Kuinka korjata World of Tanks viive


World of Tanks, jota kutsutaan joskus myös WoT, on Wargamingin kehittämä online-moninpeli, joka sisältää erilaisia ​​1900-luvun puolivälin taisteluajoneuvoja, joita pelaajat käyttävät taistellakseen toistensa kanssa.

Peli perustuu freemium-liiketoimintamalliin, mikä tarkoittaa, että peliä voi pelata ilmaiseksi, mutta pelaajat voivat myös päättää maksaa käyttääksesi osaa pelistä’premium-ominaisuudet.

Pelissä pelaajat taistelevat keskenään hallitsemalla valitsemansa panssaroidun ajoneuvon, joka voi olla joko säiliö, säiliöiden tuhoaja tai itseliikkuva ase..

Vaikka pelistä on tullut erittäin suosittua sen julkaisemisen jälkeen vuonna 2010, World of Tanks -pelaajilla on usein latenssiasioita, jotka voivat aiheuttaa erilaisia ​​häiriöitä pelin pelaamisen aikana. Onneksi on olemassa muutamia asioita, jotka voit tehdä yrittääksesi ratkaista tämän ongelman.

Ensinnäkin sinä’haluat varmistaa, että järjestelmä sinä’Pelin pelaaminen täyttää minimaaliset järjestelmävaatimukset World of Tanks -sovelluksen ajamiseksi.

World of Tanks -järjestelmävaatimukset

Varmista ensin, että järjestelmäsi pystyy ajamaan peliä, kun yrität ratkaista World of Tanks viiveitä. Muista, että vaikka voit silti pystyä ajamaan peliä täyttämällä järjestelmän vähimmäisvaatimukset, sinäkin’kohtaavat todennäköisemmin viivästysongelmia kuin jos täytät suositellut vaatimukset.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

 • Suoritin: CPU, jossa on vähintään 2 fyysistä ydintä, jotka tukevat SSE2: ta
 • RAM-muisti: 1,5 Gt Windows XP SP3: lle tai 2 Gt Windows Vistalle tai uudemmalle
 • Näytönohjain: Nvidia GeForce 6800 tai ATI HD X2400 XT ja 256 Mt VRAM
 • Tallennustila: 16 Gt
 • Käyttöjärjestelmä: Windows XP SP3
 • Internet-yhteys: 256 kbps

Suositellut järjestelmävaatimukset

 • Suoritin: Intel Core i5-3330 tai uudempi
 • RAM: 4 Gt
 • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX660 2GB tai AMD Radeon HD 7850 2GB
 • Tallennustila: 30 Gt
 • Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen Windows 10
 • Internet-yhteys: 1024 kbps

Yhteysongelmat ja optimointi

Jos järjestelmäsi täyttää suositellut vähimmäisvaatimukset ja sinä’Jos sinulla on edelleen viivettä pelin aikana, ongelma saattaa liittyä epävakaaseen tai huonoon verkkoyhteyteen. Siksi verkkoyhteyden optimointi saattaa olla riittävä tietokoneesi tehostamiseen’Suorituskyky ja ratkaise tankkimaailman viivästyskysymys.

Asetusten muuttaminen, kuten porttien avaaminen ja porttien edelleenlähetys, sekä tiettyjen reitittimen asetusten muuttaminen ovat muutamia yksinkertaisia ​​tapoja, joilla voit parantaa peliäsi’suorituskyky.

Lisäksi jos’Kun käytät langatonta Internet-yhteyttä, suosittelemme myös vaihtamaan vakaampaan kiinteään verkkoon, mikä vähentää huomattavasti viivettä, jonka’olen kokenut.

World of Tanks -verkon viive

World of Tanks viivepiikit voivat johtua myös verkon ruuhkista, laitteen ja pelipalvelimen välisestä etäisyydestä tai yksinkertaisesti Internet-palveluntarjoajan huonosta reitityksestä..

Siksi erillisen pelipalvelimen, kuten Outfoxin tai Kill Pingin, käyttö ovat helppo tapa ratkaista ongelma. Nämä ohjelmat toimivat ohittamalla viiveesi lähteen ja kytkemällä laitteen suoraan pelipalvelimiin.

