Πώς να ξεμπλοκάρετε το Grindr

Θέλετε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να ξεμπλοκάρετε το Grindr, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στη σκηνή που χρονολογείτε; Υφηγητής’δεν ανησυχείς - εμείς’Σας έχεις καλύψει.


Το Grindr έχει πάει από μια πολύ εξειδικευμένη εφαρμογή smartphone σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο με πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες. Το’s απελευθέρωσε εκείνους στην κοινότητα LGBTQ να συναντήσουν τους ομοϊδεάτες και να κάνουν τη ζωή τους αγάπης πιο πλούσια και πιο συναρπαστική από ποτέ.

Αλλά’είναι επίσης αμφιλεγόμενο σε πολλές χώρες, με διάφορες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να εμποδίζουν τους πολίτες τους από τη χρήση τους. Αλλά ευτυχώς, εκεί’Είναι ένας τρόπος να ξεφύγουμε από εκείνους τους haters.

Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Grindr χρησιμοποιώντας ένα VPN (ή Virtual Private Network). Συνιστάται ιδιαίτερα η NordVPN ως η καλύτερη επιλογή.

Αποκτήστε τα πάντα με ένα από τα καλύτερα VPN στον κλάδο. Επωφεληθείτε από το NordVPN’s μαζική λίστα διακομιστών, άψογη καταγραφή της ιδιωτικής ζωής, και υδατοστεγή χαρακτηριστικά ασφαλείας - όλα μόνο από $ 3,49 / μήνα. Αποκτήστε το NordVPN

Σήμερα εμείς’θα σας δείξει ακριβώς ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε το Grindr για να μπορέσετε να επιστρέψετε στην αγάπη σας χωρίς καθυστέρηση.

Γιατί ένα VPN πρέπει να είναι μέρος κάθε χρήστη Grindr’s εργαλειοθήκη

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα μπορεί να μην φαίνονται τόσο σέξι, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να συναντήσετε τον συνεργάτη των ονείρων σας. Για εκείνους που δεν είναι’Δεν ξέρω, αυτές οι εφαρμογές δημιουργούν κρυπτογραφημένες “σήραγγες” μεταξύ των smartphones ή των φορητών υπολογιστών και των ιδιωτικών διακομιστών. Τα δεδομένα από τους χρήστες περνούν μέσα από αυτούς τους διακομιστές, οι οποίοι αναθέτουν στον χρήστη μια ανώνυμη διεύθυνση IP, καθιστώντας την ταυτότητα και την τοποθεσία σχεδόν αόρατη σε τρίτους.

Αυτές οι ιδιότητες είναι εξαιρετικές σε περιπτώσεις όπου οι κρατικοί αξιωματούχοι θα ήθελαν να μάθουν ποιος επισκέπτεται συγκεκριμένους ιστότοπους. Και είναι απολύτως απαραίτητο για όλους τους χρήστες του Grindr.

Εξουδετερώστε την κυβερνητική λογοκρισία και απελευθερώστε τη σεξουαλική σας ζωή

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα δίκτυα VPN μπορούν να βοηθήσουν να εργαστούν γύρω από κυβερνητικά μπλοκ που επιδιώκουν να σκουπίσουν το Grindr από τον τοπικό χάρτη χρονολόγησης. Εδώ’ένα γρήγορο δείγμα χωρών που εφαρμόζουν αυτή τη στιγμή τα εν λόγω μπλοκ εν μέρει ή πλήρως:

