Πώς να ξεμπλοκάρετε την απαγόρευση IP Fortnite με VPN


Έχει Epic Games απαγορευτεί Fortnite σας IP για κανένα λόγο, αφήνοντας σας δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους διακομιστές για πολλούς παίκτες και να παρακολουθήσετε Finnite Παγκόσμιο Κύπελλο Finals; Δεν υπάρχει biggie. Εσείς’Θα βγούμε από το λεωφορείο μάχης πάλι σε χρόνο μηδέν.

Εμείς’θα εξηγήσω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας σκοπευτή χωρίς να παραβιάσετε τους Epic Games’ υπερβολικά ασυμβίβαστα μέτρα ασφαλείας. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να διοχετεύετε στο φινάλε τα φινάλε Fortnite World Cup αυτό το Σαββατοκύριακο χρησιμοποιώντας μια λειτουργία εικόνας σε εικόνα.

Γιατί τα Epic Games απαγορεύουν τα IP δίκτυα Fortnite?

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται πραγματικά παράξενο. Γιατί αυτό το παιχνίδι θα ενοχλήσει τόσους πολλούς οπαδούς μπλοκάροντας αδέξια τις διευθύνσεις IP τους; Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι οι Έπαινοι Αγώνες είχαν έναν καλό λόγο να αναλάβουν δράση.

Ο λόγος για τις απαγορεύσεις είναι το γεγονός ότι η Fortnite’μικρό Η λειτουργία Battle Royale είναι ευαίσθητη στην εξαπάτηση.

Μυστικοί παίκτες μπορούν να χάσουν το παιχνίδι με πολλούς τρόπους

Λίγο μετά την απελευθέρωση της Fortnite, οι χάκερ δημιούργησαν εργαλεία που άνοιξαν αυτά τα hacks στους καθημερινούς παίκτες. Ακόμα κι αν ένα μεγάλο μέρος αυτού του λογισμικού ήταν στην πραγματικότητα malware, πολλοί παίκτες βρήκαν τρόπους να χειραγωγήσουν το gameplay. Και αυτό ήταν κακά νέα για τους απλούς παίκτες που ήθελαν να παίξουν δίκαιο.

Σε απάντηση, η Epic διατύπωσε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών για να τους επιτρέψει να απαγορεύσουν τους παίκτες όποτε τους αρέσει. Ρίξτε μια ματιά στο Τ&Cs που ήρθε με τη λήψη σας, και εσείς’Θα το δούμε αυτό Η Epic μπορεί να αποκλείσει κανέναν και δεν το κάνουν’δεν πρέπει να δώσετε ένα λόγο.

Epic απευθυνόμενες διευθύνσεις IP για διάφορους λόγους. Είχαν δύο επιλογές:

  • Λάβετε αναφορές για εξαπάτηση από άλλους παίκτες και πάρτε το λογαριασμό του κατηγορουμένου.
  • Προσπάθησε να εντοπίζουν ύποπτα IP και να τα κατεβάσετε αυτόματα.

Χιλιάδες αθώοι απαγορεύτηκαν

Δυστυχώς, αυτή η δεύτερη τεχνική σήμαινε ότι χιλιάδες παίκτες που χρησιμοποιούν ένα VPN Fortnite για να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι, ξαφνικά βρέθηκαν κλειδωμένοι και κατηγορημένοι για χειραγώγηση. Και πολλοί άνθρωποι αγωνίστηκαν για να επιστρέψουν στο παιχνίδι’μετά την απομάκρυνσή τους από το Fortnite IP χωρίς κανένα λόγο.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να παίξετε το Fortnite και να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ταυτόχρονα, χωρίς να προκαλέσει την οργή του παιχνιδιού’s διαχειριστές.

