Hvordan installere Turbo VPN på Fire Stick


Amazon Fire Stick har vært en stor hit over hele verden. Denne bittesmå lille enheten åpner et stort bibliotek med innhold, inkludert Netflix, YouTube, Twitch og kanaler som TED TV, BBC News og Al Jazeera.

Og hvis du jailbreak en Amazon Fire Stick, utvides valgene ytterligere. Når Kodi er installert, lar den deg nyte nesten hvilken som helst film du har’Jeg vil huske å nevne, sammen med live sport, enorme arkiver med TV-serier og mye, mye mer.

Hvorfor du trenger å bruke en VPN med Fire Stick

Det er mange gode grunner til å legge til en VPN til ditt Fire Stick-oppsett.

For en ting, hvis du ikke gjør det’t bruke Fire TV Stick med en VPN, kanaler du ser på via Kodi eller andre streamingtjenester kan spores enkelt. Hvis du’re krenker opphavsretten da du’d heller holde seg utenfor syne.

I tillegg bruker noen strømmetjenester geo-blokkering for å begrense innholdet Fire Stick-brukere kan se basert på deres beliggenhet. Netflix er beryktet i denne forbindelse, og å bruke et pålitelig Virtual Private Network er en av de beste løsningene.

Å bruke en VPN kan også bidra til å håndtere ISP-gasspådrag. Dette kan oppstå når du begynner å øke mengden data du forbruker, og få ISP-en til å begrense tilkoblingshastighetene subtilt. En VPN vil hjelpe deg å omgå dette.

Så det å ha en god VPN betyr noe. Men hvilken bør du velge?

I denne artikkelen, vi’Jeg ser på ett populært alternativ: Turbo VPN. Gratis og enkel å bruke, kan Turbo VPN være Fire Stick-personvernverktøyet du’har søkt. Så la’s finne ut hvor enkelt det er å installere, og om det’er den beste appen å velge.

Jobber Turbo VPN med Amazon Fire Stick?

Før du blir spent og begynner å planlegge hvordan du kobler opp ditt favoritt gratis virtuelle private nettverk med en Amazon Fire Stick-enhet, vi’Vi har dårlige nyheter: Turbo VPN gjør det ikke’t har en Fire TV Stick-app.

Det kan imidlertid være noen gode nyheter for Fire Stick-brukere. Turbo VPN kan faktisk installeres via en APK (Android Application Package) på streamingpinnen. Hvis du ikke gjør det’Husk å følge noen få veiledningstrinn, det kan være et anstendig gratis VPN-alternativ.

Få Turbo VPN til å jobbe med Amazon Fire Stick: det grunnleggende

Før vi kan laste opp Turbo VPN på Fire Stick, vi’Du må endre Fire Stick OS-innstillingene for å tilpasse en tilpasset VPN.

 • Last opp Fire Stick og naviger til innstillinger, etterfulgt av Enhet.
 • På dette punktet, bla litt nedover til du ser Utviklermuligheter.
 • Du bør se et alternativ med tittelen Apper fra ukjente kilder. Bytt alternativet til .
 • Du bør også se et alternativ med tittelen ADB-feilsøking. Slå på det også.
 • Gå tilbake til Systemmeny du navigerte til tidligere.
 • Velg Om alternativ, etterfulgt av Nettverk.
 • Dette bør kalle opp en rekke nyttige opplysninger om Amazon Fire Stick. For våre formål, vi trenger bare IP-adressen, så noter den på et papirskrap.

Fire Stick er nå klar til å motta en tredjeparts VPN som ikke er’t tilgjengelig gjennom Amazon Fire Stick Store.

Etter det må vi legg til Turbo’s APK-fil. La’s se på hvordan du gjør det.

Legge til Turbo VPN APK til Amazon Fire Stick-enheten din

Denne fasen er vanskeligere, men du burde ikke’Jeg har for mange problemer.

