IPVanish Πολιτική Επιστροφής χρημάτων – Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω;


Τα VPN είναι μέρος της καθημερινής ζωής εκατομμυρίων Αμερικανών και με καλό λόγο. Προστατεύουν την ιδιωτική ζωή μας από τους εγκληματίες, τους κρατούμενους και τους εμπορικούς αντιπάλους. κρυπτογραφούν τα δεδομένα, κάνοντας τις λήψεις σας εμπιστευτικές. πηδούν πάνω από γεω-μπλοκ για να ξεκλειδώσουν το κρυφό περιεχόμενο και μπορούν ακόμη και να επιταχύνουν την απόδοση του παιχνιδιού σε διακομιστές πολλών παικτών.

Η εύρεση του σωστού VPN είναι απαραίτητη. Υπάρχουν πολλοί άριστοι πάροχοι γύρω, και το IPVanish είναι σίγουρα ένα από αυτά. Όπως και με πολλούς παρόχους, η IPVanish προσφέρει ένα “δοκιμάστε πριν αγοράσετε” επιλογή και επιστροφή χρημάτων εάν η απόδοση δεν είναι’t μέχρι να μηδενιστεί.

Επομένως, ποια είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων της IPVanish και πώς προχωράτε να διεκδικήσετε τα χρήματά σας πίσω; Αυτό το ιστολόγιο θα εξηγήσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε έναν από τον κόσμο’s κορυφαίους VPN χωρίς να ανησυχείτε για να ξοδεύετε χρήματα σε ένα προϊόν που δεν το κάνει’t ταιριάζουν τις απαιτήσεις σας.

Παρουσιάζοντας το IPVanish

Αν δεν είστε’t εξοικειωμένοι με την εταιρεία, η IPVanish ξεκίνησε το 2012 και εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέρει καλά σχεδιασμένους πελάτες για Windows, MacOS, iOS και Android, καθώς και προσαρμοσμένο λογισμικό για συσκευές Firestick, ενώ προσφέρει και ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο διακομιστών. Αυτό τείνει να σημαίνει ότι οι ταχύτητες IPVanish είναι εκεί με τους ηγέτες της βιομηχανίας.

Γνωστός ως ένας από τους πιο φιλικούς προς P2P παρόχους γύρω, το IPVanish συνήθως κάνει καλή δουλειά στην αποδέσμευση του Netflix και είναι φιλικό προς την οικογένεια, με όριο 10 συσκευών που πρέπει να καλύπτει τα περισσότερα νοικοκυριά.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να ρωτήσετε γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι για την πολιτική επιστροφών IPVanish. Λοιπόν, κανένα VPN δεν είναι άψογο και το IPVanish έχει μερικές πιθανές.

Για αρχάριους, η δικαιοδοσία των ΗΠΑ μπορεί να ανησυχεί ορισμένους χρήστες. Ο Οργανισμός Εθνικής Ασφάλειας είναι γνωστό ότι στοχεύει στα εγχώρια Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα και εκεί’με κάθε πιθανότητα να υπάρχει ένα backdoor στους διακομιστές IPVanish.

Δεύτερον, γνωρίζουμε ότι η IPVanish έχει παραδώσει εμπιστευτικές πληροφορίες πελατών στις αρχές στο παρελθόν (για νόμιμες ποινικές έρευνες, πρέπει να προστεθεί). Έτσι, κάποιοι μπορεί να αμφισβητήσουν τη δέσμευσή της “μηδενικά αρχεία καταγραφής” και το απόλυτο απόρρητο.

Σε ένα πιο καθημερινό επίπεδο, το IPVanish isn’t η πιο slickest εταιρεία όταν πρόκειται για υποστήριξη πελατών. Πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται για την αποτυχία να περάσουν στη ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας και να στείλουν τα εισιτήρια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κενά, περιμένοντας την απάντησή τους.

Όλα αυτά κάνουν λογικό να γνωρίζετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική επιστροφών IPVanish, έτσι ας’s κολλήσει μέσα.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών IPVanish?

Οι πολιτικές επιστροφής διαφέρουν μεταξύ των δικτύων VPN, ενώ μερικοί προσφέρουν χρήματα πίσω εντός 30 ημερών και άλλοι καθιστούν πολύ δύσκολο να εξάγουν οποιεσδήποτε επιστροφές. Η IPVanish βρίσκεται στη μέση του εύρους, προσφέροντας επιστροφές εντός 7 ημερών από την έναρξη μιας συνδρομής.