 • Σαουδική Αραβία - αναμφισβήτητα, η μοναρχία του Κόλπου έχει μια πολύ ανυπόφορη προσέγγιση όταν πρόκειται για ομοφυλόφιλη χρονολόγηση και έχει επιβάλει πλήρη απαγόρευση της πλατφόρμας χρονολόγησης από την πρώτη εμφάνισή της. Ακόμη και οι χρήστες VPN εγγράφονται τακτικά σε συναντήσεις “θρησκευτική αστυνομία” στην περιοχή, που επιδιώκουν να παγιδεύουν τους άτακτους ανθρώπους, έτσι’είναι ένα πραγματικά εχθρικό μέρος για να συνδεθείτε.
 • Τουρκία - Η Άγκυρα απαγόρευσε για πρώτη φορά την εφαρμογή το 2013, την ώθησε η αναβίωση της θρησκευτικής ευσέβειας στο πλαίσιο της κυβέρνησης του ΑΚΡ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει έκτοτε, αλλά μια δραστήρια εκστρατεία ακτιβιστών συνεχίζει να αγωνίζεται για να χαλαρώσει τα δεσμά.
 • Ιράν - η Ισλαμική Επανάσταση δεν έχει’είμαι ευγενικός στο Ιράν’και οι χρήστες δεν είχαν ποτέ πρόσβαση σε εφαρμογές smartphone. Αυτό δεν συμβαίνει’t φαίνεται πιθανό να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.
 • Ρωσία - Η Ρωσία πάσχει από ένα φωνητικό, ομοφοβικό εθνικιστικό κίνημα, τμήματα του οποίου έχουν καταφύγει σε hacking gay dating sites. Και το κράτος έχει επίσης σπάσει περιοδικά, καθιστώντας τη Grindr μια μη-go ζώνη για πολλά γκέι singles.
 • Ουκρανία - οι γκέι χρονολογώντας περιοχές έχουν κατασταλεί από το κυβερνητικό διάταγμα το 2017, το οποίο έσπασε σε όλες τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Όπως και με τη Ρωσία, η Ουκρανία έχει ένα δεξιό εθνικιστικό κίνημα, το οποίο είναι ενεργά εχθρικό έναντι των δικαιωμάτων LGBTQ, και η online χρονολόγηση έχει αλιευθεί στο crossfire.
 • Ινδονησία - Η Τζακάρτα έχει περιοδικά μπλοκαριστεί, επιτρέποντας στη συνέχεια εφαρμογές ομοφυλοφιλικής χρονολόγησης, αλλά η γενική πολιτική της είναι μια εχθρότητα έναντι των δικαιωμάτων LGBTQ. Η πρόσβαση στο Grindr απέχει πολύ από τη διαβεβαίωση τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους.
 • ΗΑΕ - μετά από την πρωτοπορία της Σαουδικής Αραβίας, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν θέσει γκέι dating sites καλά και πραγματικά εκτός ορίων για τους τοπικούς χρήστες, αν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως με τις σωστές τεχνολογικές διορθώσεις.
 • Αίγυπτος - Η Αίγυπτος είναι μια από εκείνες τις χώρες όπου, ενώ οι ομοφυλόφιλοι χρονολογούνται online δεν είναι’t απαγορευτεί, το κράτος το καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο. Οι χρήστες έχουν συλληφθεί τακτικά σε πράξεις τσιμπήματος “σύλληψη” ομοφυλόφιλοι, και μια αυστηρή απαγόρευση δεν είναι ποτέ μακριά.

Επιπλέον, ο χρονολογικός χώρος έχει χρησιμοποιηθεί στη Μαλαισία ως εργαλείο συλλογής πληροφοριών για να ανακαλύψει ομοφυλόφιλους άντρες και ο Λίβανος έχει εφαρμόσει μια απαγόρευση. Σε όλες αυτές τις χώρες, το κράτος επιδιώκει να αποτρέψει τους ανθρώπους από την εγγραφή τους και πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ για να παγιδεύσουν τους χρήστες όταν προσπαθούν να κάνουν επαφές.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις χώρες δεν μπόρεσε να αποτρέψει την τοπική πρόσβαση στο Grindr. Οτι’s επειδή όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα VPN είναι ικανά να παρακάμπτουν ακόμη και την πιο στεγανή λογοκρισία. Αλλά θυμηθείτε, αν κάνετε σύνδεση στην εφαρμογή χρονολόγησης σε κατασταλτικές χώρες, αυτό’Είναι καλύτερα να παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ασφαλείς, διαβάστε το LGBTQ Online Safety Guide - αυτό’είναι ένας καλός πόρος για τον καθένα, αλλά ειδικά για εκείνους που επιδιώκουν να κατακτήσουν τη λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Ιστορικό σοκαριστικών παραβιάσεων δεδομένων

Δυστυχώς, η κρατική επιτήρηση και η λογοκρισία δεν είναι’το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Grindr. Σε όλο τον κόσμο, οι χρήστες πρέπει να αντιμετωπίσουν την απειλή που θέτουν οι χάκερ. Οι προσωπικές πληροφορίες σε ιστότοπους που χρονολογούνται είναι πάντα ένας προσοδοφόρος πόρος, τόσο για στοχοθετημένους phishers όσο και για οριστικούς εκβιαστές (όπως έδειξε ο Ashley Madison). Και καταλαβαίνω χάκερ έχουν εδώ και καιρό Grindr στο crosshairs τους.

Αυτό δεν έχει’βοήθησε από ελαττώματα ασφαλείας μέσα στην ίδια την εφαρμογή. Για παράδειγμα, το 2018 εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο έδειξαν πώς η εφαρμογή διαρρέει δεδομένα θέσης και μηνύματα που αποστέλλονται από τους χρήστες, ακόμα και αν είχαν εξαιρεθεί από τις υπηρεσίες εντοπισμού θέσης.

Σε μια άλλη έκθεση του 2018, η Buzzfeed ανέφερε ότι η εφαρμογή χρονολόγησης είχε μοιράσει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες’ Κατάσταση HIV με τρίτους.

