Το IPVanish δεν συνδέεται


IPVanish δεν συνδέει; Λοιπόν, όπως και με σχεδόν οποιοδήποτε VPN, δεν είναι’τέλεια, και κάθε τόσο, οι χρήστες τρέχουν σε θέματα συνδεσιμότητας.

Μερικές φορές, τα ζητήματα συνδεσιμότητας μπορεί να σχετίζονται με την τοποθεσία σας ή τον ISP. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσατε να έχετε περισσότερη τύχη με μια άλλη παρόμοια υπηρεσία, όπως το NordVPN.

Αν εσύ’ένας χρήστης IPVanish και μπορείτε’t σύνδεση, don’μην ανησυχείτε. Αυτό το άρθρο θα διαρκέσει γιατί μπορεί να αγωνίζεστε να συνδεθείτε και πώς να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

4 λόγοι για τους οποίους μπορείτε’t συνδεθείτε με το IPVanish

Το IPVanish είναι καλά σκέψης σε VPN κύκλους, και αυτό’είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής πάροχος, οπότε υπάρχουν λίγα προβλήματα χρόνιας σύνδεσης για να ανησυχείτε. Παρόλα αυτά, οι πελάτες προσπαθούν μερικές φορές να μπουν στο διαδίκτυο. Εδώ είναι 4 πιο συνηθισμένα θέματα που εμφανίζονται όταν μπορείτε’t σύνδεση IPVanish:

 1. Βασικά προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο
  Πολλά από τα χρόνια, όταν κέρδισε η IPVanish’t connect, το ίδιο το VPN δεν είναι’t σε σφάλμα. Αντ 'αυτού, ο χρήστης’Η σύνδεση με τον ιστό είναι φταίει. Δοκιμάστε λοιπόν να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το δρομολογητή και να αποσυνδέσετε δύο φορές. Στη συνέχεια, ελέγξτε τη σύνδεση χωρίς να ενεργοποιηθεί το IPVanish.
 2. IPVanish προβλήματα διακομιστή
  Στην ιστοσελίδα της, η IPVanish παραδέχεται ότι ορισμένοι πελάτες συναντούν προβληματικούς διακομιστές και μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσουν εναλλακτικές τοποθεσίες για να βρουν την καλύτερη σύνδεση. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των VPN, και σίγουρα δεν είναι συγκεκριμένο για το IPVanish.
 3. Προβλήματα πρωτοκόλλου
  Αν αυτο’δεν είναι ο διακομιστής ή η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, το σφάλμα θα μπορούσε να βρεθεί στο πρωτόκολλο που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε τη σήραγγα VPVanish VPN. Δείτε παρακάτω έναν γρήγορο οδηγό για την αλλαγή των πρωτοκόλλων.
 4. Προβλήματα DNS
  Όπως προαναφέρθηκε, τα θέματα DNS μπορούν να κάνουν τους ιστότοπους εντελώς απροσπέλαστους. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το IPVanish για να ρυθμίσετε το DNS τρίτου μέρους.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε τις συνδέσεις; Μεταβείτε στο NordVPN - η υπηρεσία με το πιο αξιόπιστο στόλο εξυπηρετητών. Αποκτήστε το NordVPN

Τι να κάνετε όταν κέρδισε η IPVanish’t σύνδεση

1. Πώς να αλλάξετε πρωτόκολλα σε IPVanish

Μερικές φορές, τα πρωτόκολλα είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο δεν συνδέεται το IPVanish. Ευτυχώς, αυτό’είναι σχετικά εύκολο να μεταβείτε μεταξύ των πρωτοκόλλων μέσω του πελάτη IPVanish. Εδώ’Δείξε το’s για χρήστες Windows:

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη IPVanish και εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσης
 2. Κάντε κλικ “Ρυθμίσεις” κάτω από το εικονίδιο του γραναζιού αριστερά
 3. Επιλέξτε την καρτέλα “Σύνδεση”
 4. Στο μενού αυτό θα εμφανιστεί μια αναπτυσσόμενη λίστα πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN, IKEv2, L2TP και άλλων. Η επιλογή πρωτοκόλλου εξαρτάται από τη συσκευή και το λειτουργικό σας σύστημα. Κάντε κλικ στην εναλλαγή και μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα για να αλλάξετε την τρέχουσα επιλογή σας

