Πώς να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες: 12 (εργασίας) μεθόδους


Οι κυβερνήσεις και τα θεσμικά όργανα έχουν λόγους να αποκλείουν ιστότοπους και υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση. Ωστόσο, εκεί’είναι σχεδόν πάντα ένας τρόπος γύρω από το κλείδωμα - απλά πρέπει να ξέρετε τι είναι.

Φυσικά, τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε ένα μπλοκ θα διαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο υλοποιήθηκε. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε 11 αποτελεσματικούς τρόπους για να παρακάμψετε διάφορα μέτρα αποκλεισμού ιστοτόπων. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • VPN (εικονικά ιδιωτικά δίκτυα)
 • Βραχώδης κορυφή
 • Αλλαγή του διακομιστή DNS σας
 • Χρησιμοποιώντας τη Μηχανή Wayback

Αυτά είναι μερικοί από πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ξεμπλοκάρετε έναν ιστότοπο. Έτσι, διαβάστε για να μάθετε τις λεπτομέρειες.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

Ορισμένες επιχειρήσεις, σχολεία και κυβερνήσεις αποκλείουν ιστότοπους με σκοπό την ελαχιστοποίηση των περισπασμών, τη λογοκρισία περιεχομένου και τη διατήρηση του εύρους ζώνης. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τον τρόπο πρόσβασης σε αποκλεισμένους ιστότοπους που αποκρύπτουν έναν χρήστη’και να αποφύγετε τους περιορισμούς.

Μία από τις ευκολότερες μεθόδους είναι η αναδιατύπωση της διεύθυνσης URL σε περιπτώσεις όπου ένας συγκεκριμένος ιστότοπος φιλοξενείται σε ένα VPN που δεν διαθέτει τον επαληθευμένο εγκατεστημένο SSL. Όταν χρησιμοποιείται αυτό, εμφανίζεται μια ειδοποίηση ασφαλείας και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει οπωσδήποτε και να επισκεφθεί τον ιστότοπο.

1. Χρησιμοποιώντας VPN ή Tor για να ανοίξετε αποκλεισμένους ιστότοπους

Τα δίκτυα VPN επιτρέπουν στους χρήστες να περνούν από περιορισμένους ιστότοπους από σχεδόν οποιοδήποτε δίκτυο μεταφέροντας διευθύνσεις IP. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη εφαρμογών και να ανοίξουν ιστότοπους που είναι περιορισμένοι στις χώρες και στα σχολεία τους χρησιμοποιώντας ένα καλό VPN.

Το VPN κάνει μια σήραγγα που αλλάζει έναν χρήστη’με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να πειραματιστεί και συνεπώς να κρυπτογραφήσει τους χρήστες’ για στενότερη ασφάλεια. Υπάρχουν διάφορα VPN που μπορούν να διαλέξουν οι χρήστες, όπως το NordVPN, το CyberGhost VPN, το Surfshark και πολλά άλλα.

NordVPN Αξιολόγηση NordVPN VPNpro: 9.6 / 10

2. Χρησιμοποιήστε το Tor

Για ισχυρότερη ασφάλεια, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν ένα VPN με το The Cage Router ή το Tor. Επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται ανώνυμα και εμποδίζει την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας λόγω της αυξημένης ιδιωτικότητας.

Ωστόσο, ο Tor μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνος του. Καθώς ο Tor είναι χτισμένος σε ένα δίκτυο εθελοντικών ρελέ, αποτρέπει τους θεατές να εντοπίζουν συγκεκριμένους χρήστες’ πληροφορίες και μοτίβα αναζήτησης.

Ο Tor είναι εντελώς δωρεάν, αν και συχνά πολύ αργός.

3. Απεμπλοκή ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας διαφορετικό DNS

Όταν οι κυβερνήσεις απαγορεύουν ορισμένους ιστότοπους σε ορισμένες περιοχές, ο ISP αποκλείει την επισκεψιμότητα από και προς τον ιστότοπο. Εναλλασσόμενες ρυθμίσεις DNS από έναν χρήστη’ο ISP σε κάτι διαφορετικό μπορεί να βοηθήσει στην πρόσβαση σε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο. Ένας χρήστης μπορεί να αλλάξει το DNS του σε ένα δημόσιο DNS του Google.