Αφήστε απαγορευμένο από το Fortnite χωρίς τεράστια αύξηση του ping

Παράκαμψη της απαγόρευσης σας Fortnite IP με ένα αστραπιαίο VPN

Επισκεφθείτε το Astrill VPN ▸

Έτσι, αφήστε’s διερευνήσει τους καλύτερους τρόπους να αφαιρέστε την απαγόρευση IP Fortnite και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν κατά το έτος 2020’τα μεγαλύτερα παιχνίδια.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παίξετε Fortnite ούτως ή άλλως?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παίξετε Fortnite ούτως ή άλλως;

Προτού προχωρήσουμε σε τεχνικές επιδιορθώσεις και πώς να παρακάμψουμε τα ζητήματα απαγόρευσης IP, αφήστε τα’βλέπετε γιατί εσείς’πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί λόγοι.

1. Χτυπώντας τους λογοκριτές

Οι χρήστες σε ορισμένες χώρες, όπως η Κίνα, βασίζονται στην εξεύρεση ενός VPN Fortnite, διότι διαφορετικά, δεν θα ήταν’t να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι’s διακομιστές καθόλου. Η κινεζική κυβέρνηση συνήθως αποκλείει παιχνίδια όπως το Fortnite, οπότε η χρήση ενός VPN είναι απαραίτητη.

2. Οι ανησυχίες περί ιδιωτικότητας

fortnite ανησυχίες Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δεύτερον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όποτε εσείς’είστε σε απευθείας σύνδεση για να κάνετε την ιδιωτική σας ζωή όσο το δυνατόν πιο στεγανή.

Δεν έπρεπε’t να είναι ένας λόγος για να εξαναγκάσετε μια ανταλλαγή μεταξύ ψυχαγωγίας και ιδιωτικότητας, ειδικά αν εσείς’κάνοντας κάτι άλλο στο παρασκήνιο.

3. Καταπολέμηση της καθυστέρησης

Η χρήση ενός VPN μπορεί επίσης να προσφέρει βελτιώσεις απόδοσης που καταπολεμούν την υπερβολική υστέρηση και την υστέρηση σταματήστε να μην εμφανίζονται μηνύματα λάθους Fortnite.

Για παράδειγμα:

  • Αν εσύ’σε μια χώρα που’s μακριά από τους κύριους διακομιστές Fortnite.
  • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν αργό τοπικό διακομιστή.

Για να εξουδετερώσετε το μειονέκτημα της τοποθεσίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ταχύτερο διακομιστή.

4. Ο στραγγαλισμός

fortnite Ρύθμισης

Κάποιοι παίκτες Fortnite πάσχουν από στραγγαλισμό εύρους ζώνης ISP, η οποία μπορεί επίσης να μειώσει ριζικά την ταχύτητα του παιχνιδιού. Τα VPN είναι συχνά ένας καλός τρόπος για να παρακάμψετε το στραγγαλισμό, βοηθώντας τους παίκτες να μειώσουν το ping τους και να ενταχθούν στην ελίτ.

5. Σχολικές απαγορεύσεις

Έτσι, οι άνθρωποι καταφεύγουν στα Fortnite VPN για να ξεμπλοκάρουν το παιχνίδι σε μέρη όπως σχολεία και δημόσια κτίρια.

Φυσικά, τα παιδιά και οι σπουδαστές, γενικά, πρέπει να παραμείνουν επικεντρωμένοι στο έργο τους. Τούτου λεχθέντος, κάθε λίγο καιρό μια μικρή συνεδρία παιχνιδιών μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε τον ατμό. Για πολλούς φοιτητές, αυτό δεν είναι’t δυνατή χωρίς VPN.

6. Εξαπάτηση

Και τότε υπάρχουν οι απατεώνες. Οι απατεώνες που ευθύνονται για την ανάγκη σας από αυτή την παράκαμψη της Fortnite IP απαγορεύονται ακόμα και προσπαθούν να κερδίσουν ένα αθέμιτο πλεονέκτημα. Έτσι, αν εσείς’είστε ευτυχείς να χρησιμοποιήσετε εργαλεία για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στα παιχνίδια, ένα VPN είναι ζωτικής σημασίας.

