Kuinka käyttää Kodia

Kodi on yksinkertainen mediasoitin, mutta siinä on erottuvat ominaisuudet ja ainutlaatuinen muotoilu. Sen käyttäminen ei ole täysin suoraviivaista ensimmäistä kertaa käyttäjille. Se ei kuitenkaan vaadi erityistä teknistä taitoa tai oppimiskäyrää, jotta käyttäjä voi aloittaa ohjelmien tai elokuvien katselun Kodilla. Se tarvitsee vain vähän apua Kodin käytön oppimiseen. Tässä oppaassa opit lataamaan, asentamaan ja käyttämään Kodia useille laitteille.

Kuinka ladata ja asentaa Kodi

Kodi on saatavana Androidilla (sekä televisiossa että mobiililaitteissa), Macissa, iOS: ssä, Windowsissa, Raspberry Pi: ssä ja Amazon Fire Stickissä & Palo-TV. Jos joudut ajamaan sovellusta android-laitteella tai työpöydällä, voit saada sen joko liittyvästä sovelluskaupasta tai verkkosivustolta. Windows-käyttäjille on myös Windows Store -versio ja Android-käyttäjille APK-tiedosto sovelluksen lataamiseksi sivulle.

Sinun tulisi kuitenkin huomata, että sivulataus vaikeuttaa sovelluksen päivittämistä. Siksi on suositeltavaa hankkia sovellus Play Kaupasta. Uusin versio Kodista on merkitty Kodi Krypton v17.6, mutta siellä on iso versio.

Kodin asentaminen Amazon Firestickiin & Palo-TV

Kodi amazonille


Firestick ja Fire TV ovat samat lukuun ottamatta muutamia pieniä eroja. Siksi asennustapa on sama molemmille. Tällä hetkellä Amazon Storessa ei ole Kodi. Kodi-käyttäjien on siksi ladattava APK-tiedosto manuaalisesti luotettavasta lähteestä ja asennettava se FireStick-tiedostoon.

Ensin sinun tulee asentaa Firestick ja valmistella se asennusta varten. Sinun on sammutettava Kerää sovelluksen käyttöä koskevat tiedot ja Laitteen käyttöä koskevat tiedot vaihtoehtoja siirtymällä asetukset ja napsauttamalla Asetukset.

Sinun on myös otettava käyttöön ADB-virheenkorjaus, ja kytke päälle Sovellukset tuntemattomista lähteistä vaihtoehto siirtymällä kohtaan Fire TV / Firestick -asetukset ja valitsemalla Oma palo-TV / laite ja sitten valitsemalla Kehittäjävaihtoehdot.

Seuraavaksi lataa ja asenna ES-tiedostojen tutkija Fire Stickissä / televisiossa. Sen jälkeen voit asentaa Kodi seuraavien vaiheiden avulla:

 • Vaihe 1. Avaa ES File Explorer ja valitse valikko. Navigoida johonkin Työkalut->ladata johtaja->+Uusi. Ponnahdusvalikko tulee näkyviin ja kysyy nimeä ja polkua.
 • Vaihe 2. Kirjoita polkukenttään https://www.firesticktricks.com/kapk ja kohtaan Kodi Nimi ja napsauta kunnossa.
 • Vaihe 3. valita Lataa nyt, ja latausprosessi alkaa. Kun lataus on valmis, napsauta Avaa tiedosto ja napsauta sitten Asentaa.
 • Vaihe 4. Klikkaus Asentaa uudelleen ja asentaa Kodi-sovellus FireStick.

Asennuksen jälkeen Kodi-sovellus ei näy aloitusnäytössä. Löydä se siirtymällä osoitteeseen asetukset->Sovellukset, Asennettujen sovellusten hallinta, Kodi ja napsauta Tuoda markkinoille.

Kodin asentaminen Android-matkapuhelimiin ja tablet-laitteisiin

Toisin kuin Amazon FireStick / Fire TV, sinun ei tarvitse ladata Kodi-sovellusta sivua Android-mobiililaitteille ja tablet-laitteille. Sovellukseen pääsee Google Play Kaupan kautta. Play Kauppa sallii vain turvalliset ja luotetut sovellukset. Kodi on Play Kauppa, joten se on turvallista. Näin asennat Kodi-sovelluksen Android:

 • Vaihe 1. Avaa Play Kauppa
 • Vaihe 2. Etsi Kodi
 • Vaihe 3. Kun löydät sen, seuraa näytöllä näkyviä ohjeita ja asenna sovellus.

