Kuinka katsella popcorniaikaa Macilla

Haluatko suoratoistaa elokuvia ja televisiota Macilla? Oletko kyllästynyt vaihtamaan useiden sovellusten välillä yrittää löytää tarkka otsikko, jonka haluat nähdä? Popcorn Time on ilmainen, monialustainen sovellus, jonka avulla käyttäjät pääsevät viihdemaailmaan yhdessä paikassa!

Kuten muutkin suoratoistopalvelut, Popcorn Times -tilausvideopalvelu on käyttäjäystävällinen ja ajankohtainen, mutta sillä on lisäetu siitä, että se on ehdottoman massiivinen! Se’Se on melko paljon on-one-shop-tilauksesta videoita on-demand.

Se’Ei ole yllättävää, että Popcorn Time on nähnyt käyttäjillä niin suuren nousun vuodesta 2016 lähtien. On olemassa tapoja saada ohjelma käytännössä kaikille laitteillesi, mukaan lukien Mac. Antaa’Katsotaanpa Popcorn Time Mac -sovelluksen hyviä puolia.

Tietoja popcorn-ajasta Macissa

Popcorn-ajan käyttäminen Macissa on yksinkertaista, mutta joidenkin käyttäjien mielestä latausprosessi on hieman monimutkainen. Macilla on sisäänrakennettu turvajärjestelmä, joka ei pidä siitä, kun käyttäjät yrittävät ladata tuntemattomia, kolmannen osapuolen sovelluksia. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi ladata Popcorn Time saattaa häiriintyä ensimmäisellä yrityksellä.


Popcorn Time Beta for Mac saattaa vaatia hieman enemmän jalkatyötä, mutta tulos on sen arvoinen. Vain muutamalla lisävaiheella voit ladata tämän kattava pyydettävän videon kirjaston järjestelmään.

Popcorn Time -lataus - Mac

Jos haluat ladata Popcorn Time -sovelluksen Mac-tietokoneella, sinun on ensin siirryttävä asianmukaiselle lataussivulle Popcorn Time -sivustolla.

Popcorn Time -lataus - Mac

Kun olet’Kun olet napsauttanut Lataa, .pkg-tiedosto voi sijaita latausluettelossasi.

Popcorn Time download - Mac - lataa

Kuinka asentaa Popcorn Time Mac-tietokoneelle

Nyt kun olet ladannut Popcorn Time for Mac -sovelluksen, voimme aloittaa asennusprosessin, joka alkaa napsauttamalla .pkg-tiedostoa Latausluettelossa.

Tässä vaiheessa Mac saattaa kertoa, että se ei voi avata kolmannen osapuolen sovellusta tuntemattomalta kehittäjältä.

Kuinka asentaa Popcorn Time Mac-tietokoneelle

Ei huolia! Siirry kohtaan Järjestelmäasetukset ja siirry kohtaan Suojaus & Tietosuoja-asetukset.

Suojaus- ja yksityisyysasetukset

Tiedostosta tulee ilmoitus ja Avaa Anyway-painike. Valitse Avaa anyway.

Nyt löydät itsesi Popcorn Times -asennusoppaasta.

Popcorn Times -asennusopas - esittely

Suorita vain Popcorn Time for Mac -sovelluksen asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Perustaa

Nyt kun sinä’olet ladannut sovelluksesi, anna’s katsomaan asetuksia ja keskustelemaan niiden merkityksestä.

Popcorn Times -asetusten sijainti

Asetusvalikossa sinä’Löydät muutokset, jotka voidaan tehdä käyttöliittymään, kuten kieli ja teema. Rajapinnan asetusten alapuolella on tekstityksen koon säätö. Täällä voidaan tehdä hyvin monimutkaisia ​​koon säätöjä, jotta voidaan varmistaa nautittava katselukokemus.

Viimeisenä, mutta varmasti vähäisimpänä, ovat tärkeimmät asetukset - latausasetukset. Täällä voit perustaa uuden välimuistikansion ja ohjata sovelluksen tyhjentämään välimuistin poistuttaessa Popcorn Time -sovelluksesta. Mutta aivan viimeinen valintaruutu on kohta, josta sinun on todella etsittävä.

Viimeisen vaihtoehdon avulla Popcorn Time voi varoittaa sinua, kun käytät ohjelmaa ilman VPN: tä. VPN: n käyttäminen Popcorn-ajan kanssa on erittäin suositeltavaa. Tämä asetus on käytännössä sama kuin äitisi, joka muistuttaa sinua tarttumaan sateenvarjoosi ennen kuin lähdet myrskyyn.