Κάντε δεξί κλικ στο σύμβολο δικτύου στη γραμμή εργασιών και, στη συνέχεια, επιλέξτε Άνοιγμα κοινής χρήσης δικτύου και κάντε διπλό κλικ στο δίκτυό τους στο παράθυρο. Εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου και ο χρήστης είναι ελεύθερος να αλλάξει το DNS κάτω από το IPv4.

4. Χρησιμοποιώντας διακομιστές μεσολάβησης

Οι διακομιστές μεσολάβησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στέλνοντας επισκεψιμότητα μέσω διακομιστή μεσολάβησης. Οι χρήστες μπορούν να στείλουν ένα ερώτημα στον ιστό στο διακομιστή μεσολάβησης και να κάνουν αυτόν τον διακομιστή μεσολάβησης για να πραγματοποιήσουν τη σύνδεση πριν αποστείλουν τα αποτελέσματα.

Η επικοινωνία μέσω διακομιστή μεσολάβησης δεν αποκλείεται, δεδομένου ότι ο χρήστης επικοινωνεί απευθείας μαζί του παρά με τον ιστότοπο. Υπάρχουν πολλά proxy που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες όπως Anonymous, Ultrasurf και HideMyAss. Τα αξιόπιστα πληρεξούσια μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη να παρακάμψει τη λογοκρισία του Διαδικτύου.

Η χρήση διακομιστών μεσολάβησης είναι εύκολη όσο ο χρήστης ακολουθεί τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο της υπηρεσίας μεσολάβησης και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που θέλετε να ξεμπλοκάρετε. Πατήστε Enter.
 • Περιηγηθείτε στον περιορισμένο ιστότοπο όπως συνήθως. Μόλις ξεκινήσετε την περιήγηση, θα δείτε τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης που εμφανίζει την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης’s, εξασφαλίζοντας έτσι ότι περιηγείστε ανώνυμα.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται για διακομιστές μεσολάβησης είναι ότι η κίνηση συχνά δεν είναι κρυπτογραφημένη.

5. Χρήση μεταφραστικών υπηρεσιών για την κατάργηση αποκλεισμού ιστοτόπων

Μια άλλη μέθοδος απεμπλοκής ιστοσελίδων είναι η χρήση των υπηρεσιών μετάφρασης στο διαδίκτυο. Το Google μεταφράζει, για παράδειγμα, παίρνει έναν ιστότοπο και το εμφανίζει για το χρήστη χωρίς να επισκέπτεται απευθείας τον ιστότοπο.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το τέχνασμα ζητώντας από τις υπηρεσίες μετάφρασης να ερμηνεύσουν αγγλικές σελίδες στα Αγγλικά. Όμως, κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης URL, η αγγλική γλώσσα δεν πρέπει να επιλεγεί ως γλώσσα προέλευσης. Διατήρηση “μετάφραση από” ως αυτόματη ανίχνευση και ‘Μετάφραση σε” ως αγγλικά κάντε κλικ στη μετάφραση. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο με ιστότοπους μίας σελίδας, καθώς η πλοήγηση είναι περιορισμένη.

6. Χρήση επιλογών Internet και HTTPS για την απεμπλοκή ιστοσελίδων

Εάν ένας ιστότοπος έχει αποκλειστεί χρησιμοποιώντας τις επιλογές Internet, ο χρήστης μπορεί ακόμη να τον ξεμπλοκάρει. Ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στις επιλογές Επιλογές Internet στον πίνακα ελέγχου. Στην καρτέλα ασφαλείας, κάντε κλικ στο “αποκλεισμένους ιστότοπους” στη ζώνη ασφαλείας Internet.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί που έχει επισημανθεί “Τοποθεσίες.” Ελέγξτε αν η διεύθυνση URL των ιστότοπων που θέλετε να έχετε πρόσβαση εμφανίζεται εκεί. Εάν ναι, επιλέξτε τη διεύθυνση URL και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση.
 • Θα εγκριθεί και ο ιστότοπος θα πρέπει να ξεκλειδώνεται με ευκολία σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Το HTTP είναι ένα κοινό πρωτόκολλο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες και τους διακομιστές να αλληλεπιδρούν ενώ το HTTPS είναι κρυπτογραφημένο και ασφαλές μέσο επικοινωνίας. Οι ιστότοποι μπορούν να ξεκλειδωθούν μεταβάλλοντας το HTTP σε HTTPS. Αυτό ισχύει για ιστότοπους που φιλοξενούν τον τομέα τους σε ένα VPS, αυτοί που διαθέτουν μη πιστοποιημένο πιστοποιητικό SSL, καθώς και ένα ειδικό περιβάλλον διακομιστή.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο:

