Kuinka katsella TF1: tä Ranskan ulkopuolella


TFI on TF1-ryhmän hallinnassa oleva yksityinen televisioverkko ja Ranskan suosituin kotimainen verkko. TF1 on go-to-lähde, olipa kiinnostunut ranskalaisesta viihdestä ja kulttuurista vai ulkomaalaisesta, joka haluaa yhteyden kulttuurisi kanssa takaisin kotiin.

Pisimmän ajan TF1 oli Ranskan ainoa televisiokanava. Tämä selittää sen, miksi se on edelleen säilyttänyt suosionsa ja sen kotimarkkinaosuus on arviolta 25 prosenttia. TF1: n arvosanat ovat aina olleet kohtuullisen korkeat johtuen ohjelman monipuolisesta ja erinomaisesta sisällöstä. Katsojaa kohdellaan sekoituksella peliesityksiä, draamaa, uutisia ja kevyttä viihdettä.

Ranskan suosituimmat kanavat

TFI: llä on muita suosittuja sisarkanavia, jotka myös lähettävät ranskalaista sisältöä. MYTF1 antaa käyttäjille suoratoistaa kaiken TF1-sisällön ja myös muiden asemien, kuten LCI-, TMC-, TFX-, NTI-, HDI- ja TF1-sarjan elokuvien..

Ranskassa on monia erilaisia ​​kanavia, kuten W9, TF1, M6, ja moniin muihin kanaviin pääsee vain, jos olet Ranskassa. Suosituimmat suoratoistopalvelut ovat France TV, Zatto, Molotov ja Canal Plus. TF1’Sisältö on yleensä saatavana pyynnöstä ja suorana MYTF1-suoratoistopalvelun kautta. Tämä suoratoistopalvelu on Ranskan suosituin.

Geo-esto

Kaikkein valitettavasti ulkomaalaisille ja ihmisille, jotka nauttivat ranskalaisista esityksistä, on se, että he eivät pääse kyseisiin kanaviin, elleivät he ole Ranskassa. Kanavat on estetty maantieteellisesti, mikä tarkoittaa, että kanavaa ei voida virittää katsomaan sisältöä, elleivät he asu Ranskassa.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että meillä on vinkkejä siitä, kuinka seurata TF1: ää, kun olet Ranskan ulkopuolella. Ohjeet TF1: n katselemiseen toisessa maassa ovat hyvin yksinkertaisia: tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon (VPN).

VPN on ihanteellinen, koska se auttaa merkittävästi katsomaan. Online-toimintojen salaamisen ja henkilöllisyytesi pitämisen lisäksi se reitittää liikenteen myös muualla sijaitsevan palvelimen kautta.

Miksi VPN tarvitaan

VPN-verkossa sinun tarvitsee vain valita sijainti Ranskassa, jotta näyttää siltä, ​​että käytät TF1: tä Ranskasta.

Niille, jotka ihmettelevät kuinka seurata TF1: tä Ranskan ulkopuolella, on olemassa useita VPN-verkkoja, jotka tarjoavat erinomaisia ​​palveluita. VPN-markkinat ovat erittäin kilpailukykyiset tämän aikakauden tietoturvatarpeiden ja maantieteellisesti rajoitetun sisällön vallitsevuuden vuoksi. Vaikka näin on, se ei ole tae siitä, että kaikki VPN: t ovat ihanteellinen valinta sinulle, joten suosittelemme markkinoiden parhaimpia VPN: iä..

VPN: n avulla voit huijata MYTF1: n ajattelemaan, että olet Ranskassa. Internet-liikenteesi kulkee ulkoisen palvelimen läpi ja merkitään sen IP-osoitteella.

TF1: n katselun yksinkertaiset vaiheet ovat seuraavat:

  • Hanki VPN ja kirjaudu sisään
  • Lataa VPN-sovellus streaming-laitteelle
  • Kirjaudu sisään ja muodosta sitten yhteys palvelimeen Ranskassa
  • Siirry MYTFI-verkkosivustoon ja suoratoista

Parhaat käytettävät VPN-palveluntarjoajat

Upeaan suoratoistoon tarkoitetun VPN: n hankkiminen voi tuntua pelottavasta kokemuksesta, mutta oikealla tutkimuksella saat sen nopeasti. Koska markkinoilla on niin paljon VPN-verkkoja, voi joskus tuntua vaikeaa erottaa hyvät ja huonot.
On tärkeää huomata, että kaikki VPN: t eivät takaa avausominaisuuksia TF1: n suoratoistoon eri maasta. Kaikki eivät myöskään tarjoa tarvittavaa nopeutta ja turvallisuutta.

