Ilmainen VPN Windowsille vuonna 2020


Jokainen tykkää ilmaisista asioista, eikö niin? Kuka ei haluaisi’t hyväksyä ilmaista hierontaa tai käyttää ilmaista ohjelmistoa? Kuitenkin, kun kyse on VPN (Virtual Private Networking) -palveluista, suosittelemme kulkemista huolellisesti, koska se on vaarallinen kenttä, joka on täynnä maamiinoja. Siitä huolimatta esittelemme tässä ilmaisen VPN for Windows -luettelon.

Mutta se’Siksi olemme tarkalleen miksi olemme täällä: Auttaaksemme sinua löytämään tien ulos tästä VPN-protokollien ja -ominaisuuksien labyrintistä, jotta voit mennä parhaan mahdollisen valinnan mukaan yksityisyytesi tai maantieteellistä vapautusta varten. “Paras on tarpeeksi hyvä” voisi olla iskulauseemme, koska emme koskaan tyydy vähempään.

Ilmainen VPN Windows 7, 8, 8.1 ja 10: lle

Ennen kuin paljastamme 3 suosituinta ilmaista VPN-järjestelmäämme Windows 7, 8, 8.1 ja 10: lle, muistakaamme sinulle, että ilmainen palvelu sisältää aina kompromisseja; turvallisuuden tasoon, ominaisuuksiin, palvelimien lukumäärään, nopeuteen tai monipuolisuuteen todennäköisesti vaikuttaa. Yleensä on melko epätodennäköistä, että voit käyttää ilmaista VPN-torrenttia, Netflixiä, Hulua ja muuta toimintaa, joka vaatii maksimaalisen nimettömyyden.

Ilmainen VPN Windows 8, 8.1 ja 10: lle

VPN-verkon ylläpito maksaa paljon rahaa. Joten miten ihmeessä se voisi olla ilmainen? Palveluntarjoajan on tehtävä vain jotenkin tarpeeksi taalaa palvelun ylläpitämiseksi, eikö niin? Vai luuletko VPN: n ja hyväntekeväisyyteen kulkevan käsi kädessä? Purkaamme tämä vaaleanpunainen kupla juuri täällä.

Tutustu parhaiten maksettuihin vaihtoehtoihin Paras VPN for Windows -luettelossamme.

Onko se’s ilmainen VPN Windowsille tai maksullinen, “se’kaikki rahan suhteen”; anteeksi, Jessie J, hintalappusi ainoa’t resonoivat VPN-markkinoiden kanssa.

Siksi sinun ei pitäisi koskaan käyttää täysin ilmaista VPN: ää, koska se joko näyttää sinulle ärsyttäviä kolmansien osapuolien mainoksia (seurantaevästehälytys!) ja videot tai myydä sen kirjaamia henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta ja verkkoliikenteestä, puhumattakaan mahdollisesti heikentyvästä palvelun laadusta.

Mitä’Vielä pahempaa, hakkerit, tietoverkkorikolliset ja hallitukset voivat luoda omia ilmaisia ​​VPN-palvelujaan houkuttelemaan pahaa ajattelemattomat tietokoneen käyttäjät täydellisen valvonnan ansaan. Sinä’d Vältä paremmin kaikkia varjoisia, jos aiot suojata yksityisyyttäsi.

Se’on paljon turvallisempaa käyttää ilmaista premium-luokkaa tai, kuten myös tiedetään, freemium-palvelua, joka on rajoitettu versio maksetusta VPN: stä. Tietysti tässä tapauksessa palveluasi rajoitetaan silti tietyin tavoin (aika, liikenne, nopeus, palvelimen sijaintipaikkojen lukumäärä ja suojausominaisuudet), mutta saat parhaan mahdollisen online-tietosuojan tason..

Pidimme mielessämme kaksi pääkriteeriä, kun teimme tätä ilmaista VPN for Windows -luetteloa: Verkkoturvallisuus ja käytettävyys.

Koska siellä’Sillä ei ole eroa Windows 10: n ja Windows 7: n VPN: ien välillä. Voit käyttää lataamasi Windows-asiakasohjelmaa missä tahansa Windows OS -versiossa. Eikä todellakaan Windows XP, jota Microsoft ei edes tue enää. Jos haluat olla turvassa virtuaalimaailmassa, sinäkin’d Pidä joka tapauksessa kaikki ohjelmasi, käyttöjärjestelmäsi mukaan lukien, ajan tasalla.

