Πώς να παρακολουθήσετε το Gotham online


Η πέμπτη σεζόν της σειράς Gotham προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, αλλά λόγω των γεωπεριθωριοποιητικών περιορισμών, οι οπαδοί εκτός των ΗΠΑ δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Το πρώτο επεισόδιο θα χτυπήσει τις οθόνες στις 3 Ιανουαρίου και για να παρακολουθήσετε την εκπομπή καθώς αρχίζει να εκπέμπει ή να καλύψει τις προηγούμενες εποχές, θα χρειαστείτε ένα VPN για να ξεπεράσετε τα γεω-μπλοκ.

Το Gotham είναι μια πολύ διασκεδαστική επίδειξη. Είναι μια παραγωγή FOX που λέει την ιστορία του Batman. Σύμφωνα με το show’ο δημιουργός Bruno Heller αποφάσισε να βασίσει τη σειρά Gotham γύρω από τον Bruce Wayne’οι γονείς του δολοφονήθηκαν.

Ένας σημαντικός χαρακτήρας στην επίδειξη είναι ο James Gordon, ένας στρατογνώστης στο αστυνομικό τμήμα του Gotham City ο οποίος, μαζί με τον συνεργάτη του, έχει την εντολή να διερευνήσει τις δολοφονίες του Bruce Wayne’οι γονείς της. Στην προσπάθειά του να βρει τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις δολοφονίες του Θωμά και της Τζέιν Γουέιν, μπλέκεται με τους μεγάλους δράστες εγκλημάτων στο Gotham City, από μέλη συμμοριών έως οικογένειες εγκληματιών. Οι δημιουργοί του Gotham δήλωσαν ότι η δυνατότητα να εισαγάγει τον κόσμο σε περισσότερους κακοποιούς είναι ένα από τα πράγματα που αγαπούν για τη σειρά. Οι θεατές μπορούν να περιμένουν ακόμα περισσότερα από αυτά στην πέμπτη σεζόν της παράστασης.

Πώς να παρακολουθήσετε Gotham online χωρίς περιορισμούς

Τα δικαιώματα σχετικά με τη ζήτηση βίντεο στην τηλεοπτική σειρά Gotham δόθηκαν στη Netflix. Έτσι, οι χρήστες που χάνουν την εκπομπή όταν εκπέμπουν τη Δευτέρα κάθε εβδομάδας μπορούν να καλύψουν τη σειρά τους στην πλατφόρμα Netflix streaming ή στο Fox’s πλατφόρμες συνεχούς ροής. Ωστόσο, για άτομα εκτός των ΗΠΑ, καμία από αυτές δεν είναι δυνατή, επειδή πλατφόρμες όπως το Netflix αρνούνται σε ορισμένες χώρες το δικαίωμα πρόσβασης σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτό συχνά γίνεται ως ένας τρόπος ελέγχου της αγοράς για την παράστασή τους.

Όταν οι χρήστες Netflix έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, μεταφέρονται στην έκδοση του Netflix που είναι διαθέσιμη στην πατρίδα τους (όπως καθορίζεται από τον χρήστη’s διεύθυνση IP). Το Netflix προσφέρει διαφορετικό περιεχόμενο ανάλογα με τη χώρα από την οποία έχει πρόσβαση ο ιστότοπός του. Η τηλεοπτική σειρά Gotham είναι μια εκπομπή στην οποία εφαρμόζεται η γεω-περιορισμός και η παρακολούθηση της εκπομπής επιτυχώς και θα χρειαστεί ένα VPN.

Έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό για το πώς να παρακολουθήσετε το Gotham στο Netflix ανεξάρτητα από την τοποθεσία και το κύριο εργαλείο για να επιτευχθεί αυτό είναι ένα VPN. Εδώ’είναι μια λίστα με ορισμένα από τα VPN που είμαστε σίγουροι ότι θα ξεμπλοκάρει τις γεωπεριπτώσεις.

1. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας, η ποικιλία εξυπηρετητών και οι δυνατότητες απεμπλοκής των γεωγραφικών περιορισμών καθιστούν την ExpressVPN μια εξαιρετική επιλογή για να παρακολουθείτε το Gotham online. Αυτό το VPN είναι επίσης συμβατό με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και επιτρέπει τη σύνδεση τριών διαφορετικών συσκευών ταυτόχρονα. Το ExpressVPN προσφέρει επίσης μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας με μια ομάδα υποστήριξης πελατών που εξασφαλίζει ότι τα ζητήματα επιλύονται έγκαιρα.

Το ExpressVPN έχει παρουσία σε πολλές χώρες του κόσμου. Βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και έχει πάνω από 3000 διακομιστές στο δίκτυό της. Οι διακομιστές που προσφέρονται από το ExpressVPN είναι διανεμημένοι σε 90 χώρες. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής, το ExpressVPN αποδέχεται το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό ασφαλείας του ExpressVPN είναι ο διακόπτης kill (Network Lock), ο οποίος εξασφαλίζει ότι οι διακοπές που έχουν διακοπεί έχουν κερδίσει’t να οδηγήσει σε διαρροές δεδομένων.

2. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για να παρακολουθείτε το Gotham στο Netflix από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Δεν είναι μόνο αυτό το πιο ασφαλές VPN στην αγορά, αλλά το NordVPN είναι επίσης εξαιρετικό στην αντιμετώπιση του γεωφυσικού αποκλεισμού.

Το NordVPN είναι συμβατό με πολλές συσκευές και επιτρέπει τη σύνδεση έως και 6 συσκευών.

Αυτή η υπηρεσία διαθέτει 5500 εξυπηρετητές σε 58 χώρες του κόσμου και προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων με ένα ευέλικτο πρόγραμμα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένου ενός τριετούς σχεδίου που φτάνει για $ 3,49 το μήνα.

3. SaferVPN

Λογότυπο υπηρεσίας SaferVPN Επισκεφθείτε το SaferVPN

Αυτό το VPN προσφέρει ασφάλεια, ιδιωτικό απόρρητο, ποικιλία εξυπηρετητών και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, ειδικά για αρχάριους. Το SaferVPN ξεκλειδώνει τους γεωγραφικούς περιορισμούς χωρίς δυσλειτουργίες και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που αναζητούν VPN για την παρακολούθηση του αμερικανικού Netflix ή για τη ροή Gotham στο Fox’της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Το SaferVPN υποστηρίζει αρκετά πρωτόκολλα, όπως το OpenVPN, το SSTP και το IPSec. Διατίθεται ως επέκταση προγράμματος περιήγησης και επιτρέπει έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Το SaferVPN προσφέρει ένα διακόπτη θανάτου που εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και ασφάλεια με περισσότερους από 700 διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες?

Για συνεχή ροή στον ιστότοπο Fox, απαιτείται συνδρομή τηλεόρασης.

Το US Netflix δέχεται πληρωμές για συνδρομές μέσω των πιστωτικών καρτών Paypal και των ΗΠΑ. Έτσι εάν δεν έχετε αμερικανική πιστωτική κάρτα, εκεί’εξακολουθεί να είναι η επιλογή πληρωμής Paypal. Θα χρειαστεί λοιπόν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal και να εγγραφείτε στο Netflix πληρώνοντας με χρήματα από τον λογαριασμό σας στο PayPal.

Εδώ’μια γρήγορη σύνοψη για τον τρόπο παρακολούθησης του Gotham online χωρίς περιορισμούς. Αποκτήστε ένα VPN, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το VPN. Πρόσβαση σε Netflix ή Fox’με το VPN χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα VPN’s στις ΗΠΑ. Κάντε πληρωμές με το Paypal και έχετε πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του Gotham που θέλετε. Ένα VPN υψηλής ποιότητας σας προσφέρει μια ασφαλή, εύκολη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση στη σειρά τηλεόρασης Gotham.

Οι γεωπεριβάλλοντες είναι ένας συνηθισμένος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στο καλύτερο online περιεχόμενο, αλλά σύμφωνα με το ήθος του World Wide Web, οι θεατές από όλες τις χώρες του κόσμου θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στα ίδια πράγματα. Οτι’γιατί τα δίκτυα VPN είναι ο καλύτερος φίλος σας!

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Καλύτερο VPN για το Netflix

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 + = 40

map