 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στη γραμμή διευθύνσεων
 • Πληκτρολογήστε https://www.example.com αντί του http://www.example.com
 • Κάντε κλικ στο κουμπί να προχωρήσετε ούτως ή άλλως εάν εμφανιστεί ένα μήνυμα ασφαλείας και αποκτήστε πρόσβαση στους αποκλεισμένους ιστότοπους

7. Χρησιμοποιώντας μια Μηχανή Wayback και RSS για να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο των αναγνωστών

Τα μηχανήματα Wayback μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περιήγηση αρχειοθετημένων σελίδων χωρίς να επισκέπτονται πραγματικά τον αποκλεισμένο ιστότοπο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μηχανή διατηρεί αντίγραφα πολλών από τις ιστοσελίδες του διαδικτύου. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να δουν αποκλεισμένους ερευνητικούς πόρους.

Το μηχάνημα είναι εύκολο στη χρήση και όλος ο χρήστης πρέπει να κάνει είναι να μεταβεί στη διεύθυνση https://archive.org/web/ στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Καταχωρίστε μια διεύθυνση ιστοτόπου στο πεδίο κειμένου κοντά στο επάνω μέρος της σελίδας. Κάντε κλικ στο ιστορικό περιήγησης. Επιλέξτε ημέρα ημερολογίου. Ελέγξτε τα αποτελέσματα.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το RSS για να ξεμπλοκάρουν έναν ιστότοπο ο οποίος έχει αποκλειστεί από τον παροχέα υπηρεσιών Internet Server. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των ιστότοπων που εκδίδουν άρθρα στο διαδίκτυο έχουν τα RSS feed τους άμεσα διαθέσιμα για τους αναγνώστες τους. Οι αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν φρέσκες ιδέες και να διαβάσουν εύκολα, αρπάζοντας και προσθέτοντας την τροφοδοσία RSS του αποκλεισμένου ιστότοπου στη συσκευή τους χωρίς να συνδεθούν στην κύρια τοποθεσία. Ένα παράδειγμα ενός RSS είναι “Feedly”.

8. Αλλαγή του διακομιστή μεσολάβησης δικτύου στα προγράμματα περιήγησης για να ξεκλειδώσετε τοποθεσίες

Εάν ένας χρήστης’το ίδρυμα έχει πολλούς πληρεξουσίους για το δίκτυό του, μπορούν απλώς να αλλάξουν το διακομιστή μεσολάβησης δικτύου στα προγράμματα περιήγησής τους για να επιτρέψουν την πρόσβαση στους ιστότοπους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί ιστότοποι διατίθενται σε μερικούς διακομιστές μεσολάβησης και δεν είναι διαθέσιμοι σε άλλους.

Για να είναι αποτελεσματικό αυτό, ο χρήστης πρέπει να απενεργοποιήσει πρώτα το δίκτυο διακομιστή μεσολάβησης εντοπίζοντας την επιλογή δικτύου / συνδέσεων στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού. Στη συνέχεια, επιλέξτε την εναλλακτική λύση μη μεσολάβησης ή χρησιμοποιήστε άλλο διακομιστή μεσολάβησης που παρέχει απεριόριστη περιήγηση στο ίδρυμα.

9. Ξεκλείδωμα ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας διεύθυνση IP / Firefox από μονάδα USB

Οι αρχές που εμποδίζουν έναν ιστότοπο ενδέχεται να παραλείψουν να χρησιμοποιήσουν το IP και αντί να αποθηκεύσουν τη διεύθυνση URL και να αγνοήσουν το γεγονός ότι κάθε δικτυακός τόπος’s URL έχει μια διεύθυνση IP. Με αυτό το πνεύμα, ένας χρήστης μπορεί απλά να πάρει τη διεύθυνση IP για κάθε τοποθεσία χρησιμοποιώντας έναν τομέα όπως η εντολή ping.com στη γραμμή εντολών.
Μόλις ο χρήστης λάβει τη διεύθυνση IP, μπορεί να τον εισάγει στο πρόγραμμα περιήγησης’και πατήστε enter για να επισκεφθείτε τον αποκλεισμένο ιστότοπο. Οι χρήστες με Linux, Mac και Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια εντολή με παρόμοια εργαλεία.

