IPVanish for Netflix

Netflix ser ut til å ha blitt synonymt med ideen om å nyte en rolig natt i, enten med venner over hele eller helt alene. Med det, det’er omtrent den verste følelsen når opplevelsen blir et ork i seg selv.


Enten innholdet du ønsker ganske enkelt ikke er’t tilgjengelig i landet ditt eller nylig er fjernet, ville du ikke’t som om alternativene dine plutselig er begrensede.

Ja: du sparker tilbake og velger den perfekte tingen å se på - bare for å finne ut av deg’enten blir du regionblokkert, eller VPN du valgte har blitt oppdaget og blokkert av Netflix.

Du har kanskje allerede møtt (eller hørt om) det store Netflix VPN-forbudet. Med begrensninger for hvilket land som kan se hvilket innhold, er biblioteket ikke enhetlig tilgjengelig i alle land.

Heldigvis er det fortsatt løsninger for dette. Å streame Netflix på IPVanish, en VPN-tjeneste uten praktisk talt ingen grenser, er kanskje akkurat det du trenger.

Hva gjør en VPN for Netflix?

Med bruk av en VPN, for eksempel IPVanish, kan Netflix åpne for et bredt spekter av muligheter.

Netflix er en plattform og en distributør - den gjør avtaler med film- og TV-produksjonsstudioer, og strømmerettigheter er en del av forhandlingene. Noen av favorittprogrammene dine får rettigheter til luft på TV i noen land. For eksempel er den siste sesongen av Arrested Development fremdeles ikke tilgjengelig på Netflix i Australia til tross for at de er en Netflix Original.

På grunn av copyright-avtaler kan du si at det er rundt 200 forskjellige versjoner av Netflix, hver med sitt spesielt tilpassede og godkjente innhold.

For å unngå dette, endrer en VPN i hovedsak IP-adressen din.

IP-adressen din er den digitale identifikatoren som enheten din gir til et nettsted som den må utveksle informasjon med. En VPN lar deg koble til en server i et annet land og vises som om du’er lokalisert i det landet.

Hvorfor velge IPVanish for Netflix?

IPVanish er en flott og gjennomførbar passform for Netflix. I motsetning til andre VPN-leverandører, gjør IPVanish ikke’t begrense hastighetene eller gå etter at brukere slår stor båndbredde: tjenesten er virkelig lik og rettferdig for hva dine behov måtte være.

Faktisk gir ikke alle VPN-er deg det samme sikkerhetsnivået for alle nettleser- eller nedlastingsbehovene dine - mange VPN-er har gitt opp å prøve å finne servere som har tilgang til Netflix.

Imidlertid har det store antallet servere på IPVanish-nettverket spredt seg over 50 land, og kombinert med store hastigheter gjør det mulig å jobbe rundt forbudet.

Ja, IPVanish gjør Netflix så raskt det kan være med mer enn 40 000 IP-er tilgjengelige gjennom til sammen over 1.300 servere (hvorav 450+ er i Europa alene!). Hvis noe’s der du befinner deg, kan du ta en digital flytur hvor som helst og strømme fritt i tilnærmet ubegrensede hastigheter.

HD-vennlige hastigheter

Testene våre finner ut at IPVanish har anstendige hastigheter, noe som bør tillate tapsfri strømming av HD eller til og med Ultra HD (høyeste 4K-kvalitet, vanligvis reservert for 4K-TV-apparater) på Netflix. Forutsatt at du selvfølgelig har en god internettforbindelse.

Streaming skal være enkelt og øyeblikkelig, og det er hva vi forventer av en god VPN.

Jobber rundt Netflix VPN-forbud ved bruk av IPVanish

Siden Netflix har blitt ganske god til å oppdage VPN-bruk, har hele prosessen blitt skuffende for mange.

Selv om vi fant IPVanish uforenlig med ikke-blokkerende regionbegrenset Netflix-innhold, var det fremdeles akseptabelt. Faktisk hevder IPVanish fortsatt å ha noen veldig pålitelige servere for Netflix USA - spesielt Chicago.

I tillegg er ikke bare Netflix US endemålet. Andre land kan til og med ha et større utvalg eller et mer eklektisk utvalg bedre tilpasset dine behov. Et eksempel på dette er Netflix UK, IPVanish-støttet (og ikke bare begrenset til Storbritannia, men også andre regioner i Europa og MENA).

Siden Netflix vanligvis honer på VPN-er gjennom antall brukere som er koblet gjennom en spesifikk IP-adresse, er det en god innsats å bruke en VPN med så mange IP-adresser - der’er enda en premium-funksjon som IPVanish allerede er utstyrt med, slik at du kan fortsette å endre IP-adressen din automatisk ved tilfeldige intervaller. Et genialt grep som sikrer ditt privatliv og fortsatt trygghet.

IPVanish og Netflix på alle enhetene dine

Når det gjelder Netflix, så er det selvfølgelig’det handler ikke bare om hastighet og land - det’s om utvalget av enheter også.

En av de kuleste tingene som å bruke IPVanish til Netflix vil gi deg, er antall plattformer den har apper til. Du’Jeg kan se på telefonen mens du slapper av i sengen, i sofaen gjennom den bærbare datamaskinen, på TV-en i salongområdet ditt - uansett hvor!

Hva’mer, du kan samtidig bruke IPVanish-kontoen din på opptil og med ti enheter, det være seg telefoner, bærbare datamaskiner eller nettbrett eller smarte TV-apparater.

IPVanish støtter Windows (datamaskiner og telefoner), iOS, Android, macOS, Ubuntu, Chromebook, og til og med ruteren din kan bli en VPN-ruter med denne tjenesten. IPVanish vil fungere på i utgangspunktet alle plattformene dine, med en ti-post samtidige tilkoblinger.

I motsetning til mange andre VPN-er’Jeg vil logge deg ut hvis du’Når du er logget på mer enn 5 enheter om gangen, kan du bruke IPVanish på skrivebordet, den bærbare datamaskinen, telefonen og nettbrettet, og fremdeles ha seks tilkoblinger til overs. Dette betyr at IPVanish vant’la din premium Netflix-plan gå til spill, og uansett hvor du tar Netflix, vil IPVanish gå med deg.

Konklusjon

IPVanish kommer med planer om å tegne abonnement for enten en måned, et år eller to år, med den månedlige prisen går lenger du velger å abonnere på. Årsabonnementet er $ 6,49 / måned per måned. Ulike kampanjer og avtaler dukker også opp fra tid til annen enten på IPVanish-nettstedet eller gjennom tilknyttede selskaper, så det’er bra å handle mens de varer!

Jada, dette er ikke’t den beste VPN-tjenesten for Netflix - noen andre blokkerer innholdsplattformen med mer konsistens. Med det sagt, det’er et anstendig valg generelt.

Anbefalt lest:

IPVanish anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 31 =