Πώς να παρακολουθήσετε το Great British Bake Off online από οπουδήποτε στον κόσμο


Τελευταία ενημέρωση: 07.26.2019

Οι κουζίνες του Ηνωμένου Βασιλείου θερμαίνονται κάθε φθινόπωρο όταν οι ερασιτέχνες αρτοποιοί συναγωνίζονται στο The Great British Bake Off. Από την κυκλοφορία του το 2010, αυτός ο βρετανικός διαγωνισμός ψησίματος έχει διαγωνισμούς από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και πέρα ​​από αυτό. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε το The Great British Bake Off online από οπουδήποτε στον κόσμο.

Τι είναι το Μεγάλο Βρετανικό Bake Off?

Το Great British Bake Off είναι ένας δημοφιλής και βραβευμένος διαγωνισμός ψησίματος όπου οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν τις ικανότητές τους ψησίματος σε μια ομάδα κριτών με εβδομαδιαίες εξαλείψεις έως ότου εμφανιστεί ένας νικητής.

Σε κάθε επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν τρία καθήκοντα:

  1. Πρόκληση υπογραφής - για να δείξετε τις δοκιμασμένες συνταγές σας
  2. Τεχνική πρόκληση - για να ψήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν με περιορισμένες μόνο οδηγίες
  3. Showstopper Challenge - να δείξετε τις ικανότητές σας με ένα ψήσιμο που κρίνεται με βάση τη γεύση και την εμφάνισή του

Οι νικητές του Great British Bake Off έχουν καθιερώσει επιτυχημένες καριέρες ψησίματος και οι ανεμιστήρες περιμένουν με ανυπομονησία τον ανταγωνισμό μαγειρικής κάθε χρόνο. Παρακάτω θα βρείτε τους οδηγούς για τον τρόπο παρακολούθησης τόσο των προηγούμενων όσο και των επερχόμενων εμφανίσεων.

Πού να παρακολουθήσετε το Great British Bake Off?

Πού να παρακολουθήσετε το Great British Bake Off;

Η κατάσταση έγινε πολύ περίπλοκη μετά την μετακίνηση της παράστασης από το BBC στο κανάλι 4 το 2017 για την όγδοη σεζόν. Δεν μπορείτε πλέον να βρίσκετε εποχές 1-7 στο BBC iPlayer, και το κανάλι 4 δεν το κάνει’t τους έχουν στην πλατφόρμα ροής του σε απευθείας σύνδεση Όλα 4. Ευτυχώς, μπορείτε να βρείτε τις εκπομπές του BBC-εποχή στο Netflix.

netflix

Σεζόν 1-7 στο Netflix

Το Netflix έχει όλα τα shows μέχρι την εποχή 8. Δυστυχώς, αυτή η πλατφόρμα streaming δεν είναι διαθέσιμη παντού στον κόσμο. Αν συμβεί να βρεθείτε σε ένα τέτοιο μέρος και θέλετε να δείτε το φινάλε της σεζόν 1 στο Fulham Palace, εσείς’Θα χρειαστεί ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή VPN με λίγα λόγια.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN για να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP, εσείς’θα μπορέσετε να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή Netflix σε μια χώρα όπου είναι διαθέσιμη η επίδειξη. Να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλα τα δίκτυα VPN ικανοποιητικά κατά την απεμπλοκή του Netflix. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ελέγξτε τη λίστα των κορυφαίων VPN για το Netflix.

Κανάλι 4

Περίοδος 8 και μετά στο κανάλι 4

Το Great British Bake Off κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο κανάλι 4. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε τα επεισόδια μίας ώρας στο κανάλι 4’δωρεάν υπηρεσία συνεχούς ροής, All 4.

Ωστόσο, ο ατμός αυτού του διαγωνισμού ψησίματος στο All 4 περιορίζεται στους χρήστες εντός του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω των δικαιωμάτων διανομής. Αυτά τα δικαιώματα, που αγοράζονται από δίκτυα, συνήθως συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις των οποίων η γεωφυσική είναι δημοφιλής, περιορίζοντας το περιεχόμενο σε άτομα που ζουν σε συγκεκριμένη περιοχή.