Kodin asentaminen Windows PC: hen

Kodi ikkunat 10

Windows 10

Kodi -sovelluksen asennus Windows 10: een on erilainen kuin Windows 8.1: n & vanhempi. Jos käytät Windows 10: tä, voit ladata helposti virallisen Kodi-sovelluksen Microsoft Storesta. Tässä’s miten se tehdään:

 • Vaihe 1. Napsauta Cortana-hakupainike ja kirjoita “Kodi.” Kodi-kuvake näkyy hakutuloksissa nimellä “Luotettu Microsoft-sovellus
 • Vaihe 2. Sinun on napsautettava Kodi-kuvaketta, ja sinut ohjataan Microsoft Storeen
 • Vaihe 3. Napsauta kaupassa “ladata” tai “Saada” -painiketta, ja Microsoft Store suorittaa loput asennusprosessista.

Windows 8.1 tai vanhempi

Voit silti ladata Kodin Kodin viralliselta verkkosivustolta, kodi.tv, jos käytät muita Windows-versioita. Kun olet avannut virallisen verkkosivuston, voit napsauttaa ladata -painiketta tai voit siirtyä suoraan osoitteeseen https://kodi.tv/download ja ladata Kodi-sovelluksen.

Siirry näkyviin tulevalla lataussivulla tuettujen alustojen / laitteiden logoihin ja toimi seuraavasti:

 • Vaihe 1. Napsauta Windows-logoa. Varmista, että valitset suositeltava välilehti seuraavassa ikkunassa
 • Vaihe 2. Klikkaa Asennusohjelma (32-bittinen) ja lataa sitten Kodi-asennustiedosto tietokoneellesi
 • Vaihe 3. Kun Kodi-asennustiedosto on ladannut, avaa se ja asenna Kodi noudattamalla ohjeita

Huomaa, että vaikka tietokoneesi käyttäisi 64-bittistä, joudut silti valitsemaan Kodi-sovelluksen 32-bittisen version Windows 10 -käyttöjärjestelmän alapuolella olevilla versioilla..

Kodin asentaminen Mac OS: ään

Kodi ei ole Apple App Storessa; sillä on Mac OS -versio Kodin virallisella verkkosivustolla. Jotta Kodi toimisi, sinun on käytettävä Mac OS 10.X tai uudempi. Alla on vaiheet Kodi Krypton 17.6: n asentamiseen Mac: iin:

 • Vaihe 1. Avaa https://kodi.tv/download -linkki Safari-selaimella (Safari asentaa DMG-tiedoston automaattisesti)
 • Vaihe 2. Vieritä sitten alaspäin Napsauta Mac OS -logoa. Varmista, että sinä valitse Suositeltu tab ponnahdusikkunassa
 • Vaihe 3. Klikkaus Asennusohjelma (64-bittinen) ja seuraa normaalia prosessia asentaaksesi Kodi Mac-tietokoneellesi.

Kodin asentaminen iOS: iin (iPod Touch, iPad ja iPhone)

Kodi-virallisella verkkosivustolla sanotaan, että sinun on purettava iOS-laitteesi vankilaan ennen Kodin asentamista. On kuitenkin kolmansien osapuolten sovelluskauppoja, kuten TweakBox, joilla on Kodi-sovelluksen iOS-versio. Asentaaksesi Kodi TweakBoxilla, sinun on ensin asennettava TweakBox.

 • Vaihe 1. Avaa tweakboxapp.com missä tahansa selaimessa ja lataa TweakBox.
 • Vaihe 2. Asenna TweakBox ja anna käyttöoikeudet, joita sovellus vaatii asennuksen aikana.
 • Vaihe 3. Suorita TweakBox ja avaa Sovellukset-välilehti huipulla.
 • Vaihe 4. Etsi Kodi luettelon sovelluksista.
 • Vaihe 5. Napsauta Kodi -kuvaketta, kun näet sen ja noudata näytön ohjeita asentaaksesi Kodi iOS: iin.

Kodin asentaminen Android Smart TV- ja TV-ruutuihin

Android TV -laatikot ja Smart TV tukevat Google Play Kauppaa. Kodi Krypton on myös virallinen julkaisu Play Kaupassa, joten sovelluksen asentaminen on helppoa.

 • Vaihe 1. Kytke televisioon virta (jos käytät Android TV Box -laitetta, varmista, että se on kytketty televisioon)
 • Vaihe 2. Kun aloitusnäyttö on latautunut, napsauta Play Kauppa -kuvaketta
 • Vaihe 3. Hae Kodi-sovellusta
 • Vaihe 4. Asenna Kodi noudattamalla näytön ohjeita

Kuinka käyttää Kodia

Kodi

Ennen kuin käytät Kodia Fire TV: ssä / Firestickissä, sinun pitäisi tietää, että Internet-palveluntarjoajasi näkee suoratoistotoimintasi. Jos joudut katsomaan tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä, saatat joutua laillisiin syytteisiin sinua vastaan. Tästä huolimatta voit silti nauttia suosikkisisällöstäsi Kodin kautta yksityisesti luotettavan VPN-palvelun avulla.

