Apex Legends Lag Fix: 8 menetelmää


Apex Legends on viime aikoina noussut esille uudella taisteluväylän sensaatiolla. Niin se’Ei ihme, että jotkut ihmiset voivat kokea ongelmia pelin pelaamisen aikana, joista ärsyttävin on jälkikäteen.

Kun pelaat Apex Legends you’Koet toisinaan viiveitä, nykäyksiä ja kuminauhoja uudelleensuuntaamisen aikana.

Tämä voi estää pelaajia harjoittamasta peliä, ja niitä, jotka ovat kiinnostuneempia saumattomasta pelikokemuksesta, joka kulkee ilman vaikeuksia.

Vaikka palvelimet ovat toimineet hyvin, kun ajatellaan, että peli on ylittänyt kaikki odotukset, vankan pelin muodostaminen voi olla hankala näkymä.

Vaikka Respawn työskentelee ratkaisujen parissa, tässä on muutamia korjauksia, jotka estävät viiveen vähentämisen pelikokemuksestasi.

8 parasta Apex Legends -korjausta

Apex Legends -jäännösten vähentämiseksi tai korjaamiseksi on olemassa muutamia tapoja:

1.Meet järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Pelataksesi peliä, laitteen on täytettävä vähimmäisvaatimukset:

 • OS: 64-bittinen Windows 7
 • PROSESSORI: Intel i3-6300 3,8 GHz / AMD FX-4350 4,2 GHz: n neliydinprosessori
 • RAM: 6GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 640 / Radeon HD 7730 R9 290
 • GPU RAM: 1GB
 • Kovalevy: Vähintään 22 Gt vapaata tilaa

2. Päivitä suositeltuihin järjestelmävaatimuksiin

100% kokemuksen saamiseksi harkitse järjestelmän päivittämistä seuraavaan:

 • OS: 64-bittinen Windows 75
 • PROSESSORI: Intel i5 3570K tai vastaava
 • RAM: 8GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
 • GPU RAM: 8GB
 • Kovalevy: Vähintään 22 Gt vapaata tilaa

3. Vähennä muita laitteita

Sinä’Haluat varmistaa, että kaistanleveys priorisoi Apex Legendsia pelatessasi.

On järkevää välttää prosessin aikana käyttämästä muita laitteita, sellaisia, jotka vähentävät tehokkuutta Internet-yhteydestäsi. Jos reitittimesi priorisoi väärää laitetta, saatat olla vaikeuksissa.

Luo puhdas liuskekivi irrottamalla kaikki muut laitteet ja käynnistämällä peli uudelleen.

4. Lopeta taustalataukset

Vältä lataamasta mitään pelaamasi aikana, mukaan lukien automaattisen päivityksen ominaisuuden kytkeminen pois päältä, joka on yleensä oletuksena päällä.

Estämällä päivitysten esiintymisen sinä aikana’pelaan sinua’Minulla on enemmän kaistanleveyttä pelata!

5. Käynnistä peli uudelleen

Sulje peli ja käynnistä se uudelleen.

Jos värinää on pysähtynyt, olet ehkä ratkaissut ongelman nopeammin kuin tajusit olevan mahdollista.

6. Varmista, että järjestelmäsi on ajan tasalla

Tämä vinkki on tarkoitettu vain tietokoneille, joissa ruudunopeus ja suorituskykyongelmat ovat mellakkaisia.

Sinä’Tarvitsen suhteellisen korkean spektrin ja modernin järjestelmän pelataksesi peliä virheettä.

7. Asenna Apex Legends uudelleen

Tämä on viimeinen keino, mutta epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia toimenpiteitä!

Jos mikään yllä olevista korjauksista ei ole toiminut, puhdas poisto ja uudelleenasennus saattaa olla tarpeen Apex Legends -viiveen korjaamiseksi..

8. Vähennä viivettä VPN: llä

Internet-palveluntarjoajasi (ISP) voi tuntea sinun tietämättäsi kaistanleveyttä vähentääksesi verkon kuormitusta ja samalla lisäämällä pingisi huomattavasti.

Käyttämällä VPN: tä (virtuaalinen yksityinen verkko) voit reitittää yhteytesi salatun etäpalvelimen kautta valitsemasi sijaintiin, muuttamalla siten IP-osoitettasi ja estämällä Internet-palveluntarjoajaa vähentämästä yhteyden nopeutta.

Katso meidän “Paras VPN pelaamiseen” luettelo valituille VPN-verkoille, jotka voivat auttaa sinua välttämään ISP-kaistanleveyden kuristamista samalla kun turvaa liikenne.

Mikä on Apex Legends?

Apex Legends on noudattanut Fortniten voittajakaavaa menestyksekkäästi.

