Πώς να εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi


Είμαστε σίγουροι ότι εσείς’έβαλα πολλή προσπάθεια για την οικοδόμηση της βιβλιοθήκης Kodi. Έχετε επίσης πιθανώς προσαρμόσει την εμφάνισή του για να γίνει πραγματικά δική σας. Τώρα, δεν θα ήταν’δεν το αρέσει αν όλα αυτά πήγαν να χάνονται εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος ή ενός απλού (αλλά πολύ απογοητευτικού) bug.

Για να βεβαιωθείτε ότι το Kodi λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο, θα πρέπει να το διατηρήσετε. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεστε ένα ικανό πρόσθετο συντήρησης για αυτό. Και αυτό είναι ακριβώς όπου ένα add-on που ονομάζεται Indigo μπαίνει στο παιχνίδι.

Πρώτα απ 'όλα, το Indigo είναι πρόσθετο συντήρησης. Σας επιτρέπει να κάνετε αυτόματες επισκευές, να ελέγξετε τις πληροφορίες του συστήματος, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το Kodi, και πολλά άλλα. Κέρδισες’δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο εκεί έξω, γι 'αυτό και ο Indigo είναι απαραίτητο add-on για κάθε χρήστη του Kodi.

Αν κολλήσετε μαζί μας μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, κερδίσατε’t μόνο να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi. Θα σας καθοδηγήσουμε σε αυτό το πρόσθετο, θα σας πούμε τι να περιμένετε και πώς θα το χρησιμοποιήσετε. Έτσι λοιπόν, χωρίς περαιτέρω παραμυώσεις, αφήστε’s άλμα δεξιά μέσα.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Indigo για το Kodi?

Το Indigo είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να είναι σε κάθε fan του Kodi’το οπλοστάσιο. Ωστόσο, πολλοί αγωνίζονται με το ερώτημα: “Πώς να εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi?” Εμείς’Εδώ μπορείτε να βοηθήσετε.

Σε αντίθεση με άλλα δημοφιλή add-ons, ο Indigo στο Kodi κέρδισε’δεν σας παίρνει ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά έχει ένα σημαντικό ρόλο - διατηρώντας το Kodi σας υγιές. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε άλλα πρόσθετα και να κάνετε ένα σωρό άλλα πράγματα.

Έτσι, εδώ πηγαίνει. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις για να ανοίξετε τη σελίδα του συστήματος.

Βήμα 1 - Εκκινήστε το kodi και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις

2. Στο εσωτερικό του συστήματος, κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων.

Βήμα 2 - κάντε κλικ στο 'Διαχείριση αρχείων'

3. Κάντε διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.

Βήμα 3 - κάντε κλικ στο κουμπί

4. Στο κουτί, εσείς’θα δείτε μια καταχώρηση που λέει . Κάντε κλικ σε αυτό.

Step 4 - click <none>

5. Εδώ εισάγετε την πηγή για να εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi. Εισαγάγετε την ακόλουθη διεύθυνση URL όπως φαίνεται - “http://fusion.tvaddons.co”. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Βήμα 5 - Εισαγάγετε τη διαδρομή για τη θέση των μέσων

6. Δημιουργήστε ένα όνομα για την πηγή του αρχείου Indigo. Οποιοδήποτε όνομα θα κάνει - επιλέξαμε “fusiontv”.

Βήμα 6 - Επιλέξτε ένα όνομα για την προέλευση του αρχείου

7. Πλοηγηθείτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ Πρόσθετα για να ανοίξετε το μενού.

Βήμα 7 - από την αρχική οθόνη κάντε κλικ στο Add-ons

8. Στην επάνω αριστερή πλευρά θα δείτε ένα εικονίδιο ανοικτού κουτιού - κάντε κλικ σε αυτό.

Βήμα 8 - κάντε κλικ στο εικονίδιο ανοιχτού κουτιού

9. Πατήστε Εγκαταστήστε από αρχείο zip.

Βήμα 9 - μεταβείτε στην επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο zip

10. Βρείτε την πηγή του αρχείου σας - “fusiontv.” Κλίκαρέ το. Αν του δώσατε διαφορετικό όνομα - αναζητήστε το όνομα αυτό.

Βήμα 10 - επιλογή αρχείου προέλευσης

11. Θα πρέπει να υπάρχουν αρκετοί φάκελοι εκεί - κάντε κλικ “αρχίστε εδώ”.

βήμα 11 - κάντε κλικ στο αποθετήριο

12. Κάντε κλικ στο “plugin.program.indigo-4.0.8.zip.”

Βήμα 12 - βρείτε αποθήκη

13. Σύντομα, θα πρέπει να δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο στην επάνω δεξιά γωνία. Συγχαρητήρια - τώρα έχετε τον Indigo στο Kodi.

