Πώς να πάρετε μια καναδική διεύθυνση IP


Αν είστε Καναδός εκπατριστής, σε διακοπές εκτός της χώρας, ή απλώς θέλετε να έχετε πρόσβαση στο καναδικό περιεχόμενο, εσείς’Χρειάζεται μια καναδική διεύθυνση IP. Οι περισσότερες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως υπηρεσίες ροής, μηχανές αναζήτησης, κοινωνικά δίκτυα και ηλεκτρονικές τράπεζες, μεταξύ άλλων ελέγξτε τη διεύθυνση IP για να προσδιορίσετε την τοποθεσία σας.

Μερικοί από αυτούς μπορεί να σας εμποδίσει εάν διαπιστώσουν ότι δεν βρίσκεστε στη χώρα ακόμα και αν έχετε λογαριασμό μαζί τους. Επομένως, μια καναδική διεύθυνση IP είναι σημαντική εάν θέλετε να προβάλλετε περιεχόμενο καναδικής προέλευσης, να έχετε πρόσβαση στην τράπεζά σας στο διαδίκτυο ή να λαμβάνετε περιεχόμενο ειδικά προσαρμοσμένο στο Καναδά, μεταξύ άλλων.

ο ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι μέσω της χρήσης ενός VPN. Σε αυτόν τον οδηγό, εμείς’θα σας δείξει πώς να πάρετε μια καναδική διεύθυνση IP μέσα σε λίγα λεπτά.

Λήψη καναδικής διεύθυνσης IP

Η αλλαγή της δημόσιας διεύθυνσης IP σε μια καναδική είναι πολύ εύκολη. Εδώ’τι πρέπει να κάνετε:

  1. Εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN (Δείτε τις παρακάτω προτάσεις)
  2. Κάντε λήψη της εφαρμογής VPN στη συσκευή σας και εγκαταστήστε την.
  3. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε έναν διακομιστή με βάση τον Καναδά.
  4. Δοκιμάστε την υπηρεσία περιορισμένης πρόσβασης στην οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση.
  5. Απολαύστε καναδικές υπηρεσίες από το εξωτερικό!

Σημείωση: Δεν είναι όλα τα δίκτυα VPN λειτουργούν σωστά με καναδικές υπηρεσίες και γι 'αυτό πρέπει να επιλέξετε ένα προσεκτικά.

Επιλογή VPN για τον Καναδά

Προτού εγκαταστήσετε ένα VPN για τον Καναδά, βεβαιωθείτε ότι πληροί τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής (Για μέγιστη προστασία απορρήτου)
  • Έχει διακομιστές στον Καναδά
  • Έχει καλές ταχύτητες
  • Αποκλεισμός οποιασδήποτε υπηρεσίας θέλετε να έχετε πρόσβαση
  • Διαθέτει φιλικές και αξιόπιστες εφαρμογές

Το VPN θα πρέπει επίσης να έχει καλή υποστήριξη πελατών σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την υπηρεσία.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN με διακομιστές στον Καναδά

Για να σας αποτρέψουμε από τον πονοκέφαλο της επιλογής του καλύτερου VPN για να πάρετε μια καναδική διεύθυνση IP, σας έχουμε συντάξει μια λίστα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

1. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη μιας καναδικής διεύθυνσης IP. Το VPN βασίζεται στην φιλική προς το περιβάλλον περιοχή του Βρετανικά Παρθένα νησιά, και αυτό όχι’Μην κρατάτε κανένα αρχείο καταγραφής. Έχει ένα μεγάλο δίκτυο εξυπηρετητών 3.000+ διακομιστές σε 160+ τοποθεσίες σε 90+ χώρες. Από αυτά, μερικά βασίζονται σε Τορόντο, Βανκούβερ και Μόντρεαλ για να βοηθήσετε τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο καναδικό περιεχόμενο.

Το ExpressVPN είναι επίσης ένα από τα ταχύτερα VPN μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως υποδηλώνει και το όνομά του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε streaming σε HD χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα buffering. Για να διασφαλίσετε ότι δεν αποκλείεστε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το VPN’s IPv6 Προστασία διαρροής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πρωτόκολλο που θέλετε μεταξύ του OpenVPN (UDP και TCP), του IKEv2, του L2TP και του PPTP. Σε περίπτωση προβλήματος με το VPN, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας το Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 στην ιστοσελίδα τους.

Το VPN διατιμάται σχετικά υψηλό ($ 8,32 / μήνα ή περισσότερο), αλλά θα περίμενε κανείς να πληρώσει περισσότερα για άριστη εξυπηρέτηση και αξιόπιστο όνομα. Τα σχέδιά τους όμως καλύπτονται με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

2. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Το NordVPN αυξήθηκε εκθετικά τα τελευταία χρόνια, και αυτό’είναι πλέον ένα από τα καλύτερα VPN για καναδική διεύθυνση IP. Το VPN είναι γνωστό για την το οποίο είναι το μεγαλύτερο στον κλάδο. Αποτελείται απο 5500 διακομιστές σε 58 χώρες. Αυτό είναι το VPN με τους περισσότερους διακομιστές στον Καναδά και έχει 400+ διακομιστές που βρίσκονται στο Τορόντο, Μόντρεαλ και Βανκούβερ. Το VPN λειτουργεί καλά με όλες σχεδόν τις υπηρεσίες streaming και η υπηρεσία που παρέχεται είναι κορυφαία.