Antaa’näemme nyt, mitä onnistuimme keksimään luokitellessamme Windowsin ilmaisia ​​VPN-osoitteita.

3 suosituinta ilmaista VPN-järjestelmää Windowsille

Se’Ei ole niin helppoa luokitella ilmaisia ​​VPN-verkkoja, koska jos muuttaisimme kriteerejämme vähän, voisimme päätyä erilaiseen sijoitukseen tai jopa muut palvelut saattavat näkyä kolmen parhaan luettelossa. Toistaiseksi olemme kuitenkin melko varmoja kahdesta ensimmäisestä kannasta; pronssimitalistien ilmainen VPN Windows 7, 8, 8.1 ja 10: lle voidaan kuitenkin korvata muutamalla muulla vaihtoehdolla. Joten tässä’sillä mitä voit suojata itsesi virtuaalisella moottoritiellä, jos et halua’Et vielä tiedä miksi sinun pitäisi käyttää rahaa premium-VPN-palveluun.

1. ProtonVPN

ProtonVPN-palvelun logo Käy ProtonVPN: ssä

Entä ilmainen Windows-VPN, joka sisältää rajoittamattoman määrän tietoja? Jep, mitään tiedon rajoitusta ei ole. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, jotka tekevät ProtonVPN: stä numeromme 1 valinnan Windowsille, koska se oli myös kultamitalistien ilmainen VPN Androidille. Toinen tärkein syy on tietysti sen korkea verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden suoja sen ominaisuuksien (esim. tappauskytkin) ja käytettyjen salausten ansiosta.

Tietysti se’Ei kaikki ruusupeti, koska voit käyttää vain 3 palvelinta yhdellä laitteella ilmaiseksi ja torrenting ei ole oikeasti mahdollista ilman erillisiä palvelimia. Kuten olemme sanoneet, aina on rajoituksia, ts. Hinta maksaa ilmaisesta VPN-palvelusta. Uskomme silti, että ProtonVPN on ehdottomasti kokeilun arvoinen, jos haluat parasta mahdollista laatua palvelua ilmaisessa kategoriassa.

2. Poista VPN

Windscribe VPN -palvelun logo Käy Windscribe VPN: ssä

No, voimme’t todella keksivät ilmaisen VPN: n Windows-luokitukselle ilman, että Windscribe VPN olisi jossain yläosassa. Se’Yleensä haittana pidetään sitä, että palveluntarjoaja sijaitsee Five Eyes -maassa, Kanadassa, ja me’myös erittäin varovainen tällaisten VPN-verkkojen suhteen, sinun on tiedettävä, että Windscribe näyttää ottavan sen ei lokipolitiikkaa vakavasti. Sinun on aina luettava tietosuojakäytäntö huolellisesti nähdäksesi, mitä sinusta ja liikenteestäsi kirjataan tarkalleen ja miten näitä lokit käsitellään.

Windscribe VPN rajoittaa kuukausitietoja, joten voit käyttää vain 10 Gt kuukaudessa tämän palveluntarjoajan kautta. Sitä ei todellakaan voida verrata rajattomaan kaistanleveyteen, mutta silti tarpeeksi päivittäisiin tarpeisiisi, kuten IP-väärentäminen, maantieteellisesti rajoitetun web-sisällön lukeminen ja katseleminen tai jopa enemmän.

Tämä VPN tulee myös mukana hyvät turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet; voit kuitenkin kärsiä nopeuden edessä.

3. TunnelBear

TunnelBear -palvelun logo Käy TunnelBear-sivustossa

Monien tarkastajien suosikki valinta, ja meidän on myös tunnustettava, että TunnelBear on värikäs panos koko VPN-palettiin. Se on oman kehitystiiminsä kanssa oman kehitystiiminsä kanssa aito käyttöliittymä kaikille tärkeimmille alustoille. Mutta ulkonäkö ja helppokäyttöisyys eivät todennäköisesti ole tärkeimpiä tekijöitä, kun valitset ilmaisen VPN: n Windows 10: lle tai kumpaan tahansa Windows-käyttöjärjestelmään sinulla on,?