Βήμα 13 - Έχει εγκατασταθεί το Indigo

14. Θα βρείτε το plugin στο Πρόσθετο μενού.

Βήμα 14 - βρείτε το plugin στο μενού Add-ons

Οτι’s πώς να εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi και αυτό’τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά την απόκτηση μιας καλής υπηρεσίας VPN!

Παρουσιάζοντας - το πρόσθετο Indigo Kodi

Όταν μιλάμε για πρόσθετα Kodi, συνήθως μιλάμε για πρόσθετα video streaming που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, ο Indigo είναι ένα τελείως διαφορετικό κτήνος. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι το να έχει αυτό το πρόσθετο είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν τεχνικά προβλήματα και να εξασφαλιστεί ομαλή απόδοση.
Τι’Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Kodi έχει σχεδιαστεί για να διορθώνει αυτόματα τεχνικά προβλήματα. Έρχεται με καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία σενάρια συντήρησης που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Αυτά καταργούν τα ανεπιθύμητα αρχεία, επισκευάζουν σπασμένους συνδέσμους και βεβαιώνουν τα πάντα’s λειτουργεί ομαλά. Με άλλα λόγια, μπορείτε’t να δείτε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή από προεπιλογή.

Χάρη στην Indigo, έχετε εύκολη πρόσβαση σε ένα απίστευτο φάσμα εργαλείων συντήρησης. Αυτό σημαίνει ότι ο Indigo βγάζει όλα αυτά’s που ενσωματώνεται στο Kodi και σας επιτρέπει να κάνετε χειροκίνητες αλλαγές. Όπως μπορείτε να περιμένετε, αυτό είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων που αυξάνεται με κάθε νέα ενημέρωση.

Δεν πρέπει επίσης’μην ξεχνάτε ότι το Indigo σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε άλλα πρόσθετα Kodi. Αυτό γίνεται με την πρόσβαση στο GitHub (όπου φιλοξενούνται διάφορα αποθετήρια Kodi) και αυτόματα λήψη και εγκατάσταση αρχείων ZIP. Όπως μπορείτε να δείτε, οι πολύπλοκες μέθοδοι εγκατάστασης δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε πια.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Indigo για το Kodi?

Πριν εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi, πρέπει να ξέρετε μερικά πράγματα. Για να εξηγήσουμε τι πρέπει να περιμένουμε από αυτό το πρόσθετο και πώς να το χρησιμοποιήσουμε, εμείς’πρόκειται να σας περάσω μέσα από αυτό. Έτσι, θα εξηγήσουμε μερικές από τις βασικές επιλογές που υπάρχουν στην αρχική οθόνη.

  • Οδηγός ρύθμισης παραμέτρων: Φανταστείτε να έχετε ένα εργαλείο που σαρώνει αυτόματα το σύστημά σας και στη συνέχεια εγκαθιστά τα καλύτερα πρόσθετα Kodi; Λοιπόν αυτό’τι ακριβώς εσύ’Θα βρείτε εδώ. Θα λάβετε βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για το σύστημά σας, εκτός από μια ολόκληρη δέσμη τρεχόντων (και πάντα λειτουργούντων) ανεπίσημων πρόσθετων.
  • Πρόσθετος εγκαταστάτης: Το Indigo σάς επιτρέπει να ελέγχετε ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων που υπάρχουν στο GitHub. Μπορείτε να δείτε επιπλέον πρόσθετα, βίντεο, ήχο και πρόσθετα προγραμμάτων. Μόλις βρείτε κάτι που σας αρέσει, κάντε κλικ στο πρόσθετο’το όνομα του και το Indigo θα κάνουν τα υπόλοιπα.
  • Εργαλεία συντήρησης: Πουθενά’κάτι που πρέπει να ενθουσιαστεί. Αυτό είναι όπου θα έχετε τη δυνατότητα εκτέλεσης σεναρίων συντήρησης και ακόμη και την επίλυση κοινών προβλημάτων με το Kodi. Η κατάργηση των ανεπιθύμητων αρχείων μπορεί να απελευθερώσει το σύστημά σας’s, κάτι που είναι απαραίτητο για “πυγμάχος ελαφρού βάρους” συσκευές ροής πολυμέσων.
  • Δοκιμή ταχύτητας δικτύου: Γνωρίζατε ότι πολλοί ISPs γκάζι Kodi, καθιστώντας δύσκολο για σας να ρεύμα βίντεο αρχεία; Λοιπόν, αν υποψιάζεστε ότι εσείς’δοκιμάστε αυτό με τον ISP σας, αυτό είναι όπου μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή ταχύτητας και να αποδείξετε τους ισχυρισμούς σας.
  • Πληροφορίες συστήματος: Σε περίπτωση που θέλετε να ελέγξετε την έκδοση Kodi, ιδιωτικές και δημόσιες διευθύνσεις IP, χώρος στο δίσκο και RAM - Indigo είναι εδώ για βοήθεια.
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας / επαναφορά: Εμείς’Θα τελειώσουμε τον σύντομο οδηγό μας ίσως με την πιο κρίσιμη πτυχή του Kodi. Το’s συστήνεται ιδιαίτερα να κάνετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας ώστε να ξέρετε τι να κάνετε αν το Kodi σας καταρρεύσει. Το Indigo θα σας βοηθήσει να κάνετε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας και επίσης να επαναφέρετε τα αρχεία στην αρχική τους θέση.