Näiden ohjelmien käyttäminen on samanlainen kuin VPN: n käyttö. Sinä’Sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa ohjelma’s ohjelmisto. Kirjaudu sisään ja muodosta yhteys valitsemallesi erilliselle pelipalvelimelle ja käynnistä sitten peli ja sinäkin’Pelaan automaattisesti suoraan yhteyden kautta, jolla on pienin ping.

Päivitä näytönohjain ja verkkoajurit

Se’On myös tärkeää varmistaa, että näytönohjaimesi ja verkkoajurit ovat ajan tasalla uusimpien saatavilla olevien versioiden kanssa.

Virheelliset tai puuttuvat näytönohjainkortit voivat aiheuttaa FPS: n pudotuksia, mikä johtaa kokkamiseen ja viiveeseen. Huonot verkkokortin ohjaimet johtavat kuitenkin hitaampaan yhteysnopeuteen ja mahdollisiin katkeamisiin.

Voit päivittää ohjaimet joko manuaalisesti tai automaattisesti.

Voit tehdä tämän manuaalisesti’Sinun on löydettävä viimeisimmät ohjainversiot laitteeltasi’s valmistaja. Lataa ja asenna sitten ohjaimen uusin versio tietokoneellesi.

Voit päivittää ohjaimet automaattisesti’Sinun on käytettävä automaattista päivitystyökalua, kuten Driver Easy. Työkalu etsii tietokoneeltasi puuttuvia tai vanhentuneita ajureita ja päivittää ne automaattisesti. Tätä menetelmää suositellaan, jos sinä’et ole varma kuinka päivität ohjaimet manuaalisesti.

Käytä VPN: ää vähentääksesi viivettä World of Tanksissa

VPN tai Virtual Private Network on palvelu, jonka avulla voit käyttää Internetiä turvallisesti ja nimettömästi reitittämällä yhteytesi jonkin verkon kautta’yksityisomistuksessa olevat nopeat palvelimet.

Pohjimmiltaan VPN: t pitävät sinut turvassa piilottamalla IP-osoitteesi, jolloin muiden verkon käyttäjien on mahdotonta seurata tai seurata online-toimintaa. Lisäksi VPN antaa sinun muodostaa yhteyden nopeaan palvelimeen, joka todennäköisesti kokee liikenteen ruuhkia suuren käyttäjän määrän vuoksi.

Siksi VPN: n käyttö ei vain suojaa sinua online-tilassa, mutta voi myös auttaa sinua ratkaisemaan viivästymisongelman’olen kokenut.

Voit käyttää VPN: ää ratkaistaksesi Tanksien maailman viivepiikit’Sinun on valittava hyvä VPN pelaamiseen ja ladattava ja asennettava heidän ohjelmistonsa tietokoneellesi.

Kun ohjelmisto on asennettu, avaa sovellus ja muodosta yhteys valitsemaasi nopeaan palvelimeen.

Sitten sinä’lataa pelisi vapaasti ja katso, onko VPN: n käyttö ratkaissut ongelman.

Muut mahdolliset korjaukset vähentää viivettä World of Tanksissa

Jos sinä’Olemme kokeilleet kaikkea mitä me’Olemme keskustelleet tähän mennessä ja kokevat edelleen viiveitä, on vielä joitain asioita, joita voit kokeilla.

Ensinnäkin sinä’haluat varmistaa, että sinä’saat kaiken irti Internet-yhteydestäsi. Tätä varten sinä’halutaan siirtyä langalliseen Ethernet-yhteyteen, toisin kuin pelin pelaamiseen langattoman verkon kautta, jolla on taipumus lyhyisiin katkoksiin ja hitaampaan yhteydenopeuteen.

Rajoita taustan käyttöä

World of Tanks viive voi johtua myös verkossa käynnissä olevasta taustaaktiivisuudesta johtuvasta korkeasta pinginopeudesta. Siksi se’s suosittelee lopettamaan tiedostojen lataamisen, joka saattaa olla käynnissä, sammuttamaan kaikki suoratoistopalvelut ja sulkemaan kaikki käyttämäsi taustasovellukset’t tarvitse tällä hetkellä.