Η εταιρεία είναι πολύ σαφής σε όποιον είναι “λιγότερο από 100% ικανοποιημένοι” με την παρεχόμενη υπηρεσία μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους εντός αυτής της χρονικής περιόδου. και εσύ δεν’t πρέπει να διεκπεραιωθεί η επιστροφή χρημάτων μέσα σε 7 ημέρες - πρέπει απλώς να κάνετε το αρχικό αίτημα.

Ωστόσο, η εταιρεία σημειώνει ότι δεν μπορούν να επιστραφούν όλες οι μέθοδοι πληρωμής. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα με τα VPN, που πωλούν συνδρομές μέσω μιας σειράς μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των αγορών όπως το Google Play ή το Apple Store. Αν η συνδρομή σας αγοράστηκε από αυτές τις πηγές, κερδίσατε μια επιστροφή χρημάτων από την IPVanish’t είναι δυνατή.

Αντ 'αυτού, το VPN θα κάνει “μια προσφορά για υπηρεσία αντί για επιστροφή χρημάτων,” - έτσι’δεν είναι μια πλήρης καταστροφή. Απλά δεν’t αναμένουν να έχουν τα χρήματά σας πίσω για να περάσουν σε έναν άλλο πάροχο.

Τι συμβαίνει εάν το VPN δεν λειτουργήσει μετά το όριο των 7 ημερών?

Τα περισσότερα δίκτυα VPN επιτρέπουν επίσης επιστροφές μετά τη λήξη της συμβατικής περιόδου επιστροφής χρημάτων εάν το επίπεδο υπηρεσίας διαπιστωθεί ότι είναι τόσο χαμηλό ώστε οι πελάτες δικαιολογούνται να αναλάβουν δράση. Αυτός είναι ένας ευρύς ορισμός, αλλά οι εταιρείες γενικά αναδιπλώνονται εάν επιμένετε επίμονα τις ελλείψεις στις υπηρεσίες τους.

Το IPVanish δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε περίπτωση δυσλειτουργιών, η εταιρεία δηλώνει ότι “φυσικά, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση κατά περίπτωση,” και αν η ίδια η IPVanish προκαλεί τα ζητήματα, μπορεί να παραδοθεί επιστροφή χρημάτων.

Πώς να διεκδικήσετε μια επιστροφή χρημάτων IPVanish

Τώρα αφήστε’για να συζητήσουμε με ακρίβεια πώς οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους πίσω μετά τη λήψη μιας συνδρομής IPVanish. Κάτι τέτοιο είναι πολύ απλό, και όχι πολύ χρονοβόρο. Αλλά προσέξτε: όπως συμβαίνει με σχεδόν όλα τα VPN, μπορεί να χρειαστεί να αναγκάσετε το ζήτημα για να διασφαλίσετε ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται.

Εδώ’είναι η βασική διαδικασία:

  1. Χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήρια IPVanish για να συνδεθείτε στο λογαριασμό χρήστη σας. Τώρα, κατευθυνθείτε στον Πίνακα Ελέγχου, όπου βρίσκεστε’θα μπορείτε να διαχειριστείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή σας.
  2. Κάντε κλικ στο “Συνδρομή.” Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα πρέπει να δείτε έναν σύνδεσμο που διαβάζει, “Θέλω να ακυρώσω τη συνδρομή μου.”
  3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο και εσείς’θα ληφθεί μέσω της διαδικασίας ακύρωσης. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την απάντηση σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε’που αντιμετωπίσατε και τους γενικούς λόγους για τους οποίους έχετε εγκαταλείψει. Ωστόσο, αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να είναι ερωτήματα κουτιού tick και κέρδισαν’t πάρτε πολύ.
  4. Ολοκληρώστε τη διαδικασία και εσείς’Θα φτάσουμε σε μια τελική σελίδα επιβεβαίωσης. Να είστε προσεκτικοί εδώ, όπως εσείς’θα παρουσιάζονται συνήθως με μερικές επιλογές. Το μεγαλύτερο κουμπί σας οδηγεί σε ένα προεξοφλημένο πακέτο IPVanish, ενώ το λιγότερο ορατό κουμπί επισημαίνεται “Θέλω ακόμα να ακυρώσω.” Οτι’είναι αυτό που πρέπει να πατήσετε.
  5. Τώρα, κατευθυνθείτε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο IPVanish. Σε λίγα λεπτά, θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, το οποίο σας ενημερώνει ότι η ακύρωση κινείται.

