Kuinka käyttää popcorniaikaa Roku-ohjelmassa

Popcorn Time on ilmainen, monialustainen, avoimen lähdekoodin sovellus, jota käytetään suoratoistamaan pyydettäviä videoita. Se’Se on yksi suosituimmista suoratoistosovelluksista, koska sen käyttöliittymään ja käytettävyyteen tehtiin valtavia parannuksia vuonna 2016. Nyt se ei vain kilpaile huipputason suoratoistovaihtoehtojen, kuten Netflix ja Amazon Prime, kanssa, mutta sen valtava videokokoelma ohittaa useimmat kilpailijat..

Kun katsot, että Popcorn Time on ilmainen, siinä on enemmän vaihtoehtoja kuin missään yksittäisessä tilauspohjaisessa sovelluksessa ja se on saatavana useimmissa laitteissa, se’Ei ihme, että yhä useammat ihmiset valitsevat nykyisen VOD-palvelunsa.

Tiedämme, että Popcorn Time on saatavana monilla alustoilla, mutta tänään me’keskustelemme sen käytöstä Roku-ohjelmassa.

Tietoja popcorn-ajasta Rokulla

Popcorn Time -sovelluksen käyttö Roku-laitteessa on yksi yksinkertaisimmista ja silti syvällisemmistä vaihtoehdoista. Se voi muuttua hieman hämmentäväksi, kun yrität oppia käyttämään Popcorn Timea Roku-ohjelmassa, mutta se’vain siksi, että sovellusta voidaan käyttää monin eri tavoin erilaisten esteiden kiertämiseksi, joita saatat kohdata yrittäessäsi asentaa sovellusta.


Tämä on itse asiassa hyvä asia, koska erilaisten asennusvaihtoehtojen käyttäminen tarkoittaa siellä’s suurempi mahdollisuus, että sinä’Voit löytää asennuksen, joka sopii sinulle. Antaa’Katsotaanpa joitain tärkeimmistä lataus- ja asennusmenetelmistä.

Popcorn-aika Plexin kautta

Koska siellä’Sillä ei ole Roku-erityistä sovellusta Popcorn Time -sovellukselle, meidän on löydettävä toinen tapa saada sovellus Roku-laitteeseemme. Yksi vaihtoehto on ladata Popcorn Time -kanava Plexin kautta, joka on käytettävissä Roku-sovelluksessa.

Kuinka ladata - Plex-menetelmä

 • Lataa Plex Media -sovellus tietokoneellesi ja avaa sitten sovellus.Kuinka ladata popcorn Time Roku - Plex -menetelmällä
 • Etsi Popcorn Time -kanava Plexistä ja asenna se sovelluksen mukaan’s ohjeet.
 • Lataa Plex Roku-laitteellasi.

Kuinka asentaa Popcorn Time Rokuun - Plex-menetelmä

 • Käytä Plex with Popcorn Time -sovellusta suoratoistaaksesi tietokoneeltasi televisioon Roku-laitteen avulla.
 • Lisämenetelmiä ei tarvita tällä menetelmällä.

Popcorn-aika näytönohjauksen kautta

Screen Casting on toinen yksinkertainen tapa käyttää Popcorn Timea Roku kanssa. Tämä tarkoittaa, että lataus- ja asennusoppaat ovat erityisiä käyttöjärjestelmällesi.

Kuinka ladata Popcorn Time Roku - Mac-menetelmä

 • Etsi käyttöjärjestelmän latauslinkki.Kuinka ladata popcorn Time Roku - Mac -menetelmällä
 • Valitse Lataa.
 • Avaa ladattu tiedosto ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita asentaaksesi.Popcorn Time -asennusohjelma - esittelyPopcorn Time -asennusohjelma - asennustyyppi
 • Huomaa - sinua voidaan kehottaa muuttamaan suojausasetuksesi salliaksesi kolmannen osapuolen sovelluksen lataamisen. Tämä voidaan tehdä Järjestelmäasetukset-valikon kautta.Järjestelmäasetukset