Οι περιορισμένοι ιστότοποι είναι επίσης προσβάσιμοι χρησιμοποιώντας δωρεάν προγράμματα περιήγησης όπως το Firefox ή το Portable Opera USB. Αυτό ισχύει για περιπτώσεις στις οποίες οι χρήστες δεν επιτρέπεται από τα ιδρύματά τους να εγκαθιστούν επεκτάσεις στους περιηγητές ιστού τους.

Η χρήση του Opera Portable μέσω USB είναι εύκολη:

 • Επισκεφθείτε το opera-usb.com και μεταφορτώστε το στη μονάδα flash
 • Τοποθετήστε τη μονάδα flash USB στον υπολογιστή guest
 • Κάντε κλικ στο operausb.exe μέσα στο opera952en, για να ξεκινήσετε το φορητό πρόγραμμα περιήγησης USB. Το πρόγραμμα περιήγησης στέλνει αίτημα στους διακομιστές που ενεργούν ως ανώνυμοι πληρεξούσιοι.

10. Πώς να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο Chrome

Το Chrome είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης και οι χρήστες σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για να ξεμπλοκάρουν ιστότοπους. Η πιο εύκολη μέθοδος για την κατάργηση αποκλεισμού τοποθεσιών Web στο Chrome είναι η εγκατάσταση εργαλείων VPN όπως το NordVPN ή το CyberGhost.

Ένας άλλος τρόπος είναι η απεμπλοκή του ιστότοπου από τον περιορισμένο κατάλογο. Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 • Άνοιγμα του προγράμματος περιήγησης Chrome
 • Κάντε κλικ στο κουμπί μενού - αναζητήστε 3 τελείες στην επάνω δεξιά γωνία
 • Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε “Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων”
 • Κάντε κλικ “Αλλάξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης” στο τμήμα δικτύου, στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Ασφάλεια” καρτέλα που ακολουθείται από “Περιορισμένοι ιστότοποι” εικόνισμα
 • Κάντε κλικ “Τοποθεσίες” επιλογή για να ανοίξετε παράθυρα περιορισμένων ιστότοπων
 • Τέλος, κάντε κλικ στους περιορισμένους ιστότοπους από τη λίστα και επιλέξτε το “Αφαιρώ” κουμπί; ο συγκεκριμένος αποκλεισμένος ιστότοπος ξεκλειδώνει αυτόματα.

Διαφορετικά, αν αυτό δεν συμβαίνει’t, διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες για τη χρήση ενός VPN.

11. Πώς να ξεκλειδώσετε ένα λογαριασμό Gmail

Για όσους αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των λογαριασμών Gmail, η απάντηση είναι απλή. Ένα καλό VPN που είναι αξιόπιστο για τη δημιουργία ενός ιδιωτικού δικτύου σε ένα δημόσιο δίκτυο είναι συνήθως αυτό που απαιτείται. Το VPN θα πρέπει να κατευθύνει την κυκλοφορία μέσω κρυπτογραφημένης σήραγγας που θα την προστατεύει από τα γεω-μπλοκ. Υπάρχουν μερικά βήματα για το πώς να αποκτήσετε ένα VPN για να ξεκλειδώσετε το Gmail:

 • Εγγραφείτε με ένα αξιόπιστο VPN
 • Εγκαταστήστε το λογισμικό VPN στις συσκευές της επιλογής σας.
 • Συνδεθείτε στο VPN, κατά προτίμηση σε μια χώρα φιλική προς το Gmail.
 • Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης Google. Εάν το δίκτυό σας λειτουργεί σωστά, θα έχετε πρόσβαση στο Gmail.

12. Τρόποι απεμπλοκής ιστοσελίδων στην Κίνα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παρακάμψετε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο στην Κίνα. Ένα από τα καλύτερα είναι με τη χρήση Shadowsocks. Ο πληρεξούσιος ανοιχτού κώδικα εγγυάται στους χρήστες την ελευθερία από την ηλεκτρονική λογοκρισία παρέχοντας ζωτικά πρωτόκολλα που είναι δύσκολο να διαγραφούν.

Κρυπτογραφεί τη σύνδεση μεταξύ διακομιστή μεσολάβησης και χρήστη’χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο SOCKS5. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο δεν είναι’t πραγματικά για τον χρήστη’Προστασία απορρήτου. Ο κύριος σκοπός του είναι να αποφύγει τη λογοκρισία. Το Shadowsocks κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητα από το χρήστη’s στο χρήστη’s διακομιστή μεσολάβησης χωρίς να κρύβει την IP τους.