Τότε εκεί’είναι το μπλεγμένο θέμα του ποιος ελέγχει τον Grindr. Η εφαρμογή ανήκει σήμερα σε 60% από μια κινεζική εταιρεία, αλλά το αμερικανικό κράτος επιδιώκει να το αλλάξει, επικαλούμενος ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια. Από τη μία πλευρά, οι χρήστες ενδέχεται να μην αισθάνονται άνετα να μοιράζονται προσωπικά δεδομένα με μια κινεζική οργάνωση. Από την άλλη, η προοπτική παράδοσης δεδομένων στην ΕΑΑ δημιουργεί τεράστιες ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η προστασία της ταυτότητάς σας γίνεται ένα ζωτικό μέρος της καθημερινής χρήσης του Grindr.

Τα VPN μπορούν να παρέχουν τουλάχιστον μέρος αυτής της προστασίας. Μπορούν να περιορίσουν την ποσότητα των δεδομένων θέσης που διατηρεί η πλατφόρμα χρονολόγησης σχετικά με τους χρήστες, περιορίζοντας τις αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε ό, τι θεωρούν απαραίτητο να προμηθεύσουν. Αυτό θα έκανε πολύ πιο δύσκολο να δημιουργήσετε προφίλ χρηστών για εκβιασμούς και phishing, περιορίζοντας παράλληλα τους κινδύνους παρακολούθησης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε το Grindr όπου κι αν βρίσκεστε

Έτσι, αφήστε’s υποθέστε ότι θέλετε να έχετε πρόσβαση στην Grindr με ασφάλεια σε κατασταλτική δικαιοδοσία ή θέλετε να ανώνυμα τη χρήση σας σε άλλα μέρη του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι ένα VPN είναι μέρος της λύσης, αλλά δεν θα κάνουν όλα τα VPN. Η νίκη της εξελιγμένης κρατικής επιτήρησης απαιτεί έντονες απαιτήσεις για τα VPN και οι περισσότεροι πάροχοι μπορούν’t να βασιστείτε. Με αυτό κατά νου, εμείς’ve μαζί με έναν κατάλογο χωρών, μαζί με το VPN της επιλογής να χρησιμοποιήσει εντός των συνόρων τους:

 • Σαουδική Αραβία - NordVPN
 • Ρωσία - NordVPN
 • Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - NordVPN
 • Ινδονησία - NordVPN
 • Ιράν - NordVPN
 • Τουρκία - ExpressVPN
 • Αίγυπτος - ExpressVPN
 • Ουκρανία - ExpressVPN

Εσείς’πιθανότατα θα παρατηρήσετε ένα μοτίβο που εμφανίζεται εδώ. Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες δίκτυα VPN, μόνο μια χούφτα είναι αρκετά αξιόπιστα ώστε να παρέχουν αξιόπιστο ξεκλείδωμα και προστασία δεδομένων. Τόσο το ExpressVPN όσο και το NordVPN είναι εξαιρετικά προϊόντα και κέρδισαν’Δεν σε αφήνω.

Παίξτε ασφαλή και χωρίς σύνδεση με τη χρήση του Grindr με VPN υψηλής ποιότητας

Αν σκοπεύετε να διευρύνετε τους ρομαντικούς ορίζοντές σας μέσω μιας εφαρμογής smartphone που χρονολογείται, τίποτα δεν πρέπει να σας φανεί στο δρόμο σας. Αν μόνο κράτη σε όλο τον κόσμο σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο, αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν’t. Πολλές κυβερνήσεις επιβάλλουν περιορισμούς στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συναντήσουν οι πολίτες και πολλοί ζευγαρώνουν αυτούς τους περιορισμούς με την ποινικοποίηση των ομοφυλοφιλικών τρόπων ζωής. Πρέπει να αντισταθούμε.

Τα VPN προσφέρουν έναν τρόπο να το κάνουν. Αυτές οι εξαιρετικά χρήσιμες εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες σε χώρες όπως τη Σαουδική Αραβία ή τη Ρωσία να έχουν πρόσβαση στο Grindr (ή σε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο χρονολόγησης), ανεξάρτητα από τις κυβερνητικές ομάδες. Και βοηθούν τους χρήστες παντού να περιορίσουν τον κίνδυνο που δημιουργούν οι παραβιάσεις δεδομένων, αποφεύγοντας ενδεχομένως την αμηχανία ή τον εκβιασμό.

Απλά θυμήσου. Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, χρησιμοποιήστε ένα καλό. Τα δωρεάν VPN κέρδισαν’t παρέχει επαρκή προστασία, έτσι εσείς’πιθανότατα θα πρέπει να πληρώσω. Δεν έπρεπε’δεν πρέπει να πληρώσουν για την αγάπη, αλλά σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν να σκοτωθούν για τη σεξουαλικότητά τους, αυτό’είναι συχνά μια τιμή που εμείς’να είστε ανόητοι να μην πληρώσετε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 7