Το NordVPN είναι με έδρα τον Παναμά και διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής σύνδεσης και χρήσης. Το VPN λαμβάνει επίσης σοβαρά υπόψη την ασφάλειά του, με χαρακτηριστικά όπως αυτόματη διακοπή λειτουργίας, κρεμμύδι μέσω VPN, διπλό VPN, πολλαπλά πρωτόκολλα και DNS & Προστασία διαρροών IPv6.

Το NordVPN διαθέτει ένα πολύ καλό τριετές πρόγραμμα που σας επιτρέπει να απολαύσετε την υπηρεσία με μόλις $ 3,49 / μήνα. Όλα τα σχέδια καλύπτονται με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και μπορείτε πάντα να φτάσετε τους πράκτορες υποστήριξης μέσω ενός Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7.

3. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark VPN

Το Surfshark VPN είναι ένα σχετικά νέο VPN, αλλά αυτό’που ήδη κάνουν κύματα στην αγορά. Το VPN έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές χάρη στις εξαιρετικές ταχύτητες και λειτουργικότητά του, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ξεκλειδώματος Netflix, Hulu και άλλων υπηρεσιών συνεχούς ροής. Το VPN βασίζεται στο Βρετανικά Παρθένα νησιά, και εσύ’Θα χαρούμε να το ακούσουμε όχι’Μην κρατάτε κανένα αρχείο καταγραφής.

Το SurfShark μπορεί’t διαθέτουν τον αριθμό των εξυπηρετητών που προσφέρονται από το NordVPN και το ExpressVPN, αλλά έχει και διακομιστές Τορόντο, Μόντρεαλ και Βανκούβερ. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το VPN είναι ένας αυτόματος διακόπτης θανάτου, split tunneling, multi-hop, CleanWeb (μπλοκ διαφημίσεις, ιχνηλάτες & κακόβουλο λογισμικό), DNS μηδενικής γνώσης και απεριόριστες συνδέσεις.

Η μηνιαία τιμή είναι αρκετά υψηλή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN στο μόλις $ 5,99 / μήνα με το ετήσιο σχέδιο. Όλα τα σχέδια καλύπτονται με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα 7-ημερών δωρεάν δοκιμής για macOS, iOS και Android.

4. Astrill VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Astrill VPN Επισκεφθείτε το Astrill VPN

Το Astrill VPN είναι ένα άλλο μεγάλο VPN για τον Καναδά, καθώς διαθέτει διακομιστές στο Το Τορόντο, το Saint-Quentin και το Beauharnois. Αυτοί οι διακομιστές είναι αρκετά γρήγοροι και έτσι μπορείτε πάντα να κάνετε streaming με καλές ταχύτητες. Η Astrill αποκλείει τις περισσότερες υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά’s για τηλεοπτικά κανάλια.

Το VPN βασίζεται στις Σεϋχέλλες, και έτσι’είναι σε θέση να τηρήσει την υπόσχεσή του μηδενικά αρχεία καταγραφής. Η ασφάλειά του είναι επίσης σταθερή με την κρυπτογράφηση AES 256-bit και χαρακτηριστικά όπως διακόπτης kill, φίλτρο εφαρμογής, multi-hop, κρεμμύδι μέσω VPN, μεταβίβαση θυρών και πολλά άλλα. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του VPN είναι ότι σας επιτρέπει να συνδέσετε όσες συσκευές χρειάζεστε και να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα 5 από αυτές.

Το Astrill VPN είναι ωστόσο αρκετά σε υψηλές τιμές, με το σχέδιο ενός μηνός να είναι $ 20.00 και το ετήσιο πρόγραμμα να κοστίζει $ 10.00 / μήνα. Προσφέρουν ένα δωρεάν έκδοση Android, και εκεί’ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 σε περίπτωση προβλήματος.

5. PrivateVPN

Λογότυπο υπηρεσίας PrivateVPN Επισκεφθείτε το PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι το άλλο VPN είναι το καλύτερο VPN για τη λίστα διευθύνσεων IP του Καναδά. Το VPN είναι με έδρα τη Σουηδία, που δεν είναι τόσο φιλική χώρα, αλλά ο νόμος δεν ισχύει’t χρειάζονται VPN για τη διατήρηση δεδομένων. Το PrivateVPN είναι επομένως α no-logs υπηρεσία.

Το VPN δεν συμβαίνει’t έχουν ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών, αλλά υπάρχουν διακομιστές στο Το Τορόντο και το Μόντρεαλ που προσφέρουν καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Οι εφαρμογές είναι ελαφρές, και εσείς’θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως το διακόπτη kill, το προστατευτικό εφαρμογής και το port-forwarding.

Το PrivateVPN είναι ένα από τα φθηνότερα δίκτυα VPN σε αυτόν τον κατάλογο σε μόλις 7,67 δολάρια για το μηνιαίο σχέδιο. Όλα τα σχέδιά τους καλύπτονται από ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και μπορείτε πάντα επικοινωνήστε μαζί τους 24/7 σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος.

συμπέρασμα

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να ξέρετε πώς να πάρετε μια καναδική διεύθυνση IP. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να πάρετε την IP σας μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι ότι πρέπει να επιλέξετε το VPN σας προσεκτικά. Κέρδισες’δεν πάει στραβά με κανένα από τα VPN που αναφέρονται παραπάνω.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1