IPVanish för Android

IPVanish är en välkänd VPN med 1 300 servrar i över 50 länder. Men hur översätts det till den faktiska hastigheten? Och hur är det med säkerhet? Läs vår IPVanish för Android-granskning för att ta reda på det.


Varför du ska använda ett VPN på din Android-enhet

Innan vi börjar med IPVanish VPN’s Android-version, låt oss ge dig några orsaker till att använda ett VPN för Android, är en bra idé i allmänhet.

Med ett VPN kan du:

 • ändra din IP och förfalska din plats
 • avblockera geo-begränsat innehåll
 • se ett annat land’s Netflix-bibliotek
 • använd gratis wifi-hotspots säkert
 • skydda din integritet och anonymitet

Alla dessa punkter är viktiga för de flesta användare. Låta’se om IPVanish för Android ger dig hela paketet.

IPVanish grunder

IPVanish’1.300 servrar i mer än 50 länder ser bra ut bland konkurrenterna. Vad’s mer, de äger alla dessa servrar, något som bara VyprVPN också kan säga om sig själva.

De hastigheterna är genomsnittliga, även om anslutningar i närheten bör de vara tillräckligt bra. De säkerheten är utmärkt, men integritetsentusiaster bör se upp för det’är lokaliserade i USA och har redan fångats röda-hand loggar användardata.

Android är bara en av de många appar som IPVanish har att erbjuda och lägger till Linux, Fire TV, Chromebook och routrar. Och deras stöd är ganska anständigt, även inklusive 24/7 livechatt.

IPVanish tillåter upp till 10 samtidiga anslutningar - ett exceptionellt antal som bara toppas av några få VPN-tjänster som erbjuder ett obegränsat antal enheter.

På nackdelen erbjuder IPVanish en 7-dagars återbetalningsgaranti endast. Också, det’är inte bra för Netflix, vilket negativt påverkar populariteten för denna tjänst.

Hur man laddar ner och installerar IPVanish på Android

Det är enkelt att ladda ner IPVanish på Android och installera det. Hela processen tar bara några minuter med en anständig internetuppkoppling. Förresten, du bör ha en för att VPN: er tenderar att sakta ner saker och IPVanish är känt för genomsnittliga anslutningshastigheter.

IPVanish VPN Android nedladdningsskärm

Du kan ladda ner Android-klienten från IPVanish’s webbplats för direkt APK-installation eller gå till Google Play. Den tidigare metoden är vad vi föredrar för det’är mer anonym.

Betalningsskärm

Skapa konto kräver endast e-postadress, men om du väljer kreditkort över PayPal måste du naturligtvis ge mer personlig information. Du kan göra detta innan du laddar ner appen eller senare efteråt.

IPVanish Android TV-låda

Vi’Vi har koncentrerat oss på hur du ställer in på din smartphone, men Android TV-användare kanske också vill veta hur man gör det.

Följ bara dessa steg, liknande de ovan för smarttelefonen:

 1. Ladda ner och installera IPVanish från Goole Play Store
 2. Öppna appen och ange dina inloggningsuppgifter
 3. Välj Land, Stad, och server från Snabbanslutning meny
 4. Klick OK i Anslutningsbegäran pop-up för att tillåta IPVanish omdirigera din trafik

Om du stöter på problem under installationen eller efteråt, kontakta gärna IPVanish’s dygnet runt livechatt eftersom det här ska ge dig det snabbaste svaret.

Hur man använder IPVanish på Android

IPVanish för Android-användningar 256-bitars kryptering av militär kvalitet och OpenVPN-protokoll, men det finns uppdaterade manualer om hur du ställer in PPTP, L2TP och IKEv2. Det har också en så kallad OpenVPN Scramble vilket lägger till ett annat dämpande lager mot att detekteras av brandväggar.

När du loggar in för första gången kommer appen att erbjuda en snabb turné som vi bara rekommenderar för första gången VPN-användare. Användargränssnittet är tillräckligt enkelt för att snabbt vänja sig till det, även om det kanske inte är uppenbart att Inställningar för snabbanslutning kan redigeras.

IPVanish för Android

Du kan Välj land, stad och server. Medan alla tre är listade A-Z, kan servrar inte sorteras efter latens eller belastning.

IPVanish för Android

IPVanish’Hamburgermenyn är lätt på ingredienser. Mellan Snabbanslutning (hemskärmen) och inställningar bullar, hittar du server spridas över konto.

Serverslista

Serverlista är en annan version av listan från Snabbanslutning. Den här har landsflaggor med städer som representerar varje kolumn. Slutligen kan du sortera alla efter land, stad och server och även genom att pinga.

IPVanish för Android-inställningar

Inställningarna är indelade i Allmän och Förbindelse. Den förstnämnda är självförklarande, medan den senare ger dig ett val över OpenVPN’s TCP och UDP (standard).

Appinställningsskärm

Nästa alternativ som heter Scramble är ett obfuskningsprotokoll som är utformat för att hålla dig oupptäckt som VPN-användare. Du kan också välja att inte dirigera LAN via IPVanish och välja appar som kommer att ansluta till internet utan VPN. Det sista avsnittet gör det möjligt att välja portar.

där’s inget alternativ att slå på eller stänga av kill-omkopplaren, men du kan göra det med Android’s native Alltid på VPN.

Avslutningsvis, att använda IPVanish på Android är verkligen enkelt, men avancerade användare kan hitta några alternativ som saknas, och alla skulle vara nöjda med ett mer 24intuitivt gränssnitt.

Kundsupport

Det finns fem sätt att få hjälp från IPVanish:

 • FAQ
 • Kunskapsbas
 • E-poststöd
 • 24/7 livechatsupport
 • Ring service

Medan support för livechatt fungerar 24/7, samtalstjänsten är tillgänglig från 10:00 till 18:00 ET (måndag-fredag) och svarar bara på frågor om fakturering och betalningar. Vissa användare har klagat tidigare om de långsamma och robotiska svaren via e-post, men vi hade en bra upplevelse med livechatten som förmodligen kommer att vara’s gå till supportalternativ.

IPVanish för Android ansluter inte

Det första är att kontrollera om du kan ansluta till andra servrar eller länder. Om du kan, det’s förmodligen en tillfällig driftstopp som bör fixas snart. Om du kan’t, se om din internetanslutning fungerar utan VPN. Om det gör det kan du försöka starta om din Android-enhet och starta om IPVanish.

Ansluter du fortfarande inte? Försök ändra protokollen (OpenVPN’s UDP till TCP eller vice versa). Om det inte gör det’t hjälp, kontakta IPVanish’s support 24/7 livechatt - de borde kunna ge dig ett svar snabbt.

Slutsats

Vi kan rekommendera IPVanish för Android till de som inte är med i Netflix eller för dem som tycker att att titta på filmer på din smartphone är en styggedom. De kommer att bli anständiga hastigheter och utmärkt säkerhet, vilket borde vara tillräckligt i de flesta länder utom de som Kina. Och det bästa är att du kommer att använda tio enheter samtidigt till ett lägre pris än väntat.

Rekommenderad läsning

IPVanish granskning

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 15