Kuinka käyttää popcorniaikaa Apple TV: ssä


Popcorn Time on monialustainen BitTorrent-asiakasohjelma, joka julkaistiin helmikuussa 2014 ja kokenut käyttäjien ja toimintojen nousun vuonna 2016. Tilausvideopalvelujen maailma on räjähtää viime vuosina. Valittavana on kymmeniä suoratoistoalustoja, ja näyttää siltä, ​​että suosituimmat yritykset haluavat hypätä peliin. Yritykset, kuten Amazon ja YouTube, ovat liittyneet kehään ja onnistuneet pitämään omansa. Popcorn Time on vaihtoehto näille maksetun tilauksen suoratoistopalveluille.

Kaikilla näillä eri vaihtoehdoilla on helppo nähdä, miksi käyttäjiä kiinnostaa Popcorn Time -tyyppinen tuote, jonka avulla käyttäjät voivat ohittaa useiden suoratoistopalveluiden tilaamisen ja löytää suosikkiohjelmansa ja elokuvansa yhdestä paikasta.

Yksi popcorn-ajan suurimmista ominaisuuksista on sen monet käytettävissä olevat alustat. Tässä keskustellaan kuinka voit käyttää Popcorn Time -sovellusta Apple TV: lläsi.

Tietoja popcorn-ajasta Apple TV: ssä

Popcorn Time -sovelluksen käyttö Apple TV: ssä on loistava vaihtoehto käyttäjille, jotka ovat kyllästyneitä käsittelemään useita tilauspalveluita. Popcorn Time -sovelluksen asentamiseen Apple TV: hen ei tarvita erityistä laitteistoa tai ohjelmistoa, mikä tekee siitä kätevän valinnan.

Popcorn-aika-sovellusta ei kuitenkaan löydy virallisesta iTunes-sovelluskaupasta. Tämä tarkoittaa, että Popcorn-ajan lataamiseen ja asentamiseen Apple TV: ssä on erityinen menetelmä, ja me näytämme sinulle miten’S valmis.

Kuinka ladata Popcorn Time Apple TV: stä

Kuten mainitsimme, et voi ladata Popcorn Timea iTunesin kautta, mikä tarkoittaa, että tiedosto on ladattava sivulle. Sivulataus on ulkopuolisten sovellusten asentaminen takaoven menetelmillä.

Popcorn Time -sovelluksen lataamiseksi Apple TV: hen tarvitset:

  • Mac-tietokone
  • USB-kaapeli
  • Toimiva Apple ID
  • Apple TV

Nyt kun sinulla on kaikki materiaalisi, anna’katso latausvaiheet:

  1. Liitä Mac Apple TV: hen USB-kaapelilla.
  2. Asenna sivutulostava GUI-työkalu, kuten Cydia Impactor, Mac-tietokoneeseesi.
  3. Lataa Popcorn Time IPA-tiedosto Mac-tietokoneellesi hyvämaineisen verkkosivuston kautta.

Kuinka ladata Popcorn Time Apple TV: stä

Miten asentaa

Nyt kun sinulla on sekä GUI-työkalu että Popcorn Time’s Mac-tietokoneellesi ladattu IPA-tiedosto, voimme aloittaa asennuksen. Jos et’t jo tietokoneesi ja televisio on kytketty USB-kaapelilla, kytke se nyt. Käytämme esimerkissämme Cydia Impactoria.

Kuinka asentaa Popcorn Time Apple TV: hen

Etsi ja valitse Apple TV GUI-työkalussa laiteluettelosta.

GUI-työkalu

Siirrä Popcorn Time IPA-tiedosto GUI-työkaluun vetämällä tiedosto sen näytölle.

Siirrä Popcorn Time IPA-tiedosto GUI-työkaluun

Kirjoita pyydettäessä Apple-tunnuksesi ja salasanasi, ja sovellus lataa.

kirjoita Apple-tunnuksesi ja salasanasi

Sovelluksen pitäisi nyt olla Apple TV: ssä ja käyttövalmis!

Aseta popcorn-aika

Kun avaat Popcorn-ajan, haluat siirtyä asetusvalikkoon!