Το Ultrasurf είναι ένα δημοφιλές δωρεάν λογισμικό κατά της λογοκρισίας που χρησιμοποιείται στην Κίνα για την απεμπλοκή ιστοσελίδων. Απομακρύνει τα τείχη προστασίας χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή μεσολάβησης HTTP που λειτουργεί παρόμοια με ένα VPN, δημιουργώντας μια σήραγγα μεταξύ μιας ομάδας εξυπηρετητών σε διαφορετικές τοποθεσίες και ενός χρήστη’s υπολογιστή.

Το Ultrasurf έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στο γεγονός ότι αλλάζει τη διεύθυνση IP των διακομιστών του έως και 10.000 φορές / ώρα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορεί να εντοπιστεί και οι χρήστες του μπορούν να έχουν ειλικρινή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μόλις απεγκατασταθεί, δεν αφήνει ίχνος δεδομένων.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπλοκάρονται οι ιστότοποι, όπως η αποφυγή περισπασμού των εργαζομένων και των σπουδαστών ή η διατήρηση κάποιου περιεχομένου μακριά από πολίτες σε χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία και η Αίγυπτος.

Όλα αυτά τα μέτρα είναι μερικές φορές χρήσιμα, αλλά ως επί το πλείστον ένα εμπόδιο για τους ανθρώπους που περιηγούνται στο διαδίκτυο. Με τις παραπάνω συνιστώμενες μεθόδους, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ξεμπλοκάρουν ιστότοπους και να απολαύσουν το σέρφινγκ χωρίς να έχουν αλιευθεί. Ωστόσο, οι λύσεις έρχονται με ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που οι χρήστες πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 58 =

웹 사이트 차단을 해제하는 방법 : 12 (작동) 방법


정부와 기관은 웹 사이트와 온라인 서비스를 차단해야 할 이유가 있습니다. 그러나 거기’거의 항상 블로킹을 둘러싼 방법 – 당신은 그들이 무엇인지 알아야합니다..

물론, 블록을 우회하기 위해 사용해야하는 방법은 구현 방법에 따라 다릅니다. 이 기사에서는 다양한 웹 사이트 차단 조치를 우회하는 11 가지 효과적인 방법에 대해 설명합니다. 여기에는 다음이 포함됩니다.

 • VPN (가상 사설망)
 • 토르
 • DNS 서버 변경
 • 웨이 백 머신 사용

웹 사이트 차단을 해제 할 수있는 몇 가지 방법 중 일부입니다. 자세한 내용은 계속 읽으십시오..

차단 된 웹 사이트에 액세스하는 방법

일부 기업, 학교 및 정부에서는 방해 요소를 최소화하고 컨텐츠를 검열하며 대역폭을 절약하기 위해 사이트를 차단합니다. 그러나 사용자를 숨기는 차단 된 웹 사이트에 액세스하는 방법에는 여러 가지가 있습니다’온라인 신원과 제한을 피하십시오.

가장 쉬운 방법 중 하나는 특정 웹 사이트가 검증 된 SSL이 설치되지 않은 VPN에서 호스팅되는 경우 URL을 다시 캐스팅하는 것입니다. 이것이 사용될 때, 보안 공지가 표시되고 사용자는 어쨌든 진행하고 웹 사이트를 방문하는 옵션이 제공됩니다.

1. VPN 또는 Tor를 사용하여 차단 된 웹 사이트 열기

VPN을 사용하면 IP 주소를 재배치하여 거의 모든 네트워크에서 제한된 사이트를 통과 할 수 있습니다. 사용자는 좋은 VPN을 사용하여 국가 및 학교에서 제한된 앱을 다운로드하고 웹 사이트를 열 수 있습니다.

VPN은 사용자를 변경하는 터널을 만듭니다’데이터를 해킹 할 수없고 결과적으로 사용자를 암호화하는 방식’ 보안 강화를위한 연결. NordVPN, CyberGhost VPN, Surfshark 등 사용자가 선택할 수있는 다양한 VPN이 있습니다..

