Kuinka pelata pelejä

Pelaajat ympäri maailmaa etsivät usein erilaisia ​​ratkaisuja pelaamisen estämiseksi, koska niiden maantieteellinen sijainti on rajoitettu. Nämä pelit ovat yleensä palomuurien takana, joten niitä ei voi käyttää, mutta on olemassa tapoja ohittaa nämä rajoitukset.


Tässä artikkelissa keskustellaan siitä, kuinka pelaamisen esto voidaan helposti tehdä VPN: n, välityspalvelimen tai Google Translate -sovelluksen avulla missä tahansa. Selitämme myös sen toiminnan, näiden ratkaisujen edut ja haitat ja miksi eri paikoissa olevat käyttäjät eivät pääse tiettyihin pelisivustoihin.

Miksi pelejä estetään?

Pelien estämiseen on kaksi pääasiallista syytä, jotka ovat sensuuri ja palomuurit. Jokaisella maalla on omat säännöt, joita sovelletaan tiettyjen pelien rajoittamiseen, kun taas kouluissa ja työpaikoissa sensuroidaan pelejä palomuurin kautta, jotka estävät sinua pääsemästä tietyille verkkosivustoille heidän internetiä käytettäessä, vaikka käytät omaa laitettasi..

Esimerkiksi Kiinassa käyttäjät voivat’t pääsy Battlefield 4. Saksalaiset käyttäjät voivat’t pelaa Left 4 Dead 2; ja Brasiliassa MMORPG EverQuest on no-go.

IP-osoitteet selitetty

Antaa’Aloita selittämällä IP-osoite. IP-osoite (Internet Protocol address) on numeerinen tunniste, joka annetaan jokaiselle laitteelle, joka on kytketty tiettyyn tietokoneverkkoon. Näin sensuuri on mahdollista, mutta jos muutat IP-osoitetta, se näyttää ikään kuin olet eri paikassa.

Tämän muuttuneen IP-osoitteen avulla koko liikenne ohjataan toisen palvelimen kautta, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti pelata mitä tahansa peliä tai käyttää verkkosivustoja mistä päin maailmaa tahansa..

Pelien estäminen VPN: llä

VPN (Virtual Private Network) luo suojatun tunnelin VPN-palvelimen ja tietokoneesi välille.
Kun viestintä kulkee tämän turvallisen tunnelin läpi, kolmannet osapuolet voivat’t seurata selailutoimintaasi, koska IP-osoitteestasi tulee nimettömänä, mikä antaa sinulle pääsyn estettyihin ja rajoitettuihin verkkosivustoihin ja peleihin.

Pohjimmiltaan haluat piilottaa todellisen maantieteellisen sijaintisi, koska sen avulla voit ohittaa minkä tahansa sensuurin, jonka joko hallitus tai tietokoneverkko, jonka parissa työskentelet, määrää..

VPN ei vain piilota todellista IP-osoitettasi, mutta tarjoaa myös monia muita etuja, kuten:

 • parannettu verkkoturvallisuus
 • pääsy moniin peleihin ja laitteisiin
 • nopeat nopeudet ilman viivettä
 • varhainen pääsy uusiin julkaisuihin
 • DDoS-suoja pelaajille
 • toiminnallisuus sijainnista riippumatta

VPN: n käyttö pelaamiseen on uskomattoman yksinkertaista. Sinun on kirjauduttava sisään ja ladattava VPN-palvelu, muodostuttava yhteys halutulle palvelimelle, jossa suosikkipeli on saatavilla, ja aloitettava pelaaminen ilman rajoituksia.

Muista vain, että kaksi VPN-verkkoa eivät ole samoja, ja sinun on tutkittava vaihtoehdot oikein saadaksesi parhaan tarjouksen.

VPN vs. välityspalvelin pelien estämiseksi

Vaikka ilmaisia ​​välityspalvelimia käytetään yleensä rajoitettujen pelien pelaamiseen, VPN-palvelu tarjoaa käyttäjille paljon enemmän. VPN-verkot toimivat kaikissa peleissä, kaikissa laitteissa ja ovat yleensä erittäin nopeita ilman viiveitä.

