Kuinka katsella NCIS New Orleansia verkossa


Upeita uutisia kaikille NCIS: New Orleans faneille! Pitkän odottamisen jälkeen kausi 5 on vihdoin julkaistu CBS: llä 25. syyskuuta 2018, mikä tarkoittaa, että ei ole parempaa aikaa varastoida paljon popcornia, leiriytyä sohvallesi ja varmistaa, että osaat katsella NCIS: New Orleans verkossa. Kaudella 5 esitetään aivan uusi jakso, joka esitetään joka tiistai-ilta klo 22 (ET), jaksossa 5 esitetään 24 jaksoa.

Niille, jotka eivät tontista tontista ole, NCIS: New Orleans on toimintadraama, joka seuraa paikallisen kenttätoimiston työtä The Big Easy -yhtiössä Yhdysvalloissa’Se on värikkäin kaupunki, joka tunnetaan yhtä lailla musiikin ja taiteilijoiden satamasta sekä tummasta ja dekadenttisesta puolelta.

Pride ja hänen monipuolinen ja pätevä ryhmänsä tutkivat merivoimiin tai merijalkaväkeen liittyviä rikosasioita, jotka johtavat murhiin, vakoiluun, pommien tekoon ja joihinkin melko vakaviin tilanteisiin. Hienossa sekoituksessa huumoria ja leukaa pudottavia toimintakohtauksia, huvittava show on ansainnut suosionsa syystä.

Näyttelijä Scott Bakulan poistuminen huhuista - viimeisen kauden jälkeen’Cliffhangerin päätyttyä hänen hahmonsa ammuttiin ja jätettiin kuolemaan - Quantum Leap-tähti palaa viidennellä kaudella johtavasta roolista NCIS: n erikoisagenttina Charge Dwayne Cassius Pridessa.

Lucas Blackin tukemana toisena komennossa Christopher LaSalle ja Vanessa Ferlito kovana FBI-edustajana Tammy Gregorio, kauan odotettu julkaisu ei voinut’t näytä paremmalta! Itse asiassa NCIS: New Orleans näyttelijällä on runsaasti lahjakkaita näyttelijöitä, kuten Rob Kerkovich, joka pelaa Sebastian Lundia, Daryl Mitchell Patton Plamina ja CCH Punder Loretta Wadena.

Kuten monet tietävät, NCIS: New Orleans on ollut viimeisen vuoden media myrskyn keskipisteessä kiistanalaisesta Brad Kernin ampumisesta. Amerikkalainen tv-tuottaja ja -kirjailija, joka on ollut sarjanäyttelijänä vuodesta 2016 lähtien, poistui yrityksestä häirintää koskevien väitteiden jälkeen.

Toimeenpaneva tuottaja Christopher Silber on kuitenkin vastannut 5. vuodenajasta vakuuttamalla faneille olevansa tyytyväisiä tuleviin toimiin. Silber on työskennellyt NCIS: New Orleans ensimmäisen kauden 14. jakson jälkeen, eli veteraani tuntee näyttelyn ulkopuolella.

Jos haluat tietää kuinka katsella NCIS: New Orleans verkossa, jatka lukemista!

Maantieteellinen estäminen: mikä se on ja miten se vaikuttaa sinuun?

Oletko koskaan yrittänyt tehdä verkkokaupan tai katsoa videota verkossa, ja olet estänyt sivuston? Jos niin, minä’pelkään sinua’olet jo kokenut geo-estämisen!

Että’oikein, tämäntyyppinen tekniikka käyttää käyttäjää’s IP-osoite rajoittaa online-pääsyä sisällölle, joka perustuu toiselle maantieteelliselle alueelle. Maantieteellistä estämistä käytetään yleisesti rajoittamaan premium-verkkosisällön saatavuutta, ja se vaikuttaa televisio-ohjelmiin ja elokuviin.

Suoratoistosivustot, kuten Netflix ja HBO, käyttävät tätä, ja jos et’Elämme Yhdysvalloissa ja haluamme selvittää kuinka katsoa NCIS: New Orleans verkossa, on olemassa pari käytettävissä olevaa vaihtoehtoa.

Kuinka kiertää maantieteellistä estämistä

Helpoin vaihtoehto niille, joilla on varaa siihen ja jotka asuvat maassa, jossa näitä palveluja tarjotaan, on avata tili suositulla sisällön katselusivustolla..

Netflix, HBO, Amazon Prime, Hulu, Youku ja BBC iPlayer ovat vain muutamia esimerkkejä virallisista online-suoratoistoalustoista, jotka eivät’Ei tarvitse huolehtia tekijänoikeuslakeista. Kuinka tämä toimii, maksat kuukausittaisen tilausmaksun vastineeksi palvelusta. Näin pääset käyttämään kaikkea sisältöä ja välttämään ärsyttäviä mainonta-ponnahdusikkunoita sekä hidasta sisällön puskurointia..

