Kuinka avata Fortnite IP -kielto VPN: llä


Onko Epic Games kieltänyt Fortnite IP: n ilman syytä, jättämättä sinulle pääsyä moninpelipalvelimiin ja seuraamaan Fortniten maailmancupin finaalia? Mitä pienistä. Sinä’Pudotan jälleen taistelubussista nopeasti.

Me’Selitän kaiken, mitä sinun on tiedettävä nauttiaksesi suosikkipelisi, pudottamatta Epic Games -pelissä’ ylenmääräiset turvatoimenpiteet. Voit myös suoratoistaa Fortniten maailmancupin finaalit tällä viikonloppuna käyttämällä kuvaa kuvassa -tilaa.

Miksi Epic Games kieltää Fortnite IP: t?

Ensi silmäyksellä se näyttää todella outolta. Miksi tämä peli häiritsisi niin monia faneja estämällä kömpelösti heidän IP-osoitteitaan? No, osoittautuu, että Epic Gamesillä oli hyvä syy ryhtyä toimiin.

Syynä kieltoihin on se, että Fortnite’s Battle Royale -tila on petollinen.

Taitavat pelaajat voivat hakkeroida peliä monin tavoin

Pian Fortniten julkaisun jälkeen hakkerit loivat työkalut, jotka avasivat nämä hakkerit päivittäisille pelaajille. Vaikka suuri osa ohjelmistosta oli haittaohjelmia, monet pelaajat löysivät tapoja manipuloida pelin kulkua. Ja se oli huono uutinen tavallisille pelaajille, jotka halusivat pelata reilusti.

Vastauksena Epic muotoili palvelusehdot, jotta he voisivat kieltää pelaajat milloin tahansa. Katso T: tä&Cs, joka tuli latauksen mukana, ja sinä’näen sen Eeppinen voi sulkea pois kaikki, ja he eivät’t on perusteltava.

Epic kohdennettuja IP-osoitteita monista syistä. Heillä oli kaksi vaihtoehtoa:

  • Vastaanota huijaamista koskevia raportteja muilta pelaajilta ja ota huomioon syytetyn tili.
  • Yrittää havaita epäilyttävät IP: t ja poista ne automaattisesti.

Tuhannet viattomat kiellettiin

Valitettavasti tämä toinen tekniikka tarkoitti, että tuhannet pelaajat, jotka käyttivät Fortnite VPN: ää pääsemään peliin, huomasivat yhtäkkiä olevansa lukittuina ja syytetty manipuloinnista. Ja monet ihmiset kamppailivat päästäkseen takaisin peliin’palvelimiensa jälkeen, kun heidän Fortnite IP oli kielletty ilman syytä.

Mutta totuus on se voit pelata Fortniteä ja käyttää VPN: ää samanaikaisesti, kärsimättä pelin vihaa’S järjestelmänvalvojat.

Hanki ilman bannattia Fortniteltä ilman suurta pingikorotusta

Ohita Fortnite IP -kielto salamannopealla VPN: llä

Käy Astrill VPN ▸: ssä

Joten anna’s tutkia parhaita tapoja poista Fortniten IP-kielto ja muut ongelmat, joita kohdataan pelatessaan vuotta 2020’Suurimmat pelit.

Miksi käyttää Fortniteä VPN: n avulla??

Miksi käyttää Fortniteä VPN: n avulla?

Ennen kuin siirrymme teknisiin korjauksiin ja kuinka ohittaa fortnite IP-kieltokysymykset, anna’näet miksi sinä’d on käytettävä VPN: ää pelatessasi peliä.

Itse asiassa syitä on melko vähän.

1. Tsensorien lyöminen

Joidenkin maiden, kuten Kiinan, käyttäjät luottavat Fortnite VPN: n löytämiseen, koska muuten he eivät haluaisi’t päästä peliin’palvelimia ollenkaan. Kiinan hallitus estää rutiininomaisesti Fortniten kaltaisia ​​pelejä, joten VPN: n käyttö on välttämätöntä.

2. Yksityisyyden suoja

fortnite Yksityisyyden suoja

Toiseksi, sinun tulisi käyttää VPN: ää milloin tahansa’uudelleen verkossa, jotta yksityisyydestäsi tulee mahdollisimman vesitiivis.