NordVPN NordVPN VPNpro 등급 : 9.6 / 10

2. Tor 사용

보다 강력한 보안을 위해 사용자는 VPN을 The Onion Router 또는 Tor와 결합 할 수 있습니다. 향상된 개인 정보 보호 기능으로 인해 사용자가 익명으로 탐색하고 탐색 트래픽을 추적하지 못하도록합니다.

그러나 Tor 자체도 사용할 수 있습니다. Tor는 자원 봉사 릴레이 네트워크에 구축되어있어 구경꾼이 특정 사용자를 추적 할 수 없도록합니다.’ 정보 및 검색 패턴.

Tor는 완전히 느리지 만 종종 무료입니다..

3. 다른 DNS를 사용하여 웹 사이트 차단 해제

정부가 일부 지역에서 일부 웹 사이트를 금지하는 경우 웹 사이트를 오가는 트래픽을 차단하는 것은 ISP입니다. 사용자의 대체 DNS 설정’ISP가 다른 사이트에 접속하면 차단 된 사이트에 액세스하는 데 도움이 될 수 있습니다. 사용자는 자신의 DNS를 Google 퍼블릭 DNS로 변경할 수 있습니다.

작업 표시 줄에서 네트워크 기호를 마우스 오른쪽 단추로 클릭 한 다음 네트워크 공유 열기를 선택하고 창에서 해당 네트워크를 두 번 클릭하십시오. 대화 상자가 나타나고 사용자는 IPv4 아래에서 DNS를 자유롭게 변경할 수 있습니다.

4. 프록시 서버 사용

프록시 서버는 프록시 서버를 통해 트래픽을 보내 차단 된 사이트에 액세스하는 데 사용할 수 있습니다. 사용자는 웹 쿼리를 프록시에 보내고 해당 프록시가 결과를 다시 보내기 전에 연결하도록 할 수 있습니다.

사용자가 웹 사이트가 아닌 프록시와 직접 통신하므로 프록시를 통한 통신이 차단되지 않습니다. 사용자가 익명, Ultrasurf 및 HideMyAss와 같은 여러 프록시를 선택할 수 있습니다. 신뢰할 수있는 프록시는 사용자가 인터넷 검열을 우회하는 데 도움이 될 수 있습니다.

사용자가 아래 단계를 따르는 한 프록시 서버를 사용하는 것은 쉽습니다.

 • 프록시 서비스 웹 사이트로 이동하여 차단을 해제하려는 사이트의 URL을 입력하십시오. 엔터 키를 치시오.
 • 평소와 같이 제한된 웹 사이트를 탐색하십시오. 탐색을 시작하면 브라우저의 주소 표시 줄에 프록시 서비스가 표시됩니다’s 도메인, 익명으로 탐색하고 있는지 확인.

프록시 서버와 관련하여 명심해야 할 한 가지 중요한 사항은 트래픽이 종종 암호화되지 않는다는 것입니다..

5. 번역 서비스를 사용하여 웹 사이트 차단 해제

웹 사이트 차단을 해제하는 또 다른 방법은 온라인 번역 서비스를 이용하는 것입니다. 예를 들어, Google 번역은 웹 사이트를 선택하여 직접 사이트를 방문하지 않고 사용자에게 표시합니다.

사용자는 번역 서비스에 영어 페이지를 영어로 해석하도록 요청하여이 트릭을 활용할 수 있습니다. 그러나 URL을 입력 할 때 영어를 소스 언어로 선택해서는 안됩니다. 유지 “에서 번역하다” 자동 감지 및 ‘번역” 영어로 번역을 클릭하십시오. 탐색이 제한되어 있으므로이 방법은 단일 페이지 사이트에서만 작동합니다.

6. 인터넷 옵션 및 HTTPS를 사용하여 웹 사이트 차단 해제

인터넷 옵션을 사용하여 웹 사이트가 차단 된 경우에도 사용자는 여전히 차단을 해제 할 수 있습니다. 사용자는 다음 단계를 따라야합니다.

 • 제어판에서 인터넷 옵션으로 이동하십시오. 보안 탭에서 “차단 된 웹 사이트” 인터넷 보안 영역에서.
 • 그런 다음 라벨이 지정된 버튼을 클릭하십시오 “사이트.” 액세스하려는 웹 사이트 URL이 여기에 있는지 확인하십시오. 그렇다면 URL을 선택하고 제거를 클릭하십시오..
 • 모든 브라우저에서 승인을 받고 웹 사이트를 쉽게 차단 해제해야합니다..