Me’Keskustelemme tarkemmin VPN: n merkityksestä popcorn-ajan kannalta, mutta suosittelemme sekä VPN: n käyttöä että tämän asetuksen pitämistä valittuna.

Popcorn Times -asetukset

Popcorn-ajan suoratoisto Macilla

Popcorn Time -sovelluksessa on sisäänrakennettu videosoitin, jonka avulla suoratoisto Mac-sovelluksistasi on erittäin helppoa!

Popcorn Time -käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin Netflix ja mahdollistaa helpon haun joko genren tai ohjelmatyypin kautta. Voit käyttää myös manuaalista hakutoimintoa, joka sijaitsee aloitussivun oikeassa yläkulmassa.

Popcorn Times -mediakirjasto

Löydä vain kiinnostava ohjelma tai elokuva ja napsauta sitä. Sinä’Olen sitten siinä ohjelmassa’s-sivu, jonka avulla voit valita jaksoista (tarvittaessa) ja nähdä itse ohjelman tilastot, mukaan lukien arvostelut.

Popcorn Times -elokuvan esittely

Kerran sinä’Kun olet tehnyt lopullisen päätöksen, varmista, että Katso nyt -painikkeen vieressä olevat kieli- ja laatuasetukset ovat oikeat, napsauta sitten vain Katso nyt!

Vianmääritys - Popcorn Time ei toimi Macissa

Popcorn Time for Mac -ohjelmassa on muutama usein ilmoitettu virhe. Tässä’s lyhyt luettelo ja niiden korjaukset.

  • Sovellus voitti’t työskentele / avaa - se’On mahdollista, että sovellusversiossasi on ongelmia. Kokeile päivittää tai alentaa toiseen versioon. Varmista myös, että lataamasi tiedosto on luotetulta verkkosivulta, kuten tiedostot, jotka päättyvät .to- tai .io-tiedostoon.
  • Tietojen latausvirhe - tämä on todennäköisesti kaistanleveysongelma tai palomuuriongelma. Yritä käynnistää Internet-yhteys uudelleen ja varmistaa, että Popcorn Time on lueteltu luotettavana sovelluksena!
  • Muu elektroniikka potkaistaan ​​Wifi-palvelusta, kun käytetään Popcorn-aikaa - tämä johtuu todennäköisesti kaistanleveyden käytöstä. Voit asettaa laitteelle kaistanleveyden käyttörajan käyttämällä Popcorn Time -sovellusta tämän estämiseksi.

Popcorn Time -vaihtoehdot - Mac

Tässä on muutama vaihtoehto Popcorn Time for Mac -sovellukselle:

  • Streamio
  • DuckieTV
  • WebTorrent

VPN: n merkitys popcorn-ajalle

Kuten edellä mainitsimme, huippuluokan Mac VPN -sovelluksen käyttäminen Popcorn Time -laitteen kanssa on tärkeää. Popcorn Time käyttää torrentin voimaa tarjotakseen nopean, helpon ja ilmaisen pääsyn valtavaan videoluetteloon. Kuten minkä tahansa ohjelman kanssa, joka lataa tiedostoja P2P: n kautta, sinun on myös varmistettava’uudelleen suojattu uteliailta silmiltä ja tietoverkkorikollisilta.

Paras tapa tehdä tämä on käyttää VPN: ää tai Virtual Private Network -verkkoa. Hyvällä VPN: llä sijainti ja henkilöllisyys muuttuvat anonyymeiksi. Olet täysin piilotettu ja ilmainen Internetissä. Tämä ei vain suojaa sinua digitaalisilta pahuksilta, mutta myös suojaa sinua laittoman teoksen lataamista koskevista syytöksistä.

Se’Tärkeää on noudattaa tekijänoikeuslakeja torrentin aikana, mutta VPN: n kanssa ei ole hätää harhaanjohtavaa otsikkoa tai linkkiä napsauttamalla ja päästämällä tuhannen dollarin sakkoon.

Popcorn Time on tilauksen mukainen video nykyaikana. Se’Kaikkea mitä haluat streaming-sovelluksessa, ja asianmukaisella suojauksella hyvältä VPN: ltä voit nauttia siitä huoletta!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Adblock
detector