Ei pitäisi’t ole syy pakottaa kompromissi viihteen ja yksityisyyden välillä, varsinkin jos sinä’teemme jotain muuta taustalla.

3. Taisteluviive

VPN: n käyttö voi myös tuottaa suorituskyvyn parannuksia, jotka torjuvat ylimääräistä viivettä lopettaa Fortniten virheviestien näkyminen.

Esimerkiksi:

  • Jos sinä’uudelleen maassa, joka’kaukana tärkeimmistä Fortnite-palvelimista.
  • Sinun on käytettävä hidasta paikallista palvelinta.

Voit neutraloida sijaintisi haitat käyttämällä VPN: ää korjataksesi nopeamman palvelimen.

4. Kuristus

fortnite kuristus

Jotkut Fortnite-pelaajat kärsivät ISP: n kaistanleveyden kuristimesta, mikä voi myös radikaalisti vähentää pelin nopeutta. VPN: t ovat usein hyvä tapa ohittaa kuristus, auttaen pelaajia vähentämään pinginsä ja liittymään eliittiin.

5. Koulukiellot

Joten ihmiset turvautuvat Fortnite VPN: eihin pelin estämiseksi paikoissa kuten kouluissa ja julkisissa rakennuksissa.

Tietysti lasten ja opiskelijoiden tulisi yleensä keskittyä työhönsä. Tästä huolimatta pieni silloin tällöin pieni pelaaminen voi auttaa höyrystämään. Monille opiskelijoille tämä ei ole’t mahdollista ilman VPN: tä.

6. Huijaaminen

Ja sitten on harhauttajia. Huijarit, jotka ovat syyllisiä siihen, että tarvitset tämän Fortnite IP-kiellon ohituksen, ovat edelleen olemassa ja yrittävät saada epäoikeudenmukaisen edun. Joten jos sinä’Kun käytät mielellään työkaluja pelikykysi parantamiseksi, VPN on elintärkeä.

Näiden syiden lisäksi ihmiset, jotka haluavat poistaa Fortniten IP-kieltoja, ovat omaksuneet VPN-verkot.

Kun IP-osoitteesi on kielletty, voit’t yksinkertaisesti kirjaudu takaisin sisään noin viikon kuluttua.

Sen sijaan päästäksesi takaisin toimintaan, sinä’Sinun on peitettävä IP-osoitteesi, mitä VPN: t tekevät.

Fortniten IP-kiellon vapauttaminen

Fortniten IP-kiellon vapauttaminen

Antaa’siirry kohtaan kuinka avata Fortnite IP -kielto VPN: llä.

Kuten saatat’arvasit sen’S ei ole yksinkertaista. Tämä johtuu siitä, että Fortniten kehittäjät ovat työskennelleet ahkerasti estääkseen monia suosittuja massamarkkina-VPN-verkkoja. Jotkut toimivat kuitenkin edelleen hienosti ja tarjoavat pääsyn Fortnite-palvelimille ympäri maailmaa.

Jos sinä’Jos Fortnite IP oli kielletty ilman syytä, se’s hyvä idea tarkistaa todistetut VPN: t.

Tässä on 5 suosituinta vaihtoehtoa.

1. Astrill

Uskomattomalla nopeudellaan ja automaattisilla järjestelmillään nopeimpien yhteyksien löytämiseksi Astrill näyttää olevan valmistettu Fortnite-pelaajille. Helppo asentaa’on loistava palvelu kaikille pelialustoille.

Kuinka avata Fortnite IP -kielto VPN: llä

Astrill VPN ▸

VPNpro-luokitus: 9,3 / 10

Käy Astrill VPN ▸: ssä

2. ExpressVPN

Valtavalla palvelinverkolla ja nopeilla nopeuksilla ExpressVPN on alan johtava yritys. Siinä ei ole kaistanvaihtorajoituksia ja erinomainen salaus. Kaiken kaikkiaan’s ihanteellinen Fortniten faneille.

ExpressVPN-logo

ExpressVPN ▸

VPNpro-luokitus: 9,6 / 10

Käy ExpressVPN ▸: ssä

3. NordVPN

Fortnite’s kehittäjät haven’t murtautunut teollisuuteen’paras yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta, NordVPN. Ja se ei’t näyttää todennäköisesti muuttuvan. Ei lokit ja nopea nopeus ovat lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan.

