Kuinka käyttää YouTubea Kiinassa


Kiinan hallituksen ja Internetin välinen suhde on syvästi toimiva. Toisaalta he tarvitsevat Internetin, jotta dynaamiset kiinalaiset yritykset voivat kilpailla maailmanlaajuisesti. Toisaalta tiedon vapaa liikkuvuus verkossa on vaarallista puoluevaltiolle, jossa erimielisyydet on pidettävä kääreissä.

Nämä ongelmat ovat ulottuneet melkein kaikkiin kuuluisiin länsimaisiin sosiaalisen median sivustoihin, myös YouTubeen. Videoiden suoratoistopaikka on jo pitkään ollut Pekingin virkamiesten ristissä, jotka pelkäävät levottomuuksien ja epävakauden mahdollisuutta. Mutta ovatko he onnistuneet tukahduttamaan sivuston kokonaan, ja onko YouTube estetty Kiinassa? Kuten me’näen sen’s kaukana tapauksesta. Joten lue lisää, jos sinun on tiedettävä kuinka käyttää YouTubea Kiinassa.

Mikä on tilanne - onko YouTube kielletty Kiinassa?

Miksi YouTube kielletään Kiinassa? Se’kaikki vallasta. 2000-luvun alusta lähtien, Kiinan hallitus on taistellut jatkuvaa taistelua Kiinan suuren palomuurinsa pystyttämiseksi - sensuuri- ja valvontajärjestelmä, jonka tarkoituksena on säännellä, mitä sivustoja kiinalaiset voivat käyttää. Teoreettisesti suuri palomuuri mahdollistaa toisinajattelijoiden hallinnan ja vastustuksen tukahduttamisen.

Vuonna 2007 Iso muuri aloitti videoiden suoratoiston, kun Peking kohdisti YouTubeen’s sensoreita, ja se oli offline-tilassa kuusi kuukautta. Vuotta myöhemmin se haudattiin uudelleen, tällä kertaa näennäisesti hyvältä. Vuodesta 2009 alkaen Manner-Kiinan ihmisillä on teoriassa evätty pääsy maailmaan’suurin videon suoratoistosivusto.

Kuinka Kiinan hallitus hallitsee YouTube-kieltoa Kiinassa?

YouTube-kielto Kiinassa ei ole’t yhteensä millään tavalla

Asukkaat Hong Kong ja Macao ovat voineet käyttää sivustoa ilman rajoituksia, samoin kuin laajassa Shanghain vapaakauppavyöhykkeessä (tai ihmisille, joilla on pääsy vyöhykkeelle). Ne voivat olla taskuja, mutta ne voivat tarjoavat YouTube-pääsyn kymmenille miljoonille ihmisille. Joten vastaus kysymykseen on, ettei YouTube ole estetty Kiinassa’t niin suoraviivaista kuin miltä se näyttää.

Lisäksi on merkkejä siitä, että Kiinan valtio on sekoittanut tunteita sivustosta. Suurimmalla valtion lähetystoiminnan harjoittajalla CCTV: llä on suosittu YouTube-kanava, ja YouTube on jatkuvasti korkealla paikalla manner-Kiinan verkkoliikennetilastoissa. Joten vastaus kysymykseen on YouTube, joka on kielletty Kiinassa, on - kyllä ​​ja ei. Virallisesti se’s kielletty. Todellisuudessa, on olemassa tapoja päästä sivustoon. Antaa’s lisätietoja.

Pikaopas siitä, kuinka katsella YouTubea Kiinassa

Jos sinä’Yksi niistä monista ihmisistä, jotka matkustavat tai asuvat Kansalaisten tasavallassa ja haluavat tietää kuinka käyttää YouTubea Kiinassa, don’t hätää. Kiellon kiertämiseen on tapoja, ja ne kiertävät virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN).

VPN: t toimivat salataan tilaajien IP-osoitteet ja salataan tiedot ne lähettävät verkossa. Kun nämä molemmat työkalut toimivat samanaikaisesti, ne voivat tehokkaasti poistaa kiinalaisia ​​verkkokäyttäjiä kartalta.

Muista, että sensuurit etsivät IP-osoitteita Kiinan sijainneista. Kun he havaitsevat yhteyden näiden osoitteiden ja YouTube: n välillä, he katkaisevat linkin. Mutta jos he voivat’Nähdään, miten he voivat tehdä asialle mitään?

Voivatko VPN: t edelleen auttaa sinua katsomaan YouTubea Kiinassa?

Kuka tahansa, joka seuraa Internet-uutisia Kiinassa, tietää kuitenkin saalista. Luonnollisesti Kiinan hallitus tietää VPN: istä. Joten he ovat pyrkineet estämään kiinalaisia ​​käyttämästä näitä työkaluja, usein hyvin onnistuneesti. Lukemattomat VPN-verkot on tehty toimimattomiksi Manner-Kiinassa, koska valtio on palannut takaisin.

