Kuinka katsella Disney +: ta Yhdysvaltojen ulkopuolella


Disney + on online-videopalvelu, jossa voit suoratoistaa satoja Disney-elokuvia, TV-ohjelmia ja muuta sisältöä. Se on edelleen suhteellisen uusi, mutta sitä pidetään jo kilpailijana monille online-viihteen suoratoistopalveluiden tarjoajille, kuten Apple TV +, Amazon ja jopa Netflix.

Disney +: n tarjoamat palvelut kuuluvat Walt Disney Companylle ja sen tytäryhtiöille. Näitä ovat Lucasfilm National Geographic, Twentieth Century, Pixar, Marvel Studios, Fox ja monet muut yritykset.

Disney Plus julkaistiin 12. marraskuuta 2019 Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Kanadassa. Kattavuus laajeni Australiaan, Uuteen Seelantiin ja Puerto Ricoon 19. marraskuuta 2019, ja kuusi Euroopan maata (Saksa, Ranska, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Espanja ja Italia) saavat palvelun käyttöön 31. maaliskuuta 2020. Mitä muuhun maailmaan tulee - sinun on vain odotettava Disney Plus -sisältöä, koska yrityksen on vielä annettava julkaisupäivä.

Kuitenkin missä siellä’s tahtoa siellä’s tapa: jos pystyt’odota katsoaksesi Disney-elokuvia verkossa, voit käyttää palvelua, kuten NordVPN, päästäksesi Disney +: n suoratoistosisältöön.

Katso Disney + VPN: llä

Jos etsit innokkaasti Disney + -sisältöä, voit käyttää alustaa ja sen laajaa valikoimaa televisio-ohjelmia ja elokuvia käyttämällä Disney Plus VPN: tä. VPN-palvelun avulla voit muodostaa yhteyden etäpalvelimen kautta, joten VPN-palvelimen IP näyttää IP-osoitteeltasi. Tällä tavalla voit huijata itse käyttämäsi alustan’uudelleen asukas jossain muussa maassa.

Esimerkiksi, jos haluat käyttää Disney + -sovellusta, voit muodostaa yhteyden Disney + -verkkoon VPN-palvelimen kautta Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Alankomaissa. Mutta älä’t mene lankaan: vaikka on satoja VPN-palveluita, jotka voivat peittää IP: si, kaikki eivät anna sinulle hyvää nopeutta (eikä kumpikaan pysty käsittelemään Disney Plus -sovellusta palvelimiensa kieltämisessä).

Parhaat VPN: t katsomassa Disneyä+

Eri VPN-verkoilla on erilaiset ominaisuudet. Tärkeimmät muuttujat, kun valitset VPN: n päästäksesi Disney Plus -sovellukseen sijainnistasi, ovat VPN’nopeus, turvataso ja palvelimien lukumäärä. Kolme VPN-sovellusta ovat erinomaisia ​​valintoja Disney Plus -elokuvien ja TV-ohjelmien lukituksen vapauttamiseen ja katsomiseen. Nämä ovat ExpressVPN, NordVPN ja CyberGhost.

1. NordVPN

NordVPN-palvelun logo Käy NordVPN: ssä

Minimihinta kuukaudessa: $ 3,49

NordVPN tarjoaa laajan valikoiman palveluja edulliseen hintaan. Se on harvojen VPN-sovellusten joukossa, jotka kykenevät avaamaan Disneyn geosuojatut palvelut+.

Palvelussa on sovelluksia eri laitteille ja alustoille, jotka kaikki antavat sinulle pääsyn yritykseen’valtava verkko ja palvelut. NordVPN on markkinoiden nopeimpia ja todennäköisesti turvallisimpia VPN-palveluita. Ne menevät myös askeleen pidemmälle ja tarjoavat mahdollisuuden hankkia omat staattiset IP-osoitteesi Yhdysvalloissa - täydellinen tapa varmistaa, että voit aina käyttää Disney +: ta ilman epäonnistumisia.

2. ExpressVPN

ExpressVPN -palvelun logo Käy ExpressVPN: ssä

Minimihinta kuukaudessa: $ 8,32

ExpressVPN on toinen nopea VPN-palvelu, jonka avulla voit suoratoistaa Disney + -mediaa ilman viiveitä. ExpressVPN: n tarjoamien hienojen turvaominaisuuksien lisäksi siinä on myös SmartDNS-työkalu nimeltään MediaStreamer - ihanteellinen sisällön lukituksen poistamiseen, jos et’t tarvitse liikenteen salausta, joka tulee VPN: n käytön mukana.