NordVPN-logo

NordVPN ▸

VPNpro-luokitus: 9,5 / 10

Käy NordVPN ▸: ssä

4. YksityinenVPN

Lähes yhtä nopea ja suosittu kuin johtajat, kuten ExpressVPN, PrivateVPN on erittäin arvostettu asiakaspalveluosastolla, jonka pitäisi auttaa lievittämään aloittelijoita VPN: ien maailmassa ja tietää kaiken siitä, kuinka poistaa myös neljäkymmentä IP: tä koskevista IP-kieltokysymyksistä..

YksityinenVPN-arvostelu

YksityinenVPN ▸

VPNpro-luokitus: 8,5 / 10

Käy PrivateVPN ▸: ssä

5. VyprVPN

Erittäin halpa, mutta luotettava ja nopea, Vypr’s 700+ -palvelimet tarjoavat hyvää suorituskykyä, eikä lokit ole huolissaan. Se’s on täydellinen budjettipeliratkaisu.

vypr vpn -logo

VyprVPN ▸

VPNpro-luokitus: 8,3 / 10

Käy VyprVPN ▸: ssä

Jokaisella näistä palveluista on hieno saavutus Fortniten käyttäjien henkilöllisyyden suojaamisessa (ja muiden online-pelien pelaajat). Kuten VPN-tavanomaisesti, niiden välillä on joitain eroja. Esimerkiksi sekä ExpressVPN: llä että NordVPN: llä on suuret globaalit palvelinluettelot. Tämä tekee niistä ihanteellisia ihmisille, joiden on löydettävä nopein paikallinen Fortnite-palvelin.

Hyvä yleinen ehdotus on Lataa ilmainen kokeiluversio Fortnite VPN: n ja tarkista palvelimen nopeudet. siellä’s kätevä sivusto nimeltään Fortniteserverstatus joka antaa reaaliaikaisen lukemisen palvelimen nopeuksilta. Ne’mitataan eri alueilla (ei palvelimelta palvelimelta) ja antaa hyvän kuvan siitä, missä parhaat yhteydet ovat.

Vaihda IP-osoitteesi saadaksesi pääsyn Fortniteen

Vaihda IP-osoitteesi saadaksesi pääsyn Fortniteen

Löysitkö VPN: n, jolla on oikea sekoitus saavutettavuutta, arvoa ja nopeutta? Antaa’Käytä sitä poistaaksesi Fortniten IP-kiellon toimenpiteet ja päästäksesi takaisin taistelun sydämeen.

Ennen kuin sukellat takaisin, kannattaa kuitenkin ottaa muutama lisätoiminto varmistaaksesi Epic pystyy’t tunnista paluusi.

  1. Valitettavasti se tarkoittaa uudelleenasennuksen Fortnite. Jos kirjaudut sisään takaisin takaisin Fortnite VPN: llä, siellä’s hyvät mahdollisuudet, että Epic’Hälytysjärjestelmä törmää sinut suoraan takaisin.
  2. Ensimmäinen asia, joka tässä on tehtävä luo uusi Windows-käyttäjätili ja anna se tili “Hallinnolliset oikeudet.”
  3. Siirry ohjauspaneeliin ja vaihda juuri luomallesi uudelle käyttäjälle,
  4. Aktivoi VPN ja siirry Epic Games Fortnite -sivustolle.
  5. Ota käsiinsä Fortnite-uudelleenasennusohjelma ja perustaa täysin uusi Epic Games -tili. Tee tämä ennen pelin lataamista. Milloin’valmis, aloita lataus ja kirjaudu sisään.

Jos VPN sinä’Valittu on tehokas ja sinä’olet luonut puhtaan ihon tilin, sitä ei pitäisi tehdä’t ole mitään ongelmia. Vain muista, että huijaaminen voi johtaa äkillisiin IP-kieltoihin, ja siellä’Sillä on aina pieni mahdollisuus poistaa virheitä.

Onneksi nyt, kun tiedät kuinka avata Fortnite IP -kielto VPN: llä, sen ei pitäisi olla’t olla valtava ongelma.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − = 61

map