Mutta ponnisteluistaan ​​huolimatta Kiinan hallitus on paratiisi’t tulevat lähellä aukkojen sulkemista isossa palomuurissa, ja monet omistautuneet VPN-operaattorit ovat jatkuvasti kiertäneet otteensa. Nämä VPN: t ovat edelleen tehokkain vastaus YouTubeen katsomiseen Kiinassa.

He eivät ole’t kuitenkin ainoa tapa. Muita teknisiä ratkaisuja ovat verkkotunnuksen rajaaminen Tor-verkolla (joka käyttää laillisia verkkotunnuksia “etuosa” Tor-pohjaisiin tummiin verkkoyhteyksiin). Välityspalvelimet kuten XX-net on myös käytetty. Tavallisten käyttäjien on vaikea hallita näitä, mutta ne saavat usein tuloksia.

Kuinka ladata videoita YouTubeen Kiinassa

Joten anna’s sanot sinulle’olet matkoilla Kiinassa ja haluat ladata vlogin vierailusta museoon tai ostoskeskukseen. Kuinka aiot tehdä niin?

Periaate on täsmälleen sama kuin pääsy YouTubeen VPN: n kautta. Lataa vain asiakas ja kirjaudu sisään salatulla IP-osoitteella ja Kiinan ulkopuolella olevalla palvelimella. Kirjaudu sitten YouTube-tiliisi normaalisti.

Ainoa ongelma - ja se’mahdollisesti iso - on, että videoiden lähettäminen YouTubeen on todella, todella hidasta Kiinassa

Tämä tarkoittaa, että kun valitset VPN: n, se’On ehdottomasti maksettava lisämaksu premium-palveluista, joilla pyritään takaamaan mahdollisimman nopea nopeus.

Jos voisit’Tämän kiertämiseksi voi olla erilainen menetelmä. Joissakin tapauksissa käyttäjillä on pääsy tiedostojenjakosivustoille, kuten Dropbox tai Megaupload.nz. Jos tiedät jonkun Kiinan ulkopuolella, jolla on pääsy YouTube-tiliisi, voit lähettää videoitasi kyseisiin sivustoihin. Sitten yhteystietosi voi suorittaa latauksen loppuun. Se’s hankalaa, mutta todella toimii nopeammin monissa tilanteissa.

Onko Kiinassa toimiva YouTube-vaihtoehto?

Koska ihmisillä näyttää olevan luonnollinen taipumus kuvata elämäänsä ja jakaa näitä elokuvia muiden kanssa, se näyttää’Ei ole yllättävää, että yrittäjät ovat yrittäneet perustaa YouTube-vaihtoehdon Kiinaan.

Tällä hetkellä kaksi johtavaa kilpailijaa ovat Youkou ja Tudou

Molemmat antavat käyttäjien perustaa tilejä ja ladata videoita, mutta ovat voimakkaasti sensuroitu (ja yleensä videoita, jotka Kiinan johtajat ovat tehneet näkyvästi). Silti ne ovat parempia kuin ei mitään. Ja he eivät ole’t yksin. Tencent on toinen vaihtoehto, vaikka sen käyttäjäpohjaa on pettynyt hallituksen viimeaikainen monen pelaajan pelaamisen torjunta.

Nämä sivustot ovat hienoja niin kauan kuin ne menevät, ja tarjoavat viihdettä ja komediaa, sarjakuvia ja urheiluvideoita. Mutta vastaus miksi YouTube kielletään Kiinassa, käy ilmi heidän etusivunsa sisällöstä. Nämä sivustot eivät ole’t todennäköisesti tarjoamaan videoita mielenosoituksista tai hallituksen rikoksista.

Käytä tekniikkaa pääsyä rakastamillesi sivustoille missä olet Kiinassa

Internet luvasi kerran olevan vapauden vyöhyke, joka vapauttaa ihmisiä ympäri maailmaa vuorovaikutukseen ja tiedon jakamiseen, ja hallitusten piti olla tekemättä mitään tekemistä sen kanssa. Mutta todellisuus on ollut hyvin erilainen, ja hallitukset kuten Kiina’Hän on kehittänyt hienostuneita tapoja käyttää Internetiä väestönhallinnan välineenä.

Se ei’t on kuitenkin oltava sellaisia. Jos käytät VPN-verkkoja, kuten NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN tai CyberGhost, se’on mahdollista rikkoa hallitusten rakentamaa sensuuria ja hallintaa. Ja kun teet niin, YouTuben kaltaiset sivustot ovat käytettävissä.

Lähes varmasti tehdään uusia yrityksiä VPN: n hävittämiseksi, mutta kehittäjät voittivat’t istua ja antautua. Lähitulevaisuudessa he ovat paras aseemme hyökätä hallitusten voimaa vastaan ​​ja pitää Internetin vapauden henki hengissä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 56 =