Μαζί με αυτούς τους λόγους, τα VPN έχουν αγκαλιαστεί και από άτομα που θέλουν να αποκλείσουν τις απαγορεύσεις IP Fortnite.

Όταν η διεύθυνσή σας IP είναι απαγορευμένη, μπορείτε’t απλά συνδεθείτε ξανά μετά από περίπου μια εβδομάδα.

Αντ 'αυτού, για να επιστρέψετε στη δράση, εσείς’θα πρέπει να αποκρύψετε την IP σας, η οποία είναι ακριβώς ό, τι κάνουν τα VPN.

Απεμπλοκή της απαγόρευσης IP Fortnite

Απεμπλοκή της απαγόρευσης IP Fortnite

Αφήνω’s για να ξεκλειδώσετε την απαγόρευση σας Fortnite IP με ένα VPN.

Όπως θα μπορούσατε’έχω μαντέψει, αυτό’δεν είναι απλό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι προγραμματιστές της Fortnite έχουν εργαστεί σκληρά για να μπλοκάρουν πολλά δημοφιλή VPN μαζικής αγοράς. Ωστόσο, ορισμένοι εξακολουθούν να λειτουργούν καλά και να παρέχουν πρόσβαση σε διακομιστές Fortnite σε όλο τον κόσμο.

Αν εσύ’ve είχε απαγορευτεί το Fortnite IP σας χωρίς λόγο, αυτό’είναι μια καλή ιδέα να ελέγξετε τα αποδεδειγμένα VPN.

Εδώ είναι οι TOP 5 επιλογές.

1. Astrill

Με τις απίστευτες ταχύτητές του και τα αυτόματα συστήματα για να βρει τις ταχύτερες συνδέσεις, η Astrill φαίνεται να φτιάχνεται για παίκτες Fortnite. Εύκολο να το ρυθμίσετε’είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για οποιαδήποτε πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών.

Πώς να ξεμπλοκάρετε την απαγόρευση IP Fortnite με VPN

Astrill VPN ▸

Αξιολόγηση VPNpro: 9.3 / 10

Επισκεφθείτε το Astrill VPN ▸

2. ExpressVPN

Διαθέτοντας ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών και γρήγορες ταχύτητες, το ExpressVPN είναι ηγέτης στον κλάδο. Έρχεται χωρίς περιορισμούς bandwitch και εξαιρετική κρυπτογράφηση. Όλα σε όλα, αυτό’ιδανικό για τους οπαδούς Fortnite.

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN ▸

Αξιολόγηση VPNpro: 9.6 / 10

Επισκεφθείτε το ExpressVPN ▸

3. NordVPN

Fortnite’s’t έσπασε τη βιομηχανία’το καλύτερο από άποψη ιδιωτικότητας και ασφάλειας, το NordVPN. Και αυτό δεν συμβαίνει’φαίνεται ότι πιθανόν να αλλάξει. Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής και γρήγορες ταχύτητες που κάνουν την επιλογή εξαιρετική.

Λογότυπο NordVPN

NordVPN ▸

Αξιολόγηση VPNpro: 9,5 / 10

Επισκεφθείτε το NordVPN ▸

4. PrivateVPN

Σχεδόν εξίσου γρήγορη και δημοφιλής με τους ηγέτες όπως το ExpressVPN, το PrivateVPN βαθμολογεί εξαιρετικά το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο θα βοηθήσει να διευκολύνει τους αρχάριους στον κόσμο των VPNs και θα ξέρει όλα για το πώς να αφαιρέσει τα ζητήματα απαγόρευσης IP της Fortinet.

