Kuinka käyttää Gmailia Kiinassa


Kiina’s Suuri palomuuri voi torjua internetyhteyttä, mukaan lukien paljon sivustoja, joihin ihmiset yleensä luottavat. YouTubesta Facebookiin, ihmisiin’Tasavallan tasavalta tekee erittäin vaikeaksi elää normaalia digitaalista elämää. Mutta ulottuuko tämä este suosituille sähköpostipalveluntarjoajille, kuten Gmail?

Tässä artikkelissa arvioidaan, rajoittaako Kiina pääsyä Googlelle’sähköpostiasiakas, ja jos ei, miten päästä Gmailiin Kiinassa. Se voidaan tehdä huolimatta siitä, mitä hallitus voi sanoa. Ja voimme näyttää sinulle kuinka.

Voinko käyttää Gmailia Kiinassa? Pikaopas sähköpostin käyttöön

Valitettavasti kävijöille, Kiinassa työskenteleville ja - ennen kaikkea - Kiinan kansalaisille, jotka haluavat käyttää maailmaa’Koska sähköpostiohjelma on numero yksi, vastaus siihen, voitko käyttää Gmailia Kiinassa, ei. Ainakin asioiden pinnalla.

Vuonna 2010 puhkesi rivi hakukone jättiläisen Googlen ja maailman välillä’väkirikkain kansakunta. Kiinnostuneen erimielisyyden ja kiinalaisten mahdollisuuksien mukaan saada ilmaista tietoa Peking pyrki pakottamaan Googlea lääkärin tutkimaan hakutuloksensa mantereella asuville..

Tuolloin Google sitoutui milittisesti Internet-vapauden levittämiseen, ja he kieltäytyivät luopumasta, syöttämällä hakuja Manner-Kiinasta Hongkongin palvelimien kautta. Vastauksena Kiina muuttui tasaisesti pakkasiksi Googlea kohtaan (voit nähdä mihin tämä on menossa, eikö?).

Jännitteiden noustessa Gmail kärsi säännöllisesti kiinalaisten käyttäjien pilaantuneista katkoksista, joilla oli vaikutusta hidastaa käyttäjäkuntaansa luotettavien palvelujen hyväksi. Esimerkiksi joulukuun 2014 lopulla tapahtui massiivinen vika - ei ole hyvä aika, että viestintäpalvelu on poissa käytöstä. Mutta kesti vuosia, ennen kuin Kiina pääsi kiertämään postipalvelun tosiasiallinen kielto.

Jonkin aikaa, siellä oli yksinkertaisia kiertotavat sellainen POP3- tai SMTP-välitys, mutta nämä alkeelliset vastatoimet eivät voineet’t viimeinen. Lopulta Gmail’Tähti välähti koko Kiinassa - suurimmalle osalle käyttäjiä, mutta ei kaikille. Kuten me’Katsotaan, että vastaus siihen, toimiiko Gmail Kiinassa, on muutettu radikaalien Internet-tietosuojatyökalujen avulla.

Kuinka käyttää Gmailia Kiinassa - luotettavia tapoja voittaa suuri palomuuri

Tällä hetkellä siellä’on ainoa todellinen ratkaisu Gmailin käytön ongelmaan Kiinassa - korkealaatuisen VPN (Virtual Private Network) -palvelun avulla.

VPN-verkkoja käytetään laajalti ympäri maailmaa varmista yksityisyys Internetissä selatessa, suoratoistettaessa elokuvia tai ladatessasi tiedostoja. Ne lisäävät salauskerroksen kaikkeen, mitä käyttäjät tekevät verkossa, ja piilottavat myös yksilöiden sijainnin ja IP-osoitteen ohjaamalla heidän liikenteensä palvelimien kautta, jotka voivat olla planeetan toisella puolella..

Valitse oikea VPN käyttääksesi Gmail-tilejä Kiinassa

Kaikki VPN: t eivät pysty voittamaan Kiinaa’s sensuurit. Viime vuosina Peking on taistellut käynnissä olevaa taistelua VPN-verkkoja vastaan ​​erittäin tuloksellisilla tuloksilla. Kaiken kaikkiaan VPN: t ovat voittaneita, mutta vain ne, jotka ymmärtävät kuinka Kiina’s Suuri palomuuri toimii.

Me’olet luonut Kiinan parhaiden VPN-verkkojen häviämisen, jonka sinäkin’voit vapaasti kuulla. Lyhyesti sanottuna luotettavat VPN: t, joita voidaan käyttää kysyessään, voiko Gmailia käyttää Kiinassa, ovat ExpressVPN, NordVPN, VyprVPN ja TorGuard. He kaikki ohittavat hallituksen’suodattimet, ja sen pitäisi avata Gmail ilman ongelmia.

Kun tulet valitsemaan, saatat houkutella yhtä monista ympärillä olevista ilmaisista VPN-verkoista. Nämä palvelut ilmestyvät usein Google-hakuissa (ironisesti), mutta eivät yleensä ole yhtä hienostuneita kuin maksetut VPN: t.

Ilmaiset VPN-verkot investoivat vähemmän ongelmien ratkaisuun etsimiseen, mikä tekee niistä vähemmän reagoivia Kiinan hallituksen toimiin.