Luotettava VPN auttaa sinua ohittamaan sisällön maantieteelliset rajoitukset, online-valvonnan ja nopeuden säädön. On paljon VPN-palveluita, jotka voit helposti ladata ja asentaa Fire TV / Firestick -laitteeseesi. Jos valitset yhden, sinun on kytkettävä se vain päälle verkkotoimintojen turvaamiseksi.

Joitakin parhaimmista VPN-palveluista ovat muun muassa ExpressVPN, NordVPN ja CyberGhost.

Kun olet asentanut Kodi, näet sen kotinäytön tai käyttöliittymän, joka tunnetaan myös nimellä “Kodi Iho.” Kodilla on useita nahoja, joissa on vaihtoehdot musiikkitelevisio-ohjelmiin, elokuviin, lisäosiin jne. Voit valita ihon henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella, joten voit testata erilaisia ​​nahoja määrittääksesi, mikä niistä eniten.

Kun olet asentanut Kodi-kotinäytön haluamallasi iholla, voit aloittaa suoratoiston. Tehokkain tapa suoratoistaa Kodi-ohjelmaa on asentaa joitain lisäosia. Kodi-lisäosa on kuin sovellus, joka sisältää haluamasi sisällön.

Kodissa on tuhansia lisäosia, jotka voit asentaa, ja sinulla on mahdollisuus asentaa niin vähän tai monta lisäosaa kuin haluat. Kun olet asentanut lisäosan, näet katselukategoriat, mukaan lukien TV-ohjelmat, tyylilajit, elokuvat ja muut. Luokat vaihtelevat valitsemasi lisäosan mukaan. Kodi-lisäosan asentaminen on seuraava:

 • Vaihe 1. Napsauta Kodi Asetukset-kuvake
 • Vaihe 2. Klikkaa Järjestelmäasetukset
 • Vaihe 3. Vie hiiri Lisäosia valikkokohta
 • Vaihe 4. Klikkaa Vaihda kytkin ja Ota tuntemattomat lähteet käyttöön
 • Vaihe 5. valita Joo ja napsauta sitten Takaisin nappi palataksesi edelliseen näyttöön
 • Vaihe 6. Klikkaa Tiedostonhallinta
 • Vaihe 7. Klikkaa Lisää lähde
 • Vaihe 8. Klikkaus Ei mitään

Kuinka käyttää Kodi-lisäosia

Kodi addon

Kun olet asentanut Kodi-lisäosan, voit käyttää sitä videon lisäosien osasta. Löydät asennetun videolisäosan siirtymällä Kodin aloitusnäyttöön ja napsauttamalla Lisäosia. Napsauta sen jälkeen Video-lisäosat seuraavassa näytössä. Vaikka et napsauta videon lisäosia, voit viedä hiiren osoittimen sen päälle, ja kaikki videoiden suoratoiston lisäosat näkyvät oikealla puolella..

Video-lisäosien sivulla näet lisäosakuvakkeet. Voit avata minkä tahansa lisäosan napsauttamalla sitä kerran. Näet sitten luettelot, joissa on eri nimikkeet. Jos napsautat mitä tahansa luokkaa, näet joko alaluokat tai otsikkoluettelon. Se vaihtelee lisäosien mukaan.

Alaluokassa voi olla myös enemmän alaluokkia. Asia on napsauttaa luokkia ja alaluokkia ja napsauttaa sitten nimikettä, jonka haluat pelata, kun otsikkoluettelo tulee näkyviin. Lisäosa alkaa romuttaa erilaisia ​​palvelimia ja tuo sinulle suoratoistolinkit. Kun linkki tulee näkyviin, napsautat sitä aloittaaksesi ohjelmien tai elokuvien katselemisen Kodilla.

Lisätyökalut

Lähes kaikilla Kodi-lisäosilla on Työkalut tai asetukset osiossa. Tämän luokan käyttäminen on hieno tapa parantaa lisäosien suorituskykyä. Asiat, kuten latausvaihtoehdot, palveluntarjoajien valintojen poistaminen käytöstä, videon laatu ja muut, ovat kaikki mukana Asetukset-välilehti. Jos sinulla on ongelmia valitun lisäosan kanssa, yritä säätää sitä käyttämällä Työkalut saada Kodi juoksemaan parhaimmillaan.

