Kuinka määrittää Roku-VPN

VPN: n asettaminen Rokulle on suhteellisen yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain seurata muutamaa helppoa vaihetta, ja sitten voit alkaa nauttia kanavista kodin mukavuudesta turvallisesti tietäen, että aktiviteettiasi ei tarkkailla..

Tarvitset kuitenkin Internet-yhteyden nauttiaksesi tästä. Hyvän Roku-VPN: n pitäisi pystyä pitämään sinut turvassa Internetissä. Oikealla Roku-VPN: llä sinulla pitäisi olla mahdollisuus käyttää rajattomasti musiikkia, urheilua, elokuvia, sarjoja ja paljon muuta. Tässä artikkelissa kuvataan myös parhaat palvelun käytön VPN: t, jotka kattavat muun muassa saavutettavuuden, helppokäyttöisyyden, nopeuden ja paljon muuta.

Reitittimen asettaminen

Ensimmäinen askel on asentaa reititin, joka on VPN-käytössä. Sammuta modeemi ja irrota Ethernet-kaapeli Roku-laitteesta. Kytke tämä kaapeli uuden reitittimen Internet-porttiin ja kytke sitten modeemi ja reititin virta. Kytke Ethernet-kaapeli Roku-laitteeseen ja kytke se päälle. Vaihda reititin’s oletussalasana. Asenna reitittimen suojaus. Tämä lisää sen tehokkuutta seuraamalla käyttäjiä. Määritä se sen palvelinosoitteen kanssa, johon aiot osoittaa.

Roku-laitteen kytkeminen reitittimeen

Liitä Roku reitittimeesi siirtymällä päävalikkoon ja napsauttamalla asetukset. Klikkaa verkko painiketta. Napsauta Verkko-valikossa komentopainiketta Langaton (Wi-Fi). Näyttöön tulee useita verkkoja. Sinua pyydetään valitsemaan verkko. Valitse juuri määrittämäsi reititin. Kirjoita reitittimen uusi salasana ja napsauta Yhdistä-painike. Roku-VPN on nyt kytketty ja voit nauttia sisällöstä useilta kanavilta.


Roku-laitteen ominaisuudet

Jotkut Roku-laitteen ominaisuuksista ovat:

 • Jokainen Roku-laite antaa sinulle pääsyn yli kolmelle tuhannelle kanavalle.
 • Kaikki laitteet voivat muodostaa yhteyden HDMI-kaapelilla. Tämä antaa sille helpon käytön.
 • Laitteet tukevat jopa 1080p HD-videoiden laadukkaita videoita.
 • Siellä on ilmainen Roku-mobiilisovellus, jota asennettaessa voidaan käyttää jokaisen laitteen hallintaan. Lataa se iTunesista tai Google Play Kaupasta.
 • Kauko-ohjain-gadget on jokaisen Roku-laitteen mukana.
 • Jokaisessa Roku-laitteessa on langaton Internet-yhteys.

Laitteissa on myös USB-tallennustila. Joissakin on portti, jonka avulla voit toistaa ulkoisesti tallennettuja videoita. Optisen äänen avulla voit muodostaa yhteyden kotisi ulkoisiin äänijärjestelmiin. Ääniohjaimen avulla voit etsiä suosikkikanaviasi kirjoittamatta. Tämä on sanomalla se ääneen. Laitteen kaukosäätimen painike saa kaukosäätimen hälytyksiin ja helpottaa sen löytämistä. Kaukosäätimen pelipainikkeet auttavat myös pelaamaan pelejä verkosta Roku-laitteen avulla.

Roku-laitteiden tyypit ja niiden ominaisuudet

Suoratoisto - se on pieni laite, joka on kytketty television HDMI-porttiin. Siinä on äänihaun avulla etäkäyttö ja uskomattoman voimakkuuden hallinta.

Roku Ultra - siinä on uskomattomia ominaisuuksia ja erittäin ainutlaatuinen toiminnallisuus. Mukana kuulokkeet, USB-kaapeli ja sovitin.

