Hotspot Ασπίδα για torrenting


Κάθε μέρα, οι τεράστιες ποσότητες μουσικής, ταινιών, τηλεοράσεων, ηλεκτρονικών βιβλίων, παιχνιδιών και άλλων εφαρμογών μοιράζονται μέσω τηλεφόρτωσης από ομότιμους χρήστες. Το’είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βρείτε περιεχόμενο ψυχαγωγίας ή να μοιραστείτε επαγγελματικά δεδομένα. Αλλά το torrenting απέχει πολύ από την ασφάλεια.

Στην πραγματικότητα, αυτό’είναι εύκολο για τους ISP, τους κατόχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και τις κυβερνητικές υπηρεσίες να παρακολουθούν τους χρήστες P2P, ενώ τα torrents είναι διαβόητα και για τη μεταφορά κακόβουλου λογισμικού. Οτι’γιατί πολλοί άνθρωποι ενεργοποιούν αυτόματα ένα VPN πριν από τον πελάτη torrent.

Προειδοποίηση!

Το torrenting χωρίς VPN είναι πρόβλημα

Ενώ η torrenting είναι νόμιμη στις περισσότερες χώρες, η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα δεν είναι. Υφηγητής’t να πιάσετε να το κάνετε - χρησιμοποιήστε ένα VPN!

Αποκτήστε την ασπίδα Hotspot τώρα ▸

Το Hotspot Shield είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα VPN, με πάνω από 650 εκατομμύρια χρήστες. Πώς λοιπόν μετράει ως ασπίδα για τις δραστηριότητες σας; Αφήνω’s μάθετε.

Τι είναι το Ασπίδα Hotspot’s?

Πρώτα πράγματα πρώτα: ποια είναι η πολιτική του Hotspot Shield σχετικά με το torrenting; Οπως εμείς’που προαναφέρθηκε, δεν είναι όλα τα VPN ευτυχείς να φιλοξενήσουν την κυκλοφορία P2P, οπότε πού χωράει το Hotspot Shield στην εικόνα?

Τα αρχικά σημάδια είναι πραγματικά αρκετά θετικά. Το Hotspot Shield έχει έναν εύχρηστο ερμηνευτή σχετικά με την αξία της χρήσης VPN για λήψη P2P και αναφέρουν χαρακτηριστικά που σχετίζονται με P2P όπως το απεριόριστο εύρος ζώνης. Ωστόσο, αυτό’είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε μια σαφή δήλωση της πολιτικής torrent του Hotspot Shield, κάτι που είναι λίγο ύποπτο.

Για να μάθετε περισσότερα, πρέπει να κάνετε κατάδυση στο VPN’όπου η εταιρεία προτρέπει τους χρήστες “[προστατέψτε] το απόρρητό σας και κατεβάστε το Hotspot Shield σε torrent ασφαλώς σήμερα!”

Από τα θραύσματα των διαθέσιμων πληροφοριών, σίγουρα μοιάζει με το Hotspot Shield είναι βελτιστοποιημένο για torrenting, αλλά αυτό’Είναι επίσης αλήθεια ότι το VPN δεν είναι’δεν θέλει να τονίσει αυτό το γεγονός. Και αν τα VPN δεν είναι’δεν πάσχουν από την υπεράσπιση και την προαγωγή των χρηστών’ δικαίωμα στο torrent, αυτό’δεν είναι καλό σημάδι.

7 χαρακτηριστικά που κάνουν το Hotspot Shield να χτυπά μια καλή ιδέα

Εάν θέσουμε αυτές τις αμφιβολίες στη μία πλευρά για λίγες στιγμές, αυτό’s αξίζει να ρίξετε μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Hotspot Shield ένα torrenting υποψήφιο. Και υπάρχουν πολλές ελκυστικές πτυχές αυτού του πακέτου VPN. Για παράδειγμα, εσύ’θα πάρετε:

1. Απεριόριστο εύρος ζώνης

Το Torrenting είναι πολύ εντατικό και τα όρια δεδομένων είναι απόλυτα μη-όχι. Ευτυχώς, το Hotspot Shield doesn’t υποφέρουν από αυτούς τους περιορισμούς, παρέχοντας σε όλους τους χρήστες με πληρωμή το εύρος ζώνης που χρειάζονται κατά τη λήψη ταινιών ή τηλεοπτικών εκπομπών.

2. Κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας

Τα VPN εξαρτώνται από την ποιότητα της κρυπτογράφησης τους για την προστασία των δεδομένων καθώς περνούν από τους διακομιστές τους και το Hotspot Shield κερδίζει’Δεν σας αφήνω εδώ. Η κρυπτογράφηση AES 256-bit στρατιωτικής ποιότητας είναι τόσο καλή όσο εσύ’θα βρουν και θα πρέπει να προστατεύουν τους κακοποιούς ανά πάσα στιγμή.

3. Kill διακόπτη

Όλα τα δίκτυα VPN φιλικά προς το torrent θα πρέπει να έχουν κάποιου είδους λειτουργίες ασφαλούς αποτυχίας για να αποκόψουν τη σύνδεσή σας εάν μειωθεί η κάλυψη. Στο Ασπίδα Hotspot’ο διακόπτης kill θα πρέπει να διακόψει τη σύνδεση στο διαδίκτυο όποτε αποτύχει η κάλυψη VPN, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει’μόνο ο ελάχιστος κίνδυνος διαρροής IP.

4. Ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο server

Το Hotspot Shield ισχυρίζεται ότι διαχειρίζεται πάνω από 3.200 διακομιστές σε 70+ χώρες. Αυτό θα πρέπει να σημαίνει ότι οι κυνηγούς μπορούν να βρουν έναν γρήγορο server σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία τους προτιμούν. Επιπλέον, το VPN’μικρό Πρωτόκολλο Ύδρας καταπέλτης έχει σχεδιαστεί για να βρει τον βέλτιστο εξυπηρετητή για κάθε σύνδεση, ο οποίος θεωρητικά οδηγεί στην ταχύτερη δυνατή ταχύτητα του torrent.

5. Πολλαπλές συσκευές

Οι χρήστες Hotspot Shield μπορούν να εγκαταστήσουν το VPN σε όσες περισσότερες συσκευές 5 συσκευές, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το torrent στην επιφάνεια εργασίας, τον φορητό σας υπολογιστή, το tablet ή ακόμα και το smartphone σας με ασφάλεια.

6. Ανωνυμία

Το Hotspot Shield ισχυρίζεται ότι λειτουργεί αυστηρά “δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής” , ενώ παράλληλα παρέχει συνολική ανωνυμία διεύθυνσης IP - ακριβώς ό, τι χρειάζονται οι χρήστες torrent εάν παραβιάζουν τα όρια της παρανομίας με τις καθημερινές λήψεις τους.

7. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Μερικές φορές, οι χρήστες είναι απλά άτυχοι με τη γεωγραφική τους θέση, ακόμα και υψηλής ποιότητας VPN’t παρέχουν τις ταχύτητες που χρειάζονται. Με το Hotspot Shield, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για να δοκιμάσετε το VPN για λίγες εβδομάδες, πριν μεταβείτε σε άλλο πάροχο, αν χρειαστεί.

Οτι’ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών για τους κυανόδρομους. Ταχύτητα, ασφάλεια, αξία - Το Hotspot Shield σκοράρει αρκετά σε όλους αυτούς τους βασικούς τομείς. Μα αυτό’δεν είναι όλη η ιστορία. Πρέπει να κοιτάξουμε λίγο πιο βαθιά για να μάθουμε πώς ακριβώς αυτό το VPN στέκεται όπου η ιδιωτικότητα και η απόδοση. Άφησε λοιπόν’το κάνετε τώρα.

Πιθανά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν χρησιμοποιείτε το Hotspot Shield για torrenting

Πρώτον, η πληρωμή είναι μια περιοχή όπου το Hotspot Shield μπορεί να προκαλέσει κάποιους συναγερμούς.