Kodi pidetään pääasiassa välineenä esitysten ja elokuvien katseluun, mutta sillä on paljon muita ominaisuuksia. Käyttäjä voi myös asentaa musiikkilisäosia. On olemassa monia musiikki- ja ääni-lisäosia, jotka sisältävät sanoituksia, musiikkivideoita ja muita kohteita.

Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista, joita Kodi-lisäosa tarjoaa, on sen yksinkertaisuus. Kodi-lisäosan avulla televisio-ohjelmia ja elokuvia voi olla sormenpäässä muutamassa minuutissa. Jos haluat kuitenkin monimutkaisemman Kodi-järjestelmän, kannattaa ehkä katsoa Kodi-rakennuksia.

Kodi rakentaa

Kun olet asentanut Kodi ja käynnistänyt sen ensimmäistä kertaa, näet oletusrajapinnan, jonka mukana tulee oletuskuori nimeltään “suisto.” Lisäksi Kodin asentamisen jälkeen tarvitset lisäosia katsellaksesi suosikkielokuvasi ja -sovelluksiasi. Siksi sinun on asennettava erilaisia ​​lisäosia erikseen.

Oletusliittymän yksinkertaisuuden lisäksi on olemassa tapa saada Kodi näyttämään erilaiselta Kodi-rakennusten avulla. Kodi-rakenne voi antaa Kodi-sovellukselle uuden ihon, jännittävällä käyttöliittymällä. Kodi-rakennus voi myös esiasentaa useita Kodi-lisäosia monenlaiselle sisältötyypille, joten sinun ei tarvitse tehdä manuaalista asennusta.

Kodi rakentaa asennuksen ja käytön

Kodi-rakennuksia on paljon, mutta kaikki eivät ole täydellisiä. On olemassa suosittuja rakennuksia, joista voit valita ja kokeilla eri aikoina. Kun olet tunnistanut rakenteen, tarvitset muutamia taitoja, mutta se’Sitä ei ole vaikea perustaa.

Kaikissa suosituissa rakennuksissa on asennusoppaita, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennusprosessista. Lisäksi kaikki rakennukset ovat melkein samankaltaisia ​​asettelun suhteen, estäen muutamia pieniä eroja. Siksi, kun sinulla on käsitys yhdestä rakennuksesta, saat yleisen idean muiden rakennusten käyttämisestä.

Rakennuksessa on valikkopalkki, ja päävalikkorivin alla voi olla myös alivalikkopalkki. Voit valita kohteen valikkopalkista, ja muut siihen liittyvät alivalikon kohteet näkyvät sen alla.

Lisäosien lisääminen rakennukseen

Rakennukset toimitetaan yleensä esiasennettuna monien lisäosien kanssa. Tämä ei kuitenkaan takaa, että se sisältää aina haluamasi lisäosan. Jos huomaat, että rakennus ei sisällä suosikkilisäosaasi, sinulla on mahdollisuus asentaa kyseinen lisäosa manuaalisesti.

Kaikkien rakennusten avulla käyttäjä voi asentaa muita lisäosia niiden päälle. Kodi-rakennuksen asennustapa ei ole paljon erilainen verrattuna asennukseen ilman sellaista. Kuten aiemmin, lisää URL-osoite Kodi, asenna sitten repo lähteestä ja lopulta asenna lisäys reposta.

Kuinka päivittää Kodi

Päivitä Kodi Androidilla

Voit päivittää sovelluksen sen lataussivustolta tai Play Kaupasta. Play Kaupasta voit etsiä Kodia, ja löydät sen hakutulosluettelosta. Jos sinulla on Kodi asennettuna, näet sen saatavilla olevat päivitykset kaupassa. Klikkaa Päivitä Kodi ja noudata ohjeita.

Siirry latausverkkosivulta kuvakkeiden luetteloon ja napsauta Android-kuvaketta. Valitse sen jälkeen ARM-versio. ARMV7A (32BIT) sopii 32-bittisiin laitteisiin, kun taas ARMV8A (64BIT) sopii 64-bittisiin laitteisiin.

Päivitetään Kodi Macissa

Kodi -päivitysprosessi Macissa on sama kuin Windowsissa. Näin päivität Macissa:

 • Avaa selain ja siirry Kodi-viralliselle verkkosivustolle, Kodi.tv
 • Klikkaa Lataukset valikko
 • Vieritä alas ja valitse MacOS
 • Klikkaa Asennusohjelma (64-bittinen), ja lataus alkaa
 • Kun lataus on valmis, avaa tiedosto ja napsauta Asentaa asentaaksesi uusimman version Kodista.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 83

Adblock
detector