Roku-ensi-ilta - tämä on uusin laite, jolla on ominaisuuksia, kuten äänihaku, pelipainikkeet ja kuulokeliitäntä.

Roku Express - se on liikkuva ja soveltuu erittäin hyvin matkustamiseen ja pitkän matkan käyttöön.

Kuinka Roku toimii

Kun Roku-laite on kytketty televisioon, Roku lataa videoita Internetistä ja katsot niitä televisiossasi. Se suoratoistaa videon automaattisesti, joten tallennusta ei tarvitse. Lataat myös kanavia ja katsot heidän tarjoamiaan ohjelmia. Suurin osa ohjelmista ei ole suoraa, mutta tallennetaan. Suorat ohjelmat voidaan kuitenkin myös suoratoistaa. Useimmat kanavat lähettävät ohjelmat Roku-palveluntarjoajalle. Siksi käyttäjä voi katsoa mitä tahansa ohjelmaa milloin tahansa toisin kuin normaalisti, kun kanavat sanovat ohjelman.

Roku-kanavia on saatavana useita. Ne luokitellaan eri luokkiin, kuten:

 • Elokuvat ja TV, joista löydät kanavia, kuten Netflix, Amazon Instant, Google Play ja Hulu.
 • Uutiset, jotka esiintyvät BBC: ssä, Fox Newsissa, Weather Nationissa ja muissa.
 • Urheiluominaisuus NHL Game Centerissä, NFL Now, WWE Networks jne.
 • YouTube, Break, Vimeo ja lukemattomat muut.
 • On myös musiikkikanavia, jotka virtaavat uusinta musiikkia koko päivän. Voit käyttää Rokua suoratoistamaan mitä tahansa mistä tahansa. Siksi se on edelleen suosittu.

Parhaat Roku-VPN: t

Vaikka Roku on edelleen suosittu suoratoistolaite, surullinen on se, että luettelo kanavista, joita voit asentaa ja katsella Rokuun, on edelleen rajoitettu ihmisille, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto on käyttää VPN: ää piilottaaksesi sijaintisi verkossa.

Tässä on luettelo parhaista VPN-palveluista, jotka ovat hyvä vaihtoehto Roku-laitteille. Minkä tahansa näiden VPN-verkkojen avulla Roku on helppo käyttää, vaikka pidät selaushistoriaasi nimettömänä.

ExpressVPN

ExpressVPN on ehdottomasti ammattilainen ja he kuuluvat omaan luokkaansa. Ne ovat myös yksi harvoista palveluista, joiden avulla voit poistaa Yhdysvaltojen Netflix-kirjaston lukituksen.

ExpressVPN: n avulla voit avata amerikkalaisten kanavien, kuten Hulu, Amazon Prime, Netflix, Showtime ja monet muut Roku-kanavat. Se mahdollistaa myös 3 VPN-yhteyden suorittamisen samanaikaisesti, mikä on yksinkertaisesti hienoa.

ExpressVPN käyttää kirjautumattomuuskäytäntöä, ja sillä on erinomainen tuki kaikille käyttäjille. VPN: n mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu, ja se sopii Macille, PC: lle, Androidille ja iOS: lle. Se sijaitsee yli 136 sijaintipaikassa, lähes 90 maassa. Sillä ei ole verkkoliikenteen lokitiedostoa ja se soveltuu Netflixin suoratoistoon. ExpressVPN: n ainoa haittapuoli on, että se on vähän kalliimpi verrattuna muihin VPN-palveluihin. Saat kuitenkin todellista vastinetta rahalle.

Tupla-VPN

Tämä on Android-, Mac-, PC-, iPad- ja iPhone-sovellus, ja se on ystävällisimpiä asiakaspalvelun suhteen. Asennus kestää alle minuutin. Tämän jälkeen voit käynnistää sovelluksen ja muodostaa yhteyden ensisijaiseen VPN-palvelimeen.