Σε γενικές γραμμές, τα καλύτερα διαδικτυακά δίκτυα VPN προσφέρουν ανώνυμες επιλογές πληρωμής, όπως κρυπτοσυχνότητες. Εκεί’δεν υπάρχει τίποτα από αυτό με το Hotspot Shield, το οποίο βασίζεται σε τυπικές πιστωτικές κάρτες και το PayPal. Έτσι, όταν εγγραφείτε, εσείς’θα πρέπει να παραδώστε τις ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, η οποία, θεωρητικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας συνδέσει με ένα λογαριασμό Hotspot Shield από την επιβολή του νόμου.

Οι αμφιλεγόμενες πρακτικές καταγραφής μπορεί να προειδοποιήσουν τους κακοποιούς

Υπάρχουν επίσης ορισμένα πιθανά ζητήματα σχετικά με την ασπίδα Hotspot “χωρίς καταγραφή” πολιτική.

Το 2017, οργάνωση ιδιωτικότητας το Κέντρο για τη Δημοκρατία & Η τεχνολογία (CDT) ισχυρίστηκε ότι ήταν το Hotspot Shield “την παρακολούθηση και την ανακατεύθυνση της κυκλοφορίας Ιστού σε ιστότοπους συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών εταιρειών.”

Σύμφωνα με το CDT, το Hotspot Shield είχε αποκαλυφθεί ως συλλογή χρηστών’ Διευθύνσεις IP και δεδομένα τοποθεσίας, τα οποία θα μπορούσαν να κερδηθούν για να επωφεληθούν οι διαφημιζόμενοι. Επιπλέον, το VPN χρησιμοποίησε πέντε χωριστές βιβλιοθήκες παρακολούθησης για τη συλλογή δεδομένων.

Το’είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η διαμάχη επικεντρώθηκε στο δωρεάν Hotspot Shield VPN (που χρησιμοποιείται από το 97% του VPN’πελάτες της). Έτσι οι Premium χρήστες πιθανώς δεν έχουν’δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αλλά δεδομένης της εταιρείας’μικρό “χωρίς καταγραφή” ήθος, αυτή η κακή συμπεριφορά θα πρέπει να κάνει τους κυνηγούς να σκέφτονται δύο φορές.

Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Hotspot Shield σχετίζεται με το torrenting

Κάθε VPN πρέπει να προσφέρει μια πολιτική απορρήτου που να καθορίζει τη σχέση της με τους χρήστες. Από τεχνική άποψη, αυτό το έγγραφο θα πρέπει να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε αν η χρήση του Hotspot Shield για torrenting είναι μια ασφαλής επιλογή. Αλλά είναι κατάλληλο για το σκοπό?

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικές φράσεις που είναι λίγο ανησυχητικές. Για παράδειγμα, όταν οι χρήστες συνδέονται με την εφαρμογή τους, το Hotspot Shield συλλέγει και αποθηκεύει “τα αναγνωριστικά συσκευών, τους τύπους των προγραμμάτων περιήγησης, τους τύπους συσκευών και τις ρυθμίσεις, τις εκδόσεις λειτουργικού συστήματος, τις κινητές, ασύρματες και άλλες πληροφορίες δικτύου.” Και πάλι, αυτό’είναι λίγο ανησυχητικό.

Επιπλέον, ενώ η Ασπίδα Hotspot “δεν αποθηκεύει πληροφορίες που προσδιορίζουν τι περιηγείστε, προβάλλετε ή κάνετε online,” αυτοί “να αναλύσετε συγκεκριμένες πληροφορίες χρήσης, συσκευής και διαγνωστικής για να κατανοήσετε τις συσσωρευμένες τάσεις χρήσης και την αφοσίωση του χρήστη.” Μπορεί να είναι ανώνυμη, αλλά τα δεδομένα αυτά εξακολουθούν να καταγράφονται και να διατηρούνται. Δεν είναι όλα τα VPN τόσο πεινασμένα για τα δεδομένα, και αυτό θα πρέπει σίγουρα να αφορά κακοποιούς.

Τι γίνεται με το Hotspot Shield’με τις κυβερνήσεις?

Τέλος, υπάρχουν λόγοι που πρέπει να ανησυχούν Hotspot Ασπίδα’με τις κυριότερες κυβερνήσεις, ιδιαίτερα τις ΗΠΑ. Η Ουάσινγκτον είναι από καιρό εχθρική σε P2P downloads, οπότε κάθε VPN πρέπει να είναι πολύ σαφές για την αντοχή του στην κυβερνητική εισβολή σε αυτόν τον τομέα. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει’t τη θήκη με το Hotspot Shield.