Se on yhteensopiva monenlaisten mobiililaitteiden, tietokoneiden ja käyttöjärjestelmien kanssa. Sitä voidaan käyttää myös viidessä eri laitteessa kerralla. ExpressVPN: llä on asiakaspalvelun tuki, joka tarjoaa 24 tunnin tilausapua.

3. CyberGhost

CyberGhost -palvelun logo Käy CyberGhostissa

Minimihinta kuukaudessa: $ 2,75

CyberGhost on luotettava ja kustannustehokas VPN-palvelu, joka tarjoaa sinulle myös vankan tietoturvan ja yksityisyyden. Tämän palvelun avulla pääset Disney +: een Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Kanadassa ympäri maailmaa.

Vaikka ohjelmistosta puuttuu älykästä DNS-ominaisuutta, se on yhteensopiva useiden laitteiden ja sovellusten kanssa. Sen hinta tekee siitä ihanteellisen valinnan, jos haluat käyttää Disney + -sovellusta, ja sen listan käyttäjäystävällisin VPN-luettelo.

Disney Plus -paketit

Disney Plus -pakettien avulla pääset käyttämään Disney + -sisältöä ja Disney-kumppanisisältöä. Tässä ovat saatavilla olevat tarjoukset:

  • Tavallinen kuukausittainen Disney Plus -paketti: 6,99 dollaria / kuukausi + 7 päivän ilmainen kokeilu
  • Vakiovuosittainen Disney Plus -paketti: 69,99 dollaria (5,83 dollaria / kuukausi)
  • Disney +, Hulu ja ESPN + -paketti: $ 12,99 / kk

Jos sinulla on jo Hulu-tilaus, voit pitää sen ja lisätä Disney + lisämaksuna 5,99 dollaria / kuukausi - ei huono kauppa.

Miksi Disney + on estetty kotimaassani??

Saatat ihmetellä, miksi Disney + ei ole tavoitettavissa maassasi. Et ole yksin. Tuhannet fanit eivät’ymmärrä, miksi he eivät voi yksinkertaisesti hankkia mitään sisältöä maistaan. Loppujen lopuksi se’s ei ole teknisesti mahdotonta.

Osa syystä on se, että suoratoistosisällöntuottajat eivät ole aina lisenssin omistajia tarjota sinulle sisältöä. Siksi juridisten ja lisensointikysymysten välttämiseksi he varmistavat, että vain tietyn maantieteellisen sijainnin ihmiset voivat katsella tarjoamaansa sisältöä. Estäminen jatkuu, kunnes yrityksellä on yksinoikeus välittää tällaista sisältöä kyseisessä paikassa.

Tässä’s esimerkki geo-estämisestä: Universal antaa Netflix Americalle oikeuden lähettää elokuvaa tai TV-ohjelmaa. Tämä oikeus koskee vain Netflix USA: ta, mikä tarkoittaa, että kukaan, jolla on Yhdistyneen kuningaskunnan IP (tai muu sijainti), ei löydä sitä Netflixistä.

Joten jos satut olemaan tällä hetkellä Amerikan, Alankomaiden ja Kanadan ulkopuolella, voit nauttia Disney + -sisällöstä vain käyttäessäsi VPN: ää.

Mitä voit katsella Disneyllä+?

Walt Disney on jo ilmoittanut, että voit katsella kaikkea mitä he ovat tuottaneet Disney + -sisällön suoratoistopalvelun kautta. Tämä sisältää jo useita TV-ohjelmia ja elokuvia.

Voit myös käyttää laajaa valikoimaa sisältöä Walt Disney Company (Studios and Television -divisioona) ja sen tytäryhtiöistä, mukaan lukien Marvel Studios. Tämä yritys on luonut yli 30 elokuvaa ja TV-ohjelmaa viimeisen vuosikymmenen aikana, ja kaikki Marvel Cinematic Universe ovat saatavana vain Disney +: ssa.

Kaksi Disney +: llä jo olevaa ohjelmaa ovat Mandalorian ja High School Musical.

Mandaloorilainen - Näyttelyssä esiintyy ainoa palkkionmetsästäjä, joka matkustaa galaksin läpi kaukana Uuden tasavallan ulottuvilta.

Lukiomusikaali - Tämä näytös on noin kahdesta koulutoverista, jotka kokeilevat diskreettisesti musiikkia koulussa. Päätös muuttaa heidän elämäänsä ja tekee heistä varsin kuuluisia koulussa.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 64