Yli 50 miljoonaa pelaajaa on sitoutunut alustaan ​​kuukaudessa’Hän on ollut poissa näytteille pelistä, joka keskittyy joukkuepeliin ja erilaisiin erikoishahmoihin omaaviin hahmoihin.

Mikäli sinä’Kun pelaat eläinlääkäriä tai haluat vain kokeilla jotain uutta, Apex Legends voi olla kadullasi. Se’s Battle Royale -alusta, joka keskittyy ensimmäisen henkilön ammuntaan, jossa joukkueet kilpailevat erilaisissa olosuhteissa pysyäkseen viimeisenä joukkueena pysyvänä.

Peli on saatavana kaikissa hyvissä konsoleissa, ja vaikka se vertaa verrattuna Fortniteen, on muutamia vivahteita houkuttelevalla. Sinä’pudotettiin saarelle pyydyksiä varten, mutta osallistui aina joukkuekeskeiseen asetukseen. Mikään solo-tila ei tee siitä erittäin interaktiivista, missä kussakin pelissä kilpailee yleensä 20 ryhmää 3: sta.

Koska käytettävissä on paljon pelin sisäisiä työkaluja, tästä upeasta alustasta löytyy todella jokaiselle jotakin. Apex Legendsissä on kahdeksan erillistä hahmoa, joilla on erikoisliikkeet, mukaan lukien suosikit, kuten Gibraltar, kävelytankki ja Wraith, ninja-sotilas, joka voi mennä näkymättömäksi.

Oikeiden merkkien valitseminen jokaiselle joukkueelle on strateginen prosessi, missä olet’Toivon taistelijoita, joiden taitoja täydentävät toisiaan.

Miksi Apex Legends on tullut niin suosituksi?

Battle Royale -pelit ovat toisinaan yksinäisiä ja turhauttavia, kun useat pelaajat pudotetaan saarelle ja taistelevat siihen asti’s mitään ei ole jäljellä. Tämän sanottua miljoonat pelaajat ympäri maailmaa pelaavat tämän tyyppisiä pelejä.

siellä’jotain todella satunnaisesta kokemuksesta, joka vetoaa joukkoihin, ja tämä luontainen ominaisuus on katapulttanut Battle Royale -pelejä peliyhteisön eturintamaan.

Mutta pudottaminen saarelle, kaiken tarvitsemasi löytäminen heti ja seuraavien kahdenkymmenen minuutin kuluttaminen yrittäessään ovelampi kilpailusi ei ole aina miellyttävin kokemus.

Enemmän aikaa aulassa kuin varsinaisissa peleissä ei ole hauskaa, mutta onneksi Apex Legends puuttuu joihinkin edellä mainituista vaikeuksista uudella estetiikallaan.

Titanfall-maailmankaikkeudessa peli osui mielenkiintoisiin 10 miljoonaan pelaajaan kolmen päivän kuluessa julkaisusta! Se’S jatkoi yleisönsä laajentamista siitä lähtien, ja suosion tärkein syy on ajatus pelaajien yhdistämisestä kohti yhteistä tavoitetta.

Apex Legends tekee ihmisten tappamisesta entistä haastavamman, mutta siellä’jotain liikkeestä, joka’Nopea ja sujuva. Ammunta on erittäin intuitiivista ja oikein suoritettua siellä’s tyydytyksen tunne toisin kuin mikään muu.

Alustan legendoilla on omat persoonallisuutensa, jotka lisäävät oikeudenmukaisen tason menettelyihin ilman, että asiat monimutkaistaan. Mutta yksi suurimmista pelaajien paluuta pitävistä asioista on ping-järjestelmä.

Tämä kiertää pelaajien välistä viestintää, mikä ei voinut’t olla helpompaa tai oivaltavaa. Ping-järjestelmä toimii vastaavasti: Voit pingittää jotain ja lähettää ilmoituksen pelaajien yhdistelmälle.

Mitä’hienoa, että se toimii melkein missä tahansa, kontekstiherkän ohella. Kun joku ehdottaa laskeutumispaikkaa, muut pelaajat voivat pingistää sen paikan vahvistaakseen pelaamisen siellä.

Tämä auttaa ryhmätyössä, erityisesti suhteiden luomisessa muiden pelaajien kanssa. Ping ase, ammukset, sijainti, vihollinen ja paljon muuta. Mutta sinä’Haluan vähentää ping-palvelua mahdollisuuksien mukaan, etenkin jos sinä’uudelleen kehittää pelin sisällä.

Pingistä riippuvainen voi poistaa jonkin verran intuitiota ja monimutkaisuutta, joka tekee Apex Legendsistä niin ainutlaatuisen, joten muista vähentää ping-mahdollisuuksia mahdollisuuksien mukaan ja pysyä hyvän haasteen rajoissa..

Siitä huolimatta Ping on vankka järjestelmä, joka voittaa mikrofonin käyttämättömyyden ja antaa lopulta pelaajille ääretön voima ja viisaus.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1