Totuus on, että ilmainen välityspalvelin ei toimi’t tarjoa sinulle näitä etuja, kun sinun on poistettava rajoitettujen pelien esto. Muita VPN: n tarjoamia etuja ovat:

 • rajoittamaton vaihto maailmanlaajuisten palvelimien välillä
 • automaattinen määritys & Yhden napsautuksen yhteys
 • erittäin vakaa 99,9%: n lisäajalla
 • toimii selaimesi ulkopuolella
 • rajoittamaton kaistanleveys

Poista pelien estäminen välityspalvelimella

Kun haluat käydä rajoitetussa sivustossa, välityspalvelin voi toimia välittäjänä tietokoneesi ja estettyjen verkkosivustojen välillä. Välityspalvelin vierailee estettyä sivustoa puolestasi näyttämällä estetty sivusto, jotta voit käyttää sitä, koska olet yhteydessä välityspalvelimeen, etkä estettyyn sivustoon suoraan.

Tarjolla on monia ilmaisia ​​välityspalvelinpalveluita, mutta suosittelemme Anonymousea tai HMA: ta. Molemmat ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia.

Pelien esto välityspalvelimen avulla on helppo tapa. Mene vain välityspalvelimen verkkosivustolle ja kirjoita sen rajoitetun pelin URL-osoite, jonka haluat estää, ja paina Enter.

Tämän jälkeen voit selata rajoitettua URL-osoitetta kuten normaalisti, mutta huomaat, että selaimesi näyttää palvelimen’välityspalvelimen verkkotunnus eikä estetyn URL-osoitteen nimi. Tämä tarkoittaa, että käytät sivustoa nimettömästi.

Onko välityspalvelin turvallista käyttää?

Kun käytät välityspalvelinta päästäksesi rajoitettuihin sivustoihin, luovut käytännössä IP-osoitteesi välityspalvelimelle surffailla verkossa. Vaikka moniin välityspalvelusivustoihin luotetaan, on mahdollista, että henkilökohtaiset tietosi voivat joutua väärään käsiin, varsinkin kun käytät ilmaisia ​​välityspalvelinpalveluita.

Välityspalvelimen omistaja, hakkerit tai välityspalvelimen ylläpitäjä voi kirjautua ja myydä tietosi kenelle tahansa he haluavat ilman sinun tietämistäsi tai suostumustasi. Joten, tee vähän tutkimusta etukäteen.

Poista pelien esto käännöspalvelun avulla

Käyttäjät aliarvioivat usein käännöspalvelun käytön rajoitettujen pelien estämiseksi. Kun käytät palveluita, kuten Microsoft Translator, Google Translate, Babel Fish tai Yahoo, voit katsella verkkosivustoa käymättä suoraan rajoitetussa sivustossa.

Käyttäjät todella pystyvät manipuloimaan menettelyä kääntämällä rajoitetun sivun englannista englanniksi vähentämällä mahdollisia kielikohjeita toimiessaan ilmaisena välityspalveluna, koska nämä käännössivustot hakevat rajoitetun sivuston ja näyttävät sen sinulle ilman, että sinun tarvitsee käydä sivustolla suoraan.

Meidän mielestämme Microsoft Translator on paras vaihtoehto tähän temppuun. Ensin on vierailtava Microsoft Translatorissa (tunnetaan myös nimellä Bing Translator). Tämän jälkeen sinun on kirjoitettava vaaditun sivuston URL-osoite tekstikenttään ja pidettävä ‘kääntää’ vaihtoehto nimellä ‘automaattinen havaitseminen.’ Valitse sitten ‘Käännä englanniksi’ ja napsauta ‘Kääntää.’

Tarvittava sivu näkyy alareunassa, ja voit selata normaalisti. Se on häiritsemätön ja toimiva ratkaisu estettyihin sivuihin / peleihin.

Oikeudet VPN: n käytöstä pelaamisessa

On turvallista sanoa, että VPN: n käyttö peleiden poistamiseen on parasta. Paitsi että voit ladata pelejä, voit myös ladata DLC-sisällön ja käyttää PSN: ää ja Xbox Liveä mistä tahansa maasta.

Kun maalla on aikaisempi julkaisupäivä, voit ladata sen aikaisemmin ja pelata ensimmäisenä ilman viivytyksiä tai lyhentyneitä pingiaikoja. Toinen arvokas syy VPN: n käyttämiseen pelaamisessa on epäilemättä turvallisuus.

Voit olla varma, että tiedostosi ja tietosi ovat turvassa, salatun yksityisen verkkopelaamisen ansiosta, joka suojaa sinua myös viime vuosina vitsaukseksi joutuneilta DDos-hyökkäyksiltä..