Όπως δηλώνει η πολιτική απορρήτου, “AnchorFree [Ασφάλεια Hotspot’η μητρική εταιρεία] μπορεί να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλες χώρες από αυτές που διαμένουν” και “οι μεταβιβαστές περιλαμβάνουν άλλες εταιρείες του ομίλου AnchorFree, παρόχους υπηρεσιών και συνεργάτες.”

Και εδώ’s kicker: “Οι νόμοι σε άλλες χώρες μπορεί να διαφέρουν από αυτούς που ισχύουν σε περίπτωση κατοικίας.”

Έτσι, όπου και αν χρησιμοποιείτε το Hotspot Shield για το torrenting, εσείς’θα πρέπει να γνωρίζετε τους νόμους περί δεδομένων των ΗΠΑ

Με άλλα λόγια, εσείς’θα διακινδυνεύσει αυτή την οργή της κυβέρνησης’είναι πιο εχθρικό στη δραστηριότητα του torrenting.

Τι λένε οι χρήστες σχετικά με το torrenting με το Hotspot Shield?

Παρά αυτά τα θέματα ιδιωτικότητας, αυτό’εξακολουθεί να είναι δυνατή η χρήση του Hotspot Shield για νόμιμες δραστηριότητες torrenting. Με το απεριόριστο εύρος ζώνης και την ασφαλή κρυπτογράφηση, θα πρέπει να είναι ένα πολύ ικανό VPN. Αλλά τι έχουν πει οι χρήστες για το πώς εκτελεί?

Το Reddit είναι πάντα ένα καλό μέρος για να αναζητήσετε ανατροφοδότηση. Με την τεράστια βάση του χρήστη και την τεχνολογία-καταλαβαίνω κοινότητα, αυτό’είναι ένας τόπος που οι άνθρωποι πηγαίνουν για υποστήριξη όταν χρησιμοποιούν torrents για P2P downloads, και το Hotspot Shield δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πρώτα απ 'όλα, ορισμένοι χρήστες του Reddit αναφέρουν εξαιρετικές ταχύτητες Hotspot Shield torrent, κάτι που είναι ενθαρρυντικό

Όμως, σχεδόν όλα τα θέματα περιέχουν γρήγορα τους κριτικούς του πακέτου Hotspot Shield, αναφέροντας τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία μοιράζεται δεδομένα με τους διαφημιζόμενους.

Κάποιοι χρήστες έχουν επίσης συναντήσει σοβαρά θέματα πληρωμών, όπως το δικό τους κάρτες που χρεώνονται έως και 10 ημέρες πριν λήξουν οι συνδρομές (ή οι περίοδοι εγγύησης).

Η γενική συναίνεση είναι ότι το Hotspot Shield είναι μια κακή επιλογή για torrenting, ειδικά η ελεύθερη έκδοση (την οποία κάνει η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων στην Reddit)

Έτσι αν θέλετε να ακολουθήσετε το πλήθος της ιδιωτικής ζωής, don’t Χρησιμοποιήστε το Hotspot Shield για torrenting. Πηγαίνετε για κάτι σαν ExpressVPN αντ 'αυτού.

Είναι ένας συνδυασμός Hotspot Shield και torrent βιώσιμος?

Οπως εμείς’που είδατε, το Hotspot Shield είναι σίγουρα μια επιλογή για κακοποιούς. Δεν έχει μπλοκ στην κίνηση P2P, προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, έχει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο διακομιστών και περιλαμβάνει καλές δυνατότητες ασφαλείας.

Αλλά προσέξτε. Έχουν ανακύψει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι το Hotspot Shield και το κατά πόσο τους “χωρίς καταγραφή” η πολιτική κρατά νερό. Και μείνετε μακριά από την εταιρεία’s δωρεάν VPN με κάθε κόστος - τουλάχιστον για δραστηριότητες P2P. Το’δεν αξίζει τον κίνδυνο.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Επανεξέταση ασπίδας Hotspot

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 40