Ja niihin liittyy myös varjoisat käytännöt, kuten hakkuut ja tietojen myynti. Tämä tekee heistä epäilyttävän yksityisyyden suojan, kun käytät mitä tahansa postilaitetta asiakkaille sortavissa maissa.

Kuitenkin, et myöskään’t täytyy hypätä suosikkilistallesi kalleimman, huippuluokan VPN-paketin suhteen. Jopa parhaat palvelut tarjoavat yleensä ilmaisia ​​kokeilujaksoja’S aina hyvä kokeilla ennen ostamista. Tarkista arvosteluja ihmisiltä, ​​jotka ovat äskettäin käyttäneet VPN: ää myös Kiinassa. Gmail-käyttö muuttuu VPN: stä VPN: ksi, joskus päivittäin ja et’t halua maksaa palvelusta, jota tasainen ei tee’t työskentele, oikein?

Parhaat käytännöt, jotka muistetaan käytettäessä VPN: ää Gmailin käyttämiseen Kiinassa

Käytä vpn: tä käyttääksesi Gmailia Kiinassa

Kun sinä’mietinkö voinko käyttää Gmailia Kiinassa, ja sinä’olet löytänyt luotettavan VPN: n’vain puolet tarinasta. Sinä’Sinun on hallittava valitsemasi VPN: n käyttö ennen Gmailin säännöllistä lukituksen avaamista. Joten tässä on joitain muistettavia vinkkejä, jotka auttavat sinua.

  1. Ota käyttöön pari VPN-vaihtoehtoa - Kuten edellä mainitsin, pääsy Gmailiin vaihtelee. Parhaatkin VPN-verkot voivat mennä alas teknisistä syistä poistaen Gmailin ulottumattomissa. Niin se’s hyvä idea vara VPN että voit kokeilla, jos päävaihtoehto epäonnistuu.
  2. Valitse VPN-verkot rahat takaisin -takuilla - Toinen hyvä idea on valita VPN-verkot, joiden avulla asiakkaat voivat vaatia rahansa takaisin, jos palvelu ei toimi’t mitata. Muutama VPN tarjoaa tämän, ja he ovat yleensä eliitti. Joten todennäköisesti voitit’t tarvitse takuuta, mutta se’kiva saada joka tapauksessa.
  3. Ole kärsivällinen ja älä’t paniikkia - Jos yrität käyttää Gmailia ensin tai se toimii hieman hitaammin kuin olet tottunut, don’t oleta heti, että suuri palomuuri on torjunut hyökkäyksesi. Joskus julkisen sektorin esteet voivat hidastaa VPN-verkkoja, joskus käytetyt palvelimet ovat yksinkertaisesti hiukan hitaita. Mutta hyvämaineisten VPN-verkkojen avulla pääset läpi, joten älä’t luopua.
  4. Ole realistinen lähettämäsi ja vastaanottamasi sisällön suhteen - Kun käytät Gmailia Kiinassa, älä’odottaa lähettävänsä valtavia määriä matkavideoita. Tallenna budjetti hitaalle nopeudelle ja pidä kiinni tekstistä ja sinusta’Olen melkein varmasti hyvin.
  5. Lajittele VPN hyvissä ajoin ennen saapumista - Yksi Kiinassa käyvien ja Gmailia käyttää haluavien ihmisten tekemistä virheistä on VPN: n ostamatta jättäminen ennen koskettamista. Kiina vaikeuttaa VPN-sivustojen käyttöä maassa’Rajat, mutta jos asetat sen takaisin kotiin tai jonnekin kuten Hong Kong, siellä ei pitäisi olla’t olla ongelma.

Entä toisen sähköpostin tarjoajan valitseminen?

Jos voisit’Koska Gmailin käyttö Kiinassa on vaivatonta, käyttämistä on harkittava. Esimerkiksi, Tencent’s QQ tarjoaa pikaviestitoiminnon joka on kätevä kommunikointiin Kiinan ihmisten kanssa. Sitten on kiinalaisia ​​sähköpostipalvelujen tarjoajia Mail35, mutta jotkut perusmandariini saattaa auttaa jos haluat käyttää niitä.

Kuitenkin siellä’s tutumpi vaihtoehto: Yahoo sähköposti. Yahoo’sähköpostiohjelma ei ole’t estetty (vuoden 2018 lopusta lähtien) Kiinassa, joten haluat ehkä perustaa Gmailin välityspalvelun Yahoo-tilille. Sitten taas, Yahoo’Haku on hiljattain estetty, joten heidän sähköpostinsa voisivat seurata. Mikään ei ole taattua, kun käytetään verkkosivustoja Kiinassa, valitettavasti.

Käytä VPN: ää päästäksesi Gmailiin missä tahansa

Kiina’sensuuri on yksi maailman hienostuneimmista, ja se tekee melko hyvää työtä seinättäessä paikallisia ihmisiä YouTubeen ja Googleen. Mutta hyvällä VPN: llä melkein kuka tahansa voi vastata kysymykseen Gmailin käytöstä Kiinassa. Joten jos sinä’Kun vierailet pian, tiedät mitä tehdä.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 45 =