HTTP는 사용자와 서버가 상호 작용할 수 있도록하는 일반적인 통신 프로토콜이며 HTTPS는 암호화되고 안전한 통신 수단입니다. HTTP를 HTTPS로 변경하여 웹 사이트를 차단 해제 할 수 있습니다. 이는 VPS에서 도메인을 호스팅하는 웹 사이트, 확인되지 않은 SSL 인증서가있는 웹 사이트 및 전용 서버 환경에서 효과적입니다..

이 방법을 사용하려면

 • 브라우저를 열고 주소 표시 줄로 이동
 • http://www.example.com 대신 https://www.example.com을 입력하십시오.
 • 보안 메시지가 나타나면 계속 진행을 클릭하고 차단 된 웹 사이트에 액세스하십시오.

7. Wayback Machine 및 RSS를 사용하여 독자 웹 사이트 차단 해제

Wayback Machine을 사용하면 차단 된 사이트를 실제로 방문하지 않고도 보관 된 페이지를 찾아 볼 수 있습니다. 기기가 인터넷에 많은 웹 사이트 사본을 보관하기 때문입니다. 이를 통해 사용자는 차단 된 연구 자료를 볼 수 있습니다.

기계는 사용하기 쉽고 사용자가해야하는 모든 것은 브라우저에서 https://archive.org/web/로 이동하면됩니다. 페이지 상단 근처의 텍스트 필드에 웹 사이트 주소를 입력하십시오. 인터넷 사용 기록을 클릭합니다. 달력 일을 선택하십시오. 결과 검토.

또한 사용자는 RSS를 사용하여 인터넷 서버 공급자가 차단 한 웹 사이트를 차단 해제 할 수 있습니다. 인터넷에서 기사를 발행하는 대부분의 웹 사이트는 독자가 RSS 피드를 쉽게 사용할 수 있기 때문입니다. 독자는 실제로 기본 사이트에 로그인하지 않고도 차단 된 웹 사이트의 RSS 피드를 잡고 장치에 추가하여 새로운 아이디어를 얻고 쉽게 읽을 수 있습니다. 하나의 RSS의 예는 “Feedly”.

8. 사이트 차단을 해제하기 위해 브라우저에서 네트워크 프록시 변경

사용자가’기관은 네트워크에 대한 여러 프록시를 가지고 있으며 웹 사이트에 액세스 할 수 있도록 브라우저에서 네트워크 프록시를 간단히 변경할 수 있습니다. 이는 많은 웹 사이트가 일부 프록시에서 사용 가능하고 다른 웹 사이트에서는 사용할 수 없기 때문입니다..

이를 적용하려면 먼저 웹 브라우저 설정에서 네트워크 / 연결 옵션을 찾아 프록시 네트워크를 비활성화해야합니다. 그런 다음 비 프록시 대안을 선택하거나 기관에서 무제한 브라우징을 제공하는 다른 프록시를 사용하십시오.

9. USB 드라이브에서 IP 주소 / Firefox를 사용하여 웹 사이트 잠금 해제

웹 사이트를 차단하는 당국은 IP를 사용하지 않고 대신 URL을 저장하고 각 웹 사이트가’URL에는 IP 주소가 있습니다. 이를 염두에두고 사용자는 명령 프롬프트에서 ping.com 명령과 같은 도메인을 사용하여 모든 사이트의 IP 주소를 간단히 얻을 수 있습니다..
사용자가 IP 주소를 받으면 브라우저에 입력 할 수 있습니다’차단 된 웹 사이트를 방문하려면 주소 표시 줄과 Enter 키를 누르십시오. Linux, Mac 및 Android 사용자는 유사한 도구로 동일한 명령을 사용할 수 있습니다.

Firefox 또는 Portable Opera USB와 같은 무료 브라우저를 사용하여 제한된 사이트에 액세스 할 수도 있습니다. 이는 기관에서 사용자가 웹 브라우저에 확장 프로그램을 설치하도록 허용하지 않은 경우에 적용됩니다.

USB를 통한 Opera Portable 사용은 쉽습니다.

 • opera-usb.com을 방문하여 플래시 드라이브로 다운로드하십시오.
 • 게스트 PC에 USB 플래시 드라이브 넣기
 • opera952en 내부의 operausb.exe를 클릭하여 USB 휴대용 브라우저를 시작하십시오. 브라우저는 익명 프록시 역할을하는 서버에 요청을 보냅니다..