Før vi kommer inn på Fire TV Stick-trinnene, trenger vi en veldig viktig informasjon: en direkte nedlastingslenke for Turbo VPN APK. Du finner dette via Google Søk (for “Turbo VPN APK” eller lignende vilkår). Alternativt kan du gå til et nettsted som APKMonk, som lar deg høyreklikke på nedlastningsknappen for å skaffe deg APK nedlastingsadresse.

Nå som du’Vi har fått nedlastingslenken til APK etter behov, vi kan avslutte Turbo VPN-installasjonsprosessen.

 1. Gå til Amazon Fire Stick-frontenden.
 2. Gå til søkefeltet, og skriv inn Downloader. Dette burde kalle opp Amazon’s Nedlastingsapp. Du kan sikkert gjette hva vi’Det trenger jeg for.
 3. At’har rett. Downloader-appen har en boks der du kan oppgi Turbo VPN APK nedlastingsadresse vi fant tidligere. Angi det nøye (eller nettadressen til siden med lenken på), da trykk Last ned.
 4. Turbo VPN-filene blir lastet ned til din Fire Stick. Det meste av tiden installeres APK automatisk på dette tidspunktet.
 5. Hvis installasjonen av en eller annen grunn ikke gjør det’t skje automatisk, gå til Downloader. Nå får du tilgang til filene dine, og Velg den nedlastede APK.
 6. Når APK er installert på Fire Stick, vil den bli lagt til i listen over apper, og er klar til å åpne. Søk etter Turbo VPN og fyr den opp, legg til legitimasjon for å få tilgang til VPN’s servere, og du bør glede deg over beskyttelsen som Turbo gir.

Er dette den beste personvernløsningen for Amazon Fire Stick-brukere?

Vi anbefaler absolutt å installere et virtuelt privat nettverk på din Amazon Fire Stick-enhet. På den måten kan du ta din streamingpinne hvor som helst i verden og få tilgang til alt innholdet du ønsker. Den’er bare en no-brainer for Netflix eller YouTube-fans som hater “innhold ikke tilgjengelig i din region” meldinger.

Dette gjør det imidlertid ikke’Det betyr at Turbo VPN nødvendigvis er den beste veien å gå.

For en ting er Turbo ikke’t designet for bruk med Amazon Fire Sticks. Dette gjør det ikke’t bare gjøre det klønete å installere, det kan også bety at DNS / IP-beskyttelse, kryptering og generelle hastigheter er dårligere enn spesialiserte VPN-er.

Enda viktigere er at Turbo ikke er det’egentlig ikke i toppnivået til globale VPN-er. Selv om det’Turbo er et populært gratis alternativ, noe som gjør det veldig attraktivt for brukere på inngangsnivå’Jeg har et sterkt rykte for hastigheter (ironisk nok)’t den mest sikre leverandøren rundt, og er basert i Kina. Kina er ikke’t en personvernvennlig jurisdiksjon på noen måte, så der’er alltid en sjanse for at strømmen din blir spionert på eller blokkert. Faktisk vant du’t kunne få tilgang til Netflix ved hjelp av gratisversjonen.

Amazon’s Fire Stick-butikk er et bra sted å lete etter pålitelige alternativer. Noen av favorittene våre inkluderer NordVPN, ExpressVPN og IPVanish. Alle av dem krever abonnementsavgift, men alle er relativt rimelige, og hver av dem er veldig pålitelige. Med mindre du’Prøv å bruke en gratis leverandør før du installerer Turbo VPN på Fire Stick.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Feilfri personvernpraksis, avanserte sikkerhetsfunksjoner og pålitelige muligheter for å fjerne blokkering gjør NordVPN til den ubestridte bransjelederen. Uansett hvilke behov du har, har denne VPN-en du dekket - alt starter fra bare $ 3.49 / måned.

 • Utmerket sikkerhet
 • Flott serverliste
 • Fantastisk for Netflix
 • Bra for å tulle
 • Veldig enkel å bruke
 • Overkommelige priser

Anbefalte leser

Beste VPN for Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 37