Kun käytät VPN-peliä pelaamiseen, voit myös käyttää matkatavaroiden palvelimia ympäri maailmaa, poistaa pelottavia pingiaikoja ja pelata moninpelejä missä tahansa maantieteellisessä paikassa. Toinen hieno tapa on, että voit käyttää pelejä useilta laitteilta pelaamiseen tien päällä.

VPN nykyaikaisille pelaajille

Oli aika, jolloin moninpelit tarkoittivat, että joudut kirjaimellisesti istumaan pelaajan viereen samassa huoneessa. Onneksi nuo päivät ovat poissa. Verkkopeleistä on kehittynyt massiivisia seikkailuja, joiden avulla pelaajat voivat käytännössä löytää itsensä maagisiin maailmoihin kaukaisilla planeetoilla ja kuun sotavyöhykkeillä..

Onneksi VPN-verkot luotiin, mikä tarkoittaa, että nykyaikaiset pelaajat voivat pelata missä tahansa ketään vastaan ​​ja se on sinänsä aika mahtavaa. Peliajan viivästymisen tai tahmeiden yhteyksien sijaan pelaajat nauttivat nyt nopeasta keskeytymättömästä kokemuksesta.

Ilmainen VPN vs. maksettu VPN

Miljoonan dollarin kysymys on, kannattaako valita maksullinen vai ilmainen VPN-palvelu. Vaikka on ilmaisia ​​VPN-palveluita, jotka tarjoavat sinulle melko paljon etuja, on aina parempi maksaa palvelu, jos haluat laatua.

Sinun on muistettava, että ilmaisia ​​palveluita tarjoavien VPN-yritysten on ansaittava rahaa tavalla tai toisella, ja yleensä ne tekevät tämän kirjaamalla ja myymällä henkilötietojasi. He myös käyttävät usein PPTP-protokollaa, jota ei enää pidetä turvallisena.

Maksetuilla VPN-käyttäjillä on yleensä enemmän vaihtoehtoja, kuten OpenVPN tai Layer 2 Tunnel Protection ja IPsec -yhdistelmä. Päivän lopussa haluat, että tietosi ovat mahdollisimman turvallisia. Vaikka maksetut käyttäjät saavat yleensä noin 256-bittisen tietojen salauksen, ilmaiset VPN-palvelut tarjoavat todennäköisesti vain 128-bittisen salauksen..

Torrentti ja asiakastuki ovat todennäköisimmin myös mahdollisia käytettäessä maksettua VPN: ää. Lisäksi saat käyttöösi enemmän palvelimia, jotka ovat hajallaan useammissa paikoissa ympäri maailmaa..

Kuinka valita VPN pelaamisen estämiseksi

Kun valitset VPN: n pelien estämiseksi, on otettava huomioon useita asioita. Me’olet koskettanut useita asioita, kuten tietoturva, lokitiedot, torrentit, asiakastuki, keskimääräinen nopeus ja VPN-palvelun tarjoamien palvelimien lukumäärä, mutta mitkä VPN-palveluntarjoajat ovat parhaita pelaamaan erityisesti?

Tässä on suosituimmat valinnat, jotka perustuvat palvelimen sijaintiin, keskimääräiseen nopeuteen, toimivaltaan ja samanaikaisiin yhteyksiin. Suurin osa parhaimmista valinnoistamme on myös kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat loistavan asiakastuen maksettuihin tilauksiin.

ExpressVPN toimii uskomattoman hyvin ja on erittäin helppo oppia. Palveluntarjoaja on usein tärkein suositus pelaamiseen, koska heillä on palvelimia useimmissa suurimmissa maissa ja kaupungeissa ympäri maailmaa.

VyprVPN vaikutti meihin myös olemalla yksi harvoista VPN-palveluista, jotka hallitsevat koko verkkoinfrastruktuuriaan yksin. Ne tarjoavat myös nopeita yhteydenopeuksia ympäri maailmaa ja niillä on oma optimoitu peliverkko, Outflox, joka todella kasvattaa pinginopeutta pelaamisen aikana.

Alarivi

Jos haluat poistaa pelien eston, paras vaihtoehto on epäilemättä VPN. Haluatko maksuttoman tai maksetun palvelun, sinun on tehtäväsi, mutta muista, että henkilökohtaiset tietosi voivat joutua vääriin käsiin, jos valitset ratkaisuksi ilmaisen VPN-palvelun tai välityspalvelimen..

VPN: t ovat antaneet uskomattoman helpon pelin pelaamiselle mistä tahansa päin maailmaa milloin tahansa maailmassa nauttien nopeista yhteysajoista ja monenlaisista palvelinpaikoista.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 11