10. Chrome에서 웹 사이트 차단을 해제하는 방법

Chrome은 널리 사용되는 브라우저이며 전 세계 사람들이이 사이트를 사용하여 사이트를 차단 해제합니다. Chrome에서 웹 사이트를 차단 해제하는 가장 쉬운 방법은 NordVPN 또는 CyberGhost와 같은 VPN 도구를 설치하는 것입니다.

또 다른 방법은 제한된 목록에서 사이트를 차단 해제하는 것입니다. 이를 위해 다음 단계를 따라야합니다.

 • Chrome 브라우저를 엽니 다
 • 메뉴 버튼을 클릭하십시오 – 오른쪽 상단에서 3 개의 점을 찾으십시오
 • 설정을 클릭하십시오. 아래로 스크롤하여 “고급 설정 표시”
 • 딸깍 하는 소리 “프록시 설정 변경” 네트워크 섹션에서 “보안” 탭 다음에 “제한된 사이트” 상
 • 딸깍 하는 소리 “사이트” 제한된 사이트 창을 열기위한 옵션
 • 마지막으로 목록에서 제한된 웹 사이트를 클릭하고 “없애다” 단추; 특정 차단 된 웹 사이트는 자동으로 차단을 해제합니다.

그렇지 않으면 이것이’작동하지 않으면 VPN 사용에 대한 아래 지침을 읽으십시오.

11. Gmail 계정을 차단 해제하는 방법

Gmail 계정의 차단을 해제하는 방법에 대한 정보를 찾는 사람들에게는 간단한 답변입니다. 공용 네트워크를 통해 개인 네트워크를 만들 때 신뢰할 수있는 우수한 VPN이 일반적으로 필요합니다. VPN은 암호화 된 터널을 통해 트래픽을 라우팅하여 지리적 블록으로부터 차단해야합니다. Gmail 차단을 해제하기 위해 VPN을 얻는 방법에는 몇 가지 단계가 있습니다.

 • 신뢰할 수있는 VPN으로 가입
 • 원하는 장치에 VPN 소프트웨어를 설치하십시오.
 • Gmail을 선호하는 국가에서 VPN에 연결.
 • Google 로그인 페이지로 이동하십시오. VPN이 제대로 작동하면 Gmail에 액세스 할 수 있습니다.

12. 중국 웹 사이트 차단 해제 방법

중국에서는 차단 된 웹 사이트를 우회하는 여러 가지 방법이 있습니다. 가장 좋은 방법 중 하나는 Shadowsocks를 사용하는 것입니다. 오픈 소스 프록시는 삭제하기 어려운 필수 프로토콜을 제공하여 사용자에게 온라인 검열로부터 자유를 보장합니다.

프록시 서버와 사용자 간의 연결을 암호화합니다.’SOCKS5 프로토콜을 사용하는 컴퓨터. 그러나이 도구는’정말 사용자를 위해 만든’개인 정보 보호. 주요 목적은 검열을 피하는 것입니다. Shadowsocks는 사용자의 트래픽을 암호화합니다’사용자에게 장치’IP를 숨기지 않고 프록시 서버.

Ultrasurf는 중국에서 웹 사이트 차단을 해제하는 데 사용되는 인기있는 검열 방지 프리웨어 프로그램입니다. 다른 위치에있는 서버 풀과 사용자간에 터널을 만들어 VPN과 유사한 HTTP 프록시 서버를 사용하여 방화벽을 우회합니다.’컴퓨터.

Ultrasurf는 서버의 IP 주소를 시간당 10,000 번까지 변경한다는 고유 한 기능을 가지고 있습니다. 이런 식으로 탐지 할 수 없으며 사용자가 인터넷에 솔직하게 액세스 할 수 있습니다. 일단 제거되면 아무런 데이터도 남기지 않습니다..

결론

직원 및 학생의주의를 산만하게하거나 중국, 러시아 및 이집트와 같은 국가의 시민으로부터 특정 콘텐츠를 멀리하는 등 웹 사이트가 차단되는 이유에는 여러 가지가 있습니다..

이러한 모든 조치는 때때로 유용하지만 대부분 웹 서핑을하는 사람들에게는 방해가됩니다. 위의 권장 방법을 사용하면 사용자가 웹 사이트를 쉽게 차단 해제하고 잡히지 않고 서핑을 즐길 수 있습니다. 그러나 솔루션에는 사용자가 직면 할 수있는 몇 가지 장단점이 있습니다.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48