Olemme tehneet tutkimuksemme seuraavien VPN-ominaisuuksien perusteella:

On korkea yhteysnopeus

Suoratoistoon tarvitaan nopeita yhteysnopeuksia. Jotkut VPN: t voivat hidastaa Internet-nopeutta merkittävästi, mikä aiheuttaa valtavia haittoja. Sinun on hankittava VPN, joka tarjoaa nopean yhteyden ja sopii täydellisesti suoratoistoon verkossa.

Ranskalaiset palvelimet

Sinun on etsittävä VPN, jolla on monia ranskalaisia ​​palvelimia, joihin voit muodostaa yhteyden. Tämän avulla voit suoratoistaa ja seurata TF1: tä tehokkaasti Ranskan ulkopuolelta.

Suojaus ja salauksen vahvuus

Koska VPN-verkkoja käytetään ensisijaisesti verkkotietosuojaan ja tietoturvaan, tämä on ehdottomasti yksi tekijöistä, jotka sinun on otettava vakavasti huomioon. Hyvä VPN pystyy tarjoamaan vahvan salauksen, joka lopulta varmistaa tietosi turvallisuuden.

Ei kaistanleveyttä tai tiedonsiirtorajoituksia

Jotta voit katsoa TF1: ää, sinun on suoratoistettava se verkossa. Tämä vaatii intensiivistä tiedon käyttöä. Varmista, että saat VPN: n, jolla ei ole rajoituksia kaistanleveyteen ja tiedonsiirtoon, niin että sinulla on paras suoratoistokokemus verkossa.

Yllä olevien kriteerien perusteella seuraavat VPN: t ovat parhaat:

1. ExpressVPN

ExpressVPN -palvelun logo Käy ExpressVPN: ssä

Tämä on yksi ihanteellisista käyttäjän valinnoista suoratoistoa varten. ExpressVPN: ssä on loistava ja tasapainoinen paketti yksityisyydelle ja turvallisuudelle sekä kaikki mitä tarvitset online-suoratoistoon.

Sen tarjoama nopeus on luotettava heidän laajassa, yli 3000 palvelimen verkossa. Se tarjoaa myös häivyttämättömän 256-bittisen AES-salauksen. Lisäksi sillä ei ole käyttörajoituksia, mikä tarkoittaa, että voit suoratoistaa sisältöä niin paljon kuin haluat. Vaikka se on vähän kallis, siinä on laaja valikoima käyttäjäystävällisiä sovelluksia, jotka ovat saatavilla melkein kaikissa laitteissa.

2. CyberGhost

CyberGhost -palvelun logo Käy CyberGhostissa

Tämä on tehokas, käyttäjäystävällinen VPN. Aivan kuten ExpressVPN: lläkin, siinä on niin paljon intuitiivisia ja virtaviivaisia ​​sovelluksia, jotka ovat kaikissa laitteissa, joista voisit ajatella. Se on niin helppokäyttöinen, että sen ymmärtämiseen ei tarvitse olla teknistä tietoa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on muodostaa yhteys suoratoistopalvelimeen Ranskassa.

Lisäksi CyberGhostilla ei ole datarajoituksia, ja sillä on vahva, luotettava tietoturva ja yksityisyyden suoja. Tämä sisältää 256-bittisen salauksen kaikissa yhteyksissä. Sillä on palvelinverkko, jolla on yli 6200 palvelinta 90 maassa (mukaan lukien Ranska).

3. NordVPN

NordVPN-palvelun logo Käy NordVPN: ssä

Yli 5500 palvelimella 58 maassa ja yli 200 palvelimella Ranskassa, NordVPN on yksi parhaista vaihtoehdoista suoratoistoa varten. Se tarjoaa vankat suojausmääräykset ja ylpeilee ylimääräisillä suojausominaisuuksilla, kuten kill switch ja Double VPN -palvelimilla.

Sillä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joka varmistaa, että online-toiminnot pysyvät yksityisinä. Mitä’Lisäksi siinä ei ole kaistanleveysrajoitusta, joten voit suoratoistaa niin usein kuin haluat. Viimeiseksi, NordVPN: llä on käyttäjäystävällisiä sovelluksia, jotka tukevat monia laitteita.

Yhteenveto

Koska TF1 on Ranskan suosituin televisiokanava ja monet ihmiset ympäri maailmaa haluavat katsoa sitä, on välttämätöntä löytää tapoja päästä siihen televisioon maan ulkopuolella. Koska useimmat verkot käyttävät maantieteellisiä estämistekniikoita, VPN: n käyttö on välttämätöntä - sen avulla voit tarkastella sisältöä TF1: ssä.

Kun olet tunnistanut parhaan käytettävissä olevan VPN: n, kirjaudu, muodosta yhteys palvelimeen Ranskassa ja pääset sitten MYTF1: een..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 13