Sen mukana toimitetaan myös 30 päivän takuuaika. Tämä on aika, joka on enemmän kuin tarpeellinen heidän palvelimiensa täydelliseen testaamiseen. VPN on saatavana noin 57 maassa. Vaikka se on suhteellisen halvempaa, se tarjoaa Rokulle upeita ominaisuuksia.

Siinä on IP-piilo-ominaisuus ja se mahdollistaa pääsyn Netflixiin ja Rokuun. Siinä on myös 2 erityyppistä tappikytkintä. Voit valita joko sulkemalla sovelluksen kokonaan tai lopettaaksesi Internet-yhteytesi odottamattomien katkeamisten takia.

Se mahdollistaa 6 samanaikaisen yhteyden ja mahdollistaa pääsyn palvelimille yli 5000 paikassa. Ne mahdollistavat pääsyn DoubleVPN-palvelimiin, ja tämä voi toimia tietojen salaamiseen kahdesti. Sen avulla voit luoda kuusi samanaikaista yhteyttä.

BulletVPN

Tämä on toinen VPN, joka on yksi Roku parhaimmista. Vaikka se onkin suhteellisen uusi, se toimii erinomaisesti Rokulle. Tämä on pääosin tosiasia, että heillä on opas, jota on helppo seurata asennettaessa VPN reitittimille ja asettamalla virtuaalinen reititin tietokoneellesi tai Maciin.

Yksi BulletVPN: n eduista on, että sen mukana tulee 30 päivän palautustakuu. Sillä on myös suoraa tukea, joka on käytettävissä 24 tuntia.

Tutustu täydelliseen luetteloon parhaimmista Roku-VPN-osoitteista

Voiko Roku-laitteen vangita??

jotta “karkaaminen” tarkoittaa valmistajan asettamien rajoitusten poistamista. Suurin osa käyttäjistä yrittää jarruttaa Rokua asentamaan Kodi, joka on ohjelmisto, joka voi antaa rajoittamattoman pääsyn laittomasti viihdettä sisältävään sisältöön.

Asenna Kodi Rokuun kytkemällä langaton verkko verkkoon. Lataa Kodi-ohjelmisto laitteellesi. Roku-laitteen käyttäminen käynnistää näytön peilausten. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse sitten “järjestelmä” ja tuo valikko käyttöön näytön peilaus.

Kytke laitteesi näytön peilaus päälle siirtymällä kohtaan “asetukset”, sitten “verkko”, sitten “Näyttö”, ja lopuksi “yhteys” painikkeet. Mene Ohjauspaneeli ja valitse langaton laite. Valitse laite ja kytke sitten Kodi päälle. Kodeissa katsomasi näkyvät Rokuun kytketyssä laitteessa.

Hakkerointi ja temppuja Rokussa

Sen sijaan, että tarvitsisit navigoida katsottavaa laitteen kautta, voit käyttää RokuAppia. Napauta “Mitä’s päällä” -kuvake ja kaikki elokuvakategoriat tulevat näkyviin. Löydä kanavia, joita ei ole lueteltu Roku-kanavakaupassa, katso Roku-opas nähdäksesi lisää kanavia.

Voit toistaa sisältöä ilman suoratoistoa siirtymällä Tili-valikkoon. Klikkaa “Profiilini”, sitten “Toisto” asetukset. Tämän avulla voit katsella tunteja sitten suoratoistettua sisältöä käyttämättä tietoja.

Voit myös käyttää Rokua vertaillaksesi eri kanavien sisällön suoratoiston kustannuksia. Napsauta suurennuslasia ja saat tulokset hausta kaikilla kanavilla. Tämä sisältää kanavat, joihin et ole rekisteröitynyt. Tee haku elokuvan ja sarjan nimen, näyttelijän tai ohjaajan avulla ja saat upeita tuloksia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 32

Adblock
detector