Kuinka ladata Popcorn Time Roku - PC-menetelmä

 • Etsi käyttöjärjestelmän latauslinkki.Kuinka ladata Popcorn Time Roku - PC-menetelmä
 • Valitse Lataa
 • Avaa ladattu tiedosto ja asenna sovellus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.Popcorn Aika määränpäähänOhjattu popcorn-ajan asetustoiminto - viimeinen vaihePopcorn Asennuksen lisätehtävät

Perustaa

Ennen kuin aloitat suoratoiston Roku-laitteellesi, sinä’Haluan siirtyä Popcorn Time -sovelluksesi asetuksiin.

Popcorn-aika-asetusvalikko

Tässä valikossa voit säätää kieli-, tekstitys-, välimuisti- ja VPN-hälytysasetuksia. Tästä voi olla hyötyä käyttäjän yleisen tyytyväisyyden parantamiseksi sekä turvallisuuden ylläpitämiseksi popcornia käytettäessä.

Popcorn-ajan asetukset

Kuinka suoratoistaa popcorniaika Rokoon

Nyt kun olet ladannut Popcorn Time -sovelluksen tietokoneellesi, voit käyttää tätä järjestelmää näytön siirtämiseen Roku-laitteellesi.

Casting Rokuun PC: n avulla

 • Käynnistä televisio ja Roku
 • Käynnistä tietokone ja paina “Windows-näppäin + P.” Tämä näyttää näyttövaihteesi.
 • Valitse Roku.
 • Hyväksy lähetyskehotus televisiossasi ja nauti popcorn-ajan käytöstä Roku-laitteellasi.

Suoratoisto Rokuun Macilla

 • Lataa Roku-sovelluksen Mirror-sovellus iTunes-kaupasta.

Peili Rokulle

 • Kun olet ladannut, varmista, että Mac ja Roku ovat samalla reitittimen kanavalla. Nyt voit peilata popcorniaikaasi suoraan Roku-laitteellesi!
 • Huomaa - tämä ei ole ilmainen sovellus. Jos haluat pitää Popcorn-ajan Roku-kokemuksestasi täysin ilmaiseksi, suosittelemme käyttämään yllä mainittua Plex-menetelmää.

VPN: n merkitys popcorn-ajalle

Popcorniaikaa, kuten mitä tahansa BitTorrent-laajennusta, on käytettävä varoen. Vaikka nämä sovellukset ovat laillisia, niiden avulla käyttäjät voivat ladata sisältöä laittomasti. Se’s harmaa alue, johon käyttäjä voi kompastua vahingossa. Ja vaikka matka laittomaan sisältöön voi olla sattumanvaraista ja näennäisesti viatonta, rangaistus on ankara. Tekijänoikeuksin suojattujen teosten merirosvointi voi johtaa liittovaltion syytteeseen, jossa on suuria sakkoja ja jopa vankilassa vietettyä aikaa.

Siksi sinun tulee aina käyttää VPN: tä käytettäessä kaikenlaisia ​​torrent-sovelluksia. VPN ei vain suojaa sinua henkilöllisyysvarkailta, hakkereilta ja muilta tietoverkkorikollisilta. VPN voi suojata sinua muilta tuomitsevilta silmiltä online-tilassa.

VPN-verkot tarjoavat sinulle todellisen digitaalisen nimettömyyden ja muuttavat online-kokemuksesi yksityiseksi lomalle Internet-vapaudesta.

Me’ve on laatinut luettelon parhaista VPN-palveluista popcorn-ajalle, ja sinun tarvitsee nyt valita vain VPN-palveluntarjoajasi.

Joten nyt, kun osaat käyttää Popcorniaikaa vastuuntuntoisesti ja asianmukaisella suojauksella, olet kaikki valmiina nauttimaan uudesta ilmaisesta tilauksesta -sovelluksesta. Nauttia!

Suositus:

Onko popcorniaika turvallinen?

Tarvitsenko VPN: tä Popocorn-aikaa varten

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 77

Adblock
detector