2. Αλλάξτε τον υπολογιστή σας’s Ρυθμίσεις ελέγχου λογαριασμού χρήστη

Ο έλεγχος λογαριασμού χρήστη (UAC) είναι μια δυνατότητα των Windows που διακόπτει τακτικά τη σύνδεση VPN και είναι εύκολο να απενεργοποιηθεί. Εδώ’s πώς να το κάνετε αυτό στα Windows 10:

 1. Κάντε κλικ “Αρχή” και πληκτρολογήστε “Πίνακας Ελέγχου” για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή
 2. Στο “Πίνακας Ελέγχου” στο πεδίο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία, πληκτρολογήστε “UAC” και κάντε κλικ στο αποτέλεσμα
 3. Στο “Ρυθμίσεις ελέγχου λογαριασμού χρήστη” , επιλέξτε την επιλογή για “Μην ειδοποιείτε ποτέ” και πατήστε OK
 4. Επανεκκινήστε τα Windows και προσπαθήστε να συνδεθείτε στο IPVanish

3. Πώς να κάνετε ping σε ένα διακομιστή IPVanish

Μια άλλη επιλογή είναι να μάθετε εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να επικοινωνεί με διακομιστές IPVanish. Αν όχι, το πρόβλημα πιθανότατα έγκειται στη σύνδεσή σας. Εδώ’πώς να το κάνετε:

 1. Προχωρήστε στο μενού "Έναρξη" των Windows
 2. Τύπος “Γραμμή εντολών” και ανοίξτε το
 3. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε “ping” ακολουθούμενη από τη διεύθυνση IP του διακομιστή σας’που θέλετε να συνδεθείτε, δηλ. “ping 123.123.123.123” και πατήστε Enter

4. Πώς να εγκαταστήσετε τη συσκευή TAP

Το’είναι πολύ κοινό για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα προγράμματα οδήγησης TAP που προκύπτουν εξαιτίας των συγκρούσεων λογισμικού ή των ζητημάτων υπογραφής του προγράμματος οδήγησης. Μια από τις πιο δημοφιλείς περιπτώσεις είναι όταν εγκαθιστάτε πολλαπλά εργαλεία VPN, τα οποία με τη σειρά τους κάνουν πολλαπλές εγκαταστάσεις προγραμμάτων οδήγησης TAP. Η πιο γρήγορη λύση είναι αυτή:

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη IPVanish και εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσης
 2. Κάντε κλικ “Ρυθμίσεις” κάτω από το εικονίδιο του γραναζιού αριστερά
 3. Επιλέξτε την καρτέλα “Σύνδεση”
 4. Στο κάτω μέρος, εσύ’θα βρω “Εγκατάσταση / Επισκευή προγράμματος οδήγησης OpenVPN” κουμπί. Κλίκαρέ το
 5. Μετά το μήνυμα για την επιτυχή εγκατάσταση, επανεκκινήστε τον πελάτη IPVanish και δοκιμάστε ξανά

Αν αυτό δεν έγινε’t ή εάν το IPVanish δεν μπόρεσε να επανεγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης TAP από μόνο του, μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας σχετικά με την επανεγκατάσταση της συσκευής TAP με μη αυτόματο τρόπο.

Τελικές σκέψεις

Εάν δοκιμάσετε μερικούς διακομιστές και μπορείτε’t να συνδεθείτε ή να μην λειτουργεί κανένα από τα πρωτόκολλα, ελέγξτε το χρόνο και την ημερομηνία σας - και προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το δρομολογητή σας.

Αν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί, don’να εγκαταλείψει την ελπίδα. Το IPVanish έχει εξαιρετική φήμη για την υποστήριξη πελατών και μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα του μέσω της ζωντανής συνομιλίας 24/7.

Πάνω απ 'όλα, don’δεν πανικοβάλλεται αν κερδίσει η IPVanish’t σύνδεση. Σε 99% των περιπτώσεων, εκεί’είναι μια απλή τεχνική λύση που απαιτεί μερικά κλικ του ποντικιού για εκτέλεση - επιτρέποντας σε όλους να απολαμβάνουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς να τονίζουν πώς να κάνουν online.

Προτείνεται ότι:

IPVanish αναθεώρηση

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 52