Θέλουμε να προσθέσουμε ότι εμείς’ο μόνος εξήγησε μερικά από τα πιο σημαντικά εργαλεία που βρέθηκαν στο Indigo. Υπάρχουν πολλά περισσότερα εδώ, γι 'αυτό μπορείτε να εξερευνήσετε το πρόσθετο Indigo για το Kodi και να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του. Εμείς’βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς’θα το αγαπάς!

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις έναντι του Indigo?

Πάλι πίσω, υπήρχαν πολλά πρόσθετα συντήρησης εκεί έξω. Με κάποιο τρόπο, πολύ λίγοι από αυτούς επιβίωσαν και κανένας από αυτούς δεν είναι τόσο ικανός όσο ο Ινγκίγκο. Το’Είναι ασφαλές να πείτε ότι κερδίσατε’να βρουν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση εκεί έξω.

Τι’Είναι επίσης μεγάλη για Indigo είναι ότι αυτό’Είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση. Δεν συμβαίνει’δεν πάει τόσο βαθιά στο Kodi’s αρχεία συστήματος, έτσι υπάρχει’Δεν υπάρχει κανένας φόβος να ανατραπεί κάτι. Περιττό να πούμε ότι θέλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε πρόσθετα συντήρησης, όπως εσείς’δεν θέλετε να καταστρέψετε κάτι και να χάσετε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας.

Απαγορεύεται ο αποκλεισμός Indigo σε οποιαδήποτε χώρα?

Ένα καλό πράγμα για τον Indigo είναι το γεγονός ότι δεν συμβαίνει’t εξυπηρετεί οποιοδήποτε περιεχόμενο βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε’t να το χρησιμοποιήσετε για ροή ταινιών ή τηλεοπτικών εκπομπών - έτσι υπάρχει’δεν υπάρχει καμία παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, το Indigo σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε άλλα ανεπίσημα πρόσθετα και ο ISP σας μπορεί να γνωρίζει καλά αυτό.

Το Indigo δεν είναι’t μπλοκαριστεί αφ 'εαυτού, αλλά η αποθήκη μπορεί να είναι. Για να εγκαταστήσετε το Indigo στο Kodi, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε ένα χώρο αποθήκευσης, ο οποίος ενδέχεται να αποκλειστεί από τον ISP σας, ειδικά αν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία ή το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακόμα εδώ’δεν πρέπει να ανησυχείς. Μια ικανή εφαρμογή VPN θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Indigo για το Kodi, καθώς και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο add-on έξω εκεί.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN?

Όπως εσείς’κατά πάσα πιθανότητα παρατήρησα, εμείς’που προαναφέρθηκαν σε αυτό το άρθρο. Οτι’s επειδή συστήνουμε ιδιαίτερα σε κάθε χρήστη του Kodi να βασίζεται σε VPN για να εξασφαλίσει τις δραστηριότητές του στο διαδίκτυο.

Πρώτα απ 'όλα, τα VPN σχεδιάζονται για να κρύψουν την πραγματική σας IP και να κρυπτογραφήσουν την επισκεψιμότητα σας στο Web. Με άλλα λόγια, ο ISP σας κέρδισε’να είσαι σε θέση να δεις τι κάνεις’να κάνετε online - και οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το Kodi θα είναι ασφαλείς. Έτσι, ξεχάστε τις ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που πλήττουν τους χρήστες Kodi σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, ας’μην ξεχνάτε να προσθέτετε ότι τα VPNs είναι αποτελεσματικά κατά των κακόβουλων προγραμμάτων και των προσπαθειών hacking - βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ασφαλής ανεξάρτητα από το ποια ανεπίσημα και επίσημα πρόσθετα που χρησιμοποιείτε.

Έτσι, αφήστε’s κρατήστε αυτό το σύντομο. Αυτές τις μέρες, ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί συνολική ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι η χρήση ενός VPN. Κάντε τον εαυτό σας μια μεγάλη χάρη και βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο Web είναι ασφαλής κάθε φορά που πηγαίνετε στο διαδίκτυο.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Το καλύτερο VPN για το Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 73 =