Μετά από αυτό, η IPVanish αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει επιστροφή χρημάτων στην επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, αν ακυρώσετε πριν από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, να γνωρίζετε ότι η κάλυψή σας θα λήξει αμέσως.

Αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή, αλλά αυτό’δεν είναι πάντα το τέλος της ιστορίας. Μερικές φορές η IPVanish μπορεί να στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ζητούν να επανεξετάσετε και μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν προσφορές έκπτωσης. Απλά αρνούνται ευγενικά αυτές τις προσφορές, και don’t Κάντε κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι γίνεται με την ακύρωση δωρεάν δοκιμασιών IPVanish?

Μερικές φορές, το IPVanish μπορεί επίσης να προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους για τους χρήστες να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν. Αυτές οι δοκιμές μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραπλανητικές για τους απρόσεκτους χρήστες και υπάρχουν πολλά παραδείγματα δυσαρεστημένων πελατών στον ιστό.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες online δωρεάν δοκιμές, το IPVanish είναι αρκετά αδίστακτο για να κυλήσει τους πελάτες στις πληρωμένες συνδρομές. Έτσι, ακόμα κι αν εσύ’χρησιμοποιήσατε δωρεάν κουπόνι για μια εβδομάδα’και δεν έχετε καμία πρόθεση να πληρώσετε για ένα επιπλέον μήνα (ή περισσότερο), ίσως χρεωθείτε με σταθερό επιτόκιο.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν IPVanish δοκιμές, και να είστε βέβαιος να ακυρώσει καλά πριν από την περίοδο τελειώνει.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την ακύρωση μιας δοκιμής IPVanish, η καλύτερη επιλογή είναι να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία’της ομάδας υποστήριξης της εταιρείας. Αποκτήστε πρόσβαση στη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας και πραγματοποιήστε μια απλή ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία της ακύρωσης. Το προσωπικό θα πρέπει να είναι σε θέση να παράσχει τελική επιβεβαίωση.

Πραγματοποιήστε το κατάστημα και βρείτε το ιδανικό VPN για τους σκοπούς σας

Είτε χρησιμοποιείτε IPVanish, NordVPN, HideMyAss, ExpressVPN, ή οποιοδήποτε άλλο πάροχο, φροντίστε να επωφεληθείτε από τις δοκιμαστικές περιόδους και τις επιστροφές χρημάτων όπου αυτό είναι δυνατόν. Η εύρεση του σωστού VPN είναι μια προσωπική επιλογή, με βάση τις τοπικές ταχύτητες, την αξιοπιστία, την ποιότητα της υποστήριξης πελατών, την ευκολία χρήσης και - ίσως το σημαντικότερο - την εμπιστοσύνη. Εάν ένας πάροχος δεν κάνει’πληρούν τα κριτήρια αυτά, don’μην φοβάστε να τους αποκόψετε. Οτι’s τι είναι οι επιστροφές.

Απλά προσέξτε να ακολουθήσετε όλα τα απαιτούμενα βήματα. Τα περισσότερα δίκτυα VPN θα προσπαθήσουν να σας προσκυνήσουν με ελκυστικές προσφορές και μερικά όρθια πονηρά εμπόδια για τους αποχωρούντες, αναγκάζοντάς σας να κάνετε κλικ στο κουμπί tfreffhrough μέσω ατελείωτων κουμπιών προτού φτάσετε στο τέλος.

Οπως εμείς’είδα, IPVanish isn’δεν είναι πολύ κακό όταν πρόκειται να διεκδικήσετε χρήματα πίσω. Αλλά’δεν είναι χωρίς προβλήματα. Ευτυχώς, εμείς’κατάφερα να το καταστήσω όσο το δυνατόν απλούστερο.

Προτείνεται ότι:

IPVanish αναθεώρηση

Η IPVanish διατηρεί αρχεία καταγραφής?

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 21