Popcorn Time -mediakirjasto

Tässä valikossa on kaikki Popcorn Time -sovelluksen perusasetukset.

Popcorn-ajan asetukset

Ensinnäkin meillä on käyttöliittymän alla oletuskieli. Jos sinulla on 15 vaihtoehtoa valita, on todennäköistä, että siellä on kielivaihtoehto, joka sopii tarpeisiisi.

Vielä käyttöliittymän alla - voit myös muuttaa teeman, mutta tiedä, että sovelluksen vanhemmat versiot tarjoavat vain klassisen teeman.

Seuraavaksi meillä on tekstitysasetukset, joiden avulla voit säätää fonttikokoa. Voit muuttaa tekstityksen normaalista, erittäin suureksi tai jopa erittäin pieneksi. Voit niputtaa ympäriinsä myös kaikkia välikokoja, kunnes löydät koon, joka on mukavin katselun aikana.

Asetusvalikon muutama viimeinen vaihtoehto voi olla kaksi tärkeintä. Kaksi ensimmäistä sisältävät välimuistisi. Vaikka oletusalue etenee, voit valita välimuistille määritettävän kansion. Voit myös pyytää sovellusta tyhjentämään välimuistisi aina poistuessasi Popcorn Time Apple TV -sovelluksesta.

Viimeinen vaihtoehto, “Ilmoita minulle ennen lataamista, jos VPN-virta on kytketty pois päältä” on valittu automaattisesti. Tämä johtuu VPN: n käytön tärkeydestä Popcorn Timea käytettäessä. Voit poistaa tämän valinnan, jos valitset, mutta keskustelemme myöhemmin siitä, miksi on niin tärkeää käyttää VPN: ää aina kun ladataan tiedostoja sovelluksesta.

suoratoisto

Nyt kun olet ladannut Popcorn Time -sovelluksen Apple TV: hen ja olet asettanut kaikki asetukset oikein, anna’keskustele streaming.

Suoratoisto Popcorn-ajasta Apple TV: lle on erittäin helppoa. Käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin suositut suoratoistosovellukset, kuten Netflix. Voit valita suosittujen tuotteiden aloitussivulta. Voit hakea myös elokuvien, TV-ohjelmien tai tyylilajin mukaan. Tai kirjoita hakukenttään vain hakupalkki!

Kun olet valinnut vaihtoehdon, löydät kyseisen ohjelman tai elokuvien aloitussivun. Jos kyse on TV-ohjelmasta, sinulle annetaan vasemmalla luettelo käytettävissä olevista vuodenaikoista ja jaksoista. Sekä TV-ohjelmat että elokuvat antavat sinulle perusteellisen juontisivut, linkin arvosteluihin, aika- ja lähettämistilastot sekä genren.

Popcorn Time -elokuvan esittely

Kun olet valinnut tarkan elokuvan tai jakson sinusta’Haluan nähdä, löydät avattavat kieli- ja laatuvaihtoehdot aloitussivun oikeasta alakulmasta. Tee valinnat ja valitse “Katso nyt.”

VPN: n merkitys popcorn-ajalle

Popcorniaikaa, kuten mitä tahansa BitTorrent-laajennusta, tulee käyttää asianmukaisella suojauksella. Jotkut käyttävät näitä kiehtovia sovelluksia ladatakseen laittomia kopioita teoksista. Tämän vuoksi näitä sovelluksia ja niitä käyttäviä valvotaan tarkkaan. Jos olet huolissasi, voit ladata vahingossa laittoman tiedoston tai jos et halua’Pidän esimerkiksi ideasta, että muukalainen tarkkailee tietojasi, sijaintiasi, henkilökohtaisia ​​tietojasi ja online-toimintaasi, sinun on käytettävä VPN-verkkoa.

Voit aloittaa tarkistamalla parhaan popcorniajan VPN-luettelomme löytääksesi luotettavan VPN-palveluntarjoajan

Oikealla suojauksella ja pienellä työllä voit katsella suosikki-ohjelmasi helposti Popcorn Time for Apple TV: n avulla!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 73