Voit sulkea tarpeettomat sovellukset avaamalla Task Manager -sovelluksen pitämällä näppäimistön Ctrl, Alt ja Poista painikkeilla ja valitsemalla Käynnistä Task Manager.

Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella kaikkia sovelluksia, jotka haluat sulkea ja valita “Lopeta tehtävä”. Viimeinkin sinä’Haluan ladata pelisi ja tarkistaa, onko ongelma ratkaistu.

Aseta säiliöiden maailma ensisijaiseksi tavoitteeksi

Vähentääksesi tankkimaailman viivettä’s suositteli myös asettamaan pelisi ensisijaiseksi tehtäväksi, jotta se pystyy onnistuneesti käyttämään kaikkia resursseja, jotka ovat tarpeen oikean toiminnan ajamiseksi.

Avaa tämä tehtävähallinnassa ja valitse Tiedot-välilehti. Täällä sinun pitäisi pystyä napsauttamaan hiiren kakkospainikkeella World of Tanks ja muuttaa sen prioriteetti korkealle.

Optimoi tietokoneesi’suorituskyky

Jotta World of Tanks toimii oikein, suosittelemme varmistamaan, että tietokoneesi toimii pelitilassa. Sinä’Pystyn silti ajamaan aseen, vaikka sinäkin’et ole pelitilassa, sinä kuitenkin’olet todennäköisemmin kokenut ongelmia pelisi kanssa.

Voit siirtyä pelitilaan etsimällä tietokoneesi’s Ohjauspaneelin peliosa ja napsauta Enable Game Mode -painiketta.

Suosittelemme myös, että säädät tietokonettasi’Suorituskykysi menemällä Ohjauspaneeliin ja napsauttamalla Järjestelmä ja suojaus. Sinä’Haluan sitten valita Järjestelmä ja sitten Järjestelmän lisäasetukset. Suorituskyky-välilehden pitäisi nähdä valinta, joka sanoo, “Säädä parhaan suorituskyvyn mukaan”. Valitse tämä ja napsauta sitten “Käytä” toteuttaaksesi muutoksesi.

Lopuksi voit tarkistaa virta-asetukset, jotka saattavat vaikuttaa myöhästymiseen’olen kokenut. Oletuksena suurin osa järjestelmistä on määritetty joko “Tasapainoinen” tai “Virransäästö” -tilassa, joka ei välttämättä salli pelin vetää tarvittavia resursseja toimiakseen oikein.

Siksi varmista, että virta-asetukset ovat päällä “Korkea suorituskyky” -tilassa ja tarkista sitten’kokee edelleen World of Tanks viiveitä.

Pelin sisäiset asetukset

Onneksi World of Tanks -tavaroiden päättäjät ovat sisällyttäneet melko vaikuttavan joukon asetuksia, joita voit muokata pelikokemuksesi optimoimiseksi. Jotkut näistä saattavat tuntua hiukan ylivoimaisilta, mutta jos’Jos sinulla on edelleen viive jälkeen kaikki tässä oppaassa kuvatut vaiheet, näiden asetusten mukauttaminen voi auttaa ratkaisemaan ongelman.

 • Varmista, että grafiikkatilasi on asetettu vakiona, toisin kuin parannettu.
 • Sammuta kolminkertainen puskurointi ja pystysynkronointi.
 • Laske varjolaatu minimi-asetukseen.
 • Joissakin järjestelmissä on todettu, että WoT: n toistaminen koko näytöllä lisää FPS: ää ja vähentää viivettä World of Tanksissa.
 • Sammuta tilassa Sniper-tila ja poista ruoho käytöstä ja vähennä lisätehosteet matalaan tai keskitasoon.
 • Vähennä jälkikäsittely- ja kasvisiheysasetuksia
 • Vähennä veden laatua, Object LOD-, Tarran laatua ja Motion Blur -asetuksia.
 • Aseta Maaston laatu matalaksi tai keskitasoiseksi.
 • Varmista, että tehosteiden dynaaminen muutos ja lehtien läpinäkyvyys on asetettu Päälle
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 71