Onneksi TunnelBear VPN tarjoaa sinulle myös IP / DNS-vuodonsuojaus sen tappakytkimen (VigilantBear) ja obfuscation GhostBear-ominaisuuden kautta. Tämä ilmainen sovellus tyhjenee kahdella rintamalla: Sen 500 Mt kuukausittainen tietosuoja ja nopeus. Tätä kuukausittaista datarajaa voidaan laajentaa 1 Gt: lla, jos twiitit yrityksestä yrityksestä Twitterissä, mutta se ei silti riitä kaikille kunnollisille maantieteellisesti estettyihin HD-videoiden suoratoistoon, ellet halua tyhjentää kuukausilimiäsi muutamassa tunnissa.

Jos kuitenkin haluat estää vain sensuroitujen tai rajoitettujen verkkosivustojen lukemisen sisällön lukemiseen, jota et ole käytettävissä sijaintisi alueella, kokeile tunnetta vapaasti kokeilla.

Kuusi tapaa käyttää ilmaista VPN-verkkoa

Meidän on korostettava, että emme ole ilmaisia ​​faneja silloin, kun se on’s yhdessä lauseessa VPN: ien kanssa, koska nimettömyys, kuten verkkoturvallisuus ja yksityisyys, on meille äärimmäisen tärkeää, samoin kuin hyvä lataus- ja latausnopeus ilman mahdollisia ärsyttäviä keskeytyksiä, kuten yhteyden katkeaminen.

On enemmän tai vähemmän 6 tapaa käyttää ilmaista VPN: tä, ja jos sinäkin’Todella onnekas, yllä olevat Windowsin 3 suosituinta valintasi saavat kaikki nämä yhdessä. Voit menestyksekkäästi käyttää kunnollista, korkealaatuista ilmaista palvelua:

 • IP-osoitteesi, ts. Sijainnin väärentäminen
 • Välttää Internet-palveluntarjoajan, tietoverkkorikollisten ja hallitusten vakoilu
 • Suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi
 • Jotta julkisen WiFi-yhteyspisteen käyttö olisi turvallista
 • Pysyä nimettömänä virtuaalitiellä
 • Maantieteellisesti estettyjen verkkosivujen käyttö

Ennen kuin kiire asennat ja käytät ilmaista sovellusta Windows 10, 8.1, 8 tai 7, kannattaa ehkä miettiä, miksi se ei ehkä ole hyvä idea pitkällä tähtäimellä..

Miksi ilmaiset VPN-verkot eivät ole niin hyvä idea

siellä’Mikään ei ole väärin tai huonoa maksullisen VPN-palvelun kokeilussa, jotta sinulla olisi omakohtaisia ​​kokemuksia helppokäyttöisyydestä, nopeuksista (muista, että ilmaiset versiot ovat yleensä hitaampia), yhteysaikoihin, mahdollisiin pudotuksiin, turvallisuus ja yksityisyys, yleinen käytettävyys ja monipuolisuus. Kaiken kaikkiaan kokeile premium-palvelua ilmaiseksi tai käytä 30 päivän rahat takaisin -takuu, jota useimmat huippuluokan VPN: t tarjoavat, jotta varmasti valitset parhaan ja kustannustehokkaimman palvelun tarpeitasi varten.

Tästä huolimatta keskimääräisen ilmaisen VPN: n käyttämisellä on selviä haittoja, kun yritämme pitää nämä edelleen esiin:

 • hitaita tai turhia nopeuksia
 • kolmansien osapuolien mainokset
 • mahdollinen haittaohjelma mukana
 • tietojen kirjaaminen ja myynti kolmansille osapuolille
 • ominaisuuksien ja muokattavuuden puute
 • mahdolliset IP / DNS / WebRTC-vuodot
 • ei tukea P2P-tiedostojen jakamiseen (torrenting), Netflix US / Netflix UK ja Hulu

Näin ollen emme voi myöskään väittää, että sadat miljoonat ilmaiset käyttäjät tekevät valtavan virheen altistamalla itsensä verkkorikollisille, hakkereille, Internet-palveluntarjoajille ja hallitukselle uskoen heidän olevan’uudelleen suojattu. Kaikki käy selville, mihin haluat tällaista VPN-palvelua. Varmista, että tarpeesi vastaavat valintasi’kaikki.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 92