN για αρχάριους, streamers ή χρήστες με άλλες βασικές ανάγκες. Αυτό θα μπορούσε φυσικά να περιλαμβάνει την πλαστογράφηση IP, την απεμπλοκή ιστοσελίδων με γεω-περιορισμό, το online gaming, την εξασφάλιση δημόσιων σημείων πρόσβασης WiFi και ούτω καθεξής. Αλλά ίσως να μην θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε άλλο που απαιτεί αεροστεγή προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Αν εσύ’εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για αυτό το VPN, διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αναλυτική επισκόπηση του Ασφαλείας του Hotspot Shield.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1