Πώς να παρακολουθήσετε το Μεγάλο Βρετανικό Bake off έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο το 2020

Εκείνοι, οπαδοί της παράστασης που ζουν εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και οποιοσδήποτε μπορεί να ταξιδέψει έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, θα χάσουν τα επεισόδια του διαγωνισμού αν δεν είναι σε θέση να παρακάμψουν τον περιορισμό. Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την πρόσβαση στο The Great British Bake Off και να το μεταδώσουν δωρεάν online σε All 4 ή στο TVPlayer.com από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Ακολουθήστε αυτό οδηγός βήμα προς βήμα για να πάρετε μια διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ρεύμα Η Μεγάλη Βρετανική Bake Off:

  1. Εγγραφείτε με πάροχο VPN που έχει διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο
  2. Λήψη και εγκατάσταση την εφαρμογή VPN
  3. Συνδεθείτε σε διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου
  4. Πηγαίνετε είτε στο Ιστοσελίδα του καναλιού 4 ή κατεβάστε το Και οι 4 εφαρμογές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε TVPlayer.com υπηρεσία. Και οι δύο είναι Ελεύθερος.
  5. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Εσείς’Χρειάζεται μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  6. Ξεκινήστε τη ροή Ο Μεγάλος Βρετανός ψήνει μακριά!

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε’μην περάσετε από την ταλαιπωρία της ανάγκης να βρείτε ένα VPN κατάλληλο για τις ανάγκες σας, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μια λίστα VPN που εξυπηρετούν εξαιρετικά τον σκοπό αυτό. Η αγορά VPN είναι αρκετά πλημμυρισμένη, αλλά αυτά τα τρία καλά ψημένα εργαλεία κέρδισαν’t αφήνετε με ξινή γεύση στο στόμα.

3 καλύτερα VPN για την παρακολούθηση του Great British Bake Off online δωρεάν

Εδώ είναι τα τρία κορυφαία VPN για να παρακολουθήσετε το Great British Bake Off από έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο.

1. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Η ExpressVPN, η γρηγορότερη υπηρεσία VPN, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε επεισόδια του The Great British Bake Off και να διατηρείτε ασφαλείς τις online δραστηριότητες σας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την ExpressVPN μια εξαιρετική επιλογή περιλαμβάνουν τον αριθμό των εξυπηρετητών που διαθέτει, πρωτόκολλα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την παροχή ασφάλειας στους χρήστες και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη που επιτρέπει την έγκαιρη επίλυση των ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Οι χρήστες του ExpressVPN απολαμβάνουν πλήρη ανωνυμία ενώ είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, καθώς το VPN έχει πολιτική μη καταγραφής που ακολουθεί αυστηρά.

2. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένα άλλο VPN το οποίο είναι ιδανικό για τη ροή του The Great British Bake Off από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ απολαμβάνει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας και ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο σήμερα. Έχει 3.800+ διακομιστές σε 60+ χώρες που εγγυώνται μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του CyberGhost περιλαμβάνουν τη δυνατότητα σύνδεσης έως και 7 ταυτόχρονων συνδέσεων και μιας δωρεάν δοκιμής διάρκειας μιας ημέρας. Τι’περισσότερο, έχει τη βιομηχανία’με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

3. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο οικονομικά αποδοτικά δίκτυα VPN στην αγορά, το NordVPN είναι γνωστό για τα high-end χαρακτηριστικά που προσφέρει. Εμείς’βεβαιωθείτε ότι το NordVPN θα σας βοηθήσει να προβάλλετε βρετανικό περιεχόμενο λόγω των εξαιρετικών δυνατοτήτων του για ξεμπλοκαρίσματα. Επιπλέον, οι 5.700+ διακομιστές της σε 60+ χώρες εγγυώνται μια ποιοτική σύνδεση.

Το NordVPN είναι ίσως το ασφαλέστερο εργαλείο με μια πολύ αυστηρή πολιτική μη-logs. Οι χρήστες του NordVPN μπορούν να συνδέσουν έως και 6 συσκευές σε μία άδεια, η οποία θα κοστίσει μόνο $ 3,49 το μήνα με τριετή εγγραφή.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3