IPVanish Androidille

IPVanish on tunnettu VPN, jolla on 1 300+ palvelinta yli 50 maassa. Mutta miten se muuttuu todelliseksi nopeudeksi? Entä turvallisuus? Tutustu IPVanish for Android -katsaukseen.


Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-verkkoa Android-laitteellasi

Ennen kuin aloitamme IPVanish VPN: n kanssa’Antakaamme sinulle muutama syy Android-version Android-versiolle, miksi VPN: n käyttö Androidille on yleensä hyvä idea.

VPN: n avulla voit:

 • muuttaa IP-osoitetta ja väärentää sijaintiasi
 • poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto
 • katsella toista maata’s Netflix-kirjasto
 • Käytä ilmaisia ​​wifi-yhteyspisteitä turvallisesti
 • suojaa yksityisyyttäsi ja nimettömyyttäsi

Kaikki nämä kohdat ovat tärkeitä useimmille käyttäjille. Antaa’Katso, antaako IPVanish for Android täyden paketin.

IPVanish-perusteet

IPVanish’s 1 300+ palvelinta yli 50 maassa näyttävät hyvältä kilpailulta. Mitä’s enemmän, he omistavat kaikki nämä palvelimet, jotain, jonka vain VyprVPN voi myös sanoa itsestään.

nopeudet ovat keskimääräisiä, vaikka lähellä oleville yhteyksille niiden pitäisi olla riittävän hyviä. turvallisuus on erinomaista, mutta yksityisyyden harrastajien tulee varoa, että se’s sijaitsevat Yhdysvalloissa ja on jo saatu punaisella kädellä kirjaavia käyttäjätietoja.

Android on vain yksi monista IPVanishin tarjoamista sovelluksista, ja se lisää Linuxia, Fire TV: tä, Chromebookia ja reitittimiä. Ja heidän tuki on melko kunnollista, myös 24/7 live chat.

IPVanish sallii jopa 10 samanaikaista yhteyttä - poikkeuksellinen numero, jota ylittävät vain muutamat VPN-palvelut, jotka tarjoavat rajattoman määrän laitteita.

Haittapuoli, IPVanish tarjoaa a 7 päivän rahat takaisin -takuu vain. Myös se’ei ole hyvä Netflixille, mikä vaikuttaa negatiivisesti tämän palvelun suosioon.

IPVanishin lataaminen ja asentaminen Androidille

IPVanishin lataaminen Androidille on helppoa, samoin kuin asennus. Koko prosessi vie vain muutaman minuutin kunnollisella Internet-yhteydellä. Muuten, sinulla pitäisi olla yksi, koska VPN: t pyrkivät hidastamaan asioita ja IPVanish tunnetaan keskimääräisistä yhteysnopeuksista.

IPVanish VPN: n Android-latausnäyttö

Sinä pystyt Lataa Android-asiakas IPVanishista’verkkosivustollaan suoraan APK: n asennusta tai siirry Google Playen. Entinen menetelmä on se, mitä pidämme parempana, koska se’on enemmän nimettömiä.

Maksut-näyttö

Tilin luominen vaatii vain sähköpostiosoitteen, mutta jos valitset luottokortin PayPalin kautta, joudut luonnollisesti antamaan enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja. Voit tehdä tämän ennen sovelluksen lataamista tai myöhemmin sen jälkeen.

IPVanish Android TV -laatikko

Me’olet keskittynyt älypuhelimen asetusten määrittämiseen, mutta Android TV: n käyttäjät saattavat myös haluta tietää, miten se tehdään.

Seuraa vain näitä vaiheita, kuten edellä älypuhelimessa:

 1. Lataa ja asenna IPVanish Goole Play Kaupasta
 2. Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi
 3. Valitse Maa, Kaupunki, ja server alkaen Pikayhteys valikko
 4. Klikkaus kunnossa että Yhteyspyyntö ponnahdusikkuna, jotta IPVanish voi reitittää liikenteen uudelleen

Jos sinulla on ongelmia asennuksen aikana tai sen jälkeen, ota rohkeasti yhteyttä IPVanishiin’s 24/7 live chat, koska tämän pitäisi antaa sinulle nopein vastaus.

IPVanishin käyttäminen Androidilla

IPVanish Android-käyttöä varten 256-bittinen armeijan luokan salaus ja OpenVPN-protokolla, mutta PPTP: n, L2TP: n ja IKEv2: n asentamiseen on olemassa ajan tasalla olevat käsikirjat. Sillä on myös ns OpenVPN-sekoitus joka lisää toisen hämärtävän kerroksen palomuurien havaitsemiseksi.

Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, sovellus tarjoaa nopean kierroksen, jota suosittelemme vain ensimmäisille VPN-käyttäjille. Käyttöliittymä on tarpeeksi yksinkertainen tottuakseen siihen nopeasti, vaikka ei välttämättä ole selvää, että Pikayhteyden asetukset ovat muokattavissa.

IPVanish Androidille

Sinä pystyt valitse maa, kaupunki ja palvelin. Vaikka kaikki kolme on lueteltu A-Z, palvelimia ei voida lajitella latenssin tai kuorman mukaan.

IPVanish Androidille

IPVanish’Hampurilainenvalikko on kevyt ainesosista. Välissä Pikayhteys (aloitusnäyttö) ja asetukset pullat, löydät server levitä yli Tili.

Palvelinluettelo

Palvelinluettelo on toinen versio luettelosta Pikayhteys. Tällä on lippuja, joissa kaupungit edustavat kutakin saraketta. Lopuksi voit lajitella ne kaikki maan, kaupungin ja palvelimen sekä ping-osoitteen perusteella.

IPVanish Android-asetuksille

Asetukset jaetaan yleinen ja yhteys. Ensimmäinen on itsestään selvä, kun taas jälkimmäinen antaa sinulle valinnan OpenVPN: n suhteen’s TCP ja UDP (oletus).

Sovellusasetusten näyttö

Seuraava vaihtoehto, nimeltään Sekoitus, on häiriöprotokolla, jonka tarkoituksena on pitää sinut huomaamatta VPN-käyttäjänä. Voit myös valita olla reitittämättä lähiverkkoa IPVanishin kautta ja valita sovellukset, jotka muodostavat yhteyden Internetiin ilman VPN: tä. Viimeisessä osassa voidaan valita portteja.

siellä’s Ei vaihtoehtoa tappauskytkimen kytkemiseksi päälle tai pois, mutta voit tehdä sen Androidilla’alkuperäinen VPN-verkko.

Lopuksi, IPVanishin käyttäminen Androidilla on todella helppoa, mutta kokeneet käyttäjät saattavat löytää joitain vaihtoehtoja puuttuvista, ja kaikki olisivat tyytyväisiä 24-intuitiivisempaan käyttöliittymään.

Asiakaspalvelu

On viisi tapaa saada apua IPVanishista:

 • Ohje
 • Tietopohja
 • Sähköpostituki
 • 24/7 live chat-tuki
 • Soita palveluun

Sillä aikaa live chat-tuki toimii 24/7, puhelinpalvelu on käytettävissä klo 10.00–18.00 ET (maanantai-perjantai) ja vastaa vain laskutus- ja maksukyselyihin. Jotkut käyttäjät ovat aiemmin valittaneet hitaista ja robottisista vastauksista sähköpostitse, mutta meillä oli hyvät kokemukset live-chatista, josta luultavasti tulee kuka tahansa’S Go-to-tukivaihtoehto.

IPVanish for Android ei muodosta yhteyttä

Ensimmäinen asia on tarkistaa, voitko muodostaa yhteyden muihin palvelimiin tai maihin. Jos pystyt, niin’s todennäköisesti väliaikainen palvelimen seisokkeja, jotka pitäisi korjata pian. Jos voisit’t, tarkista, toimiiko Internet-yhteytesi ilman VPN: tä. Jos se ei, yritä käynnistää Android-laite uudelleen ja käynnistää IPVanish uudelleen.

Etkö vieläkään muodosta yhteyttä? Kokeile muuttaa protokollia (OpenVPN’s UDP TCP: hen tai päinvastoin). Jos ei’t apua, ota yhteyttä IPVanishiin’s 24/7 live chat-tuki - heidän pitäisi pystyä vastaamaan sinulle nopeasti.

johtopäätös

Voimme suositella IPVanishia Androidille niille, jotka eivät ole Netflixissä tai niille, jotka ajattelevat, että elokuvien katselu älypuhelimellasi on kauhistuttavaa. Heistä tulee kunnollisia nopeudet ja erinomainen turvallisuus, Tämän pitäisi riittää useimmissa maissa paitsi Kiinan kaltaisissa maissa. Ja parasta on, että käytät kymmenen laitetta samanaikaisesti odotettua alhaisempaan hintaan.

Suositeltavaa lukea

IPVanish-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 27