Jos haluat erityisesti katsoa NCIS: New Orleans verkossa, sekä Amazon Prime että CBS’Omassa suoratoistosivustossa on televisio-ohjelma.

Vaihtoehtoinen vaihtoehto on käyttää virtuaalisia julkisia verkkoja. Lyhyesti VPN, se koostuu verkosta, joka salaa pyyntösi, eli IP-osoitteesi on yksityinen, joten maantieteelliset estävät tekniikat voivat’t tarkka sijainti.

Vaikka viihdeteollisuuden jäsenet tuomitsevat usein tämän vaihtoehdon, VPN-verkkojen käyttö ei ole laitonta. Lisäksi VPN-verkot tarjoavat käyttäjille ylimääräisen tietoturvan siinä mielessä, että heidän tiedot on salattu ja lähetetty yksityisen kanavan kautta.

Joten palataan vinkkejä katseluun NCIS: New Orleans verkossa, nämä ovat muutamia VPN-verkkoja, joihin käyttäjät voivat katsoa, ​​jos he haluavat olla tilamatta paikallisia suoratoisto-verkkosivustojaan tai eivät pysty tilaamaan sijainnin vuoksi.

1. ExpressVPN

ExpressVPN -palvelun logo Käy ExpressVPN: ssä

Toisaalta siellä’s ExpressVPN, jolla on korkeimmat arvostelut verkossa. Helppokäyttöinen VPN on turvallinen ja nopea ja voi saada käyttäjät usein estettyihin suoratoistopalveluihin, kuten Netflixiin. Ihastuttavan nopeuden ansiosta se sopii täydellisesti online-pelaajille, jotka voivat käyttää VPN: ää (kyllä, pelit voidaan myös estää!).

Kuitenkin’s markkinoiden kallein palvelu, joten joudut maksamaan ylimääräistä, jos haluat parhaan työkalun.

2. NordVPN

NordVPN-palvelun logo Käy NordVPN: ssä

Jos sinä’etsit hieman halvempaa VPN: tä’On edelleen hyvälaatuista, NordVPN on tie eteenpäin.

Rahapuolella voit saada kaksi vuotta yhden hinnasta ExpressVPN: llä ja varmistaa silti erittäin turvallisen ja yksityisen yhteyden. Kaikki sen toiminnot ovat huippuluokkaa, ja voit unohtaa koko geo-estävän tilanteen ja nauttia sisällöstä.

3. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityisen Internet-yhteyden palvelun logo Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

Niille, jotka haluavat mennä kuukausittain ja etsivät vielä halvempaa ratkaisua, yksityinen Internet-yhteys on valinta sinulle.

Tämä VPN-palvelu onnistuu ylläpitämään huipputasoa ja turvallisuutta, vaikka ominaisuudet eivät ole yhtä hyviä kuin ExpressVPN- ja NordVPN-ominaisuudet. Toisin sanoen, se täyttää vaatimukset, jotka sinun on käytettävä online-suoratoistoalustoihin, vaikka saatat tarvita vähän kärsivällisyyttä aina silloin tällöin..

4. CyberGhost

CyberGhost -palvelun logo Käy CyberGhostissa

Vaikka CyberGhost ei ole’t yhtä halpa kuin PIA, sen palvelut ovat kiistatta täydellisempiä. Ensimmäisestä napsautuksesta alkaen palvelu tarjoaa pääsyn vaihtoehdolle niille, jotka eivät tunne VPN-tietoja, eli et halua’Tämän työkalun käyttämisen on oltava taitava tekniikan asiantuntija.

CyberGhost tekee loistavaa työtä nopeuden suhteen, mikä on VPN: n tärkein osa turvallisuuden ohella.

Joten kumman valitset katsoaksesi NCIS: New Orleans verkossa? Itse asiassa jokainen vaihtoehto sopii erilaiselle profiilille: jos sinä’uudelleen pelaajana, saatat olla kiinnostuneempi ostamaan huippuluokan VPN: ää ja sen sijaan jos sinäkin’vähän rahaa, luultavasti don’Muista odottaa PIA: n kanssa niin kauan kuin se pitää budjetin alhaisena.

Henkilökohtainen valintamme olisi kahden vuoden tilaus NordVPN: ssä yhdessä Prime Amazon -tilin kanssa. Tällä tavalla sinä’En koskaan unohda suosikkiasi NCIS: New Orleans jaksot!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 64