Ανασκόπηση PrivateVPN

PrivateVPN ▸

Αξιολόγηση VPNpro: 8,5 / 10

Επισκεφθείτε το PrivateVPN ▸

5. VyprVPN

Σούπερ φτηνό αλλά αξιόπιστο και γρήγορο, Vypr’s 700+ εξυπηρετητές παρέχουν καλές επιδόσεις και δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής για τα οποία να ανησυχείτε. Το’είναι η τέλεια λύση τυχερού παιχνιδιού προϋπολογισμού.

logo vprn vpn

VyprVPN ▸

Αξιολόγηση VPNpro: 8,3 / 10

Επισκεφθείτε το VyprVPN ▸

Κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό στην προστασία της ταυτότητας των χρηστών Fortnite (και παίκτες άλλων online παιχνιδιών). Όπως συμβαίνει με τα VPN, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους. Για παράδειγμα, τόσο το ExpressVPN όσο και το NordVPN διαθέτουν μεγάλες λίστες παγκόσμιων διακομιστών. Αυτό τους καθιστά ιδανικό για ανθρώπους που πρέπει να βρουν τον ταχύτερο τοπικό διακομιστή Fortnite.

Μια καλή γενική πρόταση είναι να κατεβάστε την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Fortnite VPN και ελέγξτε τις ταχύτητες του διακομιστή. Εκεί’είναι μια εύχρηστη περιοχή που ονομάζεται Fortniteserverstatus που δίνει σε πραγματικό χρόνο την ανάγνωση των ρυθμών του διακομιστή. Αυτοί’που μετριούνται σε διαφορετικές περιοχές (όχι σε βάση εξυπηρετητή ανά διακομιστή) και δίνουν μια καλή ιδέα για το πού βρίσκονται οι καλύτερες συνδέσεις.

Αλλάξτε τη διεύθυνση IP για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Fortnite

Αλλάξτε τη διεύθυνση IP για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Fortnite

Βρήκατε ένα VPN με σωστό συνδυασμό προσβασιμότητας, αξίας και ταχύτητας; Αφήνω’το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τα μέτρα Fortnite IP απαγόρευσης και να επιστρέψετε στην καρδιά της μάχης.

Πριν αρχίσετε να επιστρέφετε, ίσως να θέλετε να το πάρετε μερικές επιπλέον ενέργειες για να βεβαιωθείτε ότι η Epic μπορεί’t ανίχνευση της επιστροφής σας.

  1. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει επανεγκατάσταση Fortnite. Αν συνδεθείτε ξανά με ένα VPN Fortnite, εκεί’Είναι μια καλή πιθανότητα ότι η Epic’το σύστημα προειδοποίησης θα σας χτυπήσει κατευθείαν πίσω.
  2. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε εδώ είναι να το κάνουμε δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό χρήστη των Windows και να δώσετε αυτόν τον λογαριασμό “Διοικητικά δικαιώματα.”
  3. Προχωρήστε στον Πίνακα Ελέγχου και μεταβείτε στο νέο χρήστη που μόλις δημιουργήσατε,
  4. Ενεργοποιήστε το VPN σας και κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Epic Games Fortnite.
  5. Τραβήξτε το επανατοποθετητή Fortnite και δημιουργήστε έναν εντελώς νέο λογαριασμό Epic Games. Κάνετε αυτό πριν κάνετε λήψη του ίδιου του παιχνιδιού. Όταν αυτό’s, ξεκινήστε τη λήψη και συνδεθείτε.

Αν το VPN εσείς’που επιλέξατε είναι αποτελεσματική και εσείς’Δημιουργήσατε λογαριασμό καθαρού δέρματος, δεν έπρεπε’t είναι οποιαδήποτε θέματα. Μόλις θυμηθείτε ότι η εξαπάτηση μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές απαγορεύσεις IP, και εκεί’είναι πάντα μια λεπτή πιθανότητα να αφαιρεθεί από λάθος.

Ευτυχώς, τώρα που ξέρετε πώς να ξεμπλοκάρετε την απαγόρευση IP Fortnite με ένα VPN, πρέπει να το κάνετε’t είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 67